Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Baros giderse önümüzdeki 5 yıl da onun yerini doldurmak için kasarız.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda yaptığı konuşmada seneye takıma başarılar diliyom felan demiş.Sanıım gidiyor.Güle güle inşallah para kazandırarak gidersin.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Arda yaptığı konuşmada seneye takıma başarılar diliyom felan demiş.Sanıım gidiyor.Güle güle inşallah para kazandırarak gidersin.
    Evet inşallah seneye galatasaraya daha yakışır bir takım olur ve daha iyi mücadele ederler falan diye konuştu.Benimde dikkatimi çekti

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Maçı gsnin vermesinin en büyük nedenlerinden birisi haginin oyuna müdahelelri oldu.Harry Kewell ve Arda değişiklikleri büyük hataydı.Yerlerine orta sahada daha çok koşan her nekadar pek sevmesemde barışı falan alsa belki galatasarayın galibiyetini konuşuyorduk.Basın toplasntısında oyuncualrımın emeklerine yazık demiş ama kendisi etti bence.

Nesil
    2006
    Yer
    11

FENER goL goL goL!Şampiyonluk geliyor...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hagi'nin degisikliklerine de, Firat Aydinus'un yonetimine de deginirdim ama sıkıldım bu muhabbetten. Tek sorum var Fenerbahceli kardeslerime cok basit bi soru evet ya da hayir derlerse sevinirim. Bu galibiyeti gercekten hakettiginizi dusunuyor musunuz macin geneline ve her turlu detayina baktiginizda.
    Evet.......

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arda da kendisi için en önemli yıllarda tarihin en kötü Galatasaray'ında forma giydi. Şanssızlık.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Benim bildigim 132 Desilbel ile Rekor Beşiktaş'ta degilmi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Benim bildigim 132 Desilbel ile Rekor Beşiktaş'ta degilmi
    onlarınki planlı bizimki doğaçlama
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Böyle bir maçı böyle bir atmosferde kazandık. Şöyle bi gerçek varki hakederek kazandığımızı düşünmüyorum. Galatasaray mevcut durumuna kıyasla bizden çok çok iyi oynadı bence. Haginin yaptıkları ekmeğimize yağ sürdü. İyi oynamadık ama kazandık. Şükürler olsun adım adım şampiyonluğa.

Fener gol gol gol Şampiyonluk geliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Açıkçası bu maçtan çok çekiniyordum.Zaten ilk mesajımdada bunu belirttim.Fakat bu kadar kötü oynayacağımızı ilk yarı da beklemiyordum.Özer'e maçta söve söve baya bir günah işledim.2.yarı tek bi isteğim vardı Stoch veya Dia'nın oyuna girmesiydi.Nitekim oyuna Stoch girdi maç başından sonuna kadar Stoch veya Dia oyunda olsa bu maç hiç de Galatasaraylıların övüneceği bir maç olmazdı fikrimce.

Fenerbahçe'ye duran topdan önlem alamayan takım kolay kolay maç kazanamaz !

Gelelim rekora ; O stadda Beşiktaş taraftarı olsa o desibel tahminimce 200'ü falan bulabilir Maçın bazı kesimlerinde duşa kabin sistemiyle önümüzü kapatsalar bile bizim sesimiz yankılandı Benim maçı izlediğim mekanda 1.gol ve 2.gol den sonra bir ara herkes etrafımda toplandı Allah aikına marş söyle , Allah aşkına bağırttır bizi diye yakardılar Bende kendi çapımda bir rekor kırdım kanımca.Ama Rekordan çok Galatasaray'ın kendi sahasında ki ilk yenilgisini taddırarak tarihe geçmemiz sevindirici oldu.

Tebrikler Fenerbahçe'm..

Fener gol gol gol
    Şampiyonluk geliyor.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende yanımda rakı şişesi getirsem stada sokabilirsem atarım o kadar önemli iş başarmışım koca şişeyi stada sokmuşum tabi atıcam.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Daha önce Beşiktaş'ın Liverpool maçında 132 desibellik bir rekor kırdığı basında yer almıştı. Ancak söz konusu ölçüm Guinness Dünya Rekorları yetkilileri tarafından yapılmadığı için resmiyet taşımıyor.

Desibel konusu ile ilgili.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

132 Desibel olduğunu kim söyledi peki öyle bir şey kanıtlanmadı. Ha kanıtlanıpta Guinness ' de olmasaydı bir şey diyemezdim.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    132 Desibel olduğunu kim söyledi peki öyle bir şey kanıtlanmadı. Ha kanıtlanıpta Guinness ' de olmasaydı bir şey diyemezdim.
    heralde hergün guinness okuyosun o zaman bişey diyemem dediğim gibi sizinki planlı bizimki doğaçlama neyse konu dan sapıyoruz ben bi BJK lı olarak decibel tartışmasından önce takımımın durumuna bakıyorum şuan için decibel filan hikaye bana göre sanada takımının durumuna bakmanı dostane bi şekide tavsiye ederim .
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

İnanılmaz derecede mutluyum.Şampiyonluk yolunda en büyük engellerden birini aştık.

Yalnız bu şişe nasıl stada girdi onu merak ediyorum

Uploaded with ImageShack.us

Nesil
    2006
    Yer
    Aşk-ı Şehir

Quote Originally Posted by ForsakeN View Post

Ve bir başkası. Hatırlarsınız Galatasaray - Eskişehirspor maçında Batuhan adlı bir kardeşimizin başına bir şişe isabet etmişti. Ve bizler o şişenin bizim tribünden atılmadığını günlerce anlatmaya çalıştık. Zaten deplasman tribününde şişeli içeceklerin satılmadığınıda belirtmiştik ve o şişenin Galatasaray taraftarına ait localardan atıldığını iddia etmiştik. Çünkü şişeli içki satımı birtek localarda yapılıyor. Sanırım o şişenin nerden atıldığını bugün öğrenmiş olduk...

Galatasaray daha iyi oynamış özetten izlediğim kadarıyla ama Fenerbahçe'de derbi oynamış futbolcu daha çok olduğundan tecrübe farkı ile kazanmış Fenerbahçe...
    I'm back...

18. Default

"bu ülkede nereden baksan 6 milyon içici var partisini kursan iktidarı sallar." der erkan can bir filminde Buda göstergelerden biri olsa gerek

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İnanılmaz derecede mutluyum.Şampiyonluk yolunda en büyük engellerden birini aştık.

Muhtemelen bi çocuğun montonun içine koymuşlardır. Polisler yeterli arama yapmıyorlar ki. Beni bile aramıyorlar çoğu zaman. Elini cebime atıyor "Ne var burda" diyor "Telefon, fotoğraf makinası ve cüzdan" diyorum tamam geç diyor. Çok rahat bıçak sokabilirim içeri. Yıllardır böyle aramalar.

İnsan olan o şişeyi sahaya atmaz. Volkan dan daha beteri bile olsa atılmaz o şişe. Gerçi o şişeyi içeri sokan muhtemelen içmiştir ve akli dengesi yerinde değildir.

Maçı Albayrak'ın açıklamaları özetliyor. Olan yine bize oldu.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

fenerbahçe resmi site sorumluları kimse, seviyeleri oldukça düşükmüş.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

kısacası alexbahçe helal olsun diyorum aykut kocamana veya aziz yıldırıma değil canını başına katan fenerbahçe oyuncularına
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Sezon başını hatırladım, Selçuk-Cristian yan yana oynadığında orta sahanın ne kadar etkisiz olduğunu görmüştük. Emre'nin yokluğu etkileyecek diye boşuna söylemiyordu herkes. Selçuk'un hafif sakatlığının olması sebebiyle, sanırım güvenemedi Selçuk-Mehmet orta sahasına, çünkü Selçuk sakatlandığında Cristian'ın girmesi için 1 yabancının da sahadan çıkması gerekirdi, bu nedenle de Stoch yedekte kaldı.

Devre arası Semih'in girmesi, ileride yaptığı pres ki Niang bugün formsuzdu, top tutamadı, top süremedi, oyunu Galatasaray sahasına yıkma çabası, gol gelene kadar pek etkili olmadı. Fenerbahçe gol bulsa 2'yi de rahat atar düşüncesindeydi eminim çok kişi ama ilk gol gelmiyordu bir türlü. Neill sağ olsun, Fenerbahçe için yapılacak en hayırlı işi yaptı, en etkili silahı duran top olan Fenerbahçe'ye duran top kazandırdı. Gelen golden sonra pozisyonlar da arttı, Galatasaray zaten oyundan düşünce, Fenerbahçe pas yapmaya da başladı, 2. gol de bol pasın ardından Alex'in fırsatçılığı ile geldi.

Eğrisi doğrusunu buldu, sakatların olması hayırlı sonuçlar doğurdu, galibiyet serisi 10 maça çıktı. Derbi galibiyeti de önemli ama 10 maçtır kazanıyor olmak daha da önemli. Başarıda payı olan başta Alex olmak üzere herkese teşekkür ederim. Aykut Kocaman'ın da yaptığı açıklamalara bakınca çoğu şeyden ders aldığını görüyorum ve Fenerbahçe'nin uzun yıllar teknik direktörü olarak kalmasını diliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kazım'ın yaptığı hareket sırasında ve maçtan sonra Aykut Kocaman hiç duruşunu bozmadı hatta kaale bile almadı. Zira Kazım aynı şeyi bir Mourinho'ya falan yapsa Mourinho koşup 2. golden sonra hareket falan çekerdi herhalde.

Bu arada Baros'un hakeme fırlattığı forma Fenerbahçe formasımıydı?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları, derbinin ardından taraftarı şok edecek bir konuda anlaştılar. Sarı lacivertli taraftarların stada gelirken otobüslerin camını kırmasından dolayı üzgün olan Aziz Yıldırım'a Adnan Polat, deplasmana taraftar götürmeme konusunda bir teklif yaptı ve ikili bu konuda fikir birliğine vardı.

Ligtv

Aralarında problem bulunan ve deplasmana taraftar götüremeyen takımlar bu sorunu çözmeye çalışırlar. Aziz Yıldırım ve Adnan Polat ise tam tersini yapma kararı almış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

adnan polat acaba seneye gs başkanı olarak derbilere çıkacak mı

Nesil
    2006
    Yer
    gebze/kocaeli

adam öldürmeye teşebbüş.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by fm_monster View Post

adam öldürmeye teşebbüş.
    yapanlar umarım cezalarını bulur.milan kalecisi dida'nın kafasına da meşale atılmıştı.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle verdikleri mücadeleden dolayı her iki takımı da kutluyorum.

3 şeye değinmek istiyorum.

Birincisi Aykut Kocaman, Bizler Cristian,Selçuk gibi oyuncuların birine tahammül edemezken o ikisini birden oyuna sürdü ve felaket bir ilk yarı geçti Fenerbahçe adına. Galatasaray biraz becerikli olsa şuan sevinç çığlıkları atıyor olacaklardı. Allahtan ikinci yarı bu ikiliye yapılan müdahale maçı kurtardı ama her zaman şansınız yaver gitmeyebilir gözünü seveyim Kocaman işini şansa bırakma!

İkincisi Sahaya atılan maddeler, yine sayısız su şişesi atıldı... Cristian Baroni'nin kafasına bantla sarılmış taş atıldı, Volkan'ın yanına patlayıcı atıldı kafasını içki şişesi sıyırdı vs vs bunlar direk adam öldürmeye teşebbüs olaylar ve bütün olayları hakem gördü. Çok değil daha 1 yıl içinde Antep ve Diyarbakır maçlarında oyunculara isabet eden taş vb cisimlerden dolayı hakemler maçı yarıda bırakmış Bursaspor hükmen maçları kazanmıştı. Neden buna maruz kalan Fenerbahçe olunca maç devam eder illa birisinin ölmesi mi gerek ?
    (Not: Bu şekil aleyhli tölerans sürerse Son hafta Sivasspor-Fener maçında inanılmaz olaylar çıkar perşembe'nin gelişi çarşamba'dan belliidir demedi demeyin)

Son olarak Alex de Souza helal sana adamsın adam !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Zaman MEKÂN farketmez, Fenerbahçe AFFETMEZ!

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bugün tarihe geçmemizde iyi oldu aslında.

Hem Galatasaray desibel ile tarihe geçti.Hemde biz TT Arena'da ilk galibiyet alan takım olduk.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Sayfa 10 / 15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri