Son yılların en iyi tribünüydü , bir saniye susmadı kimse. olmadı bu olmadı. maç sonunda o Fransızların sevinmesi bana puan kaybetmemizden daha çok koydu. takım için bir şey demiyorum , aldığın her topu şişirirsen son dakikalarda yersin o golü. Cristian beyimize diyecek sözüm yok , Allah ıslah etsin. Aykut hoca'ya Bienvenu de olup da Sow da olmayan özelliğin ne olduğunu sormak istiyorum yoksa Alex-Cristian değişikliğine kızmıyorum . belki bir 10 dakika daha kalabilirdi ama öyle uygun gördü hoca. Alex çok mücadele etti ve haliyle yoruldu. çıkması normal. ama bu takım bienvenu-cristian ikilisini kaldırmaz , kaldıramaz. he son değişiklikte bence saçmaydı. Caner çıkarıyorsan o dakikada mücadeleci bir adam alman lazım. Selçuk olabilirdi. en çok değinmek istediğim ise TOPAL.. Sen ne güzel bir adamsın , ne şahanesin ya. adama dört dörtlük oynadı. Kadroya ilk yazacağım isim olur , o derece iyiydi.
Pollyanacılık yapıyorsun diyeceksiniz belki ama biz bu gruptan çok rahat çıkarız. ama ilerisi büyük bir soru işareti ? hocanın hatalarından ders almazı lazım. hocanın dediği 2 aylık süre zor geçiyor , daha pahalıya patlamasın artık. ve son olarak Aykut hoca gidecekse trabzondan 3 yiyelim diyenlere de akıl sır erdiremiyorum.
he şunu da belirteyim ; tabii ki Aykut Kocaman diyorum hala. hiçbir zaman desteğim bitmez kendisine.