Quote Originally Posted by licentia View Post

Ayrica Ugur Boral'in yaraticiligina gelince calim atabilmek ve pas atabilmek ile yaraticiligin hic bi alakasi oldugunu dusunmuyorum. Yaraticilik bi oyuncun oyun zekasi ve oyun kurma ozelligi ise Ugur Boral'da bole bi ozellik goremiyorum. Yaraticilik bi oyuncunun oyun esnasinda yeteneklerini akli ile birlestirip en iyi sekilde kullanmasidir eger bole bi ozellige bu kadar yuksek bi rakam verilirse Ugur Boral'i oyun kurucu olarak oynatirsin oyunda. Mesela Turkiye'de teknik kapasitesi, pas, sut ozelligi, calim yetenegi hatda ozel yetenekleri yuksek oyuncu cok ama yaraticiligi 15+ olan kac oyuncu var acaba?
Güzel kardeşim sen yaratıcılığın ne anlama geldiğini bilmiyorsun ama bana bilmişlik yapıyorsun.. Yaratıcılık iyi pozisyondaki oyuncuları görüp onları pozisyona sokmasıdır oyuncunun.. Oyun kuruculuk oyun kurma zekası filan değil..Yaratıcılığı 15+ olan kaç oyuncu var bilmem ama Uğur'un 15 olması gayet normal olur bence.. Tabi son söz Fenerbahçe araştırmacısınındır..

Umut Güzelses hakkında çok fazla birşey söyleyemiyorum.. Sadece ilk sezon kiralık geldiğini biliyorum ve kira bitince bonservisinin alındığını öğrendim daha yeni.. Ama çok zor bir transfer olmuş çok kargaşa çıkmış bir çok söylenti var bu konuda.. Ama şu anda Fenerbahçe alt yapısında olduğunu öğrendim..