Diyecek laf bulamıyorum. Olacağı belliydi ama insanın içi cız ediyor. Pes.
Diyecek laf bulamıyorum. Olacağı belliydi ama insanın içi cız ediyor. Pes.
FM Gazetesi
Beşiktaş Futbol A.Ş.'den Açıklama
Beşiktaş Futbol Yatırımları San. ve Tic. A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklama gönderdi.
Şirketten, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen açıklama şöyledir:
Kulübümüz ve Ferrari arasında görülmekte olan davada CAS 16.10.2012 tarihli kararıyla,
1- Matteo Ferrari tarafından 03.08.2011 tarihinde yapılan başvuru kısmen kabul edilmiştir.
2- Beşiktaş A.Ş., Matteo Ferrari'ye 7.256.641,95 Euro tutar ile bu tutara 11.07.2011 tarihinden itibaren tüm ödemelerin gerçekleştiği güne kadar işletilecek yıllık % 5 faizi ile ödemesine,
3- CAS tarafından bildirilecek tahkim masraflarının Beşiktas AS tarafından ödenmesine,
4- 25.000 CHF tutarındaki yasal harcamalar ve diğer giderlerin Beşiktaş AS tarafından ödenmesine karar verilmiş,
5- Diğer tüm talepler reddedilmiştir.
Söz konusu dava için Şirketimiz mali tablolarında 8.157.337 Euro karşılık ayrılmıştır.
---------------------------------------------------------------------------------------
Yönetim, sonucun ne olacağını bilerek bütçe ayırmış bile.
Ne güzel hayat değil mi, yemin ederim fanatik Beşiktaş'lı olsam da şu anda Beşiktaş'ın oyuncusu olsam takımı bırakır giderim, Feda dedikleri yıl yaptıklarına bakın, birisine havadan 4 milyon euro verirler aylık diğerine 8.5 milyon euro bütçe ayırırlar ... saçmalıklar sinsilesi.
Acil olarak yönetim istifa etmeli, güçlü bir yönetim gelmeli. Her anlamda güçlü olacak cebinde de parası olacak, masa başında iş halledebilecek tarzda.
Yoksa bu söylediklerim kendi kendine olacak devre arasına kadar yönetim + hoca dayanabilirse mucize olacak.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Yönetim ne yapmış? 8.5 bütçe ayırması yanlış mı? Hayal dünyasında yaşamayın. Yönetim giderse sonuç kayyum olur.
Steam ID: fotosuki
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Nasıl kötü durumdayız ? Rangers gibi 4. lige mi düşürüldük? Bu davanın nasıl sonuçlanacağı belliymiş zaten. Yönetim bunu görmüş ve parasını önceden ayırmış. Bence doğrusunu yapmışlar.
Steam ID: fotosuki
Peki ya bu durumları düşündükleri için mi Feda sezonu dediler, yönetimlerin yaptığı hataların bedelini taraftara fazla para harcatarak mı kapatacaklar. Bu düşünce yanlış.
8,5 milyonluk bütçenin ayrılmasının nesi yanlış ben anlamadım? Ödenmeyecek mi o para? Bu cezanın sebebi de Demirören.. Ben bu yönetimin yanlış bir icraatını göremedim henüz.. Adam Beşiktaşı kurtarıyo yaptığınız işe bakın..
Olayı çok yanlış yorumluyorsun Murat abi. Bu yönetimin suçu değil ki bu davanın kaybedilmesi. Kaldı ki şuanki yönetim akıllılık yapmış ceza çıkması durumunda verilecek para için bile bütçe ayırmış kulübe. O parayı da bi köşeye koymuşlar yani. Bence gayet başarılı bir hamle. Burda tüm hata YD yönetiminin.
Belki bu hatalar bu yönetimin hatası olmayabilir ancak bu yönetim çok amatörce davranıyor şu anda kimseyi idare edemiyorlar.
Nedense ben yakıştıramıyorum koskoca bir kulübe bu durumları.
Kusura bakma ama bu yorumunu tebessümle okudumSende biliyorsun mevcut durumda bu yönetim bıraksın kulübe kimse sahip çıkmaz. Bu yönetim bıraksın başka yönetimler gelsin aynı masalı okurlar haklı olarak. Nevzat Demir hariç kulübün önde gelen isimleri Paşa'ya yönetici oldular. Demirören zamanında iyi alıştırdı tabi yedirmeye şimdi darlık işimize gelmiyor. Zatı cebinden ödeyerek zaten kulübü bu hale soktu hala bu zihniyetin savunuculuğunu yapıyorsun, pes doğrusu. Ne meraklısınız taşeron yönetime. Hala dersler çıkartılmıyor ne yazık ki.
Yada kısa yoldan Quaresma'dan dolayı yönetimi eleştirecek yer arıyorum diye yaz, daha açık ol
Ferrari meselesinde mevcut yönetimi eleştirmekte ayrı bir beceri.
Başka ne talep etmiş, kulübün tapusunu falan istedi herhalde..5- Diğer tüm talepler reddedilmiştir.
Son dönemde mali problemlerle uğraşan ve geçmişe dönük borçları ödemeye çalışan Beşiktaş Kulübü, dün akşam Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nin (CAS) Matteo Ferrari lehine verdiği karar ile büyük şok yaşadı. CAS Ferrari'nin alacaklarına karşılık açtığı davada İtalyan futbolcuyu haklı buldu ve 30 gün içerisinde yaklaşık 8 milyon Euro'nun Ferrari'ye ödenmesini kararlaştırdı.
DAVA 4 MİLYON 180 BİN EURO ÖDEYİNCE KAPANACAKTI
Ancak Siyah Beyazlı kulübün 5 ay önce Matteo Ferrari'nin avukatı ve menajeri ile görüşüp 4 milyon 180 bin Euro karşılığında anlaştığı ortaya çıktı. 5 ay önce yapılan görüşmede Beşiktaş Kulübü Ferrari'ye ilk olarak 4 milyon Euro ödenmesi karşılığında davadan vazgeçmesi önerisinde bulundu. Bu teklif karşılığında İtalyan oyuncunun avukatı 4 milyon 180 bin Euro talep etti. Bu rakamı ödemeyi kabul eden Siyah Beylazlı kulübün, ödeme planı konusunda sunduğu teklif kabul görmedi. Beşiktaş Kulübü 4 milyon 180 bin Euro'yu taksitlendirerek vermeyi teklif ederken, Ferrari'nin avukatının miktarı peşin olarak istemesi sonucu anlaşmanın bozulduğu öğrenildi.
Beşiktaş 5 ay önce 4 milyon 180 bin Euro peşin olarak ödemeyi kabul etseydi, Matteo Ferrari CAS'a açacağı davadan vazgeçecek ve bugün ortaya çıkan 8 milyon Euro'luk miktarı ödemek zorunda kalmayacaktı.
Bence yönetim gayet iyi yönde gidiyor, Aybaba hamlesi dışında. Yönetimin bu parayı ayırması ise bence çok olumlu ve rahatlatıcı bir şey.
FM Gazetesi
Bence Samet Aybaba genç oyuncular bakımından yarar sağladı. Evet taktiksel bilgisi, yönetimi zayıf bir hoca ama ayrılsa da, gönderilse de takıma bir şeyler katarak gidecek. Kendinin seçtiği genç oyunculardan Hasan Türk, Kadir Arı, Erkan Kaş ve Mertcan Aktaş ilerde takıma faydalı oyuncular olacak inanıyorum ki. Samet Aybaba yerine başka bir hoca belkide bu oyuncuları takıma bile dahil etmezdi. Hiç bi faydası olmadı dersek hata etmiş oluruz.
En büyük yanlışı, taraftarın gözünde kendini küçülten şey bu iki oyuncuya takındığı tavır oldu. Bu konuda katılıyorum. Her Beşiktaş'lı eleştirmiştir hocayı bu konuda.
...
Rangers'in dusme sebebi o ulkede ki adaletin isleyisi yoksa bizim coktan dusmemiz gerekirdi.
Quaresma , Burak Kaplan , Tanju Kayhan , Berat Cetinkaya isimli kontratli oyuncularimiza yaptiklarini dusun sonra yanlis icraati yapmislarmi yapmamislarmi onu dusun.
İsteyen kabul eder, isteyen etmez. Beşiktaş'a, Süleyman Seba'dan sonra adamakıllı bir yönetim gelmemiştir.
Zengin bir arap baskan bizide alsada para sikintisi cekmesek
Süleyman Seba demişken, kendisi hastaneye kaldırıldı bu akşam. Geçmiş olsun Başkanım, acil şifalar.
Quaresma konusunda kimisine göre taraftar yönetimi bu konuda haklı bulurken, kimisi de bu konuda yönetimi eleştiriyor. Kimisinin de takım umurunda değil varsa yoksa Quaresma.
Tanju Kayhan ve Burak Kaplan tamamen hocanın kararı ile kadro dışı bırakılmış isimler. Hocanın bu iki oyuncu hakkındaki yorumlarından sonra taraftarın tepkisi ortada.
Berat Çetinkaya'ya ne yapılmış ? Orasını anlamadım. Genç yaştaki bir oyuncu transfer edildi ve sezon başı hazırlık kampını takımıyla birlikte geçirdikten sonra başka bir takıma kiralandı. Oyuncu o sezon transfer edildi diye illa takımda mı tutulmalı ? Real Madrid, Chelsea başka takımlar genç oyuncuları aynı sezonda alıp başka takımlara kiralık olarak gönderirken ooo adamlar işi biliyor ama Beşiktaş yapınca yönetim eleştiriliyorpeki.
Süleyman Seba'dan sonra Serdar Bilgili'de doğru işler yaptı. Onun zamanında ligde kafaya oynayan, Avrupa kupalarında başarılı olmaya çalışan bir takımdık ve geride az bir miktarda borç bırakmıştı Demirören'e.
Quaresma konusunda kesinlikle yonetim haksiz adam diyorki ben bu parayi odeyemiyorum tamamda Quaresma seni mi dusenecek ? Sonra diyorki o Feda yapmazsa bizde ona zarar veririz.Resmen tehdit baska bir anlami yok.
Berat Cetinkaya kadroda dusunulmedigi icin kiralandi.Tanju bize gelmeden once 2 sezonda 41 mac oynamis bir adam bize geldigi 2sezonda 10 mac oynamis.Bu konudada kesinlikle yonetimin bir isi vardir diye dusunuyorum sol bekte Ugur Boral gibi bir ofans oyuncusuyla kim oynamak ister o mevkinin adami varken elinde?
Bana göre de yönetim haklı. Herkesin görüşü farklı tabi.
Berat Çetinkaya bu sezonluk kadroda düşünülmediği için başka bir takıma kiralandı. Bunu sende kabul ediyorsun. Kiralık oynadığı takımda fena maçlar çıkartmıyor. Oyuncu hala Beşiktaş'ın. Demek neymiş yönetim oyuncuya bir şey yapmamış. Onun oynadığı mevkide üstünde 4 oyuncu varken forma bulması zordu ve oyuncunun iyiliği için başka takıma kiralandı. Sezon bittikten sonra tekrar takıma dönüş yapacak.
Tanju konusunda katılıyorum. Kadroda orjin bek yok. Sol bek mevkisinde Uğur ile Escude Tanju'nun yarısı etmez. Geçen sezon İsmail sakatlandığında yerine oynamıştı. İyide maçlar çıkarmıştı ama omuzundan sakatlanmıştı. Sakatlıktan sonra sezon başı hazırlık kampında istenileni verememiş olacak ki Samet Aybaba kadroda düşünmedi. Doğru doğruya hazırlık maçlarında da iyi değildi ama sakatlıktan yeni çıkmış bir oyuncu hemen beklentilere karşılık vermesi beklenilemez idi. Holosko'nun oynadığı takımda Burak Kaplan en azından alternatif olarak değerlendirilebilirdi.
Son yazdığın artık şuraya varıyor; oyuncu hastalansa yönetimden bileceksiniz.
Yonetim iyi bakamazsa oyuncu hastalanir tabiki
Eger Genclestirecegiz diyim 30kusur yasindaki adami defansa aliyorsan 26yasindaki Ersan kadroda yokken 20 yasindaki adami kadroda dusunmeyip kiraliyorsan defansi yaslilara birakiyorsun demektir.
Hayır profesyonel oyuncu kendisine bakmak zorunda.
Sırf sana verilen cevapların altında kalmamak için cevap yazıyorsun gibi geliyorYazdıklarının üzerinden 1-2 gün geçtikten sonra tekrar okumanı öneririm özellikle son mesajını.
Berat takımda kalsaydı onun önünde Toraman,Sivok,Escude ve Ersan olacaktı. Bulacağı dakika çok az olurdu. Gençleştirme operasyonu yapılıyor diye bütün takım genç olacak diye bir kaide yok. Kadroda yeterince genç oyuncu var. O genç oyuncuların yanına lider özelliği taşıyan oyuncular bulundurmaz isen, o genç oyuncuları organize edecek oyuncu bulundurmaz isen gençleştirme işi yatar. O oyuncularda tecrübeli oyunculardır.
Ben onu espri amacli yazmistim![]()
Benim demek istedigim Berati kafana gore alip Teknik direktor belli degilken transfer edip teknik direktor gelince kadroda dusunmedigin icin kiraliyorsun.Genc oyuncu yokki suanda adam akilli oynayan.
Cenk-Hilbert-Sivok-Escude-Ugur-Veli-Fernandes-Necip-Olcay-Holosko-Almeida
Bu kadroyla cikiyoruz genelde bazen kaleci degisiyor Toraman oynuyor falan filan.
Boyle genclestirme olmaz.Escudeyi alacagina Berati tutsaydin veya Atinc a Sezere senelerce gelecek vaadediyorsun dediler bu sene yolladilar.Yukardaki kadroda en genc 21 Yasindaki Necip oda 2 yildir oynuyor zaten.