Sayfa 101 / 220 İlkİlk ... 519199100101102103111151201 ... SonSon
3,001 ile 3,030 arası toplam 6579 sonuç

Konu: Beşiktaş Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi güzel de ben kimseye yabancı sayısı 5'e düşünce süper oynayacağız demedim ki. Sadece olumlu bakmaya çalışıyorum ve gençlerimizin gelecek vadettiğini söylüyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Samet Aybaba'nın yaptığı açıklamalar rezillik. Oyuncuları kadronda düşünmüyor olabilirsin ama bu açıklamalar ayıp. Hocanın bir günü diğerini tutmuyor maalesef.

Necip iyi necip iyi. Nuri Şahin gibi. o da küçükken böyleydi dortmundta

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

8 yıllık YD eziyetinden sonra ihtiyacımız olan yönetim şekli kesinlikle bu değildi.Egoları ve paralarıyla kulübü yönetmeye çalışan yöneticiler ve yönetimin maşası,Beşiktaş'ı yönetebilecek yetenek ve mantaliteye sahip olmayan bir teknik direktör.Bu isimler zor durumda olan Beşiktaş'ı,daha da zor duruma düşürüyor.Bu durumlara düşebileceğimizin sinyalini İbrahim Altınsay zorla istifa ettirildiğinde almıştım şahsen.Neyse ya,yapacak bir şey yok.Birazda şimdiki yöneticilerimiz oynasınlar koca kulüple oyuncak gibi.Alsınlar heveslerini.Biz de üzülmeye devam ederiz.Alıştık zaten.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Maç sonrasında olanları görmemiştim. İstifaya çağırılmış yönetim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Hayatım Futbol ‏@HayatimFutbol
    SON DAKİKA | Beşiktaş yönetimi, Samet Aybaba tarafından affedilen Ricardo Quaresma'yı Antalya kampına götürme kararı aldı.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Çok şaşırdım bu karara.Beklemiyordum geri dönüş. Gelişmeleri bilmek lazım tabii, henüz net yorum yapmak doğru olmaz.
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

3 maç mağlup olunması lazımdı sanırım bunun için.Paçalarımızdan amatörlük akıyor resmen ülke futbolu olarak.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Sevindim q7 gibi bi futbolcudan mahrum olmak bjk için büyük kayıp artok bjk maçlarını heyecanlanacak bişiler olacak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tükürdüğünü yalama devrine hoş geldiniz Ya hiç oynatmayacaksınız ya da artık oynamayacak demiyeceksiniz. Koskoca kulübün geldiği hallere, emanet edildiği kişilere bak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Facx View Post
    Hayatım Futbol ‏@HayatimFutbol
    SON DAKİKA | Beşiktaş yönetimi, Samet Aybaba tarafından affedilen Ricardo Quaresma'yı Antalya kampına götürme kararı aldı.
    Affedilen? Bu adam ne yaptı da affediliyor,bunu çözemedim bir türlü.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    3 maç mağlup olunması lazımdı sanırım bunun için.Paçalarımızdan amatörlük akıyor resmen ülke futbolu olarak.
    Aynen. Bu işin özeti, budur.

Kötü bir takıma girecek ve o da 2-3 maç sonra takıma ayak uyduracak. O zaman da tek günah keçisi Q7 mi olacak bakalım? Gelişmeleri hep birlikte göreceğiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    2-3 üstüste alınacak mağlubiyete bakar, ilkini aldık Antep'ten.
    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Alex, Quaresma'dan önce gönderildiği için Beşiktaş yönetimi için bir uyarı olmuştur. Quaresma'yı da gönderince Alex kadar olmasa da bir tepki olacaktır. Bu durumda affı yakındır Quaresma'Nın.
    Sanırım yeni yorum yazmaya gerek yok bu durumda.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Amatörlük akıyor bu bir doğru ya taraftar zihniyetine ne demeli ? Quaresma'nın geri dönmesi için takımın yenilmesine sevinen taraftarlar, kendini Beşiktaş taraftarı sanan zatlar bir kez daha sevinmiş oldu Bu şartlarda yönetimin Quaresma'yı takıma dahil etmekten başka bir çaresi yoktu. Öyle veya böyle sezon sonuna kadar maaşını ödemekle yükümlüler. Yönetim Quaresma konusunda başından beri yanlış bir tutum sergiledi. Şahsen istemiyordum takıma geri dönmesini ama oynadığımız oyun sisteminde Quaresma'ya ihtiyaç olduğu son üç maçta görüldü. Yansıtıldığı gibi takım içindeki oyuncularla sorunları ciddi değilse takıma ayrı bir hava katar. Sonuçta sezon sonuna kadar bu adamı iyisiyle kötüsüyle çekeceğiz.

Evet yönetim tükürdüğünü yaladı ama bu biraz zorunluluktan oldu. Quaresma değilde çok yakın zamanda denetleme raporu açıklanmazsa bu yönetimin hiç değeri kalmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Meireles View Post
    Amatörlük akıyor bu bir doğru ya taraftar zihniyetine ne demeli ? Quaresma'nın geri dönmesi için takımın yenilmesine sevinen taraftarlar, kendini Beşiktaş taraftarı sanan zatlar bir kez daha sevinmiş oldu Bu şartlarda yönetimin Quaresma'yı takıma dahil etmekten başka bir çaresi yoktu. Öyle veya böyle sezon sonuna kadar maaşını ödemekle yükümlüler. Yönetim Quaresma konusunda başından beri yanlış bir tutum sergiledi. Şahsen istemiyordum takıma geri dönmesini ama oynadığımız oyun sisteminde Quaresma'ya ihtiyaç olduğu son üç maçta görüldü. Yansıtıldığı gibi takım içindeki oyuncularla sorunları ciddi değilse takıma ayrı bir hava katar. Sonuçta sezon sonuna kadar bu adamı iyisiyle kötüsüyle çekeceğiz.

Evet yönetim tükürdüğünü yaladı ama bu biraz zorunluluktan oldu. Quaresma değilde çok yakın zamanda denetleme raporu açıklanmazsa bu yönetimin hiç değeri kalmaz.
    Öncelikle kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz. Bu, hiç kimsenin haddine değil.

Q7'nin takıma dönmesini en çok isteyenlerden biri benim, o yüzden cevap verme gereği duyuyorum.

Quaresma'nın takıma dönmesini isteme sebebim, takımın sadece Fernandes'in ayağına bakıyor olması ve üretkenlik yaratamaması. Ayrıca, ortada yönetim yanlışlığı var. Yedek bile kalmayan bir adama 3.750 milyon euro ödenmesi saçmalıktan başka bir şey değil.

Başarısız sonuçlara, sırf Q7 takıma dönecek diye sevinecek kadar da alçalacak taraftarlardan değilim çok şükür. Quaresmasporlu değil, Beşiktaşlıyız.

İnşallah; kötü giden takımda, Q7 de kötü oynadığı maçlardan sonra tek başına suçlu ilan edilmez.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Öncelikle kimse kimsenin Beşiktaşlılığını sorgulayamaz. Bu, hiç kimsenin haddine değil.

Q7'nin takıma dönmesini en çok isteyenlerden biri benim, o yüzden cevap verme gereği duyuyorum.

Quaresma'nın takıma dönmesini isteme sebebim, takımın sadece Fernandes'in ayağına bakıyor olması ve üretkenlik yaratamaması. Başarısız sonuçlara, sırf Q7 takıma dönecek diye sevinecek kadar da alçalacak taraftarlardan değilim çok şükür. Quaresmasporlu değil, Beşiktaşlıyız.

İnşallah; kötü giden takımda, Q7 de kötü oynadığı maçlardan sonra tek başına suçlu ilan edilmez.
    Hayır cevabım sana değildi.

Quaresma'nın takıma dönmesini isteyen taraftarlara sözüm yok. Saygı duyarım. Ben dönmesini şimdiye kadar hiç istemedim son iki hafta hariç ama yönetim maalesef geri dönüş yaptı. Biraz şartlar bunu gerektirdi. Benim yorumum oyuncunun dönüşü için takımın yenilmesini içine sindirenlere. Ha sende böyle düşünüyorsan yorumum sanadır da o zaman.

Yazdığım gibi inşallah dönüşü takıma bir hava katar. İyi kötü bu adamın sezon sonuna kadar sözleşmesi var.

Son olarak takım 3,4 maç daha kötü giderse ihale Quaresma'ya kalmaz Samet Aybaba varken. Hazır iyice eleştirilmeye başlanmışken.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Hayır cevabım sana değildi.

Quaresma'nın takıma dönmesini isteyen taraftarlara sözüm yok. Saygı duyarım. Ben dönmesini şimdiye kadar hiç istemedim son iki hafta hariç ama yönetim maalesef geri dönüş yaptı. Biraz şartlar bunu gerektirdi. Benim yorumum oyuncunun dönüşü için takımın yenilmesini içine sindirenlere. Ha sende böyle düşünüyorsan yorumum sana da gelsin.

Yazdığım gibi inşallah dönüşü takıma bir hava katar. İyi kötü bu adamın sezon sonuna kadar sözleşmesi var.

Son olarak takım 3,4 maç kötü giderse ihale Q7'ye kalmaz Samet Aybaba varken.
    Yönetim zaten, tamamı ile boşboğaz ve işbilmez adamlardan oluşmuş. Bu kadar numunelik adamı bir araya getiren Fikret Orman'ı başarısından ötürü kutlarım! Konuşmadıkları bir tek düğün kameraları kalan yöneticilerle, bu yaşananlar çok normal. Şu anlaşmayı, kararı keşke en başından alsalardı da bu kadar süründürmeselerdi.

Ben üstte diyeceğimi dedim dostum. Q7 takıma dönecek diye, alınan yenilgilere sevinecek kadar alçalmadım. Kesinlikle ve kesinlikle onlardan değilim, emin olabilirsin. Kendimi tekrarlatma bana bu konuda lütfen.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Aslında üstteki mesajlara bir göz atsaydın anlardın yorumumun sana karşı olmadığını ya neyse Quaresma'yı isteyen taraftarlara karşı öyle bir yorumum olmaz kesinlikle. Herkesin görüşüne saygım vardır.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

" Fenerbahçe'den 3 yedikten sonramı aklınız başınıza geldi ? " diye sormazlar mı adama. Buna af değil tükürdüğünü yalamak denir.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Aslında üstteki mesajlara bir göz atsaydın anlardın yorumumun sana karşı olmadığını ya neyse Quaresma'yı isteyen taraftarlara karşı öyle bir yorumum olmaz kesinlikle. Herkesin görüşüne saygım vardır.
    Ben, yorumun bana karşı demedim zaten. Q7'yi en çok isteyenlerden biri de ben olduğum için konuşma gereği duydum kendimce. Ben onlardan değilim; ama Q7'nin takıma dönmesi için mağlubiyet almamızı isteyenlere söylediğin şeyler için haklısın, bu konuda sonuna kadar katılıyorum sana.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Querasma kesinlikle lazımdı takıma.Fizik olarak iyi bir halde ise şimdiden daha iyi olacağı kesin Beşiktaş'ın.
    Ama sorunlar bitecek mi Querasma kendini işe adayacak mı hoca ile arası iyi olacak mı oralar muamma

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Şimdi Q7 3.750'ye mi oynayacak, yoksa 3.000'e mi ben orasını anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Hatanın neresinden dönersen kardır ama bu yönetim hata yaptığını anladığı için değil,tepkileri azaltmak için bu hamleyi yaptı kesinlikle.Bu aşamadan sonra Quaresma gelse ne olacak sanki? Benim bu amatörler ordusuna zerre güvenim kalmadı doğrusu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şimdi Q7 3.750'ye mi oynayacak, yoksa 3.000'e mi ben orasını anlamadım.
    Henüz, takıma dönüp dönmeyeceği tam olarak belli değil. Q7, ortalıklarda yok şu an. Bir de şöyle bir şey var:

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Ben hala Quaresma'nın nesinin affedildiğini merak ediyorum.

Edit:Biraz anlam Quaresma aleyhine konuşmuşum gibi oldu ama anlatmak istediğim bu adam niçin kadro dışı kaldı,şimdi de affedildi?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben hala Quaresma'nın nesinin affedildiğini merak ediyorum.

Edit:Biraz anlam Quaresma aleyhine konuşmuşum gibi oldu ama anlatmak istediğim bu adam niçin kadro dışı kaldı,şimdi de affedildi?
    Çok para alıyor (Almeida), disiplinsiz (Batuhan). Ha, bir de koşmuyor(muş)! O yüzden ocak dışı bıraktılar.

Baktılar, takım kötü ve 3 maçtır yeniliyoruz; hemen geri vites!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Herşey bi kenara, harbiden özledik Q7'yi. Trabzonspor maçında bir patlama bekliyorum kendisinden.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Sivasspor maçı öncesinde dedim Aybaba için amatör diye. Yönetim amatör, hoca amatör, oyuncuLarın çoğu amatör. BöyLe bir ortamda başarı nasıL bekLeniyor anLamak mümkün değiL. Umarım Quaresma sazı eLine aLır, hem takıma, hem oyuna profesyoneLLik katarda biraz oLsun rahatLarız.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2010
    Yer
    İzmir,Türkiye

McGregor
    Escude
    Sivok
    Toraman
    Hilbert

Olcay
    Fernandes
    Necip
    Veli
    Quaresma

Almeida

Boş kadro değil aslında.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Acaba dün Beşiktaş maçı kaybetmese de affedilecek miydi Quaresma ?

Mesaj Yetkileri