Sayfa 101 / 156 İlkİlk ... 519199100101102103111151 ... SonSon
3,001 ile 3,030 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @Nocna Mora

alintiladigin tweet mesajlarinin dogrulugu nedir? aciklamayi yapan kisi bakimindan cok carpici ifadeler, zaten bilinen soylentiler bunlar ama dogrulayan biri olmasi bakimindan onemli...
    25 yıldır politikada, 6 senedir de akp'de çalışan bir eski vekil...

daha önce turgut özal başbakan'ken özel kalem müdürü, yine turgut özal cumhurbaşkanı iken başdanışmanlığını yapmış eski akp milletvekili.

twitter'da son dönem türk siyasi tarihini özetliyor resmen. doğrulukları tabii ki tartışılır (bana göre birçok bilgiyi kanıtlarıyla sunuyor ve inandırıcı) fakat feyzi işbaşaran'ın yazdıkları dikkatle takip edilmeli.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    25 yıldır politikada, 6 senedir de akp'de çalışan bir eski vekil...

daha önce turgut özal başbakan'ken özel kalem müdürü, yine turgut özal cumhurbaşkanı iken başdanışmanlığını yapmış eski akp milletvekili.

twitter'da son dönem türk siyasi tarihini özetliyor resmen. doğrulukları tabii ki tartışılır (bana göre birçok bilgiyi kanıtlarıyla sunuyor ve inandırıcı) fakat feyzi işbaşaran'ın yazdıkları dikkatle takip edilmeli.
    kendisinin dogrulugu degil kastettigim, baska kaynaklardan da dogrulandi mi? kendi hesabi olmayabilir diye soyledim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    kendisinin dogrulugu degil kastettigim, baska kaynaklardan da dogrulandi mi? kendi hesabi olmayabilir diye soyledim.
    Kendi hesabı.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Anonmyous http://www.rtuk.org.tr/ hackledik ten sonra www.istanbul.gov.tr eklendi. sonra http://www.ankara.pol.tr/ eklendi.

http://www.ayyildiz.org bu kapsamda hacklenmiş.
    Last edited by petrol_fb12 : 12.Haziran.2013 at 22:39

Nesil
    2006

Referandum? Kısaca şu; sonucuna güvenilmeyecek bir karara kimse varmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Referandum? Kısaca şu; sonucuna güvenilmeyecek bir karara kimse varmaz.
    Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı var..

Hukuk adalet diyenlerin mühtiş marifetidir .

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı var..

Hukuk adalet diyenlerin mühtiş marifetidir .
    Mahkeme geçici olarak durdurdu, şimdi AKP tarafını dinleyerek asıl kararı verecek ve karar bir hakimin oy değiştirmesi ile bozulabilecek durumdadır. O nedenle pekde önemli değil.

Asıl düşünülmesi gereken sadece Beyoğlu semtide referanduma gidebilirmiş.(Kısaca Kasımpaşa.)

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Referandum: Yani ben çoğunluğum dilediğimi yaparım. Demokrasi'den anladığınız bu mu?
    Siz demek ki hala hiç bir şey anlayamamışsınız.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Niye sadece İstanbul

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

YGS kopya skandalı için "N'olmuş şifre varsa, bankamatik kartlarında da şifre var!" diyen Hüseyin Çelik'e referandum konusunda güvenim tam.
    : )

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Günlerdir yaratmaya çalıştıkları algı protestocuları terörist gibi göstermek. Ülkemizin büyük bir çoğunluğunda neden sonuç ilişkisine bakmak gibi bir özellik olmadığı için, bu referandumdan bir şey çıkmaz.

Nesil
    2006

Hayır referandumun mali boyutuda düşünülmeli.

@Aydın beğen tuşu nerede

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Hayır referandumun mali boyutuda düşünülmeli.

@Aydın beğen tuşu nerede
    Camii'yle alakalı böyle bir şey beğenilir mi? Çabuk yazdığını sil yoksa başbakan bu yazdıklarını görüp, "camii'de içki alemini bi de beğeniyor bu kafirler" diye yine mazluma yatar. Muhafazakar kardeşlerimiz de yine gelir bize "camiide bira içmişsiniz bir de beğeniyorsunuz " der.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Camii'yle alakalı böyle bir şey beğenilir mi? Çabuk yazdığını sil yoksa başbakan bu yazdıklarını görüp, "camii'de içki alemini bi de beğeniyor bu kafirler" diye yine mazluma yatar. Muhafazakar kardeşlerimiz de yine gelir bize "camiide bira içmişsiniz bir de beğeniyorsunuz " der.
    Dur dur sakin benim YGS skandalı içindi beğen tuşu.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bu arada camiideki grup seks olayı nete düşmüş:

https://www.facebook.com/photo.php?v=10151633524003194

Başbakan cidden çok haklı. Bu olaylardan sonra bi de zevk birası içmişlerdir kesin.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Linkteki olayı yapan ve destekleyen kişiler de oy verecekse ben yokum.

http://s7.directupload.net/images/130611/6z7zvv5s.swf
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

redhack, ayyildiz.org'u da uçurmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    redhack, ayyildiz.org'u da uçurmuş.
    Gün boyu İşbanka sını AYT hacklemiş dediler.Redhack gereken cevabı vermiş.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Hüseyin Avni Mutlu ‏@Valimutlu 6 dk
    Gezi parkına bu gece müdahale edileceği yönünde gene provakatif dedikodular yayılıyor. Bu söylentilere itibar edilmesin. İyi geceler.

Taksim'e haber salın. Bu gece harekat var !

Nesil
    2006

Yalnız şu RedHack'in başında ki kişi 14-15 yaşında ki bir delikanlı çıkarsa o yıllarda bilgisayar başımda yaptığım şeyleri düşünerek intihar bile edebilirim.

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

Yalnız şu RedHack'in başında ki kişi 14-15 yaşında ki bir delikanlı çıkarsa o yıllarda bilgisayar başımda yaptığım şeyleri düşünerek intihar bile edebilirim.
    1997 yılından beri faaliyet gösteriyorlarmış dostum. Teknik anlamda pek mümkün değil sanırım.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by vivoperlei View Post
    1997 yılından beri faaliyet gösteriyorlarmış dostum. Teknik anlamda pek mümkün değil sanırım.
    97 mi bırakın evi o yıllarda mahallelerde bile internet yoktu. Helal olsun adamlara.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

97 mi bırakın evi o yıllarda mahallelerde bile internet yoktu. Helal olsun adamlara.
    O kadar acımasız değil Bizde PC vardı İnternete bağlanmak için.Süperonline ve telefon hattı gerekiyordu ..İnternet vardı ama bu kadar yaygın değildi

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    O kadar acımasız değil Bizde PC vardı İnternete bağlanmak için.Süperonline ve telefon hattı gerekiyordu ..İnternet vardı ama bu kadar yaygın değildi
    Bize ilk 98 veya 99du bilgisayar geldi; ama internet daha geç sonra anet vardı, onla beraber bağlanıyorduk tabii bağlanamıyordum bizimkiler evin teli kesiliyor diye kızıyorlardı.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Her ergen aynı şeyleri yaptı sıkıntı yapma

Bu arada eylemciler polislerin önüne "insan zinciri " oluşturmuşlar. Sebebi polislere birşeyler atılmasını engellemekmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

"Merhaba Direnenler,

Özetle pasif bir direniş sergilediğimizi ve bunun yorucu bir süreç olduğunu unutmayın, başınızı dik tutun ve iyi durumda olduğumuzu unutmayın.

1-) Moralinizi bozmayın.
    ... Bunu sadece sizleri motive etmek ve yorulan ruhlarınızı rahatlatmak için söylemiyorum. Amacım bir durum tespitinde bulunmak. Direniş başarılı; park bizim, dünya sesimizi duydu ve AKP içinde bile süreç uzadıkça aklı selim sesler yükselmeye başladı.

2-) Bir arada durduğumuz sürece birşey yapmaları mümkün değil!
    Unutmayın polis de sizden korkuyor. Biliyorum kulağa komik geliyor ama bu kadar bomba atmalarının asıl sebebi bu. Biz onların olduğu tarafa baktığımız zaman 300-500 polis görüyoruz; onlar ise bizi sayamıyorlar.

3-) Ellerindeki tek silah, korku. Vali, Emniyet Müdürü vb. bütün makamlar sizleri korkutacak açıklamalar yapacaklar. Amaç sizleri Gezi'den uzak tutmak ve direnişçileri ötekileştirmek. Kolay olmadığını biliyorum ancak galeyana gelmeyin ve sakín olun. Kalabalığın üzerine ateş filan açamazlar ancak sadece bunun korkusunu yaymaya çalışabilirler.

4-) Direnişin ana merkezinin Gezi Parkı olduğunu unutmayın.
    Harbiye, İstiklâl vb. lokasyonlar yerine direkt, polisle de çatışmadan, Gezi'ye gelin.
    Sadece Divan tarafında kalmayın; Gezi'nin içerisinde AKM tarafına ilerleyin. Hepiniz yürürseniz yapabilecekleri pek fazla birşey yok. Burası kalabalık olduğu sürece Vali daha çok tweet atar.

5-) Gezi'de insanlar kötü durumda değil

6-) Gaz bombası atıldığı zaman panik yapmayın.
    Gazdan değil ancak izdihamdan çok daha fazla zarar görebilirsiniz. İnsanları sakinleştirin, birbirinizin üzerine koşmayın.

7-) Deprem çantanız gibi direniş çantanız da tabii ki hazır olsun; akşam için bir sandviç, su, telefon şarjı, belki bir kazak, fener, vb. -gaz maskesi zaten zorunlu gibi..

Kendinize iyi bakın
    kopyala ve yapıştır küçük çekirge
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Referandum nerden çıktı ? Biri açıklama mı yaptı ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

yapmayın abi 98 de 146(56kbps ile) falan bir şekilde giriyorduk nete

Nesil
    2006

Siz referandumu tartışında, şuan pkkın bir yaylada şenlik yaptığı gerçeğinide unutmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Kanada televizyonu CBC: İki muhabirimiz İstanbul'da gözaltında...

Mesaj Yetkileri