1 ile 30 arası toplam 510 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması 2008

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sacrameNt View Post
    Türkiye'deki en iyi tesislere sahip olan Fenerbahçe’nin antrenman tesisleri “19” iken Beşiktaş'ın nasıl “20” olur?

Türkiye'nin en iyi tesislerinin Fenerbahçe'de olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsun, Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerini gezme fırsatın oldu mu?
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Bu konuda uzun uzun yazildi, cizildi, nedenler anlatildi. Benim bir daha anlatmaya da niyetim yok. FM 2007 arastirmasinda Besiktas, Fenerbahce, Galatasaray basliklarini bastan sona tararsan cevabini da bulursun, bu cevap da tatmin eder.
    Başlıklara bakmadım cevabın için sağol.

Quote Originally Posted by koray_capello View Post
    Türkiye'nin en iyi tesislerinin Fenerbahçe'de olduğuna nasıl bu kadar emin olabiliyorsun, Beşiktaş Nevzat Demir Tesislerini gezme fırsatın oldu mu?
    Beşiktaş'ın tesislerini gezmedim fakat Fenerbahçe'nin tesislerden başlayarak her şeyini Avrupa standartlarına getirdiğini biliyorum. En ufak birşeyde Fenerbahçe'ye b*k atan yorumcular/taraftarlar bile yeri geliyor bunları kıskanıyor veya bazı konularda arkasına sığınıyor. Beşiktaş'ın tesisleride madem 20 yi hakedebilir seviyede ozaman sorun yok ama Fenerbahçe'yide gezmeni ve Fenerbahçe araştırmacısına antrenman puanını senin vermeni rica ediyorum. Sizin mantığınıza göre örnek veriyorum çizgiden penaltı noktasına kadar taç atan adama bile 15 uzun taç özelliği uygun 16 olamaz. İstisnalardansın demekki.

Mesaj Yetkileri