1 ile 30 arası toplam 46 sonuç

Konu: Kalli Ne Yapmaya Çalışıyor !!!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Ahmet Çakır tabi ki Galatasaray'ın menfaatlerini korumak için demiştir. Belki de Kalli'nin yakın arkadaşı olduğu için ama bilemem. Bizim medyadan birşey kaçarmı yahu? Bende gitmesinden yanayım. Felix Magath gelsin
    I'm back...

Nesil
    2003
    Yer
    Istanbul

Daha önce 73 yaşına takmışlardı şimdi de grip hastalığına taktılar.Ne basın ne de taraftar Kalli'yi anlamıyor veya anlamak istemiyor.Kalli bu takıma neşter vurmaya geldi,bakın tüm yeni transferler oynuyor neredeyse,bunun adı neşterdir ve takım ilk 3'te..

Her hoca stratejik veya taktiksel hatalar yapar bunu Kalli'den görünce kızanlarda onun büyük bir hoca olduğunu bildiği için şaşkınlıklarından tepki veriyor olmalılar...

Hatırlayın,Eric Gerets Türkiye'ye geldiğinde ilk röportajlarından birinde ,muhabirin bir sorusuna ne cevap vermişti;

SORU: Yardımcılarınızı getirecek misiniz?

GERETS: Ben her gittiğim yere uyum sağlayan bir insanım. Galatasaray ne derse o olacak. Tek başıma geliyorum. Bana Kaisersualeten'de birlikte çalıştığım Stumpf'un yardımcım olacağı söylendi, çok memnun oldum.

Peki Kalli ,yardımcısının Hikmet Karaman veya Abdullah Avcı olması gerektiğini belirten yönetime nasıl bir tavır sergilemişti;

Kalli, “Tek patron benim. Eşofmanlarımı giyip sahaya iner takımı çalıştırırım. İstediğimi alır, istediğimi gönderirim. Yardımcım ise Ahmet Akcan olur”

Arada ki otorite ve kalite farkını gördünüz mü ?.Bunları Eric Gerets'i küçük düşürmek adına yazmadım lütfen kimse yanlış anlamasın, bunları Kalli'nin nasıl bir şef olduğunu belirtmek için yazdım.

İtalya'da Trapattoni nasıl üstad düzeyinde kabul görüp saygı görüyorsa,Kalli’de Almanya’da aynı düzeyde kabul görüyor. Kalli oyuncu seçimi konusunda uzmandır,Bouzid ve gurbetçi futbolcular onun scout'luk birikimiyle gelmişti.Futbola yıllarını adamış bir isim olarak vurgulanır,üstad gözüyle bakılan çok saygın bir futbol adamıdır,Schalke kulübüde Lincoln'ün gidişine tam meşkul olarak izin verdiyse bunda aslan payı Kalli'nindir. Schalke'nin 6 milyon euro'dan 4,5 'a inmesi yönetimin güzel hatrı için değildir.Almanlar aşırı milliyetçi bir toplum oldukları için,kendi vatandaşının başarısız olmasını istemez,aksine desteklerler.Lincoln transferide işte bu doğrultuda gerçekleşti, Kalli gibi bir üstadın ricası, 6 milyon euro'dan bir euro aşağı inmeyen dediğim dedik Almanlar'ın yelkenlerini suya indirmeye yetti.4,5 milyon euro'ya Schalke , Lincoln gibi bir adamı kesinlikle vermezdi ama aşırı milliyetçi duygular söz konusu...Yoksa 10 gündür fiyatın inmesini bekleyen yönetime kalsa Lincoln'den belkide vazgeçilmişti.

Şimdi tüm basım Kalli'ye saldırıyor,yönetim bu tehlikeyi bizi bozmak istiyorlar diyip vurguluyorsa da bir kısım taraftarlar bu savruntuya kapılmış görünüyor,basın başardı,takımın Kalli'nin yokluğunda 2 maçta kazanamamasıda buna denk gelince lokum oldu.Arda el hareketi yapıyormuş,Sabri kramponları yere atmış,bunlar çocuk futbolcu kesiminin büyük futbolcu ağabeylerinden etkilenmesinden kaynaklanan isyanlar, neşter tam anlamıyla vurulduğunda bu hareketleri yapacak ne kimse de cesaret kalacak ne de ego...

http://futbol.turksportal.net/makale/futbol/790/
    Last edited by Koray Düşova : 24.Aralık.2007 at 21:24
    Koray Dusova making tactical change...

Mesaj Yetkileri