Anket Sonuçlarını Görüntüle: Galatasaray Bayr Leverkusen'i eleyip 4. tura çıkabilir mi?

Voters
58. You may not vote on this poll
  • Evet

43 74.14%
  • Hayır

15 25.86%
1 ile 30 arası toplam 100 sonuç

Konu: Aslan'ın Rakibi: Bayer Leverkusen

Hybrid View

Quote Originally Posted by FRD View Post
    Austria Wien'e gol atamayan Sion ve Helsinborg'a yenilen Galatasaray Leverkusen'e ne yapar bilemem.Bir an önce Galatasaray'ın toparlanması lazım

Haklisin gruplarda kötü oynadik,cikmayi haketmedik ama ben öbür turlarda gercek performansimizi gösterecegimizi düsünüyorum.Bu takima daha Ayhan,Linderoth,Lincoln,Hakan Balta ve yeni transferler gelecek.Takimimizda Almanyada yasamis futbolcu sayisi fazla.Teknik direktör Alman.Yani olaya bu yönden de bakmak gerekiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Haklisin gruplarda kötü oynadik,cikmayi haketmedik ama ben öbür turlarda gercek performansimizi gösterecegimizi düsünüyorum.Bu takima daha Ayhan,Linderoth,Lincoln,Hakan Balta ve yeni transferler gelecek.Takimimizda Almanyada yasamis futbolcu sayisi fazla.Teknik direktör Alman.Yani olaya bu yönden de bakmak gerekiyor.
    Ayrıca Baran Barış,Serkan milli takıma alınmak için,Lincoln ise kendini Almanlara iyice ispatlamak için hırslı olacaklar..
    Delgadonun Zürih maçlarında yaptıgı gibi...HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR !!!

Bu sene Ülke olarak rekor puan ladık..10.sıradayız..9. olma sansımız yok hallanda çünkü6 puan farkla önde..Biraz daha puan toplarsan Uefa ya bir takım fazla gidebilecek..Buda Ligde kaliteyi artıracak..Oyüzden dua edelim,Bütün takımlarımıza basarılar dileyelim..Cekememezligi bırakalım..

Mesaj Yetkileri