İlk 3 dakika geçtiğinde kendi kendime dedim ki, akıllı oynarsak biz bu Sevilla'yı eleriz. Daha ilk maçta Alves'i haşat eden Boral, yine günündeydi. Biraz daha kafasını kaldırmayı becerebilirse sadece çizgi oyuncusu olmaktan çıkacak, Joaguin gibi komple bir kanat oyuncusu olacak. Ama gerçekten çizgiyi harika kullandı.
Zico Fener'i Fener gibi oynatmayı tercih etti. 3-2 olana kadar oyuncular hiç top şişirmedi. Hep oyun kurdular. Fenerbahçe kademede hata yapmayınca goller de eksantrik biçimlerde geldi. Sadece Kanoute'nin golü yaratıcılığın simgesiydi.
Fenerbahçe çift forvete döndüğünde eyvah dedim, çünkü yerden oynayan bu ekip bu şekilde oynamaya devam etseydi daha çok goller yiyecekti.
İkinci golü bulduktan sonra havadan oynamaya başladık. Kezman Deivid'in boşalttığı kanatta Gökhan'ı rahatlatma görevini üstlenmede başarılı oldu. Hatta sarı kart görme pahasına bunu yapabildi.
Deivid attığı iki gole rağmen sahada sadece yürüdü. Genel olarak çelimsiz gözüktü, karar verirken çok geç davrandı. Ama öyle bir tekniği var ki, top ayağına yapışıyor.
Sonuç olarak harika bir maçtı. Hayatımda bir Gençlerbirliği: 4-3 : Beşiktaş maçında, bir de bu maçta bu kadar heyecanlandım, bu kadar deşarj oldum.
Tebrikler Fenerbahçe.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi