Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 181 sonuç

Konu: TSL 17.Hafta Fenerbahçe-Trabzonspor

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Tebrikler Fenerbahçe.

İlk yarıda çok gol oldu.İkinci yarıda ise gol yok.Zaten bu tür maçlar hep böyle olur.İlk yarı bol gol oldumu ikinci yarı ya gol olmaz yada çok az olur.

Trabzon böyle bir Fenerbahçe'den en azından bir puan koparabilirdi ama olmadı.Bir kez daha tebrik ediyorum Fenerbahçe'yi.

Bakalım nasıl maç olmuş seyredelim..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Tebrikler Fenerbahçe .

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gol krallığında Semih Gökdeniz'i yakaladı. Tebrikler Fenerbahçe. Umarım ilk yarıyı lider olarak kapatırız.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Bugün iyi oynamamamıza rağmen kazanmasını bildik.Büyük takım farkıda budur kötü oynarken kazanmak.İlk yarıda böylece bitti ve son 9 maçın 8 inden galip ayrıldık tüm derbilerimizi kazandık.Bundan iyisi şamda kayısı.Ancak Sevilla maçındada böyle basit goller yersek tur hayal olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

İlk yarı da Deivid'in müthiş golünden sonra bu maçın çok gollü geçeceğini anlamıştım zaten. Öyle bir füze yolladı ki Ahmet'in çıkarması imkansızdı. Ayrıca Ali Bilgin'in oyuna girmesiyle oyuna hareketlilik geldi. Roberto Carlos'u eleştirenleri de anlamıyorum. Adam ligde 16 maç oynamış + şampiyonlar ligi 8 maçta ordan. Tabi yorgun olacak 34 yaşında. Carlos şöyle Carlos böyle. 1 aylık tatilden sonra daha iyi olacaktır. Biraz dinlenmesi lazım tabi. Ayrıca bu maçla 2 ay sonra ki Sevilla maçını kıyaslamanızda abes kaçmış Edu'nun ve Lugano'nun olmaması bu maçın 3-2 olmasında ki en önemli etkenlerden bir tanesiydi.

Tebrikler Fenerbahçe.
    (/s)

Tebrikler Fenebahçe.
    Maç Fazlasıyla zirveye yerleşti.
    Yarın mutlak galibiyet Bekliyorum Galatasaray'dan

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İkinci yarı çok kötü oynamamıza rağmen skoru koruduk Alex'in sakatlanması takımı etkiledi ... Zorlu bir mücadelen 3 puanla çıktı Tebrikler Fenerbahçe'M ...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Tebrikler Fenerbahce...

Ben biliyordum zaten Fenerbahcenin yeneceğini yahu..

Bu gun abım demıstı Fener ya 2-1 yener ya fark atar ya da 3 - 2 yener diye söylesi olmustu ıcıne dogmus demekkı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

100.yıldaki son maçıdan aldık helal olsun bu arada bi arkadaş carlos kayseri maçından beri kötü oynuyor demiş galiba nasıl olsa yenilecez düşüncesiyle galatasaray ve şamp ligindeki son maçımız olan cska maçını izlemiş
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    100.yıldaki son maçıdan aldık helal olsun bu arada bi arkadaş carlos kayseri maçından beri kötü oynuyor demiş galiba nasıl olsa yenilecez düşüncesiyle galatasaray ve şamp ligindeki son maçımız olan cska maçını izlememiş
    Last edited by a.arıcı-11 : 22.Aralık.2007 at 22:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Carlos Trabzon-G.Birliği maçlarında kötüydü gerçekten Cska maçını saymıyorum sakat sakat oynadı zaten

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Yorumlara baktımda bazı arkadaşlar baya bi panik yapmışlar eheh anlıyorum onlarıda.. Maçı kazandık, 2. yarı biraz kötü oynadık ama kazanmasını da bildik..

Tebrikler Fenerbahçe.

Uğur Boral'ın bu takımdan kesilmesi lazım artık, Vederson'un oynaması lazım, hiç iyi oynayamıyor.

Defans bugün elinden geleni yaptı, bence iyi de oynadı. Alex sakatlanmasa Fenerbahçe daha gol atardı. Trabzonspor'un hücum hattı fena değil ama defansı rezalet. Trabzonspor'un acilen bir forvet alması lazım, Umut Bulut ile yürümez bu iş.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Maç fazlasıyla lider oldular. Maç zevkli oldu galiba. 3-2 biten güzel bir maç. Carlos'a gelince. Carlos'tan bahsediyoruz. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beklerinden biri. Ama onunda inişli çıkışlı performansları olabilecektir. Galatasaray maçında iyiydi. Fakat CSKA maçında o kadar iyi oynadığını düşünmüyorum...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Defans bugün elinden geleni yaptı, bence iyi de oynadı.
    Defans'a bugün çok az görev düştü ondada ellerine yüzlerine bulaştırdılar ... Spiker Önder ismini ya 1 yada 2 kez kullandı mesela

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by abdullaharici92 View Post
    100.yıldaki son maçıdan aldık helal olsun bu arada bi arkadaş carlos kayseri maçından beri kötü oynuyor demiş galiba nasıl olsa yenilecez düşüncesiyle galatasaray ve şamp ligindeki son maçımız olan cska maçını izlemiş

Sen merak etme..Ben her maçı takip ediyorum..Yorumları izlemiyorsun sanırım..Herkez diyor..Defansif açıdan hatalar yapmaya basladı..Bunun sebebi belki ugurun yardım etmemeside olabilir..Ezbere konusmam

Bak bak Rıdvan nediyor NTV de

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Fenerbahçe maçlarında nedense hep karşı taraf haketmiş oluyor maçı. Bugün Fenerbahçe erken golü buldu, zaten geçmişte oynanan maçlara bakarsanız Fenerbahçe öne geçtikten sora kendini zorlamıyor.

Bu maçın başından sonuna kadar da öndeydi ve bu nedenle oynamaya değil, oynatmamaya çalıştı. Yani Fenerbahçe'nin kazandığı her maçtan sonra rakip haketti demeyin, iyi yorumlayalım olayları...

Carlos'u ben yine de beğendim, son dakikalarda Yattara'yı bir pozisyonda geçiredi, orta yapmasına da izin vermedi. Bireysel hatalar sonucu belirledi.

Ben artık Deivid'in gol atmasını istemiyorum, adam hep gidiyor büyük maçlarda gol atıyor, sonra hiçbirşey yapmıyor ve oynamaya devam ediyor. İlk yarıda ve 2. yarıda müsait pozisyonlarda pas yerine şut çekmeyi tercih etti ve batırdı. Madem sağ kanatta kullanıulacak, Deivid gönderilsin, gerçek bir kanat özellikleri olan bir oyuncu alınsın...

Maçı hakederek kazandık, hakederek de ilk devreyti lider bitirebiliriz. Galip geldik, mutluyuz...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kimse bahsetmemiş ama Trabzon'un ilk golü ofsayt

Fenerbahçe çok iyi gidiyor Trabzonspor iyi bir hava ile geldi maça adam yetemedi... Tebrikler Fenerbahçe ...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kimse bahsetmemiş ama Trabzon'un ilk golü ofsayt

Hayır Deniz Ceyhun'un attığı 1. gol ofsayt değil arkadan geldi ve golü attı.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Zaten Ceyhun değil Gökdeniz ofsaytta ... Pozisyonu içinde direk vardı pasif filanda değil yani

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Sen merak etme..Ben her maçı takip ediyorum..Yorumları izlemiyorsun sanırım..Herkez diyor..Defansif açıdan hatalar yapmaya basladı..Bunun sebebi belki ugurun yardım etmemeside olabilir..Ezbere konusmam

Bak bak Rıdvan nediyor NTV de
    Carlos bencede düşüşte bunun 2 etkisi var. Biri son maçlarda Uğur oynuyo Carlos geride boşluk bırakınca o alanı dolduramıyor. Vederson varken gene yer değiştiriyolar falan bi şekilde defans idare ediliyordu.

Diğer neden ise geçen hafta ankaradaki maçtan önce bir sakatlık yaşadı ve sakat sakat oynadı. Sakatlığın verdiği etkiyle 2 haftadır biraz tutuk bir oyun sergiliyo.

Carlos geldiğinden beri diyorum geride Vederson ilerde Carlos oynasa daha iyi olur bizim için. Sol taraftan daha az pozisyon veririz.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by mista7fb View Post
    Carlos bencede düşüşte bunun 2 etkisi var. Biri son maçlarda Uğur oynuyo Carlos geride boşluk bırakınca o alanı dolduramıyor. Vederson varken gene yer değiştiriyolar falan bi şekilde defans idare ediliyordu.

Diğer neden ise geçen hafta ankaradaki maçtan önce bir sakatlık yaşadı ve sakat sakat oynadı. Sakatlığın verdiği etkiyle 2 haftadır biraz tutuk bir oyun sergiliyo.

Carlos geldiğinden beri diyorum geride Vederson ilerde Carlos oynasa daha iyi olur bizim için. Sol taraftan daha az pozisyon veririz.
    aynen..Birseybiliyorumda konusuyorum..Hatta carlos dinlensin diyen fenerbahceliler de var

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Carlos gelmiş 34 yaşına , görev verildiği her maçta 90 dakika oynadı ee ilk yarının sonlarınada geldik bu haftalarda çok iyi olmaması normal ... Avrupa maçları derbiler deplasmanlar derken yorulmasından doğal birşey olamaz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oda doğru 34 yaşında, 25-26 yaşında futbolunun en iyi döneminde dediğimiz futbolcudan daha istekli, daha dinç. İyi gene 17 hafta iyi oynadı böyle. Devre arasında iyi bir dinlenir bi 17 maç daha kaldırır

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Carlos gelmiş 34 yaşına , görev verildiği her maçta 90 dakika oynadı ee ilk yarının sonlarınada geldik bu haftalarda çok iyi olmaması normal ... Avrupa maçları derbiler deplasmanlar derken yorulmasından doğal birşey olamaz
    Haklısın tabi deniz..Ben arkadasa cevap verdim bana ezbere konusma falan demiş...Sizde benimle hemfikir oldugunuza göre sorun yok

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Zaten Ceyhun değil Gökdeniz ofsaytta ... Pozisyonu içinde direk vardı pasif filanda değil yani
    Evet kesinlikle çok net ofsayt kafasını sıyırdı top yani aktif alan içerisindeydi.

Tebrikler Fenerbahçe..Trabzon ilk yarı kendisni çok fazla yordu buna rağmen ikinci yarı yine pek düşmediler oyundan.İlk golü çok erken yemeseler belki puan alabilirlerdi ama olmadı.Tekrar tebrikler.İnşallah ilk yarıyı ve seneyi lider kapatırız..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Nası ofsayt değilGökdeniz orda Yasin'in vurmasını engelliyo Volkan'ında dengesini bozuyo,arkadan gelen golü atıyo bence sen pozisyonu bi daha seyret Emrah abi

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post
    Nası ofsayt değilGökdeniz orda Yasin'in vurmasını engelliyo Volkan'ında dengesini bozuyo,arkadan gelen golü atıyo bence sen pozisyonu bi daha seyret Emrah abi
    Dostum benimi kastettinBen bu konuda agzımı açmadım

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Osman_873 View Post

Şimdi gördüm. Yattara ortayı açarken biri ofsayta takılıyor. Tartışmaya açık bir pozisyon, hatta ofsayt diyebiliriz.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Quote Originally Posted by Emurafu View Post
    Dostum benimi kastettinBen bu konuda agzımı açmadım
    Kusura bakma arada karışmış

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri