Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Şu anda bulunduğumuz durumda nasıl mesajlar atılmasını bekliyordun ? "Emre olayı önemsiz. Tebrikler Fenerbahçe" yazılmasını mı ? Dediğim gibi nadiren yaşanan bir olay var. Emre de bu durumu reddetmiyor üstüne "Söylemiş olabilirim" diyor. Kendisi bile ihtimal veriyor (Gerçi emin olsa bile evet söyledim demez . Kendi ağzıyla kendine ceza verdirecek değil )
    Emre küfürden bahsediyordu, ırkçılık demedi. O da küfretti diyor, aynısını o da yaptıya getiriyor. Ceza almaktan korktuğu için önce küfrettim diyememiş işte.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Emre küfürden bahsediyordu, ırkçılık demedi. O da küfretti diyor, aynısını o da yaptıya getiriyor. Ceza almaktan korktuğu için önce küfrettim diyememiş işte.
    Video yu izlersen anlaşılmayan bir durum yok.

Emre : Söylemiş olduğu kelimeyi (bahsi geçen kelime) de sarfetmiş olabilirim.Bunu da kabul ediyorum. Aptalca bir kelimeydi.

Aptalca bir kelimeydi cümlesi pişman olduğunu açıklıyor zaten.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Video yu izlersen anlaşılmayan bir durum yok.

Emre : Söylemiş olduğu kelimeyi (bahsi geçen kelime) de sarfetmiş olabilirim.Bunu da kabul ediyorum. Aptalca bir kelimeydi.

Aptalca bir kelimeydi cümlesi pişman olduğunu açıklıyor zaten.
    Afedersiniz de bunun neresi ırkçılığı anlatıyor. Küfürden bahsediyor, anneme küfretti yanıtladım diyor. Irkçılığı kabul ettiği yok. Cımbız ile çıkartıp yön çekmeye çalışmayın.
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:43 Reason: küfür içerikli kısım silindi

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Bunun üzerine konuşulacak başka bir şey yok!

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Afedersiniz de bunun neresi ırkçılığı anlatıyor. Küfürden bahsediyor, anneme küfretti yanıtladım diyor. Irkçılığı kabul ettiği yok. Cımbız ile çıkartıp yön çekmeye çalışmayın.
    Abi nasıl kabul ettiği yok.Yapmadıysa hayır yapmadım der zaten.Açık açık evet dedim diyemez ki.Yapmış olabilirim söylemiş olabilirim diyor.Bi ara duraksıyor falan.Çok açık ama siz anlamak istemiyorsunuz.
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:43 Reason: alıntı düzenlendi

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Abi nasıl kabul ettiği yok.Yapmadıysa hayır yapmadım der zaten.Açık açık evet dedim diyemez ki.Yapmış olabilirim söylemiş olabilirim diyor.Bi ara duraksıyor falan.Çok açık ama siz anlamak istemiyorsunuz.
    Çünkü küfür ettiğini kabul edersen ceza alırsın. Küfür ettim diyemediği için o şekilde söylemiş olabilirim diyor. O da bana söyledi diye bitiriyor. Irkçılık ile bunu bağlamak gerçekten komik oluyor. Küfür ettim demek istiyor ama diyemediği için afallıyor, biraz saçmalıyor.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ben daha birşey demiyorum. Emre'nin Lig Tv'ye bağlanması güzel olmuş. Olay daha da netleşti. TFF ceza verir diye düşünüyorum.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben daha birşey demiyorum. Emre'nin Lig Tv'ye bağlanması güzel olmuş. Olay daha da netleşti. TFF ceza verir diye düşünüyorum.
    Kanıtsız ceza verilmesine de ilk defa şahit oluruz herhalde.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Biri gelir 26. saniyede itiyor bunun üstüne konuşulmaz denir. Biri gelir onu destekler mesaj yazar. Biri gelir Emre'ye sallar.

Siz Lig TV'nin görmek istediklerini görüyorsunuz. 1-2 dakikalık görüntü maçın tamamı değil. Emre ve Zokora pozisyon itibariyle sık sık karşı karşıya geldi.

Last edited by LaigLeNoiR : 15.Nisan.2012 at 23:57

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Çünkü küfür ettiğini kabul edersen ceza alırsın. Küfür ettim diyemediği için o şekilde söylemiş olabilirim diyor. O da bana söyledi diye bitiriyor. Irkçılık ile bunu bağlamak gerçekten komik oluyor. Küfür ettim demek istiyor ama diyemediği için afallıyor, biraz saçmalıyor.
    "Negro sözü ağzımdan çıkmış olabilir. Çıkmışsa hatamı kabul ederim " adam bunu diyor.Yapmamış olsa yapmadım der zaten.Komik olan şey senin bu tutumun oluyo abi.Kendi bile itiraz etmiyorken senin bu kadar itiraz etmen tuhaf cidden.Neyse yoruldum ben yazmaktan önümüzde günlerde neler olacağı belli olur.Daha fazla bir şey söylemiycem bu konuyla ilgili (:

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Kanıtsız ceza verilmesine de ilk defa şahit oluruz herhalde.
    Zokora böyle dedi diyo şansal emre de evet bu kelimeleri sarf ettim diyo video dahi var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Peki Cengiz abi senin dediğin gibi olsun. Zokora bana ana avrat küfür etti diyor ağız dolusu. Kendi ettiği küfürü niye söyleyemiyor niye afallıyor ?

Bu benim görüşümdür ve sadece senin için söylemiyorum yanlış anlama abi şu konuda Emre'yi özellikle kendi açıklamalarından sonra savunmaya çalışan çırpındıkça batar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ligtv videosunu dikkatle izlerseniz anlasilir zaten sansal buyuka soruyor emre boyle birsey soledinmi emrede direk giriyor zaten evet soledim diye
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:45 Reason: tartışma yaratacak kısım silindi

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by byariff View Post

ligtv videosunu dikkatle izlerseniz anlasilir zaten sansal buyuka soruyor emre boyle birsey soledinmi emrede direk giriyor zaten evet soledim diye
    Evet söyledim demiyor. Tam hatırlamıyorum diyor.
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:45

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Peki Cengiz abi senin dediğin gibi olsun. Zokora bana ana avrat küfür etti diyor ağız dolusu. Kendi ettiği küfürü niye söyleyemiyor niye afallıyor ?

Bu benim görüşümdür ve sadece senin için söylemiyorum yanlış anlama abi şu konuda Emre'yi özellikle kendi açıklamalarından sonra savunmaya çalışan çırpındıkça batar.
    Kendi açıklamalarından sonra bakmak mı? Hiçbir yere battığım yok.

İtiraf başkadır, başkasını suçlamak başkadır. İtirafta hemen ceza alırsın, tek taraflıdır istifa gibi. Suçlama ise kanıt gerektirir.

Küfürü itiraf ettiği anda ceza alır.

Cümleleri çarpıtıyorsunuz, içinde ırkçılık bahsedilmiyor bile. Küfürünü söylemediği için küfür ettiğini ima ediyor. Daha bunun ötesi, berisi yok.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Emre'yi savunanları anlamıyorum.Her maç görmüyor muyuz ağır çekimlerde oyuncuların hakeme rakiplere,taraftarlara küfür ettiklerini.Tamam Zokora'da küfür etmiştir bu çok oluyor maçlarda ama ırkçı bir hakaret ilk defa oldu.Emre bağlandı yayına dolaylı yoldan o lafı söylediğini açıkladı.Lafı uzattı sadece,söylemese ben kesinlikle böyle birşey demedim derdi ama söylemiş olabilirim diyor.Bir de durduk yere gidip niye özür dilesin o zaman adamdan gitti özür diledi Zokora'dan ama söylediği o laftan dolayı ceza alması lazım.Emre gibi birisine ırkçı bir tavrı hiç yakıştıramadım.Newcastle'da oynarkende böyle bir olay olmuştu sanırsam Yobo ile olmuştu.Hatta yargılandı bu yüzden.Emre'ye hiç yakıştıramadım yazıklar olsun.Umarım Aykut hoca sözleşme yeniletmez sezon sonunda.Bu kadar iyi bir oyuncu bunları nasıl yapar akıl mantık almıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    "Negro sözü ağzımdan çıkmış olabilir. Çıkmışsa hatamı kabul ederim " adam bunu diyor.Yapmamış olsa yapmadım der zaten.Komik olan şey senin bu tutumun oluyo abi.Kendi bile itiraz etmiyorken senin bu kadar itiraz etmen tuhaf cidden.Neyse yoruldum ben yazmaktan önümüzde günlerde neler olacağı belli olur.Daha fazla bir şey söylemiycem bu konuyla ilgili (:
    Böyle bir cümle söylemedi. Şu an kendi tarafına çekerek söylemediği bir cümleyi söylemiş gibi uyduruyorsun kusura bakma. Böyle söylemesini isterdin belki ama gerçek böyle değil. Sıkıldım insanların fanatizminden. Yoruldum cevap yazmaktan, başlık kapansın da uyuyalım artık.

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Emre'yi savunanları anlamıyorum.Her maç görmüyor muyuz ağır çekimlerde oyuncuların hakeme rakiplere,taraftarlara küfür ettiklerini.Tamam Zokora'da küfür etmiştir bu çok oluyor maçlarda ama ırkçı bir hakaret ilk defa oldu.Emre bağlandı yayına dolaylı yoldan o lafı söylediğini açıkladı.Lafı uzattı sadece,söylemese ben kesinlikle böyle birşey demedim derdi ama söylemiş olabilirim diyor.Bir de durduk yere gidip niye özür dilesin o zaman adamdan gitti özür diledi Zokora'dan ama söylediği o laftan dolayı ceza alması lazım.Emre gibi birisine ırkçı bir tavrı hiç yakıştıramadım.Newcastle'da oynarkende böyle bir olay olmuştu sanırsam Yobo ile olmuştu.Hatta yargılandı bu yüzden.Emre'ye hiç yakıştıramadım yazıklar olsun.Umarım Aykut hoca sözleşme yeniletmez sezon sonunda.Bu kadar iyi bir oyuncu bunları nasıl yapar akıl mantık almıyor.
    Irkçılıktan bahsetmedi, küfrünü ima etti. Nereden anlıyorsunuz, nasıl çözünüyorsunuz bu kadar kesin, hayret!

Küfür etmek ayrı bir mesele, ayıp o da, başka. Onun cezasını verir zaten yönetim.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kendi açıklamalarından sonra bakmak mı? Hiçbir yere battığım yok.

İtiraf başkadır, başkasını suçlamak başkadır. İtirafta hemen ceza alırsın, tek taraflıdır istifa gibi. Suçlama ise kanıt gerektirir.

Küfürü itiraf ettiği anda ceza alır.

Cümleleri çarpıtıyorsunuz, içinde ırkçılık bahsedilmiyor bile. Küfürünü söylemediği için küfür ettiğini ima ediyor. Daha bunun ötesi, berisi yok.
    Tamam abi senin dediğin gibi olsun ne diyelim daha..

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Hayır herşeye tamam derimde en mantıksızı şu :

Sen gel kardeşim ana bacı bırakma bende en değerli varlıklarım olan şeylere küfür et SÖZDE ben sana ırkçı söylemde bulunayım oovv , auuv
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:47 Reason: ırkçı söylem editlendi
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basın amacına ulaşıyor. Seneye siyahi oyuncular Türkiye'de ırkçılık var diye gelmemeye başlarsa göreceğim o zaman ben sizleri

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Emre ve Zokora çıkıp adam akıllı ne söylediklerini anlatsınlar. Zokora da dedi demiyor zaten demiş olabilir tarzında bir şey diyor. sonra kime ne ceza verilmesi gerekiyorsa verilmeli ama Emre kolay kolay silinmemeli.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Hayır herşeye tamam derimde en mantıksızı şu :

Sen gel kardeşim ana bacı bırakma bende en değerli varlıklarım olan şeylere küfür et SÖZDE ben sana pis zenci diyim oovv , auuv
    Bak Erman efendi ne diyor ;
    Erman Toroglu: "Yahu irkciligi ana avrat kufur etmekle nasil bir tutarsiniz. Nasil karistirirsiniz? UEFA'nin yaptirimi cok net bu konuda."

Yahu koca Zidane sırf kız kardeşine küfür edildi diye dünya kupasından vazgeçti, öyle bir hava yaratılıyor ki sanki anaya bacıya küfür mübah ötesi öcü ayıptır !!

Trabzonda Irkçı pankart açılırken hasıraltı et, görmezden gel, ceza vermeden kapat olayı, Konu Fenerbahçe olunca bütün disiplin talimatlarını araştır, bu kadar olmaz arkadaş !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

maçın bi tekniği yokki fener tek kale maç oynadı trabzon takım otobüsünü kendi yarı sahasına çekti bekledi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre öyle bir şey dediyse ayıp etmiş.

Maç için ; hafta içi şampiyonluğunu talep eden bir takımın sahada var olmasını beklerdim ama bizim takım sezonun en iyi maçını oynayarak rakibi sahadan sildi.
    Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:48 Reason: Tartışma yaratacak kısım silindi

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trt'nin Istanbul kameramanlarindan Bunyamin Koc'un tweeti cok sey anlatiyor

O irkci soyleme " ee yalanmi yani " yazmis.

Ulkemizde bi irkcilik yoktu, oda bu sene geldi

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

emrenin zamaninda ingilterede de bu tür vukuatlari oldu zokora isterse ana avrat dümdüz gitsin fenerbahce spor kulübünün oyuncusu rakip oyuncuya irkcilik yapmamali.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Konu bir süre inceleme altına alınacaktır.

Bu süre zarfında konu kilitlenmiştir.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Konu tekrar açılmıştır.

Lütfen daha dikkatli yorumlar yapalım ve ceza uygulamak zorunda kalmayalım.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Fenerbahçe bence sezonun en iyi maçını oynadı.Önde ve orta sahada yaptıkları baskı sayesinde maçı hakederek kazandılar.Fenerbahçe'yi bu kadar iyi oynarken gördüğümde şaşırdıysam,Trabzon'u da bu kadar kötü gördüğüm için şaşırdım.Doğru dürüst pas bile yapamadılar.Hatta sonlarda Burak isyan edip topu alıp gitmeye çalıştı onuda yapamadı.Sonuçta Fenerbahçe hakederek maçı kazanmıştır.Tebrik ederim.

Emre konusuna çok girmek istemiyorum.Eğer dediyse gerçekten zaten 4-8 maç arası bir ceza alacaktır.Sene sonuda gidecektir diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

afenerbahçe bugünsahanın tek hakimiydi trabzonspor alışılmışın aksine sahada hiçbi varlık gösteremedi hatta bi ara öyle oldu ki bekir bile stoper olmasına rağmen ileri çıktı hakettiğimiz bi üç puan aldık son dakikalarda bi penaltımız verilmedi gitti 200 mb ama olsun üç puan bizim oldu şimdi biz değil rakiplerimiz düşünsün

Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri