ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:43 Reason: küfür içerikli kısım silindi
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:43 Reason: alıntı düzenlendi
Çünkü küfür ettiğini kabul edersen ceza alırsın. Küfür ettim diyemediği için o şekilde söylemiş olabilirim diyor. O da bana söyledi diye bitiriyor. Irkçılık ile bunu bağlamak gerçekten komik oluyor. Küfür ettim demek istiyor ama diyemediği için afallıyor, biraz saçmalıyor.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Ben daha birşey demiyorum. Emre'nin Lig Tv'ye bağlanması güzel olmuş. Olay daha da netleşti. TFF ceza verir diye düşünüyorum.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Biri gelir 26. saniyede itiyor bunun üstüne konuşulmaz denir. Biri gelir onu destekler mesaj yazar. Biri gelir Emre'ye sallar.
Siz Lig TV'nin görmek istediklerini görüyorsunuz. 1-2 dakikalık görüntü maçın tamamı değil. Emre ve Zokora pozisyon itibariyle sık sık karşı karşıya geldi.
![]()
Last edited by LaigLeNoiR : 15.Nisan.2012 at 23:57
"Negro sözü ağzımdan çıkmış olabilir. Çıkmışsa hatamı kabul ederim " adam bunu diyor.Yapmamış olsa yapmadım der zaten.Komik olan şey senin bu tutumun oluyo abi.Kendi bile itiraz etmiyorken senin bu kadar itiraz etmen tuhaf cidden.Neyse yoruldum ben yazmaktan önümüzde günlerde neler olacağı belli olur.Daha fazla bir şey söylemiycem bu konuyla ilgili (:
Peki Cengiz abi senin dediğin gibi olsun. Zokora bana ana avrat küfür etti diyor ağız dolusu. Kendi ettiği küfürü niye söyleyemiyor niye afallıyor ?
Bu benim görüşümdür ve sadece senin için söylemiyorum yanlış anlama abi şu konuda Emre'yi özellikle kendi açıklamalarından sonra savunmaya çalışan çırpındıkça batar.
ligtv videosunu dikkatle izlerseniz anlasilir zaten sansal buyuka soruyor emre boyle birsey soledinmi emrede direk giriyor zaten evet soledim diye
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:45 Reason: tartışma yaratacak kısım silindi
Kendi açıklamalarından sonra bakmak mı? Hiçbir yere battığım yok.
İtiraf başkadır, başkasını suçlamak başkadır. İtirafta hemen ceza alırsın, tek taraflıdır istifa gibi. Suçlama ise kanıt gerektirir.
Küfürü itiraf ettiği anda ceza alır.
Cümleleri çarpıtıyorsunuz, içinde ırkçılık bahsedilmiyor bile. Küfürünü söylemediği için küfür ettiğini ima ediyor. Daha bunun ötesi, berisi yok.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Emre'yi savunanları anlamıyorum.Her maç görmüyor muyuz ağır çekimlerde oyuncuların hakeme rakiplere,taraftarlara küfür ettiklerini.Tamam Zokora'da küfür etmiştir bu çok oluyor maçlarda ama ırkçı bir hakaret ilk defa oldu.Emre bağlandı yayına dolaylı yoldan o lafı söylediğini açıkladı.Lafı uzattı sadece,söylemese ben kesinlikle böyle birşey demedim derdi ama söylemiş olabilirim diyor.Bir de durduk yere gidip niye özür dilesin o zaman adamdan gitti özür diledi Zokora'dan ama söylediği o laftan dolayı ceza alması lazım.Emre gibi birisine ırkçı bir tavrı hiç yakıştıramadım.Newcastle'da oynarkende böyle bir olay olmuştu sanırsam Yobo ile olmuştu.Hatta yargılandı bu yüzden.Emre'ye hiç yakıştıramadım yazıklar olsun.Umarım Aykut hoca sözleşme yeniletmez sezon sonunda.Bu kadar iyi bir oyuncu bunları nasıl yapar akıl mantık almıyor.
Böyle bir cümle söylemedi. Şu an kendi tarafına çekerek söylemediği bir cümleyi söylemiş gibi uyduruyorsun kusura bakma. Böyle söylemesini isterdin belki ama gerçek böyle değil. Sıkıldım insanların fanatizminden. Yoruldum cevap yazmaktan, başlık kapansın da uyuyalım artık.
Irkçılıktan bahsetmedi, küfrünü ima etti. Nereden anlıyorsunuz, nasıl çözünüyorsunuz bu kadar kesin, hayret!
Küfür etmek ayrı bir mesele, ayıp o da, başka. Onun cezasını verir zaten yönetim.
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hayır herşeye tamam derimde en mantıksızı şu :
Sen gel kardeşim ana bacı bırakma bende en değerli varlıklarım olan şeylere küfür et SÖZDE ben sana ırkçı söylemde bulunayım oovv , auuv
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:47 Reason: ırkçı söylem editlendi
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Basın amacına ulaşıyor. Seneye siyahi oyuncular Türkiye'de ırkçılık var diye gelmemeye başlarsa göreceğim o zaman ben sizleri![]()
Emre ve Zokora çıkıp adam akıllı ne söylediklerini anlatsınlar. Zokora da dedi demiyor zaten demiş olabilir tarzında bir şey diyor. sonra kime ne ceza verilmesi gerekiyorsa verilmeli ama Emre kolay kolay silinmemeli.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Bak Erman efendi ne diyor ;
Erman Toroglu: "Yahu irkciligi ana avrat kufur etmekle nasil bir tutarsiniz. Nasil karistirirsiniz? UEFA'nin yaptirimi cok net bu konuda."
Yahu koca Zidane sırf kız kardeşine küfür edildi diye dünya kupasından vazgeçti, öyle bir hava yaratılıyor ki sanki anaya bacıya küfür mübah ötesi öcü ayıptır !!
Trabzonda Irkçı pankart açılırken hasıraltı et, görmezden gel, ceza vermeden kapat olayı, Konu Fenerbahçe olunca bütün disiplin talimatlarını araştır, bu kadar olmaz arkadaş !
...
maçın bi tekniği yokki fener tek kale maç oynadı trabzon takım otobüsünü kendi yarı sahasına çekti bekledi![]()
![]()
Emre öyle bir şey dediyse ayıp etmiş.
Maç için ; hafta içi şampiyonluğunu talep eden bir takımın sahada var olmasını beklerdim ama bizim takım sezonun en iyi maçını oynayarak rakibi sahadan sildi.
Last edited by LaigLeNoiR : 16.Nisan.2012 at 00:48 Reason: Tartışma yaratacak kısım silindi
Trt'nin Istanbul kameramanlarindan Bunyamin Koc'un tweeti cok sey anlatiyor
O irkci soyleme " ee yalanmi yani " yazmis.
Ulkemizde bi irkcilik yoktu, oda bu sene geldi
emrenin zamaninda ingilterede de bu tür vukuatlari oldu zokora isterse ana avrat dümdüz gitsin fenerbahce spor kulübünün oyuncusu rakip oyuncuya irkcilik yapmamali.
Konu bir süre inceleme altına alınacaktır.
Bu süre zarfında konu kilitlenmiştir.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Konu tekrar açılmıştır.
Lütfen daha dikkatli yorumlar yapalım ve ceza uygulamak zorunda kalmayalım.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahçe bence sezonun en iyi maçını oynadı.Önde ve orta sahada yaptıkları baskı sayesinde maçı hakederek kazandılar.Fenerbahçe'yi bu kadar iyi oynarken gördüğümde şaşırdıysam,Trabzon'u da bu kadar kötü gördüğüm için şaşırdım.Doğru dürüst pas bile yapamadılar.Hatta sonlarda Burak isyan edip topu alıp gitmeye çalıştı onuda yapamadı.Sonuçta Fenerbahçe hakederek maçı kazanmıştır.Tebrik ederim.
Emre konusuna çok girmek istemiyorum.Eğer dediyse gerçekten zaten 4-8 maç arası bir ceza alacaktır.Sene sonuda gidecektir diye düşünüyorum.
afenerbahçe bugünsahanın tek hakimiydi trabzonspor alışılmışın aksine sahada hiçbi varlık gösteremedi hatta bi ara öyle oldu ki bekir bile stoper olmasına rağmen ileri çıktı hakettiğimiz bi üç puan aldık son dakikalarda bi penaltımız verilmedi gitti 200 mb ama olsun üç puan bizim oldu şimdi biz değil rakiplerimiz düşünsün![]()