1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Kalli Ne Yapmaya Çalışıyor !!!

Hybrid View

Kalli kendini bitirdi,artik bir daha dönmez,dönerse de cift tarafli ya da tek tarafli sözlesmesini feshederiz.Böylelikle bir beladan da kurtulmus oluruz.
    Ha ara transferde Sabri,Hakan Sükür,Hasan Sas gibi oyuncularla yollarimizi ayirmaliyiz.Hem oynamiyorlar hem de takima zarar veriyorlar.
    Kimse Galatasaraydan büyük degildir!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kalli kendini bitirdi,artik bir daha dönmez,dönerse de cift tarafli ya da tek tarafli sözlesmesini feshederiz.Böylelikle bir beladan da kurtulmus oluruz.
    Ha ara transferde Sabri,Hakan Sükür,Hasan Sas gibi oyuncularla yollarimizi ayirmaliyiz.Hem oynamiyorlar hem de takima zarar veriyorlar.
    Kimse Galatasaraydan büyük degildir!
    Sabriyi kiralaycaksın biraz akıllanacak..Ozaman kimin büyük oldugunu anlar..Ulan maçta bir sürü hata yapıyor..Birde cıkınca artistlik yapıyor..Sabri korneri ön direge attı artık kendimi tutamadım komsuda onun yüzünden küfür ettim..

Ah servet ah Sen ardaya niye bagrıyor..Sabriye bagıran bir Allahım kulu cıkmayacakmı...Hele hakan barısa bagırınca cocuga resmen acıdım..Çocuk ilk defa hata yaptı hemen bagırdılar..Sabri her maç devam..

Hakan şükür desen artık topa yükselemiyor.Adam iyice agırlasmış...
    Last edited by Emurafu : 24.Aralık.2007 at 14:49

Mesaj Yetkileri