Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
63. You may not vote on this poll
  • Eler

38 60.32%
  • Elenir

25 39.68%
Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon
271 ile 300 arası toplam 313 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 2. Tur 2. Maç | Sevilla - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Muhteşem zaferLerin kritiği oLmaz asLında. O kadar büyük bir mutLuLuk ki maç hakkında konuşmaya gerek yok. TeşekkürLer Fenerbahçeye bir kez de benden.

Sadece şunu söyLemek istiyorum. Bu zafer bütün Türkiyenin dir. Bu zaferi sadece kendine maL etmek isteyen oLursa, ya da bu zafere göLge düşürmek isteyen oLursa değiL bu forumu direk üLkeyi terk ettsin. Bu zaferin tadını çıkaraLım. YıLLardır bekLiyorduk bu anı. Hepimiz payLaşaLım, hepimiz beraber sevineLim.

Drago ve CapeL e burdan gönderiyorum.... OnLar anLamışLardır

ALLahımmmmmmmmm
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Aynen. Düşündüm gelip birşey yazayım diye ama ne yazılabilir ki.

Konuşacak birşeyi yok. Evirdi çevirdi. Kazandı.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İlk 3 dakika geçtiğinde kendi kendime dedim ki, akıllı oynarsak biz bu Sevilla'yı eleriz. Daha ilk maçta Alves'i haşat eden Boral, yine günündeydi. Biraz daha kafasını kaldırmayı becerebilirse sadece çizgi oyuncusu olmaktan çıkacak, Joaguin gibi komple bir kanat oyuncusu olacak. Ama gerçekten çizgiyi harika kullandı.

Zico Fener'i Fener gibi oynatmayı tercih etti. 3-2 olana kadar oyuncular hiç top şişirmedi. Hep oyun kurdular. Fenerbahçe kademede hata yapmayınca goller de eksantrik biçimlerde geldi. Sadece Kanoute'nin golü yaratıcılığın simgesiydi.

Fenerbahçe çift forvete döndüğünde eyvah dedim, çünkü yerden oynayan bu ekip bu şekilde oynamaya devam etseydi daha çok goller yiyecekti.

İkinci golü bulduktan sonra havadan oynamaya başladık. Kezman Deivid'in boşalttığı kanatta Gökhan'ı rahatlatma görevini üstlenmede başarılı oldu. Hatta sarı kart görme pahasına bunu yapabildi.

Deivid attığı iki gole rağmen sahada sadece yürüdü. Genel olarak çelimsiz gözüktü, karar verirken çok geç davrandı. Ama öyle bir tekniği var ki, top ayağına yapışıyor.

Sonuç olarak harika bir maçtı. Hayatımda bir Gençlerbirliği: 4-3 : Beşiktaş maçında, bir de bu maçta bu kadar heyecanlandım, bu kadar deşarj oldum.

Tebrikler Fenerbahçe.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

fazla söze gerek yok...inanmayanlar utansın...ahmet çakar bikini giysin...bir türk takımını avrupada desteklemeyen kişiler düşünsün...dün sadece fener kazanmadı...galatasarayın uefayı ve super kupayı kazandığındaki gibi tüm türkiye kazandı...sadece fener tur atlamadı...prestij kazandı...şöhret kazandı...isim yaptı...en önemlilerinden biri bana kalırsa para kazandı...ülke puanı kazandı...hele bu sezonki diğer takımlarımızın yaşadığı hezimetleri unutturdu...belki seneye avrupaya daha fazla takım göndericez...yazının başında da belirttim fazla söze gerek yok...

100 YIL ÖNCE DOĞDU ŞANLI EFSANE 100 YAŞINDA OL FENERBAHÇE

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bana kalırsa en sonuncusu çok hoş olmuş...

Nesil
    2007
    Yer
    CORLU

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

http://www.trabzonspor.com/haber.asp...&HaberID=38358

Trabzonspor da kutlayanlar arasinda

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Hakikaten muhteşem bir geceydi bunu bize yaşatan herkese teşekkürler.Uğur Boral transfer yapıcak galiba Avrupa'ya.Alves'in değerini düşürdü İlk yarı kendini atan Capel 2.yarı sıfırdı

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Zaman birlik olma zamanı. Bırakalım artık Beşiktaş'ın 8 gol yemesini, Galatasaray'ın 5 gol yemesini , İnşallah Fener elenir diye dua edilmesini.

Türk'ün Türk'ten başka dostu yok zaten. Fenerbahçe'yi her ne kadar sevmesem bile Avrupa'da yapacağı dereceler için gönülden destek veriyorum. Taraftarlığımız Süper lig sınırları içerisinde kalsın . Avrupa bizi bekliyor !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Zaman birlik olma zamanı. Bırakalım artık Beşiktaş'ın 8 gol yemesini, Galatasaray'ın 5 gol yemesini , İnşallah Fener elenir diye dua edilmesini.

Türk'ün Türk'ten başka dostu yok zaten. Fenerbahçe'yi her ne kadar sevmesem bile Avrupa'da yapacağı dereceler için gönülden destek veriyorum. Taraftarlığımız Süper lig sınırları içerisinde kalsın . Avrupa bizi bekliyor !

İbret oLurum umarım haLa içinde fesatLık oLan arkadaşLarımıza
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Böyle durumlarda şu vardır. Başka takımlı olmasına rağmen Avrupa maçında tüm takımlarımızı destekleyenler, elenir elenir diyip iş ciddiye binince destekleyenler, hiç desteklemeyenler.

Bir yanda kimse kimseyi destelemek zorunda değil. Zaten burdakilere hoş görüneceğim diye destekleme numarası yapanlar hiç yapmasın. İşine gelmeyenlerde kenardan köşeden değil direk fikirlerini söylesinler. O açıdan içi fesat dışı fesatları bırakalım da işin keyfine bakalım.

Lig ve kupayı kenara itti, Sevilla'yı bitirdi! bir yerde okurken bu başlık çok hoşuma gitti.

Bu arada

Fortis Türkiye Kupası kura çekiminde konuşan Adnan Sezgin ezeli rakipleri F.Bahçe'yi Avrupa'daki başarısından ötürü kutladı.

"FENERBAHÇE'Yİ KUTLUYORUM"

Fenerbahçe'nin Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Sevilla'yı eleyerek çeyrek finale çıktığının hatırlatılması üzerine Sezgin, ''Fenerbahçe'yi kutluyorum. Türk takımlarının Avrupa'da oynadıkları müsabakalar milli maç niteliğinde. Sadece kulüp açısından değil, ülke açısından da çok önemli. Kazanılan puanlar umarım ileriki dönemlerde Avrupa kupalarına katılacak takımlar için avantaj olur. Yaptıkları katkıdan dolayı kendilerini kutluyorum'' diye konuştu.

Quote Originally Posted by shamur1 View Post

Çok güzel söylemişsin kardeşim.Bu zafer hepimizin.Lig maçlarımıza gelince fanatikliğimizi hertürlü yapalım kendi aramızda,ama Avrupa'da tek yürek olalım ..

Gerçektende hop oturup hop kaktığımız bir maçtı.Mükemmel bir maçtı.Fenerbahçe Sevilla'yı eleyeceğini inanmıştı ve bunun için yüreğini koyarak muhteşem bir futbolla turu geçti.Uğur Boral,Deıvıd,Aurelio ve Volkan'nın muhteşem performansları göz doldurdu.Tekrardan bütün futbolcuları tebrik ediyorum ve camiamıza hayırlı olmasını diliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Dün gece gerçekten süperdi.Maçın başında batıran Volkan maç sonunda süpermen oldu.O cüsse ile köşelere süper uçtu.Fenerbahçe'yi can-ı gönülden tebrik ederim.Sevilla'da artık 11 savunma yapamayan oyuncu ile maç kazanılmayacağını anlamıştır.Teknik direktörün küçümseyen tavırları yerini kıpkırmızı sinirli bir yüze bıraktıTakımlar belirli periyotlarla ivme gösterirler ve bir süre sonra ne kadar iyi takım olursan ol düşüş yaşarlar.O yüzden FB,GS ve BJK bayrağı birbirlerinden ara vermeden almalılar ki Türk futbolu sürekli avrupada yankılansın bir sönüp bir parlamasın.Dün kulüp yöneticileri tarafından yapılan bir kaç demeçle Gökhan,Uğur,Selçuk,Semih ve Volkan gibi Türk gençlerinin maçtaki başarısına gölge düştü.O tür bir açıklama maç sonrası yapılmamalıydı.Şimdi deniyor ki Sevilla'yı gördünüz mü kaç yabancı ile oynuyor.Oynadı mı oynayamadı mı onu görmek lazım.Türk futbolcusu yetişmiyor,bazı anadolu kulupleri kapatılmalı.Bu futbolcular mantar gibi mi bitti o zaman?Uefa'nın birinci önem sırasında yabancı sayısını azaltmaya çalışmak ve kendi milletlerinden olan oyuncuları daha fazla oynatmaya çalışmak var çünkü artık seyirci sayısında düşüş var ve fazla yabancı alıp takım ruhunu gösteremeyip dağılan bir çok takımda mevcut.

Fenerbahçemiz artık buraya kadar gelmiş,tek isteğim dün tur atlayan takımlardan hiçbirinin gelmemesi ve özellikle bugün maç yapacak olan Porto-Schalke galibinin gelmesi.Tabiki gönlümüz Schalke'nin Porto'yu elemesinden yana.

Tebrikler Fenerbahce,bu sene ülke futboluna iyi katki sagliyorlar.

Bu arada Ahmet Cakar ne diyecek merak ediyorum.
    Last edited by El Comandante : 05.Mart.2008 at 17:33

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Tebrikler Fenerbahce,bu sene ülke futboluna iyi katki sagliyorlar.

Bu arada Ahmet Cakar ne diyecek merak okuyorum.
    UEFA klasmanında Türkiye'ye dün geceye kadar 16 puan kazandıran F.Bahçe, Sevilla zaferiyle bu puanı 21'e çıkarttı.

Kaynak: Takvim Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ne diyecek bilmiyorum da millet onun için bikini modeli seçmeye başladı onu çok iyi biliyorumZaten gazetelerde fotomontajlara başlarlar

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

çok güzel ve çekişmeli bir maçtı. Penaltılarda bende heycanlandım baya

Uzatmalar bittiğinde gelip mesaj atıcaktım tur fenerin volkan penaltıları iyi kurtarır diye ama fırsat bulamadım düşündüğüm gibi oldu.

Bayılma sahnesi süperdi önce fenerbahçeli bir taraftar veya fenerbahçe yönetiminden birisi sevinçten bayıldı zannettim meğer sevilla başkanı bayılmış

Ahmet Çakar ın büyük lafının videosu
    4. dkda söylüyor

http://www.youtube.com/watch?v=Exatl...&feature=bz301

Zaten giymesin insanın miğdesi bulanır
    Last edited by Nedvedmania : 05.Mart.2008 at 16:33
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ahmet Çakar gruplar belli olduğunda da Fenerbahçe bu grubu 4. bitirir demişti. Ama tebrik etmek lazım, Sevilla'nın ilk yarıda 3 gol atacağını bilmiş.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Helal Olsun F.Bahçe...

Sevilla'nın bu savunma ile buraya gelmiş olması bile sürpriz bir şey aslında.Bu saatten sonra kim gelirse gelsin kolay kolay eleyemez F.Bahçe'yi.Uğur,Alex,Deivid,Aurelio,Edu,Gökhan,Vol kan hepsi müthiştiler.Tam bir Avrupa takımı görüntüsü verdi F.Bahçe.Umarım devamı gelir...

Tebrikler F.Bahçe,tebrikler...

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Dün harika bir gece yaşadık...Tarihi Tekrar Yazdık..Teşekkürler Fenerbahçe...Bize bu mutluluğu Yaşattığın için...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2-0 olunca maç farka gider diye düşündüm ama fenerbahçe gerçekten avrupa takımı gibi oynadı 2. yarı maçı bırakmadı bir galatasaraylı olarak fenerbahçenin önünde eğiliyorum ve kendilerini kutluyorum.spiker gerçekten büyük ihtimalle penaltılarda transa geçti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Maç 2-0'ken fark yememizi bekleyen "neler oluyor öyle" diyip dalaga geçen,doğmamış bebeğe don biçen kişilerin şimdi burada Fenerbahçe tur atladı aa çok sevindik demelerini hiç samimi ve ya inandırıcı bulmuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Ahmet Çakar'ın yazsını okudum Fener tarih yazdı falan anLatmış baya güzeL sanki hiç bkini Lafını agzına aLmamış gibi ama p.tesi gecesi maiL bombardımanına tutcam o yayını

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

İspanyollar şaşkın mı şaşkın. Volkan'ı öven gazeteler, fark bekledikleri takımları elenince şoka girdiler.

Şampiyonlar Ligi’nde Sevilla’yı penaltılarda eleyerek çeyrek finale yükselen Fenerbahçe ile ilgili İspanyol basınında yer alan haberlerde, Sevilla defansı sert dille suçlanarak, "Rüya kabusa döndü. Cehennem defanstaydı" denildi.

"Kahrolası penaltılar" ifadesini manşetine çıkaran As gazetesi, "Cehennem, Sevilla’nın defansındaydı. Geride büyük hatalar yaparak, vasat bir ikinci yarı oynadı. Sevilla dengesizliğinden ve şüphelerinden öldü" yorumunu yaptı.

"Sevilla, kendi defans cehenneminde yanıyor" ifadesini ön plana çıkartarak, "Gözkamaştırıcı bir başlangıç yapan Sevilla, dramatik bir şekilde son buldu. İlk dakikalarda 2-0 öne geçen Sevilla sürrealist bir şekilde Avrupa’ya veda etti" değerlendirmesinde bulundu.

El Pais gazetesi "Elit, kusurları affetmiyor" başlığını atarak, "Sevilla çok fazla ikna olmuş olarak sahaya çıkıp hemen 2-0 öne geçse de en temel taktikte, defansta kan kaybetti. Penaltılarda beklenmeyen bir şekilde en iyi oynayan Volkan oldu" denildi.

Ülkenin diğer gazetelerinde ise Diario de Sevilla, "Kimsesiz defanssız. Sevilla, çok acı veren bir şekilde veda etti. Jimenez’in futbolcuları asla gerekli sağlamlığı gösteremediler", ABC gazetesi de "Penaltı piyangosu, Sevilla’nın Şampiyonlar Ligi hayalini bitirdi. Volkan, cehennemi dondurdu" ifadelerini kullandı.

Gazeteler ayrıca, maç öncesinde Sevilla Kulübü Başkanı Jose Maria del Nido’nun ateşlemek için taraftarına yaptığı "stadı cehenneme çevirin" çağrısıyla ilgili, "Türkler için cehennem olmadı. Del Nido ne İstanbul’u kutsayabilecek ne de söylediği gibi ismini İspanyolnopoli olarak değiştirebilecek" diye yazdı.

Öte yandan, İspanyol basını kaleci Volkan ile Uğur’u "maçın adamı" seçti. Volkan için "Sevilla’ya 2 gol hediye ederek başladı, büyük bir Türk kahramanı olarak bitirdi" denilirken, Uğur içinse "Sevilla defansı için bir kabus oldu. Sol kanatta parıldadı" şeklinde övgüler yağdı.

MARCA

“Pizjuan’daki bayram trajedi ile sonuçlandı. Sevilla, şoktan sonra Avrupa rüyasının nasıl yok olduğunu gördü. Oysa ilk başta tüm işaretler, büyülü bir gece olacağını gösteriyordu."

MUNDO DEPORTİVO

“Sevilla, penaltılarda düştü. Başta 2-0 gibi ters bir durumla karşı karşıya kalsa da Türk ekibi Fenerbahçe daha iyi bir oyun çıkarttı."

ABC

“Sevilla, en acı verici biçimde düştü, penaltılarda. Türk kalecisi Volkan Demirel, üç atışı durdurarak maçın kahramanı oldu. Böylece, mütevazı Kartalspor’da yetişen kaleci, sadece iki saatte kötü adamdan kahramana dönüşüverdi."

LA RAZON

“Sevilla, Şampyonlar Ligi’nde en acı verici yoldan elimine oldu, penaltılarda. Fenerbahçe’nin kalecisi Demirel, Escude, Maresca ve Alves’in penaltılarını durdurdu ve ekibini, 120 dakika süren anksiyetten sonra çeyrek finale soktu."

EL PAİS

“Sevilla, zafiyetlerinin faturasını ödedi. Demirel, üç penaltıyı durdurarak Sevilla’nın rüyasına son verdi."

EL MUNDO

“Türk kaleci Demirel, penaltılarda tüm günahlarını affettirdi. Güçlü tutkular, Pizjuan’dan, Fenerbahçe’yi çeyrek finale götüren, vahşi ve anksiyete ile dolu bir maç ile vedalaştı. Sevilla için tam bir trajedi."

LA VANGUARDİA

“Sevilla Fenerbahçe’nin önünde yenik düştü. Endülüs takımı, maça çok iyi başladı ancak sağladığı avantajı koruyamadı."

CORREO DE ANDALUCİA

“Avrupa rüyasının sonu" başlığı atan Endülüs’ün büyük gazetelerinden El Correo de Andalucia’a konuşan Sevilla antrenörü Manolo Jimenez de “Çok büyük bir darbe oldu." dedi.

DİARİO DE SEVİLLA

“Futbol bazen harika, bazen da çok acı verici sürprizler yapar. Rüya, zalimce ve üzüntü verici bir biçimde yok oldu."
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Arkadaşlar takımımız 17.45 te Sabiha gökçende olucak.Gitmek isteyenlar kaçırmasın,izlemek isteyenlerde FB TV'den izlesin.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tebrikler Fenerbahçe, Sevilla karşısında çok diriydi. Normalde enerjisini 90 dakikaya taşıyamayan Sevilla zaten uzatmalarda resmen dağılmıştı. Penaltılarda da Volkan biraz şansıyla da olsa borcunu ödedi. Turu geçtiğimiz için mutluyum. İnşşallah rakip Schalke-Porto eşleşmesinin galibi olur...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post

Arkadaşlar Alves burda Ahmet Çakar'a bikinileri hazırla demek istemiş olabilirmi
    Güzel.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by _BeeTLeJuiCe_ View Post
    Kalbim hala hızlı atıyor yaaa süper mutluyum yaaaa Perşembe sınavım var kim takar sınavı yaaa
    Benim Çarşamba günü sınavım vardı...
    Last edited by Wesley Sneijder : 05.Mart.2008 at 18:46 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tebrikler fener! buraya kadar gelmek muhteşemdi zaten burdan sonra elenmek kimseyi üzmemeli bence zaten muhtemel rakipler arsenal, manu, barca...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bide Porto - Schalke maçının galibi geliyomuymuş Böyle bişi olursa baya şanslı oluruz. Diğer takımlara göre daha fazla şansımız olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Hayatımda hiç mutluluktan ağlamamıstım bunu bize yasattığın için tesekkurler F.Bahcem çok seviyoruz seni cok.Bu sevince ihtiyacı olan milletimizin göğsünü kabarttın F.Bahcem
    Sana güvenmeyenler oldu fark yiyeceğiz diyenler oldu.Ama skor 2-0 ken bile hiç bir zaman inancımı kaybetmedim yıllardır hayallerini kurduğumuz basarı geldi Ceyrek finaldeyiz sen bizi mutlu ettin ya artık ne isterim baska hayattan.Ellerine sağlık Volkan,Uğur,Marco ve diğerleri.Artık kım gelırse fark etmez kım gelırse bu inancla herkesi yeneriz evimizde.Tekrardan cok tesekkuler.Ahmet Cakar gibi senin üzerinden söhret kazanmak isteyen kendini bilmezlere en iyi cevabı verdın...

Sayfa 10 / 11 İlkİlk ... 891011 SonSon

Mesaj Yetkileri