1 ile 27 arası toplam 27 sonuç

Konu: Alkışlar Serdar Özkan'a

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Böyle davranması derken küfür etmesini kastediyorsun sanırım.

Çok küfür eden aklıma gelen hemen bir Sabri ve Ümit Karan var Egemen bunlardan birine yapsaydı bu hareketi böyle bir davranısla karsılasmazdı. Serdar'ın küfür etmesi elbette hoş değil ama etmeyende yok sanırım. En basiti kendinizi koyun hırslandıgınız zaman hiç mi ağzınızdan birşeyler kaçmaz?

Ne diyelim dogru olanı yapmış Serdar keşke herkes böyle davranma büyüklüğünü gösterebilse.

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Böyle davranması derken küfür etmesini kastediyorsun sanırım.

Çok küfür eden aklıma gelen hemen bir Sabri ve Ümit Karan var Egemen bunlardan birine yapsaydı bu hareketi böyle bir davranısla karsılasmazdı. Serdar'ın küfür etmesi elbette hoş değil ama etmeyende yok sanırım. En basiti kendinizi koyun hırslandıgınız zaman hiç mi ağzınızdan birşeyler kaçmaz?

Ne diyelim dogru olanı yapmış Serdar keşke herkes böyle davranma büyüklüğünü gösterebilse.
    Ben sadece her 2 tarafında yanlış yaptığını ama Egemen'in maç başına parayla anlaştığını duyan Serdar'ın yerinde kim olsa aynısını yapması gerektiğini söyledim..Yani Her insan evladı bunu yapmalı dedim abartılmamalı dedim sonuçta Serdar'da tahrik etmiş söylediği..Herkes yanlış anladı beni ya

Mesaj Yetkileri