Sayfa 105 / 436 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
3,121 ile 3,150 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Yabanci basinlarin hepsi dogrumu ? , Hepimizde biliyoruzki Lorik Cananin Roportajini , en kisa ornek ;
    Lorik Cana Galatasaray kurucusu Ali Sami Yen hayranıdır. Kucuk yasından beri Galatasaraylıdır. ''Ali Sami Yen"e veda'' belgeselinde"de Soyluyor

Tartismayada gerek yok ben sadece basinin uydurmasi oldugunu soledim , roportajlari belgeselleri izlersen daha gerçekci olduguna inanirsin

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Yabanci basinlarin hepsi dogrumu ? , Hepimizde biliyoruzki Lorik Cananin Roportajini , en kisa ornek ;
    Lorik Cana Galatasaray kurucusu Ali Sami Yen hayranıdır. Kucuk yasından beri Galatasaraylıdır. ''Ali Sami Yen"e veda'' belgeselinde"de Soyluyor

Tartismayada gerek yok ben sadece basinin uydurmasi oldugunu soledim , roportajlari belgeselleri izlersen daha gerçekci olduguna inanirsin
    GS liyim FB liyim tartismasi degil ki bu, adam FB nin daha buyuk oldugu hissine kapilmis. Taraftari oldugu anlamina gelmez bu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post

G.Saray çok büyük kulüptü ama sanki F.Bahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim. F.Bahçe maçlarından önce anlatılanlardan, bizim hep onlarla mücadele etmemiz gerektiğini hissettirdiler

Fenerbahçe Galatasaray'dan büyük dememiş aslında. Hep daha büyükmüş gibi hissettim diyor.

İbrahimovic yıllarca İnter'de oynadı Milan'a gittikten sonra buna benzer bir açıklama yapmıştı. Önceden o takımı tutuyor diye ya da o takım hayranı diye sonuna kadar öyle olacak gibi bir kural yok. Olabilitesi çok yüksek.

Bu yalandır diyerek geçiştirmek çok saçma.

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    G.Saray çok büyük kulüptü ama sanki F.Bahçe hep daha büyükmüş gibi hissettim. F.Bahçe maçlarından önce anlatılanlardan, bizim hep onlarla mücadele etmemiz gerektiğini hissettirdiler

Fenerbahçe Galatasaray'dan büyük dememiş aslında. Hep daha büyükmüş gibi hissettim diyor.

İbrahimovic yıllarca İnter'de oynadı Milan'a gittikten sonra buna benzer bir açıklama yapmıştı. Önceden o takımı tutuyor diye ya da o takım hayranı diye sonuna kadar öyle olacak gibi bir kural yok. Olabilitesi çok yüksek.

Bu yalandır diyerek geçiştirmek çok saçma.
    Yukarida yazdim istersen bi oku

Yalanmis o haber Fenerbahceli arkadaslar

Adamlar translate terk haber yapmislar. Olayin dogrusu ise su.

Lorik cana nın söylediği şeyin birerbir çevirisidir " Galatasaray dan Fenerbahçeye gitmek , asıl zor olan o! "

passer de Galatasaray a Fenerbahce ça c'est difficile i Fenerbahçe

Melih Sabanoglu'nun twitleri

0 - lorik cana - söyleşiyi okudum. cana aynen şöyle diyor söyleşide başından itibaren.

1. kendimi om'li hissediyorum. ölene kadar da öyle kalacağım. insanlar bir takımdan diğerine transfer olmanın ne demek olduğunu bilmiyor.

2. ben psg'de yetişmekten gurur duyuyorum. psg sevdiğim bir takım ama bu marsilya'ya gitmemem anlamına gelmez. bu çok önemsiz bir şey.

3. ama galatasaray'dan fenerbahçe'ye gitmek çok zordur. küçüklüğümden beri om'yi sevdim, ve benim için psg'den büyük tek takım om.

4. om formasını giymek profesyonel futbolcu olarak bana çok büyük bir zevk verdi. şu gerçek ki om'ye geri dönmekten çok hoşlanacağım.

5. işin özeti söyleşinin hiçbir yerinde fenerbahçe'nin galatasaray'dan büyük olduğuna ilişkin tek bir satır yok.

6. kaldı ki psg'den om'ye geçmek çok önemli bir mesele değil derken galatasaray'dan fenerbahçe'ye geçmenin imkânsızlığından söz ediyor lorik

7. lafı uzatmanın manası yok. basının bu çevirisi aslından bir "lapsus". ve beyin loblarının gerisindeki bir kompleksi ortaya çıkarıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lucas Neill View Post
    Yalanmis o haber Fenerbahceli arkadaslar

Adamlar translate terk haber yapmislar. Olayin dogrusu ise su.

Lorik cana nın söylediği şeyin birerbir çevirisidir " Galatasaray dan Fenerbahçeye gitmek , asıl zor olan o! "

Melih Sabanoglu'nun twitleri

0 - lorik cana - söyleşiyi okudum. cana aynen şöyle diyor söyleşide başından itibaren.

1. kendimi om'li hissediyorum. ölene kadar da öyle kalacağım. insanlar bir takımdan diğerine transfer olmanın ne demek olduğunu bilmiyor.

2. ben psg'de yetişmekten gurur duyuyorum. psg sevdiğim bir takım ama bu marsilya'ya gitmemem anlamına gelmez. bu çok önemsiz bir şey.

3. ama galatasaray'dan fenerbahçe'ye gitmek çok zordur. küçüklüğümden beri om'yi sevdim, ve benim için psg'den büyük tek takım om.

4. om formasını giymek profesyonel futbolcu olarak bana çok büyük bir zevk verdi. şu gerçek ki om'ye geri dönmekten çok hoşlanacağım.

5. işin özeti söyleşinin hiçbir yerinde fenerbahçe'nin galatasaray'dan büyük olduğuna ilişkin tek bir satır yok.

6. kaldı ki psg'den om'ye geçmek çok önemli bir mesele değil derken galatasaray'dan fenerbahçe'ye geçmenin imkânsızlığından söz ediyor lorik

7. lafı uzatmanın manası yok. basının bu çevirisi aslından bir "lapsus". ve beyin loblarının gerisindeki bir kompleksi ortaya çıkarıyor.

Bu cümleden ne translete ile ne de başka bir türlü: "Fenerbahçe'yi Galatasaray'dan daha büyük hissettim" gibi bir şey çıkmıyor. Başka bir röportaj olmasın bu dediğin?

Bu cümleden ne translete ile ne de başka bir türlü: "Fenerbahçe'yi Galatasaray'dan daha büyük hissettim" gibi bir şey çıkmıyor. Başka bir röportaj olmasın bu dediğin?
    Allah allah ya anlamiyorsun ya da saka yapiyorsun zaten Cana'nin FB'yi GS'den daha büyük hissettim gibi bisey yok o bizim basinin uydurmasiymis.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Cana bu sekilde hissetmis olabilir neden savunmaya geciyorsunuz anlamis degilim. Mesela Ridvan da GS daha buyk kulup dese benim icin degisen birsey olmaz ki efsane isimlerinden birisi bahsettigim. Cana ne derse desin, komik olmayalim

Tam metin de burada.

http://www.footmercato.net/ligue1/tr...e-a-l-om_83144

Bekq bak bakalim passer'le baslayan cümle var mi yok mu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Fransizcasi olan çevirsin translete olmasin

e milieu de terrain défensif international Albanais Lorik Cana (28 ans) a joué sous les couleurs de l'Olympique de Marseille entre 2005 et 2009. Il était même le capitaine des Phocéens et son départ avait fait mal aux supporters.
    Aujourd'hui joueur de l'AS Rome (après des passages à Sunderland et Galatasaray), Lorik Cana a expliqué qu'il désirait rejouer à l'OM : « Je me sens Olympien, et je le serai jusqu ’à la fin. Des gens ne comprennent pas le passage d’une équipe à l’autre. Moi, je suis fier d’être sorti du PSG, c’est un club que j’aime, mais ça ne veut pas dire qu’on ne peut pas aller à Marseille, ce sont des foutaises. Passer de Galatasaray à Fenerbahçe, ça c’est difficile. J’aimais l’OM étant petit, pour moi c’est le seul club plus grand que le PSG. C’est un maillot qui m’a donné mes plus grands plaisirs en tant que footballeur professionnel. C’est sûr que j’aimerais revenir à Marseille. Il faut revenir pour aider le club. C’est une possibilité, dans un futur proche ou lointain, peut-être que ça ne se fera pas non plus, je ne sais pas. Mais l’envie est là. Cette ferveur, cet attachement à ce maillot là, tu ne le retrouves quasiment nulle part ailleurs ».

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haber gerçekten yanlış çeviri sonucu sanırım.

Tıpkı Ziegler'in; "Matematiksel olarak favori Galatasaray" açıklamasının "Favorim Galatasaray" algılanması gibi.

Sallama değilmiş en azından. Yanlış çeviri

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Haber gerçekten yanlış çeviri sonucu sanırım.

Tıpkı Ziegler'in; "Matematiksel olarak favori Galatasaray" açıklamasının "Favorim Galatasaray" algılanması gibi.

Sallama değilmiş en azından. Yanlış çeviri

hihi oyle

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yanlış çeviri değil bence kasıtlı olarak yapılan bi hata
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basın tribününe sokmadığımız, üstlerine yabancı madde yağdırarak staddan kaçırttığımız adamlar bizim lehimize bilerek ve isteyerek haber yapacak öyle mi? 3 Temmuzdan beri takım ve başkanımız hakkında atıp tutan basın lehimize haber yapacak

Buna kimi inandırırsınız bilmiyorum. Hiç futbol takip etmeyen biri inanır belki.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Tamam beyler tartışmayın adam alt tarafı herkesin bilidği bi şeyi belirtmiş

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Tamam beyler tartışmayın adam alt tarafı herkesin bilidği bi şeyi belirtmiş
    Sen bunu yazabiliyorsan ben de burda bunu yazarım: "Avrupa'da Türk futbolunun adı Galatasaray'dır, Fenerbahçe'nin adı bile okunmaz. "

Böyle sonuna gülücüğümü koyarım ki sempatik görüneyim yönetici abilerimiz şaka olarak algılasın.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Homer J.S View Post
    Sen bunu yazabiliyorsan ben de burda bunu yazarım: "Avrupa'da Türk futbolunun adı Galatasaray'dır, Fenerbahçe'nin adı bile okunmaz. "

Böyle sonuna gülücüğümü koyarım ki sempatik görüneyim yönetici abilerimiz şaka olarak algılasın.
    benim yazdığımda öznel senin yazdığında öznel tartışmak istemem ama bencede avrupada en başarılı türk takımı galatasaraydır ama fenerbahçede türkiyenin en büyük ve en köklü takımıdır der noktayı koyarım

lütfen bu konuyu daha uzatmayalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Bizim basın gaza getirmek için böyle birşey yapıyor.Hemen herkes gaza geliyor bakın en büyük biziz diye yapmayın arkadaşlar kimse kimseden büyük değil

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Suicider View Post
    Bizim basın gaza getirmek için böyle birşey yapıyor.Hemen herkes gaza geliyor bakın en büyük biziz diye yapmayın arkadaşlar kimse kimseden büyük değil
    En büyük biziz tartışması yapmadık biz. Bu sözün doğru olup olmadığını tartıştık. Sana göre kimse büyük olmayabilir. Bu senin düşüncendir.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Şimdi yalan olduğu ortaya çıktı.Ama doğru olduğunu düşünelim ve cana böyle birşey söylemiş olsun.Bunu söyledi diye Fenerbahçe daha büyük bir takım mı oldu? Yada diyelim ki sene sonu Dia Fenerbahçe'de ayrıldı ve giderken dedi ki 'Fenerbahçedeyken Gs'nin daha büyük takım olduğunu hissediyordum'.Ne oldu şimdi Dia böyle deyince? Biz büyük takım mı olduk Fener'den?.Geçiniz abi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Volkan nasıl "Muslera benden daha iyi." diyince biz mutlu oluyorsak, bu haberden de Fenerbahçelilerin mutlu olmaya, gurur duymaya hakkı var. Ama haber yalan olduğu için artık mesele kalmadı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Volkan nasıl "Muslera benden daha iyi." diyince biz mutlu oluyorsak, bu haberden de Fenerbahçelilerin mutlu olmaya, gurur duymaya hakkı var. Ama haber yalan olduğu için artık mesele kalmadı.
    Volkan orada ekledi ama benden daha az gol yemiş o zaman benden daha iyi dedi. volkanın kıstası buydu diyorum ve tartışmaya gerek olmadığını söylüyorum burdan da çıkmasın tartışma
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Ya her neyse o bir örnekti Rakip takımın kendi takımımızı övmesi her zaman mutlu eder.

Bu arada kıstas tabiki o olacak Neye göre kıyaslama yapmasını bekliyordun Attığı gol oranına bakarsan Muslera yine önde

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ya her neyse o bir örnekti Rakip takımın kendi takımımızı övmesi her zaman mutlu eder.

Bu arada kıstas tabiki o olacak Neye göre kıyaslama yapmasını bekliyordun Attığı gol oranına bakarsan Muslera yine önde
    Cihan gerçekten kıstas o mudur ? o takımın defansı, ortasahası hatta forveti bile etkiler takımın yediği golleri.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Nedir peki ? Kaleci transfer edeceğin zaman ilk olarak yediği gol sayısına bakarsın. Tamam defansın etkisi çok büyüktür ama kaleci denince akla o gelmez mi ? Neye göre kıyas yapabilirsin ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yediği gol sayısı önemlidir elbette ama önünde oynadığı adamlar çok daha önemlidir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu tamam o defansla alakalı birşey. Kaleciden bahsediyoruz. Dediğine göre hiç bir kaleciyi kıyaslayamayız o zaman. Hepsinde defansın etkisi var sonuçta Buraya birşey yazıcam ama gereksiz yere Volkan-Muslera tartışması başlamasın diye siliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yahu tamam o defansla alakalı birşey. Kaleciden bahsediyoruz. Dediğine göre hiç bir kaleciyi kıyaslayamayız o zaman. Hepsinde defansın etkisi var sonuçta Buraya birşey yazıcam ama gereksiz yere Volkan-Muslera tartışması başlamasın diye siliyorum
    Geçen sene Volkan dünyada liglerde en az gol yiyen kalecilerden biriydi. O zaman dünyanın en iyi kalecisi Volkan.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Geçen sene Volkan dünyada liglerde en az gol yiyen kalecilerden biriydi. O zaman dünyanın en iyi kalecisi Volkan.
    Geçen yaz bi blog için yazı hazırlamıştım. Avrupa'da katsayı sıralamasında bize yakın olan ülkelerdeki kalecilerin maç başına gol yeme oranları diye. Volkan ilk 20 veya 25 içerisindeydi. Bulabilirsem dosyalarım arasında eklerim.

Nedir peki ? Kaleci transfer edeceğin zaman ilk olarak yediği gol sayısına bakarsın. Tamam defansın etkisi çok büyüktür ama kaleci denince akla o gelmez mi ? Neye göre kıyas yapabilirsin ?
    Cihan yediği gole göre kaleci transferi yapılmıyor, en azından istatistikler yapılmadığını işaret ediyor

Cech Chelsea'ye transfer olmadan önce 33 maçta 32 gol yedi.

Muslera 36 maçta 38 gol yedi geçen sezon ve bu sezon ki performansı ortada.

De Gea geçen sezon Atletico'da 48 maçta 62 gol yedi ve şuan ligde en az gol yiyen kaleci. 2 maçta toplam 9 gol yemesine rağmen. Dünyanın en pahalı bonservise sahip 3. kalecisi.

Harte City'ye geçmeden 39 maçta 47 gol yedi. O da bu sene ligde en az gol yiyen 2.kaleci.

Casillas daha bu sezon 45 maçta 42 gol yedi

Neuer geçen sezon 52 maçt 59 gol yedi ve oda dünyanın en pahalı bonservise sahip 2.kalecisi.

Cenk Beşiktaş'a gelmeden önce 18 maçta 23 gol yedi ve hala yemeye devam ediyor

Rüştü Barca'ya gitmeden önce 28 maçta 37 gol yedi
    eto'o bitmiş.

Fb Cas davasini geri mi cekmis ?

Mesaj Yetkileri