George Best gibi konuştun
Söylediklerinden bir tek pozisyon bilgisine katılırım. Diğerlerine katılmıyorum.
İpliği farklı bir yerde harmanlansaydı iyi bir kumaş olurdu.
George Best gibi konuştun
Söylediklerinden bir tek pozisyon bilgisine katılırım. Diğerlerine katılmıyorum.
İpliği farklı bir yerde harmanlansaydı iyi bir kumaş olurdu.
Giray'in yerine Yumlu'yu tercih ederim.
Eksikleri var, fizik olarak kendini gelistirmesi lazim ama fizige ne kadar kotuyse teknigi okadar iyi (oyun kuracak vizyon yok orasi baska)
Perfect bir ikili olusturamadik Egemen-Giray sonrasi bence bununda biraz etkisi var performanslarda.
Oyun kurabilecek yeteneği olmadıktan sonra bir stoperde tekniğin çok fazla bir önemi kalmıyor. 190 boyuna rağmen fizik olarak kötü durumda. Güçlü ve dengeli bir oyuncu daha zor pozisyonda olsa bile Mustafa'dan hava topunu alabilir. Giray mı Mustafa mı diye seçecek olsam tercihim Giray olur. Stoperdeki oyuncunun biraz agresif yapıda olup, rakip forveti bezdirmeli diye düşünüyorum.
Cenk Tosun yazmış Sporx ama takıldığım nokta şu oldu ;
Trabzonspor teknik direktörü Şenoş Güneş'e karşı hayranlık beslediğini hemen her fırsatta dile getiren Cenk Tosun...
Link: http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/309677.php
Doğru düşünüyorsun. Ama 25/26 altı Türk stoperlerde genelde olan şeyler bunlar. Bizim Semih de öyle. Hemen eziveriyorlar. Yani aslında demek istediğim Yumlu yetenekli bir defans oyuncusu ama işlenmesi lazım. Daha cok genç yaşlarda işlenmesi lazımdı ama bir stoper için de 25 yaş cok geç değil yine de. 1 2 sene iyi profesyonellerle çalışırsa 27-32 arası tam kıvamında orjinal bir stoper olur hem Trabzon için (kalırsa) hem de milli takım için iyi bir alternatif.
1461 Trabzondan , Abdullah Karmil kadroya dahil edildi. 19 macta 13 sari kart gormus, fiziki mucadeleyi biraz abartan bir kardesimiz![]()
Fener maçından sonra alınsaydı daha iyi olurdu. Yalnız bu savunmayla Bamba gelene kadar büyük sorunlar yaşarız.
Bamba gelsede birsey farketmez. Dun Emersonu izledinmi ?
Jaja Kayseri ile anlasamadi. Bizim taraftar devrede
"Jaja İyilikti , Dostluktu , Jaja Emekti. Jaja topu ayağına alınca tribündeki taraftarın avucundaki çekirdeği yere atmasıydı."
Maritimoda oynayan bir stoper ilede anlasilmis sanirsam
Serhat, oyun kuracak adamda yok takimda. Soner oynuyordu bi anda kesti hoca ne oldugunu anlamadim. Colman'i severim ama oda artik pek nazlandi. Oynamayacaksa yollasinlarr. Sapara desen arada bi saman alevi gibi parliyor. Takimi ataga kaldiracak adam yok orta sahada.Zokorayi zatrn sayma adam defansa gomulup kaliyor. Ama su savunma veforvet isi daha onemli orta alana bu isimlerin formu arttirilarak care bulunabilir.
Trabzon'da üç tane ofansif orta saha (Sapara, Adrian, Alanziho) bir Jaja kadar oynayamazlar. Şu an takıma ne kadar katkı sağlar bilmiyorum ama adam takımın sıkıştığı bütün maçlarda defansı açıp ya harika gol atıyodu ya da attırıyodu. Şu an takımda 3 yabancı ofansif orta saha üç tane yabancı forvet var ve hepsini toplasan birer tane Burak ve Jaja etmiyorlar.
Hazırlık maçında Emerson rezalet oynadı, Trabzon oraya her sene yeni bir yabancı alıyor ve hersene alınan bir öncekinden daha kötü çıkıyor. Ama takım 1-2 transferle düzelecek gibi de durmuyor, ciddi bir revizyon gerekli bu kadar çok yabancı ile takım oyunu oynamak imkansız diye düşünüyorum.
Jaja bizden gittiginden beri 26 resmi maca cikmis deniliyor ne derece dogru bilemiyecem ama 1.5 sene icin cok az bir rakam.
Bende isterim Jaja'nin gelmesini, Janko'yu kazanmak adina gelmeli. Janko'ya suandaki ofansif oyuncular pek destek veremiyor.
Ama transfer olmaz, yonetim istemiyor. Taraftarin istedigi herhangi bir oyuncuyuda bugune kadar almadilar.
Jaja bize dönerse eskisi gibi olacağının bir garantisi yok.Bizden gittikten sonra pek verim alınmadı ondan. Ayrıca sende söylüyorsun o mevkide Alan,Sapara,Adrian hatta Olcan oynayabiliyor.Bu adamlar hala elde dururken o mevkiye transfer yapmak israftan başka birşey değil.Satsınlar Adrianı aldıkları paraya,Alanı ve saparayıda şöyle 2^ye 3'e ozaman alınmasın demem zaten.
Aslinda yapilabilecek hamleler var ama yonetim beceremez orasi bask
Biz Aykut, Alper ve Cenki istiyoruz onlarin oynadigi takimlarda bizden futbolcu istiyor.
Cenk = Sapara + £
Aykut = Henrique
Alper = Alan + £
Boyle bi hamle yapip hem yerli oyuncu katacaksin kadrona hemde kadroda yer bulamayan yabancilardan kurtulmus olacaksin.
Jaja'nın o dönem hazır takıma geldi. O dönemki kadroya Jaja yerine Adrian'ı koysak şu an hepimiz ona tapıyor olabilirdik.
Trabzon'un köklü bir değişime ihtiyacı var 1-2 iyi oyuncu gelse bile takımı yukarı çok çekemez.Bu değişim de anca sene sonu olur devre arası seneyi kurtarmalık 1-2 transfer yapılabilir anca.
juhazla prensipte anlaşmışız(trtspor)
ferhat ordusporda
Kac senedir bizde 2 mac izlemedim ama bosuna para alan oyuncularin en basinda oda vardi.
sapara , alanzinho gitmeli kesinlikle adrian konusunda katilmiyorum yukardaki arkadaslara oynadigi gunden beri cok katkisi var trabzonun kazandigi maclarin %80"inde etkisi var adamin surekli oynarsa kendini bulcaktir. kisaca trabzonda cok gereksiz var adam en az 6-7 tanesi gitmeli
janko-vittek-sapara-alanzinho-emerson-henrique,colman
Maçı biraz izledim de, takım bangır bangır "forvet lazım" diye bağırıyor. Aksi gibi transfer konusunda da çok sessiz görünüyor Trabzon. Neden acaba?
heralde Jaja Metaliste dönmüş.Umarım taraftar tutar artık çenesini.
Sapara ve Adrian varken Jaja ekstra olurdu zaten. Alanzinho'da var. Trabzonspor'un transfer yapmaması transfer yaptığından daha hayırlı. İlk önce o takımdan gönderilecekler var. Kadro çok şişik. Şenol Güneş'in yapması gereken ileri ki sezonlar için artık genç oyunculara fırsat vermesi olacaktır. Halil ve Henrique gibi oyuncular zaman kaybı sadece. Ayrıca hazırlık ve kupa maçlarında Trabzonspor gayet iyiydi bence.
12 tane yabancı var takımda. Daha 1 tanesşni yollamadan Jaja'yı istemeleri saçma birde o bölgede 3 tane oyuncu olması ayrı bir olay. Hemde Şenol hocanın dediğine göre Jaja Hazirandan beri maç oynamamış.
Önce Cech,Vittek,Henrique,Sapara,Alanzinho,Janko falan yollanmalı ki oyuncu alınsın.
Henrique'yi Lisbon istiyormus ama o gitmek istemiyormusLisbona hangi videolarini yolladilar bu adamin
![]()