Baros giderse önümüzdeki 5 yıl da onun yerini doldurmak için kasarız.
Baros giderse önümüzdeki 5 yıl da onun yerini doldurmak için kasarız.
Arda yaptığı konuşmada seneye takıma başarılar diliyom felan demiş.Sanıım gidiyor.Güle güle inşallah para kazandırarak gidersin.
Maçı gsnin vermesinin en büyük nedenlerinden birisi haginin oyuna müdahelelri oldu.Harry Kewell ve Arda değişiklikleri büyük hataydı.Yerlerine orta sahada daha çok koşan her nekadar pek sevmesemde barışı falan alsa belki galatasarayın galibiyetini konuşuyorduk.Basın toplasntısında oyuncualrımın emeklerine yazık demiş ama kendisi etti bence.
FENER goL goL goL!Şampiyonluk geliyor...
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Arda da kendisi için en önemli yıllarda tarihin en kötü Galatasaray'ında forma giydi. Şanssızlık.
Benim bildigim 132 Desilbel ile Rekor Beşiktaş'ta degilmi![]()
Böyle bir maçı böyle bir atmosferde kazandık. Şöyle bi gerçek varki hakederek kazandığımızı düşünmüyorum. Galatasaray mevcut durumuna kıyasla bizden çok çok iyi oynadı bence. Haginin yaptıkları ekmeğimize yağ sürdü. İyi oynamadık ama kazandık. Şükürler olsun adım adım şampiyonluğa.
Fener gol gol gol Şampiyonluk geliyor.
Açıkçası bu maçtan çok çekiniyordum.Zaten ilk mesajımdada bunu belirttim.Fakat bu kadar kötü oynayacağımızı ilk yarı da beklemiyordum.Özer'e maçta söve söve baya bir günah işledim.2.yarı tek bi isteğim vardı Stoch veya Dia'nın oyuna girmesiydi.Nitekim oyuna Stoch girdi maç başından sonuna kadar Stoch veya Dia oyunda olsa bu maç hiç de Galatasaraylıların övüneceği bir maç olmazdı fikrimce.
Fenerbahçe'ye duran topdan önlem alamayan takım kolay kolay maç kazanamaz !
Gelelim rekora ; O stadda Beşiktaş taraftarı olsa o desibel tahminimce 200'ü falan bulabilirMaçın bazı kesimlerinde duşa kabin sistemiyle önümüzü kapatsalar bile bizim sesimiz yankılandı
Benim maçı izlediğim mekanda 1.gol ve 2.gol den sonra bir ara herkes etrafımda toplandı Allah aikına marş söyle , Allah aşkına bağırttır bizi diye yakardılar
Bende kendi çapımda bir rekor kırdım kanımca.Ama Rekordan çok Galatasaray'ın kendi sahasında ki ilk yenilgisini taddırarak tarihe geçmemiz sevindirici oldu.
Tebrikler Fenerbahçe'm..
Fener gol gol gol
Şampiyonluk geliyor.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Bende yanımda rakı şişesi getirsem stada sokabilirsem atarım o kadar önemli iş başarmışım koca şişeyi stada sokmuşum tabi atıcam.
Daha önce Beşiktaş'ın Liverpool maçında 132 desibellik bir rekor kırdığı basında yer almıştı. Ancak söz konusu ölçüm Guinness Dünya Rekorları yetkilileri tarafından yapılmadığı için resmiyet taşımıyor.
Desibel konusu ile ilgili.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
132 Desibel olduğunu kim söyledi peki öyle bir şey kanıtlanmadı. Ha kanıtlanıpta Guinness ' de olmasaydı bir şey diyemezdim.
heralde hergün guinness okuyosun o zaman bişey diyememdediğim gibi sizinki planlı bizimki doğaçlama
neyse konu dan sapıyoruz ben bi BJK lı olarak decibel tartışmasından önce takımımın durumuna bakıyorum şuan için decibel filan hikaye bana göre sanada takımının durumuna bakmanı dostane bi şekide tavsiye ederim .
eto'o bitmiş.
İnanılmaz derecede mutluyum.Şampiyonluk yolunda en büyük engellerden birini aştık.
Yalnız bu şişe nasıl stada girdi onu merak ediyorum
Uploaded with ImageShack.us
Ve bir başkası. Hatırlarsınız Galatasaray - Eskişehirspor maçında Batuhan adlı bir kardeşimizin başına bir şişe isabet etmişti. Ve bizler o şişenin bizim tribünden atılmadığını günlerce anlatmaya çalıştık. Zaten deplasman tribününde şişeli içeceklerin satılmadığınıda belirtmiştik ve o şişenin Galatasaray taraftarına ait localardan atıldığını iddia etmiştik. Çünkü şişeli içki satımı birtek localarda yapılıyor. Sanırım o şişenin nerden atıldığını bugün öğrenmiş olduk...
Galatasaray daha iyi oynamış özetten izlediğim kadarıyla ama Fenerbahçe'de derbi oynamış futbolcu daha çok olduğundan tecrübe farkı ile kazanmış Fenerbahçe...
I'm back...
Muhtemelen bi çocuğun montonun içine koymuşlardır. Polisler yeterli arama yapmıyorlar ki. Beni bile aramıyorlar çoğu zaman. Elini cebime atıyor "Ne var burda" diyor "Telefon, fotoğraf makinası ve cüzdan" diyorum tamam geç diyor. Çok rahat bıçak sokabilirim içeri. Yıllardır böyle aramalar.
İnsan olan o şişeyi sahaya atmaz. Volkan dan daha beteri bile olsa atılmaz o şişe. Gerçi o şişeyi içeri sokan muhtemelen içmiştir ve akli dengesi yerinde değildir.
Maçı Albayrak'ın açıklamaları özetliyor. Olan yine bize oldu.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
fenerbahçe resmi site sorumluları kimse, seviyeleri oldukça düşükmüş.
kısacası alexbahçehelal olsun diyorum aykut kocamana veya aziz yıldırıma değil canını başına katan fenerbahçe oyuncularına
![]()
eto'o bitmiş.
Sezon başını hatırladım, Selçuk-Cristian yan yana oynadığında orta sahanın ne kadar etkisiz olduğunu görmüştük. Emre'nin yokluğu etkileyecek diye boşuna söylemiyordu herkes. Selçuk'un hafif sakatlığının olması sebebiyle, sanırım güvenemedi Selçuk-Mehmet orta sahasına, çünkü Selçuk sakatlandığında Cristian'ın girmesi için 1 yabancının da sahadan çıkması gerekirdi, bu nedenle de Stoch yedekte kaldı.
Devre arası Semih'in girmesi, ileride yaptığı pres ki Niang bugün formsuzdu, top tutamadı, top süremedi, oyunu Galatasaray sahasına yıkma çabası, gol gelene kadar pek etkili olmadı. Fenerbahçe gol bulsa 2'yi de rahat atar düşüncesindeydi eminim çok kişi ama ilk gol gelmiyordu bir türlü. Neill sağ olsun, Fenerbahçe için yapılacak en hayırlı işi yaptı, en etkili silahı duran top olan Fenerbahçe'ye duran top kazandırdı. Gelen golden sonra pozisyonlar da arttı, Galatasaray zaten oyundan düşünce, Fenerbahçe pas yapmaya da başladı, 2. gol de bol pasın ardından Alex'in fırsatçılığı ile geldi.
Eğrisi doğrusunu buldu, sakatların olması hayırlı sonuçlar doğurdu, galibiyet serisi 10 maça çıktı. Derbi galibiyeti de önemli ama 10 maçtır kazanıyor olmak daha da önemli. Başarıda payı olan başta Alex olmak üzere herkese teşekkür ederim. Aykut Kocaman'ın da yaptığı açıklamalara bakınca çoğu şeyden ders aldığını görüyorum ve Fenerbahçe'nin uzun yıllar teknik direktörü olarak kalmasını diliyorum.
Kazım'ın yaptığı hareket sırasında ve maçtan sonra Aykut Kocaman hiç duruşunu bozmadı hatta kaale bile almadı. Zira Kazım aynı şeyi bir Mourinho'ya falan yapsa Mourinho koşup 2. golden sonra hareket falan çekerdi herhalde.
Bu arada Baros'un hakeme fırlattığı forma Fenerbahçe formasımıydı?
Galatasaray ve Fenerbahçe başkanları, derbinin ardından taraftarı şok edecek bir konuda anlaştılar. Sarı lacivertli taraftarların stada gelirken otobüslerin camını kırmasından dolayı üzgün olan Aziz Yıldırım'a Adnan Polat, deplasmana taraftar götürmeme konusunda bir teklif yaptı ve ikili bu konuda fikir birliğine vardı.
Ligtv
adam öldürmeye teşebbüş.
Öncelikle verdikleri mücadeleden dolayı her iki takımı da kutluyorum.
3 şeye değinmek istiyorum.
Birincisi Aykut Kocaman, Bizler Cristian,Selçuk gibi oyuncuların birine tahammül edemezken o ikisini birden oyuna sürdü ve felaket bir ilk yarı geçti Fenerbahçe adına. Galatasaray biraz becerikli olsa şuan sevinç çığlıkları atıyor olacaklardı. Allahtan ikinci yarı bu ikiliye yapılan müdahale maçı kurtardı ama her zaman şansınız yaver gitmeyebilir gözünü seveyim Kocaman işini şansa bırakma!
İkincisi Sahaya atılan maddeler, yine sayısız su şişesi atıldı... Cristian Baroni'nin kafasına bantla sarılmış taş atıldı, Volkan'ın yanına patlayıcı atıldı kafasını içki şişesi sıyırdı vs vs bunlar direk adam öldürmeye teşebbüs olaylar ve bütün olayları hakem gördü. Çok değil daha 1 yıl içinde Antep ve Diyarbakır maçlarında oyunculara isabet eden taş vb cisimlerden dolayı hakemler maçı yarıda bırakmış Bursaspor hükmen maçları kazanmıştı. Neden buna maruz kalan Fenerbahçe olunca maç devam eder illa birisinin ölmesi mi gerek ?
(Not: Bu şekil aleyhli tölerans sürerse Son hafta Sivasspor-Fener maçında inanılmaz olaylar çıkar perşembe'nin gelişi çarşamba'dan belliidir demedi demeyin)
Son olarak Alex de Souza helal sana adamsın adam !
...
Zaman MEKÂN farketmez, Fenerbahçe AFFETMEZ!![]()
Bugün tarihe geçmemizde iyi oldu aslında.
Hem Galatasaray desibel ile tarihe geçti.Hemde biz TT Arena'da ilk galibiyet alan takım olduk.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.