Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Kalli Ne Yapmaya Çalışıyor !!!

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Default Kalli Ne Yapmaya Çalışıyor !!!

Galatasaray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp'ın, bugün Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında takımının yanında olmaması ve rahatsızlığını öne sürerek bugün ülkesine gitmesi, Sarı-Kırmızılı camiada şaşkınlık yarattı.
    Grip nedeniyle 10 gündür tedavi gören teknik direktör Feldkamp, rahatsızlığı nedeniyle takımını Ankara'da oynadığı Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında yalnız bıraktı.

Ancak, Ankara'ya gelmeyen Alman hocanın, apar topar bavullarını toplayıp ülkesine gitmesi kafaları karıştırdı. Feldkamp'ın, Almanya'ya gitmeden önce Başkan Yardımcısı Adnan Polat'la görüştüğü ve rahatsızlığı nedeniyle ülkesine erken gitme kararı aldığı öğrenildi.

Bu arada, Feldkamp'ın seyahat edebilecek durumdayken Ankara'ya değil de Almanya'ya gitmesi, Galatasaray camiasında şaşkınlıkla karşılandı.

Kaynak: DHA

Böyle bir maça çıkıyorsun takımın başında Hoca yok.Hasta lafları hikaye,3 saatlik Uçak yolculuğunu yapan biri nasıl Ankara’ya gelemiyor.Bu giden 2 puanın hesabını kim verecek.
    Sen her fırsatta disiplin diyecen takımın en önemli maçında takımı satıp Almanya’ya gidicen.Mümkünse ordan hiç dönmesin.Yanına A.Akcan’ıda alıp uzun bir tatil yapsın...

Adam Hristiyanların Noeli oldugu için gitmiş...Ayın 25'inde noel sanki kaçıyor..Giderken 7 bavulla gitmiş..İnsallah gelmez..Harbiden burayı ciftlik sandı..Disiplin disiplin diyen hocaya bak

Real madrid hocası niye gitmiyor..Madem tabi onlarda sıkar

Kalli istifa diyorum...
    Last edited by Emurafu : 24.Aralık.2007 at 14:35

Kalli kendini bitirdi,artik bir daha dönmez,dönerse de cift tarafli ya da tek tarafli sözlesmesini feshederiz.Böylelikle bir beladan da kurtulmus oluruz.
    Ha ara transferde Sabri,Hakan Sükür,Hasan Sas gibi oyuncularla yollarimizi ayirmaliyiz.Hem oynamiyorlar hem de takima zarar veriyorlar.
    Kimse Galatasaraydan büyük degildir!

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sadece bavulunu alsın ve evine dönsün...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Kalli kendini bitirdi,artik bir daha dönmez,dönerse de cift tarafli ya da tek tarafli sözlesmesini feshederiz.Böylelikle bir beladan da kurtulmus oluruz.
    Ha ara transferde Sabri,Hakan Sükür,Hasan Sas gibi oyuncularla yollarimizi ayirmaliyiz.Hem oynamiyorlar hem de takima zarar veriyorlar.
    Kimse Galatasaraydan büyük degildir!
    Sabriyi kiralaycaksın biraz akıllanacak..Ozaman kimin büyük oldugunu anlar..Ulan maçta bir sürü hata yapıyor..Birde cıkınca artistlik yapıyor..Sabri korneri ön direge attı artık kendimi tutamadım komsuda onun yüzünden küfür ettim..

Ah servet ah Sen ardaya niye bagrıyor..Sabriye bagıran bir Allahım kulu cıkmayacakmı...Hele hakan barısa bagırınca cocuga resmen acıdım..Çocuk ilk defa hata yaptı hemen bagırdılar..Sabri her maç devam..

Hakan şükür desen artık topa yükselemiyor.Adam iyice agırlasmış...
    Last edited by Emurafu : 24.Aralık.2007 at 14:49

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İşine gelince bak nasıl ayaklanıp gidiyo tatile.Çıksın önce takımın başında dursun.Sonra nereye gidiyosa gitsin.

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Kalli'nin kalmasından yanayım.Önemli olan devamlılık ve istikrardır.Bu kadroyla Gs ilk yarıyı 3. bitirebildiyse bunda Kalli'nin çok büyük payı var...

Kalli, Sabri, H.Şükür gitmediği sürece GS düzelmez... Umarım maçlarda Hakan'ı 3kişinin tutmadığını anlamıştır GS li arkadaşlar...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Kalli'nin kalmasından yanayım.Önemli olan devamlılık ve istikrardır.Bu kadroyla Gs ilk yarıyı 3. bitirebildiyse bunda Kalli'nin çok büyük payı var...
    Kalliye bu yüzü verirsek..Bu seferde söyle der..Of kar yagıyor romatizmalarım azar ben gitmem maça gider..
    Yok sevgililer günü der.zuhaha:

Yönetim medyanın önünde onu kovacak..Ozaman herkezin takdirini kazanacak...Diger hocalara ders olacak..Ama nerde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayalım. Ahmet Çakır söylemişti geçenlerde. Kalli'nin kalp rahatsızlığı mevcut. Ve bu nedenle Kalli bizim gibi iki gripin bir asprin alınca hemen iyileşemiyor maalesef. Onun kullandığı haplarda Türkiye'de mevcut değil. Galiba özel bir doktoru varmış. Onun yanına gitmişler. Ayrıca ben değişik bir yoldan bakıyorum. Demek ki Kalli olmayınca takım maçlara motive olamıyor.2 maçtır görüyoruz.
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gelmesi çok sorun oldu , sanırım gitmesi de öle sorun olucak

Quote Originally Posted by mustafa_ekici90 View Post
    Arkadaşlar bilip bilmeden yorum yapmayalım. Ahmet Çakır söylemişti geçenlerde. Kalli'nin kalp rahatsızlığı mevcut. Ve bu nedenle Kalli bizim gibi iki gripin bir asprin alınca hemen iyileşemiyor maalesef. Onun kullandığı haplarda Türkiye'de mevcut değil. Galiba özel bir doktoru varmış. Onun yanına gitmişler. Ayrıca ben değişik bir yoldan bakıyorum. Demek ki Kalli olmayınca takım maçlara motive olamıyor.2 maçtır görüyoruz.
    Bırak Musti çocukmu kandırıyon... Adam Ankara'ya gidemiyor Almanya'ya gidiyor.. Sanki Türkiye'de Doktor yok. Hadi diyelim dedin gibi ilacı sadece Almanya da göndersinler ya da stoğu olmazmı adamın ?? her hastalandığında Almanya'ya giderse işi zor GS nin...

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Belki ölmüştür. Valla aslında bende gitmesinden yanayım. Ama hemen böylede kazığa çekmiyelim yahu
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Mustafacım olay böyle;

Arkadasım adnan sezgin,Haldun üstünel maç öncesi dedilerki hocamımız Ankaya gelmesine doktorlar izin vermedi dedi..evinde kalacak dedi..tamam anladık..yani doktorlar 45 dakikkalık yola izin vermediler..

Maç bitiyor aynı soru soruluyor...hocamız 2:30 ucagı ile almnayaya gitti diyorlar..ee hani doktorlar izin vermiyordu..Kalli neden gitti söylim NOEL TATİLİ İÇİN GİTMİŞ BU KESİNDİR...

Peki aynı kalli 2.5 saatlik yola neden gidiyor..Maç oynanırken adam almanyada evinde maçı izliyor..Belkide gülerke izliyordur..Oh iyiki gelmişi falan diyordur...

Kallini manevi oglu konusdu dün gece..Hristiyanlar için noel tatili çok önemlimiş kalli bu yüzden gitmiş..ailesiyle birlikte olacakmış..

Lorantı aradılar sordular;Sevgili lorant Kalli almanyaya geldi sizce niçin gelir...Lorant güldü biraz..Bugün ayın kaçı dedi 23'ü dediler..İşte adam noel tatili için geldi dedi...Hatta lorant dedi federasyon bugünlere maç koyarsa bu olay çok olur dedi

Edu,Luganoda bilerek kart görerek ülkelerine gitmişler..Rıdvan hocada dün çok kızdı onlara..Son ve Aurelliodan professionellik ögrensinler dedi...ama bu nu kadar büyük olay degil..

Takımın hocası tatile gidiyor oh ne rahat...

Grip olayı bahane inanmayın bunlara.....
    Last edited by Emurafu : 24.Aralık.2007 at 15:22

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Gerets geri gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ahmet Çakır tabi ki Galatasaray'ın menfaatlerini korumak için demiştir. Belki de Kalli'nin yakın arkadaşı olduğu için ama bilemem. Bizim medyadan birşey kaçarmı yahu? Bende gitmesinden yanayım. Felix Magath gelsin
    I'm back...

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    Gerets geri gelsin
    Aman Allah korusun,Gerets´in gecen sene neler yaptigini,takimi ne hallere getirdigini,Song´u yollamak icin neler yaptigini sanki unuttuk ?

Abdullah Avci gelsin,bu adam Galatasaray´i cok iyi yerlere tasir,yillarca takimda kalir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Kalli dün bizim maçıda izlememişdir..Kesin barcelona-real madrid maçını izlemişdir..Bakmış bu maç sarmıyor demişdir
    Last edited by Emurafu : 24.Aralık.2007 at 15:51

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by senderson View Post
    Bu kadroyla derken? Türkiye'nin en güçlü kadrosu bizde yahu. Göz var nizam var. Kalli olmasa şu anda Galatasaray lider olurdu. Kalli'nin hatalarıyla en az 3 maç puan kaybettik. Hatalara rağmen kazandığımız puanları saymıyorum bile.

Nesil
    2007
    Yer
    Foruma katıldığınız yer

Sene sonuna kadar devam etmek zorundayız, yoksa var olan istikrarı (!) da kaybederiz.

Sene sonunda isterse ben bindireyim uçağına yeter ki GİTSİN !
    Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bence Kalli devrede giderse Galatasaray için daha kötü lur

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Galatasaray içini bilen biri gelirse hiçbirsey olmaz..Abdullah avcı mesela..
    Gidip Türkiyeyi bilmeyen yardımcı antrenör getirirsen tabiki kötü olur..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Abartmaya gerek yok bence kalli gerçekten hasta zaten son maçlarda elinde mendil vardı.Yani ben abdullah avcı veya başka bir t.direktörün gs nin ağırlığını kaldırması mümkün değil.A.akcan yüzünden son iki maçı bu kadar kötü oynuyoruz.Bordoux ve helsinborg maçları şanssızlık ve beceriksizlik yüzünden gitti.Üstelik yeni bir takımız ve bir çok sakatla oynuyoruz.kaç haftaır lincoln linderotk yok fb de aurelio alex olmasa ne olurdu acaba ?
    Last edited by Onurap : 24.Aralık.2007 at 17:53

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    Abartmaya gerek yok bence kalli gerçekten hasta zaten son maçlarda elinde mendil vardı.Yani ben abdullah avcı veya başka bir t.direktörün gs nin ağırlığını kaldırması mümkün değil.A.akcan yüzünden son iki maçı bu kadar kötü oynuyoruz.Bordoux ve helsinborg maçları şanssızlık ve beceriksizlik yüzünden gitti.Üstelik yeni bir takımız ve bir çok sakatla oynuyoruz.kaç haftaır lincoln linderotk yok fb de aurelio alex olmasa ne olurdu acaba ?
    Kalli hasta olabilir Almanyada ne işi var..Üstelik doktorları Ankaraya gitmesine izin vermediler..Dün gece neler konusuldu bir bilsen şimdi onları yazmak uzun sürer..

Takım otelde o Almanayaya gidiyor..Oh ne rahat ya..

KIsaca:Kalli Noele gittiManevi oglu bile telefonda söyledi..Onlar için noel çok önemli dedi..

Adam dün gecede barcelona-Real madrid maçını izlemişdir..

Nesil
    2006

kalli gitmeli...

Bastonunuda Al git..!!

lucescu gelsin

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kalli hic geri gelme lutfen CimBom daha iyi bi teknik direktor bulup Uefa da ilerlesin

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Abdullah Avcı'yı isteriz..

Nesil
    2007
    Yer
    Finlandiya'dan selamlar

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Aman Allah korusun,Gerets´in gecen sene neler yaptigini,takimi ne hallere getirdigini,Song´u yollamak icin neler yaptigini sanki unuttuk ?

Abdullah Avci gelsin,bu adam Galatasaray´i cok iyi yerlere tasir,yillarca takimda kalir.
    o berbat kadroyla baska ne yapilirki, yildiz diye inamoto geldi... Geretsin istedigi hic bi oyuncu almadilarki..

Quote Originally Posted by YusufT View Post
    o berbat kadroyla baska ne yapilirki, yildiz diye inamoto geldi... Geretsin istedigi hic bi oyuncu almadilarki..
    Elindeki kadroyu iyi kullanabilirdi.Inamoto sevdasindan vazgecmeli,Mehmet Topal-Güveni oynatmaliydi.Songu yolluyordu az kalsin.Taktigi yanlisti,oyuncu tercihleri cok yanlisti.

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Daha önce 73 yaşına takmışlardı şimdi de grip hastalığına taktılar.Ne basın ne de taraftar Kalli'yi anlamıyor veya anlamak istemiyor.Kalli bu takıma neşter vurmaya geldi,bakın tüm yeni transferler oynuyor neredeyse,bunun adı neşterdir ve takım ilk 3'te..

Her hoca stratejik veya taktiksel hatalar yapar bunu Kalli'den görünce kızanlarda onun büyük bir hoca olduğunu bildiği için şaşkınlıklarından tepki veriyor olmalılar...

Hatırlayın,Eric Gerets Türkiye'ye geldiğinde ilk röportajlarından birinde ,muhabirin bir sorusuna ne cevap vermişti;

SORU: Yardımcılarınızı getirecek misiniz?

GERETS: Ben her gittiğim yere uyum sağlayan bir insanım. Galatasaray ne derse o olacak. Tek başıma geliyorum. Bana Kaisersualeten'de birlikte çalıştığım Stumpf'un yardımcım olacağı söylendi, çok memnun oldum.

Peki Kalli ,yardımcısının Hikmet Karaman veya Abdullah Avcı olması gerektiğini belirten yönetime nasıl bir tavır sergilemişti;

Kalli, “Tek patron benim. Eşofmanlarımı giyip sahaya iner takımı çalıştırırım. İstediğimi alır, istediğimi gönderirim. Yardımcım ise Ahmet Akcan olur”

Arada ki otorite ve kalite farkını gördünüz mü ?.Bunları Eric Gerets'i küçük düşürmek adına yazmadım lütfen kimse yanlış anlamasın, bunları Kalli'nin nasıl bir şef olduğunu belirtmek için yazdım.

İtalya'da Trapattoni nasıl üstad düzeyinde kabul görüp saygı görüyorsa,Kalli’de Almanya’da aynı düzeyde kabul görüyor. Kalli oyuncu seçimi konusunda uzmandır,Bouzid ve gurbetçi futbolcular onun scout'luk birikimiyle gelmişti.Futbola yıllarını adamış bir isim olarak vurgulanır,üstad gözüyle bakılan çok saygın bir futbol adamıdır,Schalke kulübüde Lincoln'ün gidişine tam meşkul olarak izin verdiyse bunda aslan payı Kalli'nindir. Schalke'nin 6 milyon euro'dan 4,5 'a inmesi yönetimin güzel hatrı için değildir.Almanlar aşırı milliyetçi bir toplum oldukları için,kendi vatandaşının başarısız olmasını istemez,aksine desteklerler.Lincoln transferide işte bu doğrultuda gerçekleşti, Kalli gibi bir üstadın ricası, 6 milyon euro'dan bir euro aşağı inmeyen dediğim dedik Almanlar'ın yelkenlerini suya indirmeye yetti.4,5 milyon euro'ya Schalke , Lincoln gibi bir adamı kesinlikle vermezdi ama aşırı milliyetçi duygular söz konusu...Yoksa 10 gündür fiyatın inmesini bekleyen yönetime kalsa Lincoln'den belkide vazgeçilmişti.

Şimdi tüm basım Kalli'ye saldırıyor,yönetim bu tehlikeyi bizi bozmak istiyorlar diyip vurguluyorsa da bir kısım taraftarlar bu savruntuya kapılmış görünüyor,basın başardı,takımın Kalli'nin yokluğunda 2 maçta kazanamamasıda buna denk gelince lokum oldu.Arda el hareketi yapıyormuş,Sabri kramponları yere atmış,bunlar çocuk futbolcu kesiminin büyük futbolcu ağabeylerinden etkilenmesinden kaynaklanan isyanlar, neşter tam anlamıyla vurulduğunda bu hareketleri yapacak ne kimse de cesaret kalacak ne de ego...

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/790/
    Last edited by Koray Düşova : 24.Aralık.2007 at 21:24
    Koray Dusova making tactical change...

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Feldkamp noktayı koydu

24 Aralık 2007 Pazartesi 19:07
    Galatasaray Teknik Direktörü Feldkamp, ayrılacağı iddialarına noktayı koydu.
    Turkcell Süper Lig'in ilk yarı son maçında Gençlerbirliği Oftaş deplasmanında takımın başında çıkamayan Karl-Heinz Feldkamp, "Her insan gibi ben de soğuk algınlığı nedeniyle gribe yakalandım. Galatasaray taraftarı endişelenmesin. 1 ya da 2 Ocak'ta İstanbul'dayım. İlk yarıdaki tempoyu daha da artırarak hedeflerimize ulaşacağız." dedi.

Almanya'da Essen'deki evinde dinlenmekte olan Feldkamp, Cihan muhabirine telefonla yaptığı açıklamada, Süper Lig'de Sivasspor'u yendikleri maçta şiddetli soğuk nedeniyle soğuk algınlığı geçirdiğini belirterek, "Gribal enfeksiyon geçirdiğim günlerde Adnan Polat hep yanımda idi. Kulüp doktoru gerekli ilaçları verdi. Ankara'ya gitsem takımın başında maça çıkmalı idim, bunu yapamayacağım için Ankara'ya gitmedim. Buna hem kulüp doktorumuz hem de başta Adnan Polat olmak üzere yönetimimiz izin vermedi. Almanya'ya rahat bir uçak yolculuğu yaptım. Uçaktan indikten sonra da sıcak bir ortamda evime ulaştım. Şuan dinleniyorum. Vücudum da soğuk algınlığından süratle kurtuluyor. Kimse endişelenmesin. Galatasaray'da yapacak daha çok işimiz var. Bazılarının dediği gibi Galatasaray'dan ve Türkiye'den kaçmış değilim." diye konuştu.

Türkiye'de Galatasaray'da çalışmaktan son derece mutlu olduğunu söyleyen Feldkamp, "Ben ve eşim İstanbul'da mutluyuz. İşimi seviyorum. Lig ve Avrupa'da hedeflere ulaşmak için daha çok çalışacağız. Gribal enfeksiyonum dışında her hangi bir sağlık problemim yok. Ligin ikinci yarısına daha sağlıklı ve dinç olarak döneceğim." dedi.

Feldkamp, Türkiye'de gazetelerin yazdığı gibi Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığını, yönetimle arasında da hiç bir problem bulunmadığını sözlerine ekledi.

Kaynak: CİHAN

Benim kızdıgım Doktorların ankaraya gitmesine izin vermedigi kalli..Almnayaya neden gidiyor..Noel için gitmiş adam..Oyuna gelmeyelim bence...Onlar için noel Çok önemlimiş..Grib bahane..Tamam dinine saygılıyım ama ayın25'inde olan Noel kaçıyor sanki..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri