1 ile 30 arası toplam 181 sonuç

Konu: TSL 17.Hafta Fenerbahçe-Trabzonspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

100.yıldaki son maçıdan aldık helal olsun bu arada bi arkadaş carlos kayseri maçından beri kötü oynuyor demiş galiba nasıl olsa yenilecez düşüncesiyle galatasaray ve şamp ligindeki son maçımız olan cska maçını izlemiş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    100.yıldaki son maçıdan aldık helal olsun bu arada bi arkadaş carlos kayseri maçından beri kötü oynuyor demiş galiba nasıl olsa yenilecez düşüncesiyle galatasaray ve şamp ligindeki son maçımız olan cska maçını izlememiş
    Last edited by a.arıcı-11 : 22.Aralık.2007 at 22:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    100.yıldaki son maçıdan aldık helal olsun bu arada bi arkadaş carlos kayseri maçından beri kötü oynuyor demiş galiba nasıl olsa yenilecez düşüncesiyle galatasaray ve şamp ligindeki son maçımız olan cska maçını izlemiş

Sen merak etme..Ben her maçı takip ediyorum..Yorumları izlemiyorsun sanırım..Herkez diyor..Defansif açıdan hatalar yapmaya basladı..Bunun sebebi belki ugurun yardım etmemeside olabilir..Ezbere konusmam

Bak bak Rıdvan nediyor NTV de

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Sen merak etme..Ben her maçı takip ediyorum..Yorumları izlemiyorsun sanırım..Herkez diyor..Defansif açıdan hatalar yapmaya basladı..Bunun sebebi belki ugurun yardım etmemeside olabilir..Ezbere konusmam

Bak bak Rıdvan nediyor NTV de
    Carlos bencede düşüşte bunun 2 etkisi var. Biri son maçlarda Uğur oynuyo Carlos geride boşluk bırakınca o alanı dolduramıyor. Vederson varken gene yer değiştiriyolar falan bi şekilde defans idare ediliyordu.

Diğer neden ise geçen hafta ankaradaki maçtan önce bir sakatlık yaşadı ve sakat sakat oynadı. Sakatlığın verdiği etkiyle 2 haftadır biraz tutuk bir oyun sergiliyo.

Carlos geldiğinden beri diyorum geride Vederson ilerde Carlos oynasa daha iyi olur bizim için. Sol taraftan daha az pozisyon veririz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    Carlos bencede düşüşte bunun 2 etkisi var. Biri son maçlarda Uğur oynuyo Carlos geride boşluk bırakınca o alanı dolduramıyor. Vederson varken gene yer değiştiriyolar falan bi şekilde defans idare ediliyordu.

Diğer neden ise geçen hafta ankaradaki maçtan önce bir sakatlık yaşadı ve sakat sakat oynadı. Sakatlığın verdiği etkiyle 2 haftadır biraz tutuk bir oyun sergiliyo.

Carlos geldiğinden beri diyorum geride Vederson ilerde Carlos oynasa daha iyi olur bizim için. Sol taraftan daha az pozisyon veririz.
    aynen..Birseybiliyorumda konusuyorum..Hatta carlos dinlensin diyen fenerbahceliler de var

Mesaj Yetkileri