Hepimize geçmiş olsun, bir başka eleme grubunu daha hüsranla kapamış bulunmaktayız...
Yunanistan'ın Malta'ya karşı bu kadar pozisyon bulduğunu zannetmiyorum. Ama bizim 'taş gibi' defansımıza karşı çok rahat pozisyon buldular. Pozisyon bulamadığımız bir maçı kazanmayı nasıl bekliyorduk ki? Hiçbir varlık gösteremedik Yunanistan karşısında. Birkaç kişi gol ofsayttı diye yazmış, ne farkeder? Kaçırdıkları net gol pozisyonlarını atsalar 10 olurdu 10. Bizim ilk net pozisyonumuzsa 85'ten sonra Arda'yla. Bu mantaliteyle buraya kadar...
Ben de kadro seçiminin yanlış olduğunu düşünüyorum. Kendi takımında oynamayan oyuncuları Milli Takım'a koyup maç kurtarmalarını beklemek, körler sokağında ayna satmaya benziyor. Maçta ne kadar yan top yaptıysak bu ortaların hepsi yerden yapıldı, Yunan savunması da rahatlıkla topladı bu ortaları. Maçı taktik masasında kaybettik yani...
Hiç aklıma gelmezdi Fatih Terim'in Ali Sami Yen'de yuhalanacağı, ama oldu. Sadece Kapalı'nın ortası Fatih Terim lehine tezahürat yaptı. Terim'i istifaya davet edenlere kızmak yanlış olur, haklılar. Terim kendi kendini bitirdi...
Norveç maçı için aranızda umudu olan varsa beri gelsin. Benim hiç umudum yok. İlahi güçler işlerini güçlerini bırakıp bize yardım etmeyeceklerine göre EURO 2008'e gidemiyoruz. Yazın ekran başında hepimizin tuttuğu başka bir takım olacak, hepimiz farklı takımların attığı gollere sevineceğiz. Bir başka büyük organizasyon daha biz olmadan başlayacak...
Hala Bosna Hersek-Norveç maçının skorunu takip edenler varsa boşuna vakit harcamasınlar, bitti bu iş. Altın tepsideki fırsatı bir güzel iade ettik, kendi ellerimizle. Rakip kaleciler ancak bu kadar çalışabilirlerdi herhalde bizi şampiyonaya yollamak için, ama onların çabaları da işe yaramadı...
Bir başka şampiyonanın kura çekiminde görüşmek ve 'lokum gibi' grubumuzdaki rakiplerimizi tartışmak üzere elveda sevgili arkadaşlarım. Fatih Hocam'a da İtalya'daki yeni görevinde başarılar diliyorum. Kendisinin de dediği gibi; Risultato importante, yani sonuç önemlidir...
Birkaç satır da karşı kıyıya; Sas singhore ya tin epitihia sas, sinharitiria. Tebrikler komşu...
Elveda EURO 2008...