ben orta saha tekrardan gerçek kimliğine büründüğünde bişeyler olacağını düşünüyorum. ama öncelikle ayhan'ın falan kesinlikle iyileşmesi gerekiyor. onlar olmadan kesinlikle olmaz.
Evet
Hayır
ben orta saha tekrardan gerçek kimliğine büründüğünde bişeyler olacağını düşünüyorum. ama öncelikle ayhan'ın falan kesinlikle iyileşmesi gerekiyor. onlar olmadan kesinlikle olmaz.
Ayrıca Baran Barış,Serkan milli takıma alınmak için,Lincoln ise kendini Almanlara iyice ispatlamak için hırslı olacaklar..
Delgadonun Zürih maçlarında yaptıgı gibi...HERSEYDE BİR HAYIR VARDIR !!!
Bu sene Ülke olarak rekor puan ladık..10.sıradayız..9. olma sansımız yok hallanda çünkü6 puan farkla önde..Biraz daha puan toplarsan Uefa ya bir takım fazla gidebilecek..Buda Ligde kaliteyi artıracak..Oyüzden dua edelim,Bütün takımlarımıza basarılar dileyelim..Cekememezligi bırakalım..
Galatasaray'ın ne kadar verimsiz bir futbol oynadığı ortada. Gruplardan bile ite kaka çıktılar; gördük. Uefa'daki en iyi kurayı çekti ama ben yine de Galatasaray'ın bu gidişle eleneceğini düşünüyorum, inşallah yanılırım.
Leverkusen her ne kadar bu sene iyi gitsede Linderoth ve Lincoln'lü Galatasarayın turu geçecegini tahmin ediyorum
Rahatlıkla geçebilecek güçteyiz. Ancak Gruplardaki gibi berbat bir futbolla karşılaşırsak "5"Yeriz...
Ben Galatasaray'ın bu turu geçebileceğini sanmıyorum. Nedeni de basit, Galatasaray'ın ve Leverkusen'in performansları...
Galatasaray, Leverkusen'den çok daha üstün bir takım esasında; ama baktığımızda Galatasaray epey kolay olan grubundan zorla çıktı, umut vermiyor. Leverkusen'e baktığımızda ise kendi liginde ilk yarıyı 4. bitirdi, lider Bayern Münih'in 6 puan gerisinde. Kendi sahasında tek mağlubiyeti var, o da lider Bayern Münih'e...
Leverkusen'i geçse bile Galatasaray, bir sonraki turdaki rakibi Hamburg, oldukça güçlü bir ekip. Kendi liginin ilk yarısını 3. sırada tamamladı, liderin 4 puan gerisinde. Kendi sahasında mağlubiyeti yok. Oldukça dişli bir ekip, kadrosu kaliteli.
Galatasaray, grup liderleri arasından en kolay 2. takımı seçti, ancak o takım da oldukça güçlü bir takım.
Galatasaray'a başarılar, umarım yanılan ben olurum.
lincoln linderoth arda ümit karan gibi isimlerin bu maçta kendilerini göstermesi gerek artık buraya kadar yattılar ama artık iş daha ciddiye bindi bu oyuncular gerektiği gibi oynarsa gs rahat geçer
Galatasaray tur için daha şanslı ...
çekebilcek en iyi kurayı çekmiş GS...
İşte Leverkusen
Galatasarayımız'ın UEFA Kupası'ndaki rakibi Bayer Leverkusen, Almanya Bundesliga'nın köklü ekiplerinden biri. 1904 yılında kurulan ekip, maçlarını 22500 kişilik BayArena Stadyumu'nda oynuyor. Takımın teknik direktörlüğünü ise Michael Skibbe yapıyor. Kadrosunda Sergej Barbarez, Theofanis Gekas, Stefan Kiessling, Manuel Friedrich, Bernd Schneider ve Carsten Ramelow gibi yıldız isimleri bulunduruyorlar.
İlk yarısı tamamlanan Almanya Bundesliga'da da son haftalardaki etkili performansıyla dikkat çeken Bayer Leverkusen, ligde lider Bayern Münih'in 6 puan gerisinde, 30 puanla 4. sırada bulunuyor.
KADRO
Kaleciler
René Adler
Benedikt Fernandez
Erik Domaschke
Defans
Arturo Vidal
Karim Haggui
Jan-Ingwer Callsen-Bracker
Ricardo Faty
Jan-Ingwer Callsen-Bracker
Manuel Friedrich
Vratislav Greško
Lukas Sinkiewicz
Orta saha
Sascha Dum
Hans Sarpei
Pirmin Schwegler
Simon Rolfes
Tranquillo Barnetta
Paul Freier
Bernd Schneider (İkinci kaptan)
Gonzalo Castro
Carsten Ramelow (Kaptan)
Forvet
Theofanis Gekas
Stefan Kießling
Dmitri Bulykin
Atanas Kurdov
Michal Papadopulos
Sergej Barbarez
KÜNYE
Tam ad: TSV Bayer 04 Leverkusen e.V.
Lakaplar: Werkself ("İşçi sınıfı")
Kuruluş yılı: 1904
Stat: BayArena, Leverkusen
Stat kapasitesi: 22500
Başkan: Wolfgang Holzhäuser
Teknik direktör: Michael Skibbe
Kaynak: Webaslan.com
Adnan Sezgin değerlendirme yapmış kura çekimi için:
Bizim söylediklerimizi söylemiş aslında o da.. Pek bi fark yok yani. Biz de burda aynı şeyleri sölüyoruz ama Galatasaray A.Ş. Genel Müdürü o oluyor.Originally Posted by Adnan Sezgin
![]()
Valla ben inanıyorum ve hissediyorum bu turu geçeceğiz. Neden mi istiyorsunuz. Alın size nedenler:
1-Devre arasında öyle veya böyle gerekli yerlere elden geldiği kadar transfer yapılacak. Yani Song mu yok? Bouzid'e kalmayacağız.vs.vs
2-Her ne kadar son maçında Zürih'i 5-0 yenmiş olsada Alman liginde son haftalardaki performans'ı o kadar da iyi değil.
3-Almanyadaki maçları biz evimizdeymişiz gibi oynuyoruz. Taraftar sıkıntısı çekmeyiz. Belki Ali Sami Yen'dekinden fazla taraftarımız olur.
4-Defans hatları kötü. Bundan faydalanabilecek bir sürü oyuncumuz var. Nonda, Ümit Karan, Serkan, Barış vs vs.
5- Sakatlıktan çıkacak olan Ayhan, Lincoln ve Linderoth kendini göstermek isteyecektir.
6- Feldkamp ona yapılan eleştirilere en iyi şekilde cevap verecektir.
Gruptan öyle veya böyle çıktık. Artık o geride kaldı. Önümüze bakmalıyız. Eminim ki Bayer Leverkusen maçlarında çok iyi oynayacağız.
I'm back...
Ya leverkusen Son maçını ölçü almayın..Haberiniz yok sanırım
Zürih 2.olmamak için yenildi yabancı basınlardada cıktı...O maça aldanmayın..
Umutluyum Çünkü;
1-Galatasarayın Almanlara karsı elde ettigi bircok basarı var
2-Hocamız Alman...
3-Takım Alman ekolünden geliyor...
4-Barış,Serkan Alman milli takıma girebilmek için hırslı olacaklar
5-Lincoln Almanlara tekrar kendini ispat etmek için hırslı olacak(Delgado isvicre misali)
6-Ayhan-Lincoln-Linderoth-Hakan balta gibi oynucularımız takımda yerlerini büyük ihtimal alacaklar...Topal-Barış-Sabri bu 3'lü ortasahayı kaldıramıyordu
7-Takıma takviyeler olacak rekabet daha cok artacak..
8-Gurbetcilerin büyük destegi olacak..Baran şimdiden hazır
9-HERSEYE BİR HAYIR VARDIR !!!!
Subata daha çok var..Ozamana kadar iki takımda sakatlıklar olabilir,Üstelik form düsüsü yasayabilirler..Almanlardanbizden cekiniyor..En kötü kuranın onlara cıktıgını savunuyorlar..Ayrıca 2 deplasman oynuyacaz diyorlar...
Last edited by Emurafu : 21.Aralık.2007 at 19:33
abartılıcak bir kadroları yok kaldıki forvetleri o kadar ölümcü değil Kiebling-Barbarez oynuyolar ztn bildiğim. İş orta saha da bitiyor oldukça iyi tecrübeli isimleri var..
Şimdi Bayer Leverkusen'in tehlikeli oyuncularını analiz edelim![]()
Manuel Friedrich:Bayer Leverkusen defans hattının en sağlam ismi zaten Leverkusen'in en büyük eksilerinden biri defans hattının çok gol yiyip güven vermemesi bu bizim için iyi olacak Manuel Alman milli takımında da görev almıştır...
Karim Haggui:Cezayirli stoper kafa toplarında çok etkili çok sık duran toplara gidip gol atıyor aman dikkat.
Tranquilo Barnetta:İsviçreli Sol kanat oyuncu Leverkusen'in en tehlikeli oyuncularından biri rahat adam eksiltiyor ve çok sprinter,dribblingleri iyi bir oyuncu ayrıca uzaktan şut attırtmamalı Barnetta'ya.
Bernd Schneider:Çok fazla tecrübeli yılların Leverkusen'lisi yılların kaptanı ve hala Alman milli takımına bile girebiliyor 34-35 yaşlarında DMC,MC mevkiinde oynuyor pasları ve şutları çok etkili özellikle şutları çok tehlikleli tam bir yaşlı kurt her an oyuna girip maçı değiştirebilir.
Gonzalo Castro:Gonzalo için Alman ve İspanyol milli takımları bol bol gerilim yaşamıştı sonucunda Alman milli takımını tercih etti 20 yaşında sağ bek/sağ kanat mevkiinde oynuyor gerçekten yetenekli dikkat edilmesi gerekiyor.
Simon Rolfes:Tam bir görev adamı orta sahada büyük yük düşüyor Simon'a Alman milli takımda da forma giydi MC oynuyor pas dağıtımını ve markajı mükemmel yapıyor.
Theofanis Gekas:Yunanlı forvet oyuncusu,öncelikle çok golcü dikkat edilmesi gereken bir oyuncu fakat kendisi hiç büyütülecek yetenekte bir oyuncu değil sadece boş olduğu zaman asla affetmiyor bitiriciliği muazzam bir oyuncu sıkı markaj lazım.
Dmitri Bulykin:Sanıyorsam Leverkusen'e bu sene geldi son Zürih maçında 2 gol attı şu an formda gözüküyor yedek golcü Leverkusen genellikle KieBling-Gekas ikilisini oynatıyor..
Stefan KieBling:24 yaşında Alman oyuncu hızlı çevik ve bencil bir oyuncu fakat defans hattımız her an dikkat etmesi lazım bu adama dediğim gibi biraz bencil olsada bitiriciliği gayet iyi bulduğunu affetmiyor..
Michal Papadapoulos:Yunan asıllı Çekoslovak oyuncu yetenekli uzun boylu Koller tarzı bir oyuncu çok fazla forma şansı bulamıyor u-21 şampiyonasında iyi oynamıştı.
Bu arada eklemek gerekirse kalelerinde çok sağlam bir kaleci var Rene Adler Almanya'da geleceğin kalecisi olarak lanse ediliyor gerçekten kaliteli bir kaleci.
Güzel bir inceleme olmuş tebrik ediyorum... Bayaa uğraşmışsın ellerine emeğine sağlık.
Arkadaşlar ben bi takımda ne kadar yıldız varsa okadar iyi olur o kadar kupa alır görüşünü beğenmem ve sevmem çünkü biz UEFA'yı aldığımızda yıldız mı vardı? Evet vardı ama hepsi eski zamanın yıldızlarıydı. Bizde hırs vardı azim vardı kazanma isteği vardı ruh vardı Benim için oyuncunun nası oynadığından çok takımın nası oynadığıdır. Bayer Leverkusen'i bu kura çekimini öğrendikten sonra birz daha takibe alıcam. NTV zaten Bundesliga maçlarını veriyor. Öyle düşünüyorum ki bu kura çekiminden sonra Bayer Leverkusen maçlarını da vereceklerdir artık.
Fakat tekrar sölüyorum bir takım eğer TAKIM gibi oynuyorsa başarıya gider. Tek kişiyle takım başarı yakalamaz. Gördüğüm kadarıyla da Leverkusen öyle çok iyi bi takım oyunu oynamıyor. Hoş biz de oynamıyoruz. Doğruya doğru... Ama bu noktada da tecrübe konuşmalı bence...
Gurbetçilerimizin desteği ile deplasmanda avantajımız olacak.. Gönlümden geçen takım geldi, sakatlık belasından kurtulursak neden olmasın ?
Gelebilcek en kolay rakip geldi,Leverkusen Bundesliga'da süper bir çıkış içinde Gs'nin işi zor.
Umarım elersiniz..
Kolay bir rakip değil ama Galatasaray eleyebilecek güçte.Umarım Wien maçındaki performansı ile oynamaz Galatasaray.Deplasmanda gurbetçilerin desteğiyle de tur geçilebilir.
G.Saray'ın eleneceğini düşünüyorum. Çünkü G.Saray grup maçlarında gösterdiği performans çok kötüydü. İyi oynayarak kaybetseler neyse oynadılar kazanamadılar derdim ama oyun olarak kötü olmaları beni şüpelendiriyor. Eğer G.Saray toparlanır iyi oyun ile turu geçerse sonra eşleşeceği Zurich veya Hamburg'u da eleyerek çeyrek final diyecektir.
Kießling'in iyi bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum. Schneider ve Barnetta ise çok tehlikeli. Schneider zaten takımın sembolü gibi ve ilerleyen yaşına rağmen çok önemli bir oyuncu. Galatasaray kanatları iyi kapatabilirse şansı artar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Barış - Linderoth - Ayhan
--------Lincoln---------
Bu orta saha dizilişi ile çıkabilirsek maçlara, turu geçme şansımız çok yüksek..
Ya su grub maçlarını unutun..Yok performans kötü elenirmişiz..Arkadaslar daha Şubata cok var..Bizim takım alman ekölü ve almanları iyi tanıyor..Gurb maçlarında Gençlerle oynadık herkez bunu göz ardı ediyor..Tecrübeliler gelince takım oturacak..
Almanyadaki maca bilet bulmak zor olucak
Club- und Löwenclubmitglieder, die bereits vor dem 21.12.2007 Mitglied waren, können ab dem 14. Januar 2008
Ayin 21 inden(bugünden önce üye olanlara) ayin 14 ünden itibaren bilet satacaklar
Der freie Kartenverkauf (sofern noch Tickets verfügbar) startet am Montag, 28.01.2008 über die bekannten Vertriebswege (Fanshop, Servicecenter und Versand)
Onun disinda hala bilet kalirsa! ocak ayinin 28 inden sonra anca bilet saticaklar.
Türk girmesin diye herseyi yapiyorlar yani..
Dortmund yada shalke olsa idi tanidik cokdu ama simdi is biraz sora girdi
Bayer04 üyesi bir iki tanidik yokki bilet aldiralim
Kolay rakıp değil ama Gs iyi futbol oynarsa turu atlar gibi..
Leverkusen iki deplasmandan da çıkamaz. Galatasaray turu geçer.
Kesinlikle Nonda tek forvet oynasın ama deplasmanda..