Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon
271 ile 300 arası toplam 357 sonuç

Konu: Liverpool - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi AGrubu 4.Hafta

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Bu kadar farklı mağlubiyetin bir sebebide bence derbinin bu kadar çok konuşulup yaklaşan Liverpool tehlikesinin herkes tarafndan görmezden gelinmesi Liverpool maçını düşnmek yerine herkesin Derbiyi konuşması ve sonuç hüsran.Fenerbahce'de aynı Beşiktaş gibi sürekli 4 gündür derbide halen daha Çekilirler Çekilemezler tartışmasından Psv yi konuşmadı doğru düzgün.Sonumuz hayr olur inş.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by EreN View Post
    BJK yönetimi resmen TARAFTAR...profesyonel ellerde değil bjk

sana kesinlikle katılıyorum ve başarının gelmemesini de buna baglıyorum hocaya falan değil..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    içeride haftaya valenciayla oynicaz bile dedi.. düşün artık...
    BJK'ye gelmeden önce atıp tutuyordu şimdi BJK'nin başında yaptıgına bak gülmemek elde degil...vee gülüyorumda

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Daha önce forumda bir yerde demiştim
    KOLTUK DEĞİŞİNCE FİKİRLERİDE DEĞİŞEN BİRİ SİNAN ENGİN...
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post
    Bu kadar farklı mağlubiyetin bir sebebide bence derbinin bu kadar çok konuşulup yaklaşan Liverpool tehlikesinin herkes tarafndan görmezden gelinmesi Liverpool maçını düşnmek yerine herkesin Derbiyi konuşması ve sonuç hüsran.Fenerbahce'de aynı Beşiktaş gibi sürekli 4 gündür derbide halen daha Çekilirler Çekilemezler tartışmasından Psv yi konuşmadı doğru düzgün.Sonumuz hayr olur inş.
    evet..bu spekülasyonlar devam ettiği için medyada maça hazırlamadı toplumu ve takımlarımızı..bugün fire verdik umarım yarın bi sorunla karşılaşmayız..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Arkadaşlar 10 etti verdiğim uyarılar.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

fazla sölicek bişey yok. yapılacak tek şey öncelikle sinan engin'in gönderilmesi ve BJK'nin toptan değiştirilmesi. Ertuğrul kalmalı bence.. onun hiç bir suçu yok çünkü. o da baskı altında. zaten Sinan'ın baskısı yetiyordur diye düşünüyorum.

tüm BJK'li arkadaşlara geçmiş olsun. umarım diğer takımlarımızda seviniriz bu hafta...

iyi geceler..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sinan Engin, içeride oynacağımız Valencia maçı var diyor, bu yenilgiden sonra grupları karıştırdı heralde.

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Arkadaşlar 10 etti verdiğim uyarılar.
    yaptığım alakasız yorumlardan dolayı özür dilerim İlhan abi ve diğer TSİ sakinleri . Ben sadece ortam soğusun diye yaptım
    I'm back...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Her geçen saniye uyarı alan sayısı artıyor.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    fazla sölicek bişey yok. yapılacak tek şey öncelikle sinan engin'in gönderilmesi ve BJK'nin toptan değiştirilmesi. Ertuğrul kalmalı bence.. onun hiç bir suçu yok çünkü. o da baskı altında. zaten Sinan'ın baskısı yetiyordur diye düşünüyorum.

tüm BJK'li arkadaşlara geçmiş olsun. umarım diğer takımlarımızda seviniriz bu hafta...

iyi geceler..
    ertugrul hocayada yazik oldu keske kayseri de kalsaydi...

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    Sinan Engin, içeride oynacağımız Valencia maçı var diyor, bu yenilgiden sonra grupları karıştırdı heralde.
    yahu bide bakıyorum bi yanda Porto bi yanda Marsilya..hani bi benzerlikte yok isim bakımından nerden esti aceb

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Her geçen saniye uyarı alan sayısı artıyor.
    Abi bu konuda çok hassassın.Mustafa abi şaka yaptı diye 2 uyarı almış

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tek top yaparak ani hucülarla gol bulup tabiri caizse maçın üzerine yatmalıdır. Liverpool gelsin ben karşılayayım belki arada bir tane atarım mantığıyla sahaya çıkarlarsa ki bence o mantıkla çıkacaklar maç farka gider.

Umarım galibiyetle dönerler.
    Olacakları görmek zor değildi. Beşiktaş'tan en azından 6-0'dan sonra onurlu mücadele beklerdim. Fark yersiniz ancak Şampiyonlar ligi tarihine geçmemek için kendinizi parçalar etten duvar örersiniz. Yönetimden,teknik ekibe ordan futbolculara kadar herkes suçludur.

Leeds'den yemiştik en son 6 tane rekorumuzu geliştirdik yazıklar olsun 2.yarıyı izlemedim bekliyodum çünkü fark ama bu kadar tahmin etmemiştim.. Liverpool 8atcak bir futbol oynamadı ama gol yemek için elinizden geleni yaparsanız sonuç böyle olur...

Oyuncuları kazanmak zor üzerlerine bir çizik atmak kolydır ama Hakan Arıkan konusunda bardak taştı her gelen top sektirilirmi Anfiel Road'da heycanlı dicem her maç bunu yapıyor.. Prof. bir kalecinin yapmaması lazım... Zaten Crouch'un ilk golünü hazırlayan yine bizim oyunculardı... Teklif yapsa UEFA gelmeyin 3-0 yenik sayalım kabul ederdi heralde Ertuğrul Sağlam çok da yakışıyor menajerlik koltuğuna ama bazı oyuncu seçimlerini gözden geçirmesi lazım... Sonuç Fenerbahçe maçıyla birlikte başlayan gerilim açıklamalar paf takım vs... bence bu maçı etkiledi fikrine katılmıyorum. Etkilememesi lazım çok alakasız karşında Liverpool var 8adam defans yapıp her aldığını ileri atman paf takım ile bağdaştırmak çok alakasız..

Sonuç çok kötü bir malübiyet aldık Türkiye'nin en köklü en güçlü takımlarından biri olan Beşiktaş'a yakışmadı..

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Default ''Adamlar Acımıyorlar''

'Adamlar acımıyorlar'
    Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, 8-0'lık Liverpool yenilgisinin ardından sert konuştu.
    7 Kasım 2007 00:46
    "Elimizdeki malzeme bu" diyen ve revizyon sinayli veren Engin'in "Devam edersek" şeklindeki yorumu ise ilgi çekti! Engin, Liverpool'un acımadan gol için geldiğini de söyledi.

"Eğer bir maçta bir takım 12 atak yapar ve bunlardan 8'i abuk subuk şekilde gol olursa, sonuçta böyle bir sonuç ortaya çıkar. Topu uzaklaştırmak istiyorsun vuruyor gol oluyor, çarpıyor gol oluyor. Liverpol takımı güçlü olabilir, bizi yenebilir ama bu sonucu beklemiyorduk, bu bizi çok üzdü."

"Mücadele etmek lazım, koşmak lazım. Fizik gücün fazla olması lazım. Ben derbi ertlensin derken bunları demek istedim. Maalesef Türk futbolcularının durumu bu. Üst üste maç oynama sorunları oluyor. Bak görüyorsun acımıyorlar bile. Maç devam etse daha da gol atmak istiyorlar. Ama bunların hiçbiri mazeret değil, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorsan bunun hesabını yapman lazım."

"Ertuğrul hocamız devam edecek. Böyle bir talip olmadı. Ama hocamız her şeye açık. Sonuçta malzeme buydu, bu malzeme bugün kötü oynadı ve kötü mücadele etti. Biz herkesten daha çok üzgünüz. Futbolcular bizden de daha üzgün."

"Eğer devam edersek, bu takıma daha iyi transferler yapıp, daha üst düzey ve savaşçı oyuncularla devam etmeliyiz. Yapacak bir şey yok. Hayat devam ediyor. Sivas maçımız var. Avrupa ayrı bir durum. Ama biz Türkiye'de iyi takımız, daha güçlüyüz ve iddialıyız, şampiyonluk adayıyız. Tüm derbileri oynadık ve lider Galatasaray'dan 4 puan gerideyiz. Ama Beşiktaş taraftarı rahat olsun. Türkiye'de hedeflerimize ulaşacağız."

Ajansspor

Nesil
    2004
    Yer
    Stockholm, Isvec

Besiktas´da ruh diye birsey kalmamis. Gercekten rezil oynadi, rezil oldu takim. Hic bir futbolcunun Besiktas´i ve türk futbolunu böyle rezil etme hakki yok. Bir damla bile Besiktas sevgisi olsa oyuncularda en azinda mücadele ederlerdi, savasirlardi sahada. Federasyonu protesto etmek amaci disinda, bu yüzden de gercekten PAF takimi cikip oynasin. Cocuklarin Besiktas sevgisi vardir en azindan. Mücadelerini verirler sahada.

Takim olarak gercekten cok kötü oynadi Besiktas. Diatta´yi kim neden aldiysa lütfen aciklasin. Savunma bilgisi diye birsey yok. Posisyonunu bilmiyor sanki. Markaj yapamiyor, adamini tutamiyor ve bundan dolayi Toraman da tek kaliyor arkada. Diatta´ya ben futbolcu demem. Hakan Arikan da kac haftadir ne oldugunu gösteriyor. Hata üstüne hata. Bu kadar da olmaz. Topu nereye dogru tokatlayicagini bilmiyor. Kaleciligin temellerinden. Rüstü neden alindi ki böyle bir durumda oynamayacaksa.

Ayrica yönetim de son zamanlarda iyice sasirdi gibi, yapilan yabanci transferlerin de hepsi hikaye. Tello fena degil sadece.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by GebzeLi1907 View Post

Ama Beşiktaş taraftarı rahat olsun. Türkiye'de hedeflerimize ulaşacağız."

Ajansspor
    Çok rahatız,kuş gibi uçuyorum şu an

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Beşiktaş takımında bu sene profesyonellikten nasibini almamış yönetimle profesyonelliğin p'sini bilmeyen Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam ekibi birleşince tencere yuvarlandı kapağını buldu.

Yönetim sırf transfer için adam alıp satıyor. Beşiktaşlı değilim ancak beni bile rahatsız ediyor. Bu kadar oyuncu transferi olur mu? O kadar saçma transferi varki saysam bitmez. Bu her klüp için geçerlidir ancak Beşiktaş'ın eti butu nedir ki boyunu aşan açıklamalar yapıyor. Şu adam düdüğünü assın şurdaki istifa etsin. Olmazsa biz paf takımla çıkacağız diyor. Beşiktaş bu lig için çok şerefli deniyor. Eğer paf takımla çıkmazsa şerefini göreceğiz. Sinirle söylenmiş bir açıklama olarak üstü örtülüp bu konu kapatılacak ancak profesyonel olmak demek bu zamanlarda kendini kontrol etmektir. Tabi dediğini uygularsa belki Türkiye liglerinin gelecekte ki kaderini olumlu yönde etkiler bizde tebrik ederiz.

Sinan Engin futboldan çok anladığını sanıyor. Ancak futboldan anlamak çıkıp malzeme bu kadar demekle olmuyor. Takım başına geldiğine bu malzeme olduğunu biliyordun. Ertuğrul Sağlam'da isterse Kayseri'ye Şampiyonlar ligini aldırsın. Bu adam büyük takımların yükünü kaldıramaz. Beşiktaş'ı vermişler bunların eline. Yenildikleri anda futbolcuların kapasitesi bu biz ne yapalım diyorlar. Bir teknik adam oyuncusu için fiyatı ucuz napalım aldık der mi? Diatta yerine kimseyi koymasan daha işe yarar. En azından gol yerken durduğu yer yaptıklarıyla komik duruma düşmezsin. Alma Diatta'yı,Higuen'i oynat alt yapıdan birilerini en azından Türk oyuncular oynasın ekmek yesin.

Üzerimizden atamadığımız bir alışkanlık var. Fenerbahçe bu sene gruplarda iyi ya seneye kupayı alacaz. Kesin bizimdir diye ortalığı ayağa kaldırır. Sıfır çeker döner. Galatasaray bir kere Uefa'yı aldı ya o sene Uefa'ya katılamazsak bile kupayı biize verecekler zannederiz. Alt yapıdan Okanlar,Emreler,Tugaylar çıktı diye her alt yapıdan yetişen oyuncu takıma alınmaz. Bir genç oyuncu hasbelkader birşeyler yapıyor. Bu gelecek vadediyor hurra sür Kadıköy'de Uğur'u, Ferhat'ı Fenerbahçe'nin önüne 4 taneni ye. Sür Liverpool önüne 8 tane çıtır çıtır.

Hele Sinan Engin demez mi? Bir Türkiye ligi için iyi bir takımız. Bizim halısaha takımımla girsek bu lige üstüne bu kadar para alsak, antreman yapsak emin ol ilk 5'e oynarız. Beşiktaşlı değilim bu kadar sinirlendim. Allah size sabır versin.

sevinmek için sevmedik
    ama bu kadarınıda haketmedik...

demiroren bas git

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Diatta'ya bakıyorum bu adamı Fransa'da nasıl oynatmışlar akıl sır erdiremiyorum. Beşiktaş'a kim alternatif diye kakalamış onuda bilmiyorum.

Uefa'nın sitesinde bunu görünce utandım. Başka iki takım arasında oynansa yanlış yazmışlar derim. Diğer maç skorlarını topladım. İlk yarıda kimin vurduğunu hatırlamayadım şimdi direkten dönen bir top,Gerrard'ın kaçırdığı pozisyon,Babel'in direkten dönen topu ve İbrahim Toraman'ın elle oynadığı penaltı verilse diğer maçların skor toplamıyla eşit olacaktı. Birde şu yöne kızıyorum. Beşiktaş, Marsilya maçında yenildi. Spiker sürekli "Marsilya sert oynuyor sert oynuyor hakem göz yumuyor" dedi. Herkes dedi ki "tabi canım sert oynadılar hakemde faulümüzü vermedi" ondan yenildik. Şimdi de maç sonunda bir yorumcu "bundan üzüntü duyulmaz, utanılmaz ders çıkarılır" diyor. İngilizler, Beşiktaş taraftarını alkışlamışlar gurur duymuş. Adamlar zaten 8 tane atmışlar bide Beşiktaş taraftarını dövsünler mi? Futbol her skora açıkmış. Beşiktaş Şampiyonlar ligi tarihine geçiyor. İnsanı güldürüyorlar. Hep bir sebeblere bağladığımız için bu haldeyiz. İnanın maç 2-0 felan bitseydi hakem yüzünden diye işin içinden çıkacaklardı. 2. golden çok çok çok çok çok önce Bjk'nin olması gereken taç Liverpool'a verildi ya. Hypia'dan çıkan top aut,Diatta'dan çıkan top yine yanlış kararla aut verildi ya.

Ben her mac kahvelerde surunuyorum arkadaslarla Besiktas'i izleyecegim diye. 5. golden sonra ben kalktim eve geldim. Ama daha cok yemeyiz diyordum. Arkadas telefon acti 8 oldu dedi. Yaziklar olsun.

Hakan'in yapabilecegi birsey yoktu gibime geliyor. Defansimiz cok kotuydu ve benim gordugum gollerin cogu veya hepsi kaleciden seken toplardan gol oldu. Defansimiz resmen falafos olmus kaleci ne yapsin?

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki olan cidden taraftara oluyor. Bukadar ruhsuz bukadar futboldan bihaber bir takım görmedim ömrümde. Ayklarında top tutamayan her kazandıkları topu rakibe verip buyrun bekliyoruz gelin diyen bir takım 8-0 yenilmeye mahkumdur zaten. İlk maçı taraftarın kazandırdığı herkesin aklına kazındı sanırım...

Gelelim maça ne yalan söyleyeyim sadece ilk yarıyı seyrettim ve 2. yarı için dua ettim farka gitmesinler diye. Ama sağolsun "Milli" kalecimiz Hakan Liverpoollu gibi davranınca naparsın elden birşey gelmiyor.

Diatta
    Böyle bir oyuncuyu Beşiktaş'a getirip oynatanlar utanmalı ve hemen bugün istifalarını basıp gitmelilr. Kendileri yetmiyormuş gibi birde Sinan Engin belasını başımıza saran yönetimin acizliği yanlış kararları yüzünden cefayı çeken taraftar oluyor her defasında.

Artık birşeyler yapmanın zamanı geldi. Demirören gerçekten Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsa saz ekibini toplayıp gitmeli. Artık bu seneden umudu olan var mı bilinmez ama seneye iyi transferler bekliyoruz artık yeni yönetimden.

Hiç kimseyi alamazlarsa İlhan Mansız, Giunti, Zago, Ronaldo, Nouma vs... bunları geri getirsinler...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Gerçekten çok yazık.Biz bunu hak etmiyoruz.Bize bunları yaşatan yönetim artık GİT-ME-Lİ
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Olur mu Coşkun Sinan Engin büyük adam büyük hizmetleri var Beşiktaş'a.

Sadece Beşiktaş'ın adına leke sürüyor bu adam yahu. Abdullah Çatlıları Beşiktaş adına futbolcu izlemek için yurt dışına gönderiyor. Büyük insan anlayacağın...

Önceki sayfaları akşam okuyamadığımdan şimdi bir göz gezdirme şansım oldu. Arada baya keyiflenmiş arkadaşlar gördüm. Yazık diyorum...

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Türk futbolu adına kara bir geceydi çok üzüldüm böyle bir skor olmamalıydı. onurları varsa çıkarlar derler bizden daha iyisini yapacak varsa çıksın geçsin başa.. o forma 1903 yılından bu yana böyle Avrupa maçlarında bi hezimeti görmedi. O forma üzerindeki Türk bayrağı ile hiç bu kadar utanç dolu bir gece görmedi.

sonra demesinler bize SI FM'de neden puanları kırpıyor diye.. adamlar çatır çatır oynadı. Maç devam etse bi kaç dk daha yine böyle oynayacaklardı hiç tempo düşürmediler.. 3-0 4-0 biter diyordum maç öncesi hiç umudum yoktu çünkü İngilizler çok bilenmişti bu maça.. Tahminimin 2 katı gol oldu yazık oldu
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Rezil olduk tüm Dünyaya,yaziklar olsun !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Maç hakkında kritik yapmanın anLamı yok.Beşiktaşın durumu hakkında bir kritik yapacak oLursak.Artık pembe gözLükLeri çıkarmanın zamanı geLdi.Bu işLerin bu kadro,teknik heyet ve yönetim ve futboLcusu iLe oLmayacağı net ve net ortaya çıktı.Sezon başında büyük umutLarLa geLen oyuncuLar ve teknik direktör Beşiktaş için tam bir facia oLduğu ortaya çıktı.Sinan Engin için ise eğer işini yaparsa Beşiktaş a yararLı oLur ama takıma karışacak oLur futboLun içine girerse Beşiktaş a zarar verir demiştim.Adam zarar vermeyi bırak tamamen mahvetti Beşiktaş ı.ErtuğruL sağLam için söyLenecek bişey yok asLında.Bizden birisi oLduğunu için zamanında bu formayı taşıdığından doLayı ıLımLı ve sıcak bakmıştık kendisine.Kayseri de oynattığı pozitif futboL u burada da oynatıcam diyerek herkese ''hadi bakaLım inşaLLah'' dedirtti ama ortada hiç birşey yok.Eğer Lucescu Sinan engin oyunLarına geLmeyip şu takımın başına getiriLseydi şu anda Ligde Lider,ŞL de de en azından gruptan Avrupa kupaLarına devam etmeyi garantiLemiş bir Beşiktaş oLacağına parmağımı basarım.Herkesin eLeştirdiği ama hiç bir zaman bu kLübü ve taraftarı utandıracak birşey yapmamıştı en azından.ŞampiyonLuk görmüştük ve Avrupada Çeyrek finaL kapıLarına dayanmıştık.Adam işi biLiyor.Şimdi düştüğümüz durumLar ortada.Bundan sonra yapacak tek şey var.Herkes görevini bu işi yapacak insanLara bırakmaLı.Ama yapacak insanLara bunLar gibi yapacak kişiLer geLEceksede varsınLar bırakmasınLar senaryoLar anyı oLacaksa.Demirören bundan sonra nasıL Beşiktaş camiyasının suratına bakaca biLmem.Her savunma yaptığında sen Rüştü ve YozgatLı,Nobre yi ezeLi rakibine darbe oLsun diye aLmışsın arkadaş bu adamLar senin sisteminde ve mentaLitende zaten yer etmiyor göz boyama rakibine hava atmak için yapıLmış transferLerden bu kadar oLur.YöneticiLerde gitmeLi.Navarro ve LegrotagLie gibi adamLarı aLamayıp aLın size Diatta diyenLerde ceketLerini aLmaLıLar.En önemLisi herşeyi boşverinde bu 8-0 nasıL açıkLayacaksınız deniLdiğinde zaten bunun açıkLaması yok deyip ceketLeri aLma zamanı geLdi artık.

Türk uLusu ve Bu taraftarı madara edenLer.HaLa burda kaLmaya devam ettiği sürece kendimi biLdiğim 20 yıLdır destekLediğim bu takım adına artık hiç birşey yazmama,söyLememe ve takip etmeme kararı aLıyorum.Bu takım benim onLar için ayırdığım zamanı haketmiyorLar.Kimseye haketmediği değeri vermemek gerek.Yoksa böyLe cıvıyorLar.Ne anLamı kaLdı 10 gün önce İnönünün çimLerine gömdüğümüz LiverpooL bizi AnfieLd Road ın heryerine gömdü.OLmuyor,oLmuyor,oLmuyor.Bu taraftarı haketmiyorsunuz.Beşiktaş sevgisi herşeyden üstündür evet ama hakedersen üstündür.Biz zor zamanLarında bu takıma destek verdik.Arka çıktı ama bunun geri çevirisi bu ise bende bu şekiLde çeviriyorum o zaman.

YazıkLar oLsun.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by Mehmet Topcu View Post
    UEFA'yı katakulliye getirmeye çalışıyor, çaktırmadan Rosenborg'un grubuna kayacak, 7 puan cepte.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

utanmadan bir de fenerbahce maçı ertelenseydi böyle olmazdı diyor sinan engin..

Sayfa 10 / 12 İlkİlk ... 89101112 SonSon

Mesaj Yetkileri