Sayfa 105 / 464 İlkİlk ... 55595103104105106107115155205 ... SonSon
3,121 ile 3,150 arası toplam 14489 sonuç

Konu: Büyük Şike Soruşturması

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Quote Originally Posted by Facx View Post
    basın fenerbahçenin aleyhine bişey söylediğinde hemen yalan haber yalancı basın

lehine bişey söylediğinde niye bu tavrı sergilemiyosunuz ?
    yine her zamanki gibi karıstırdınız. bu açıklama birinci ağızdan geldi basından değil..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    yine her zamanki gibi karıstırdınız. bu açıklama birinci ağızdan geldi basından değil..

DHA'nın haberine göre, ifade anında baskı altında olduğunu ve yapmadığı bir şeyi yapmış gibi itiraf ettiğini dile getiren İbrahim Akın, "Sorgu esnasında Savcı Mehmet Berk'in uyguladığı yöntemler ve itiraf halinde tutuklanmayacağım şeklindeki sözleri nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul ettim. Emniyet sorgusunda reddettiğim olayı savcılık sorgusunda kabul etmemin sebebi bu psikolojik baskıdır. Konuyla ilgili savunmamı yargı aşamasında yapacağımı kamuoyuna bildiririm." şeklinde konuştu.

ayrıetten burda çocuğuyla alakalı bişey yok ki şike yaptığını itiraf edip kurtulcağını düşündüğünümü zannediyosunuz adamın bildiğin çevir gazı yanmasın yapmış.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

DHA'nın haberine göre, ifade anında baskı altında olduğunu ve yapmadığı bir şeyi yapmış gibi itiraf ettiğini dile getiren İbrahim Akın, "Sorgu esnasında Savcı Mehmet Berk'in uyguladığı yöntemler ve itiraf halinde tutuklanmayacağım şeklindeki sözleri nedeniyle gerçek olmamasına rağmen suçu kabul ettim. Emniyet sorgusunda reddettiğim olayı savcılık sorgusunda kabul etmemin sebebi bu psikolojik baskıdır. Konuyla ilgili savunmamı yargı aşamasında yapacağımı kamuoyuna bildiririm." şeklinde konuştu.

ayrıetten burda çocuğuyla alakalı bişey yok ki şike yaptığını itiraf edip kurtulcağını düşündüğünümü zannediyosunuz adamın bildiğin çevir gazı yanmasın yapmış.
    bu yazdıklarınız haberin sadece bir kısmı.Tam açıklama içerisinde çocukla ilgili kısımlarda var.

Ben basına inanmıyorum hiç bir şekilde ama bu haberi avukatın açıklamaları diye servis ediyorlar.Buna rağmen emin olamıyorum mesela ben doğruluğundan.Çünkü öyle bir basınımız varki bu iddiaları avukatın ağzından bile yazmış olabilirler gibi geliyor,paranoyak yaptılar insanları.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

basın fenerbahçenin aleyhine bişey söylediğinde hemen yalan haber yalancı basın

lehine bişey söylediğinde niye bu tavrı sergilemiyosunuz ?
    Her durumda aynı şeyi savunuyorum. Basına güvenmiyorum, inanmıyorum. Benim için yapacakları haberlerin leyhte ya da aleyhte olması basın hakkındaki düşüncelerimi değiştirmez. Ayrıca mesajımın başında bunlara inanmadığımı "İbrahim Akın konusundaki iddialar doğruysa eğer" diyerek belirtebildiğime inanıyorum.

Yazdıklarımın dayanağı da zaten basın değil, basın aracılığıyla duyduğum İbrahim Akın'ın avukatının iddiaları. Bu konu hakkında onlarca farklı yorum, farklı düşünce ortaya çıksın ki içlerinden 1 tane doğru olan bakış açısı elde etsek kazanımdır düşüncesindeyim.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın avukatı Faik Işık Cnn Turk'te konuşuyor şu an.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Aziz Yıldırım'ın avukatı CNN TÜRK'te şu an. Yanlış duymadıysam ekinler,tarlalar vs gibi bahsedilen konuşmalar şekip mosturoğlu'nun başka bir avukatla bi arazi davası ile ilgili konuşmasından kes yapıştır yaparak, başka konuşmaların altına eklenerek, ortaya bir çorba çıkarma yöntemiyle oluşturulduğunu iddia ediyor.Eğer böyle bir şey varsa vay ki ne vay.

Ayrıca İbrahim Akın ve Şekip Mosturoğlu'nun itirafçı olmak istediklerini de yalanladı.Yazılı beyanları varmış iki kişininde bu konuda.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Faik Işık: Kimse 73 milyonun futboluyla, taraftarıyla, 107 yıllık geçmişiyle, 104 yıllık geçmişiyle, 105 yıllık geçmişiyle oyun oynayamaz.

sadece fenerbahçe'yi savunmuyor adam.
    (/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Kör bulduğunu öpermiş dedi sempatik bir konuşma dili var.Zaman aşımına uğramamış tüm seneleri araştıralım diyor ayrıca.Aziz Yıldırım'ın talebiymiş bu.Buradan "biz yaptıysak diğer yapanları da bulalım anlaşılmasın" gibi bir şey söyledi.Benim anladığım biz suçsuzluğumuza güveniyoruz ama geçmişi de araştıralım o yıllarda suç işlemiş varsa bulalım, yargılayalım diyor.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Kör bulduğunu öpermiş dedi sempatik bir konuşma dili var.Zaman aşımına uğramamış tüm seneleri araştıralım diyor ayrıca.Aziz Yıldırım'ın talebiymiş bu.Buradan "biz yaptıysak diğer yapanları da bulalım anlaşılmasın" gibi bir şey söyledi.Benim anladığım biz suçsuzluğumuza güveniyoruz ama geçmişi de araştıralım o yıllarda suç işlemiş varsa bulalım, yargılayalım diyor.
    Ben yandım diğerleri de yansın hesabı

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Gayet güzel açıkladı bu düşünceyi

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

o mu yazıyor orada?o mu söylenmiş? Bu olay çok ciddi geyiğe çevirmesek çok daha iyi olur bence.

Ben öyle anladım sen başka türlü anlamışsın.Ben sana o mu yazıyor orada o mu söylenmiş diye soruyor muyum ? Hayır.Geyik yaptığım falan da yok.Yapacak olsam en başta yapardım.

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Gayet güzel açıkladı bu düşünceyi
    Teşekkür ederim abi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

o mu yazıyor orada?o mu söylenmiş? Bu olay çok ciddi geyiğe çevirmesek çok daha iyi olur bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

"bizim gördüğümüz deliller içerisinde Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasını gerektirecek hiç bir gerekçe yoktur." dedi avukat.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

yanlış duymadıysam aziz yıldırım mahmut özgeneri tehdit etmemiş, günlük konuşma dilinde asarım, keserim varmış. başarılı bir avukat. her avukat müvekkiliin suçsuz olduğunu söyler, ki bunun için para alırlar. 10000 adam da öldürse biri, onun da avukatı onu savunur. olaya tarafsız bakmaya çalışıp aziz yıldırımın avukatını baz almak da pek sağlıklı olmaz.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Üzerine suç yüklenen kişilerin ve avukatlarının görüşleri bu soruşturmada önemli yer tutan konulardır. Avukatlar savunur. Ancak Faik Işık'ın söyledikleri çok hassas ve önemli şeyler. Söylediklerinin tamamı doğru değildir. Ancak sadece yanlış olduğuna inanılan birkaç hususla geçiştirmemek gerek söylediklerini.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Trabzonspor şampiyon olmaktan bahsediyor da neden fenerbahçeyi yenemedi tarzı bir şey söyledi.Buna katılmıyorum ben boks maçı değil bu kazanan şampiyon olmuyo, uzun bir maraton.İyi hukukçu ama futboldan uzak bana kalırsa.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Beni en çok ilgilendiren şeytan taşlama mevzusu değil; bu soruşturma süreciyle ilgili yaptığı, ona dayanarak eleştirdiği Türk yargısıyla ilgili açıklamalarıdır.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

faik ışık çok güzel konuşuyor. sadece fenerbahçe ve aziz yıldırım'ı değil, trabzon'u da savunuyor.
    (/s)

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın şekeri yükselmiş yine. 350'lerdeymiş yanlış duymadıysam. Şişli Etfal Hastanesi'ne kaldırılmış.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

aziz yıldırım şeker komasına girmiş. durumu ciddiymiş.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Elazığ

Quote Originally Posted by goosfraba View Post
    aziz yıldırım şeker komasına girmiş. durumu ciddiymiş.
    Komanın asılsız haber olduğu , şekerinin düşmeye başlandığı söyleniyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Since-1907 View Post
    Komanın asılsız haber olduğu , şekerinin düşmeye başlandığı söyleniyor.
    inşallah öyledir.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Hadi ya. İnşallah düzelir sağlığı.

Demekki içeride başka birşeyler dönüyor. Birden bire bi kupanın ileriye ertelenmesiyle şeker komasına girmesi bana ilginç geldi.

Edit : İyi bari yalanlama gelmiş.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

4 klasör belge TFF'ye gönderilmiş.
    TariboWest

Nesil
    2007

Aynen bunu düşünüyorlar ama yasanın çıkma yılı var, ve geçen yılları araştırmak zordur haliyle; geçmişe gidip telefon dinlemesi vs. yapamayacaksan veya yapanlar gelip suçu kabul etmedikçe ancak iddaa olarak kalır...

"bizim gördüğümüz deliller içerisinde Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasını gerektirecek hiç bir gerekçe yoktur." dedi avukat.
    Avukat başka ne diyebilirdi ki?Evet Aziz Yıldırım suçlu diyecek hali yok sonuçta, o adamı savunurken...

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

"Etik kurulu; şike yok derse talimatlara uymak zorundayız. Biz göreve gelmeden hangi takımların Avrupa'ya katılacağı bildirilmiş. UEFA kendi takvimini uyguluyor. 31 Mayıs'tan sonra herhangi bir değişiklik yapmıyor."
    Mehmet Ali Aydınlar

ligler ertelendi deniyor ?

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by SyNdRoMe23 View Post
    ligler ertelendi deniyor ?
    Ağustos sıcak olacağı için ertelenecekmiş.
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Toplam kac klasor belge var acaba ?

Mesaj Yetkileri