Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 324 sonuç

Konu: Türkiye - Yunanistan | Euro 2oo8 Elemeleri C Grubu

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hepimize geçmiş olsun, bir başka eleme grubunu daha hüsranla kapamış bulunmaktayız...

Yunanistan'ın Malta'ya karşı bu kadar pozisyon bulduğunu zannetmiyorum. Ama bizim 'taş gibi' defansımıza karşı çok rahat pozisyon buldular. Pozisyon bulamadığımız bir maçı kazanmayı nasıl bekliyorduk ki? Hiçbir varlık gösteremedik Yunanistan karşısında. Birkaç kişi gol ofsayttı diye yazmış, ne farkeder? Kaçırdıkları net gol pozisyonlarını atsalar 10 olurdu 10. Bizim ilk net pozisyonumuzsa 85'ten sonra Arda'yla. Bu mantaliteyle buraya kadar...

Ben de kadro seçiminin yanlış olduğunu düşünüyorum. Kendi takımında oynamayan oyuncuları Milli Takım'a koyup maç kurtarmalarını beklemek, körler sokağında ayna satmaya benziyor. Maçta ne kadar yan top yaptıysak bu ortaların hepsi yerden yapıldı, Yunan savunması da rahatlıkla topladı bu ortaları. Maçı taktik masasında kaybettik yani...

Hiç aklıma gelmezdi Fatih Terim'in Ali Sami Yen'de yuhalanacağı, ama oldu. Sadece Kapalı'nın ortası Fatih Terim lehine tezahürat yaptı. Terim'i istifaya davet edenlere kızmak yanlış olur, haklılar. Terim kendi kendini bitirdi...

Norveç maçı için aranızda umudu olan varsa beri gelsin. Benim hiç umudum yok. İlahi güçler işlerini güçlerini bırakıp bize yardım etmeyeceklerine göre EURO 2008'e gidemiyoruz. Yazın ekran başında hepimizin tuttuğu başka bir takım olacak, hepimiz farklı takımların attığı gollere sevineceğiz. Bir başka büyük organizasyon daha biz olmadan başlayacak...

Hala Bosna Hersek-Norveç maçının skorunu takip edenler varsa boşuna vakit harcamasınlar, bitti bu iş. Altın tepsideki fırsatı bir güzel iade ettik, kendi ellerimizle. Rakip kaleciler ancak bu kadar çalışabilirlerdi herhalde bizi şampiyonaya yollamak için, ama onların çabaları da işe yaramadı...

Bir başka şampiyonanın kura çekiminde görüşmek ve 'lokum gibi' grubumuzdaki rakiplerimizi tartışmak üzere elveda sevgili arkadaşlarım. Fatih Hocam'a da İtalya'daki yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin de dediği gibi; Risultato importante, yani sonuç önemlidir...

Birkaç satır da karşı kıyıya; Sas singhore ya tin epitihia sas, sinharitiria. Tebrikler komşu...

Elveda EURO 2008...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Katılıyorum ıslıklar başladığı zaman ıslıklanan adam bir gol atsa sen nasıl o gole sevineceksin ? takımını ıslıkla ama ülkeni ıslıklama be abi

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Dakika 80 oldu ve Norveç 2-0 önde.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Evet neredesiniz ?

Türkiyeyı Tarıhınde ıLk kez dunya kupasında 3.yapan konfederasyon kupasında 3.yapan Oynadıgımız futboLla rakıpLere korku veren Koskoca BrezıLyaya bıle futbol dersı verıp kafa tutan eLımızden kacıran Turk mıLlı takımının teknık dırektorunu bu uLke harcadı neden ? cunku ıstanbuL basını oyLe ıstedı sebeb ? Karızması yokmus .. aL sana karızma sımdı ızLeyın durun Fatıh Terım ı ! Neymıs Şans eserı 3.oLmusuz ! Brezılya SenegaL Japonya Kore gıbı takımLar acaba MaLta Moldova Bosna gıbı 3.sınıf uLke takımLarından daha mı gucsuz ?

Fatıh Terım dedınız durdunuz ımparator yaptınız . Turkıyedekı Hangı teknık adama versenız su kadroyu : Taffarel Popescu BuLent Korkmaz FıLıpescu Capone Okan Suat Emre Hakan Unsal Ergun Umıt Davala Hagı Hakan Sukur Arıf dha sayamadıgım ısımLerde var .. En kötusu bıLe bu kadroyLa sampıyonLuga uLasır .. Fatıh Terımmı Gs de basarıyı yakaLamıs yoksa Hagı Lı Gs mı ? Tekrar döndugu Gs de sezon bıtmedn kovuLmadımı ? Nıye o zmn üften püften oyuncuLar vardı Bı Hagısı Emre sı Popescu su yoktu ..

SenoL Gunes donemınde 30 yasındakı Hakan Sukuru neden oynatıosun ıLhan Mansız nıye oynamıyor dıe elestırenLer sımdı 36 Yasındakı Hakan Sukur neden oynatıLmıyor denıLıyor .. Ve Kurtarıcı oLarak oyuna gırıyor ..

MıLlı takım futbolcu çopLugu deıL dımı kLuplerınde oynamayan oyuncuLar neden mıLlı takımda as oynar ? mıLlı takım amacı nedır nasıL kuruLur takımlarında en ıyı oLan performansı en yuksek sevıyede oLan oyuncuLardan kuruLur .. Ama yok Sen Lıgde oynamayan Tümer e beL bagLa dökuLen Tuncayı oynat dur . Ya Bu Zico delı heraldekı Tumerı oynatmıyor antremanLarını ızLemıyormu acaba da Fatıh Terım neyını görupte oyuna sokuyor Kurtarıcı oLarak .. Madem öyLe Neden Fatih TeKke miLli takıma cagrıLmıyor o da oynamıyor suan kendı kLubunde .. Fatıh Tekke sakat sakat bıLe Gökhan ÜnaL dan bın kat daha ıyı oynar .. Ama yok Bızım Hakan Sukur umuz Var ne gerek Nıhat mıs Fatıh mıs HaLil miş..

Gs kadrosunda yer vermedıgı oyuncuLar mıLlı takımda ? Necatı neye göre cagrıLıyor Emre Asık ? Sonra bu sıstemle bu anLayısLa bu oyuncu secımıyLe sonuca gıdecen öLemı hadı ya ... oLdu olacak Barı Ergun Arıf Hakan UnsaL Bulent Korkmazı da cagırsın da Tam Kursun kadrosunu ..

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Evet neredesiniz ?

Türkiyeyı Tarıhınde ıLk kez dunya kupasında 3.yapan konfederasyon kupasında 3.yapan Oynadıgımız futboLla rakıpLere korku veren Koskoca BrezıLyaya bıle futbol dersı verıp kafa tutan eLımızden kacıran Turk mıLlı takımının teknık dırektorunu bu uLke harcadı neden ? cunku ıstanbuL basını oyLe ıstedı sebeb ? Karızması yokmus .. aL sana karızma sımdı ızLeyın durun Fatıh Terım ı ! Neymıs Şans eserı 3.oLmusuz ! Brezılya SenegaL Japonya Kore gıbı takımLar acaba MaLta Moldova Bosna gıbı 3.sınıf uLke takımLarından daha mı gucsuz ?
    İşte hala aynı zihniyet. Tek bir Avrupa takımıyla maç yapmadan, Brezilya'ya kafa tuttuğunu zannederek Dünya 3.sü olan milli takımımızı bir anda dünyanın en iyi takımlarından biri sanmak ve futbolcularımızı ilahlaştırmak sanırım başımıza gelebilecek en kötü şeydi. Hep söyledim, yine söylüyorum, biz iyi bir takım değiliz, ümit ve daha alltaki milli takımlarda oynayan oyuncularımızın da a milli takım düzeyine çıkınca bir anda kendilerini kaybetmesinden dolayı bir türlü o istenen takım ortaya konulamıyor. bu alttan gelen oyuncularda kabahat sanırım her zaman kulüplerin değil. misal nuri şahin kendi yaş grubunun hiç abartmıyorum en iyi iki üç oyuncusundan biri olarak gösteriliyordu, a milliye çağrıldı, sonra döndü dortmunda ne oynadı allasen. bir ilerleme yok adamda. iyi futbol iyi futbolcularla oynanır. eh bizde de onlardan yok yani. bu takımdan artık birşey beklememek lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Quote Originally Posted by cureshot View Post
    İşte hala aynı zihniyet. Tek bir Avrupa takımıyla maç yapmadan, Brezilya'ya kafa tuttuğunu zannederek Dünya 3.sü olan milli takımımızı bir anda dünyanın en iyi takımlarından biri sanmak ve futbolcularımızı ilahlaştırmak sanırım başımıza gelebilecek en kötü şeydi. Hep söyledim, yine söylüyorum, biz iyi bir takım değiliz, ümit ve daha alltaki milli takımlarda oynayan oyuncularımızın da a milli takım düzeyine çıkınca bir anda kendilerini kaybetmesinden dolayı bir türlü o istenen takım ortaya konulamıyor. bu alttan gelen oyuncularda kabahat sanırım her zaman kulüplerin değil. misal nuri şahin kendi yaş grubunun hiç abartmıyorum en iyi iki üç oyuncusundan biri olarak gösteriliyordu, a milliye çağrıldı, sonra döndü dortmunda ne oynadı allasen. bir ilerleme yok adamda. iyi futbol iyi futbolcularla oynanır. eh bizde de onlardan yok yani. bu takımdan artık birşey beklememek lazım.

Ya zaten senın gbı zıhnıyetler yuzunden Fatıh terım hala takımın basında .. Ne kadar sacma bır cvp yazmısın! Ya SenoL gunes dunya 3.su yaptı şans eserı dedınız haLa daha dıyorsunkı avrupa takımLarıyla oynamadık 2 mactada brezıLyaya kafa tuttuk ya sımdı ? MaLta Bosna Macarıstan Kımdır ya ? Avrupa takımımı ? 3.sınıf takım bunLar senın bu gurupta bı Yunanıstan rakıbın oLurdu bırazda norvec bak sımdı onLarın arkasıyız ! ya bırakın bu ısLerı evet Turk mıLlı takımı o zamanlar ıyı bır takımdı ama suan degıL .. 4 Macta 25 oyuncu oynadı farkındamısın ? bu kadar tutarsızLık oLurmu bu yapbozlarla nasıL ıyı takım oLacaksın bak Yunanıstan da 2004 den berı sadece 2 Kısı kadroya katıldı Gekas bırıde ortasadahakı bı oyuncuydu neyse devam edın hakLısınız cok kötu takımız

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Ben onu bunu anlamam.Fatih Terim defolup gitsin.Bi adam gibi top oynattıramıyor.Sistem yok.Hep gaz hep gaz nereye kadar.Kadro seçimi desen o başka bir komedi.Gitsin kardeşim.Yerine bu işi anlayan birileri bulunur elbet..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Şimdi Bu Terim deden Şahsiyet Çıkar ;

- Hala 2.yiz Norveç'i Yeneriz..

N........ Yeneriz

Rezalettik rezalet Volkan Demirel ve sonradan oyuna giren Arda dışında kimse sahada yoktu 2 kişi oynadık geri kalan 9 kişiye de Angelos Basinas yetti zaten artık işimiz mucizelere kaldı Yunan takımı bugün çok az hata yaptı hakettiler kazandılar ayrıca Tuncay efendi erken dönüş biletini almıştır herhal...

Nesil
    2005
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Rezalettik rezalet Volkan Demirel ve sonradan oyuna giren Arda dışında kimse sahada yoktu 2 kişi oynadık geri kalan 9 kişiye de Angelos Basinas yetti zaten artık işimiz mucizelere kaldı Yunan takımı bugün çok az hata yaptı hakettiler kazandılar ayrıca Tuncay efendi erken dönüş biletini almıştır herhal...
    hele o tuncay hele o tuncay. hırs, azim dedin mi akla ilk gelen oyuncuydu tuncay. fenerde bile zaman zaman saç baş yolduran hareketler yapmasına rağmen taraftarlar onu bu hırsı azmi yüzünden sevmişlerdi. tuncayı tuncay yapan da buydu zaten. ama boroya transfer olunca o tuncay gitmiş yerine çok afedersiniz ama mıymıyın teki gelmiş. tuncay kendini tuncay yapan hırsını bir köşeye atıp ronaldo olmaya çalışırsa büyük hata eder ki görünen o.

Nesil
    2006
    Yer
    Ali Sami Yen

Emre ile başlaması hataydı.Onun yerine Arda ile başlasaydık bizim için daha yararlı olurdu. Mehmet Aurelio'yada helal olsun.Norveç maçı final olacak.İnşallah o maçı kazanırız ama işimiz çok zor.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by aimar1905 View Post
    Arda mı ? 1 Şutla maçın iyileri arasına giriliyorsa evet Arda iyidir

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Arda mı ? 1 Şutla maçın iyileri arasına giriliyorsa evet Arda iyidir
    90 dakikadır sahada olupta hiçbirşey yapmayan milli takım oyuncularına karşın son 15 dakikada girip tek başına oynayan Arda hepsinden iyidir....

Murat San MArino ile Türkiye'yi karşılaştıramazsın. Biri gurubun favorisi, hedefleri büyük olan ülke takımı diğeri gol bile atsa galip gelmiş kadar sevinecek bir ülke takımı. Protestolar takımların hedeflerine göre değişir...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dakika 79; Fatih Terim'den dersler:

Ders 1: Nasıl ofsayt taktiği yapılmaz?

Allah aşkına hala ofsayt taktiğini uygulayan takım kaldı mı?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya arkadaşlar yunanistan bize fark bile atabilirdi

yani burda suçlanması gereken oyuncular değil fatih terim

böyle bir taktikle çıkarsan defansın göbeğine servet gibi bir yarmayı koyarsan sol bek e formsuz ibrahim i alırsan e böyle hatalardan sonra galibiyet beklemek yanlış olur

Ne kadar ekmek o kadar köfte... Taraftarda bir yere kadar İskoç Hakemin hatası ile kazanılan Macaristan maçıda dahil çok çok kötü oynuyor Milli Takım protestolar haklı...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ya bırak fanatikliği efe arda o kadar iyi değildi

eğer tüm maç oynasa iyi olabilirdi ama ikinci yarı girdi

Quote Originally Posted by ibob View Post
    ya bırak fanatikliği efe arda o kadar iyi değildi

eğer tüm maç oynasa iyi olabilirdi ama ikinci yarı girdi
    Söylediğimi iyi oku Artı Volkan Demirel diyorum söyle allahaşkına Arda'nın oynadığı 15 dakikalık oyunu oynayan bir oyuncu göremedim milli takımımızda neyse sorunumuz Arda değil Milli takımımız resmen elendik artık yüzde 90 oysa ne güzel hedeflerimiz vardı Macaristan galibiyeti sonrası..

Nesil
    2006

Yunanistan hak etti. 6 yıldır böyle oynuyorlar ve kazanıyorlar. Tatkikleri çok iyi. Bu yılda kupanın en büyük favorisi.

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Bana Türkiye'den hiç hata yapmadan oynayan adam söyleyemessiniz bu maçta !

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yunanistan kupanın favorisi mi? Hiç güleceğim yoktu Batuhan.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Yunanistan kupanın favorisi mi? Hiç güleceğim yoktu Batuhan.
    Bu oyun ile her kupayı alırlar. =)

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Bu oyun ile her kupayı alırlar. =)
    Bu oyunla ancak bizi yenerler Batuhan. Biraz top yapan bir takım Yunanistan'ı darmadağın eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Bu oyunla ancak bizi yenerler Batuhan. Biraz top yapan bir takım Yunanistan'ı darmadağın eder.
    Sana katılıyorum Emre abi Örneğin bir Almanya veya Hollanda Yunanistan'ı darma dağın eder...
    I'm back...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Bosna Hersek 0 - 2 Norveç. Umudumu kestim.
    (/s)

her maçta hakem,uzatmalar,şans ile kazanan Yunanistan en azından stili belli bizim takımımız Moldova maçında bile tel tel döküldü... 3kişi koşuyolar 1adamın peşine... Bizim pozisyonumuz yok adamların forveti Volkan kadar nerdeyse ceza sahasının içindeydi...

Nesil
    2006
    Yer
    Göçebe

Maçı bizzat stadyumda izledim.. Maçın hakkı Yunanistan'ındı kazananda onlar oldu. Sahada 2 top yapamadık. Yediğimiz golde hatalı davrandık. Tuncay çok kötüydü ve artık gerçekten bitmiş.. Arda'nın girmesiyle canlandık. Ama tek ayakta kalabilen oyuncumuz Mehmet Aurelio'ydu. Onun dışında Volkan iyiydi. Hamit bekleneni veremedi. Hakem çok kötü bir maç yönetti. İbrahim Üzülmez'den böyle kötü bir oyun beklemiyordum, şaşırttı o da beni. Kısaca sol kanadımız çok kötüydü. Birde ortadan Emre kötü olunca üstüne M.Topuz oyuna alınmayınca sonuç kaçınılmaz oldu..
    Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,
    Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Maçı bende bizzat izledim. Aslında Yunanistan'da hiç öyle ahım şahım bir maç oynamadı. Aurelio bile bizimkilerden daha TÜRK oynadı. Helal olsun vallaha. En sonlarda Aurelio'ya gelince top alkışladık filan süper oldu valla.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

bu futbolla norveci zor yeneriz. insallah sakat olanlar iylesir ve oynarlar. tuncay emre ibrahim uzulmez takima hic katki vermiyorlar.

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri