Sayfa 106 / 149 İlkİlk ... 65696104105106107108116 ... SonSon
3,151 ile 3,180 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

George Best gibi konuştun

Söylediklerinden bir tek pozisyon bilgisine katılırım. Diğerlerine katılmıyorum.
    İpliği farklı bir yerde harmanlansaydı iyi bir kumaş olurdu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Giray'in yerine Yumlu'yu tercih ederim.

Eksikleri var, fizik olarak kendini gelistirmesi lazim ama fizige ne kadar kotuyse teknigi okadar iyi (oyun kuracak vizyon yok orasi baska )

Perfect bir ikili olusturamadik Egemen-Giray sonrasi bence bununda biraz etkisi var performanslarda.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    teknigi okadar iyi
    +190cm boy.

şu iki özellikle bile Tr harici baska bir ülkede doğmuşsan dunya yıldızı bir stoper olma şansın var.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Oyun kurabilecek yeteneği olmadıktan sonra bir stoperde tekniğin çok fazla bir önemi kalmıyor. 190 boyuna rağmen fizik olarak kötü durumda. Güçlü ve dengeli bir oyuncu daha zor pozisyonda olsa bile Mustafa'dan hava topunu alabilir. Giray mı Mustafa mı diye seçecek olsam tercihim Giray olur. Stoperdeki oyuncunun biraz agresif yapıda olup, rakip forveti bezdirmeli diye düşünüyorum.

Cenk Tosun yazmış Sporx ama takıldığım nokta şu oldu ;

Trabzonspor teknik direktörü Şenoş Güneş'e karşı hayranlık beslediğini hemen her fırsatta dile getiren Cenk Tosun...

Link: http://live.sporx.com/futbol/transfer/haber/309677.php

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Oyun kurabilecek yeteneği olmadıktan sonra bir stoperde tekniğin çok fazla bir önemi kalmıyor. 190 boyuna rağmen fizik olarak kötü durumda. Güçlü ve dengeli bir oyuncu daha zor pozisyonda olsa bile Mustafa'dan hava topunu alabilir. Giray mı Mustafa mı diye seçecek olsam tercihim Giray olur. Stoperdeki oyuncunun biraz agresif yapıda olup, rakip forveti bezdirmeli diye düşünüyorum.
    Doğru düşünüyorsun. Ama 25/26 altı Türk stoperlerde genelde olan şeyler bunlar. Bizim Semih de öyle. Hemen eziveriyorlar. Yani aslında demek istediğim Yumlu yetenekli bir defans oyuncusu ama işlenmesi lazım. Daha cok genç yaşlarda işlenmesi lazımdı ama bir stoper için de 25 yaş cok geç değil yine de. 1 2 sene iyi profesyonellerle çalışırsa 27-32 arası tam kıvamında orjinal bir stoper olur hem Trabzon için (kalırsa) hem de milli takım için iyi bir alternatif.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

1461 Trabzondan , Abdullah Karmil kadroya dahil edildi. 19 macta 13 sari kart gormus, fiziki mucadeleyi biraz abartan bir kardesimiz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Fener maçından sonra alınsaydı daha iyi olurdu. Yalnız bu savunmayla Bamba gelene kadar büyük sorunlar yaşarız.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bamba gelsede birsey farketmez. Dun Emersonu izledinmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Jaja Kayseri ile anlasamadi. Bizim taraftar devrede

"Jaja İyilikti , Dostluktu , Jaja Emekti. Jaja topu ayağına alınca tribündeki taraftarın avucundaki çekirdeği yere atmasıydı."

Maritimoda oynayan bir stoper ilede anlasilmis sanirsam

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Jaja Kayseri ile anlasamadi. Bizim taraftar devrede

"Jaja İyilikti , Dostluktu , Jaja Emekti. Jaja topu ayağına alınca tribündeki taraftarın avucundaki çekirdeği yere atmasıydı."

Maritimoda oynayan bir stoper ilede anlasilmis sanirsam
    Jaja'yı almanın anlamı yok. Aynı bölgede oynayabilecek 3-4 tane oyuncumuz var. Satabiliyorlarsa önce bunları satsınlar. Türkten çok yabancı olacak takımda.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Jaja'yı almanın anlamı yok. Aynı bölgede oynayabilecek 3-4 tane oyuncumuz var. Satabiliyorlarsa önce bunları satsınlar. Türkten çok yabancı olacak takımda.

Ya sorma milleti anlamiyorum. Bizim adil ihtiyacimiz belli Jaja nerden cikiyor onu cozemedim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Ya sorma milleti anlamiyorum. Bizim adil ihtiyacimiz belli Jaja nerden cikiyor onu cozemedim.
    Elle tutulur 1'er tane stoper ve forvetimiz yok, Jaja diyorlar. Bu taraftara söylenecek söz yok gerçekten.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Serhat, oyun kuracak adamda yok takimda. Soner oynuyordu bi anda kesti hoca ne oldugunu anlamadim. Colman'i severim ama oda artik pek nazlandi. Oynamayacaksa yollasinlarr. Sapara desen arada bi saman alevi gibi parliyor. Takimi ataga kaldiracak adam yok orta sahada.Zokorayi zatrn sayma adam defansa gomulup kaliyor. Ama su savunma veforvet isi daha onemli orta alana bu isimlerin formu arttirilarak care bulunabilir.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Trabzon'da üç tane ofansif orta saha (Sapara, Adrian, Alanziho) bir Jaja kadar oynayamazlar. Şu an takıma ne kadar katkı sağlar bilmiyorum ama adam takımın sıkıştığı bütün maçlarda defansı açıp ya harika gol atıyodu ya da attırıyodu. Şu an takımda 3 yabancı ofansif orta saha üç tane yabancı forvet var ve hepsini toplasan birer tane Burak ve Jaja etmiyorlar.

Hazırlık maçında Emerson rezalet oynadı, Trabzon oraya her sene yeni bir yabancı alıyor ve hersene alınan bir öncekinden daha kötü çıkıyor. Ama takım 1-2 transferle düzelecek gibi de durmuyor, ciddi bir revizyon gerekli bu kadar çok yabancı ile takım oyunu oynamak imkansız diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Jaja bizden gittiginden beri 26 resmi maca cikmis deniliyor ne derece dogru bilemiyecem ama 1.5 sene icin cok az bir rakam.

Bende isterim Jaja'nin gelmesini, Janko'yu kazanmak adina gelmeli. Janko'ya suandaki ofansif oyuncular pek destek veremiyor.

Ama transfer olmaz, yonetim istemiyor. Taraftarin istedigi herhangi bir oyuncuyuda bugune kadar almadilar.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by himone View Post
    Trabzon'da üç tane ofansif orta saha (Sapara, Adrian, Alanziho) bir Jaja kadar oynayamazlar. Şu an takıma ne kadar katkı sağlar bilmiyorum ama adam takımın sıkıştığı bütün maçlarda defansı açıp ya harika gol atıyodu ya da attırıyodu. Şu an takımda 3 yabancı ofansif orta saha üç tane yabancı forvet var ve hepsini toplasan birer tane Burak ve Jaja etmiyorlar.

Hazırlık maçında Emerson rezalet oynadı, Trabzon oraya her sene yeni bir yabancı alıyor ve hersene alınan bir öncekinden daha kötü çıkıyor. Ama takım 1-2 transferle düzelecek gibi de durmuyor, ciddi bir revizyon gerekli bu kadar çok yabancı ile takım oyunu oynamak imkansız diye düşünüyorum.
    Jaja bize dönerse eskisi gibi olacağının bir garantisi yok.Bizden gittikten sonra pek verim alınmadı ondan. Ayrıca sende söylüyorsun o mevkide Alan,Sapara,Adrian hatta Olcan oynayabiliyor.Bu adamlar hala elde dururken o mevkiye transfer yapmak israftan başka birşey değil.Satsınlar Adrianı aldıkları paraya,Alanı ve saparayıda şöyle 2^ye 3'e ozaman alınmasın demem zaten.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Aslinda yapilabilecek hamleler var ama yonetim beceremez orasi bask

Biz Aykut, Alper ve Cenki istiyoruz onlarin oynadigi takimlarda bizden futbolcu istiyor.

Cenk = Sapara + £
    Aykut = Henrique
    Alper = Alan + £

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Boyle bi hamle yapip hem yerli oyuncu katacaksin kadrona hemde kadroda yer bulamayan yabancilardan kurtulmus olacaksin.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Jaja'nın o dönem hazır takıma geldi. O dönemki kadroya Jaja yerine Adrian'ı koysak şu an hepimiz ona tapıyor olabilirdik.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Trabzon'un köklü bir değişime ihtiyacı var 1-2 iyi oyuncu gelse bile takımı yukarı çok çekemez.Bu değişim de anca sene sonu olur devre arası seneyi kurtarmalık 1-2 transfer yapılabilir anca.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

juhazla prensipte anlaşmışız(trtspor)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ferhat ordusporda

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Kac senedir bizde 2 mac izlemedim ama bosuna para alan oyuncularin en basinda oda vardi.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sapara , alanzinho gitmeli kesinlikle adrian konusunda katilmiyorum yukardaki arkadaslara oynadigi gunden beri cok katkisi var trabzonun kazandigi maclarin %80"inde etkisi var adamin surekli oynarsa kendini bulcaktir. kisaca trabzonda cok gereksiz var adam en az 6-7 tanesi gitmeli

janko-vittek-sapara-alanzinho-emerson-henrique,colman

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Maçı biraz izledim de, takım bangır bangır "forvet lazım" diye bağırıyor. Aksi gibi transfer konusunda da çok sessiz görünüyor Trabzon. Neden acaba?

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

heralde Jaja Metaliste dönmüş.Umarım taraftar tutar artık çenesini.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Sapara ve Adrian varken Jaja ekstra olurdu zaten. Alanzinho'da var. Trabzonspor'un transfer yapmaması transfer yaptığından daha hayırlı. İlk önce o takımdan gönderilecekler var. Kadro çok şişik. Şenol Güneş'in yapması gereken ileri ki sezonlar için artık genç oyunculara fırsat vermesi olacaktır. Halil ve Henrique gibi oyuncular zaman kaybı sadece. Ayrıca hazırlık ve kupa maçlarında Trabzonspor gayet iyiydi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Matthaus View Post
    Sapara ve Adrian varken Jaja ekstra olurdu zaten. Alanzinho'da var. Trabzonspor'un transfer yapmaması transfer yaptığından daha hayırlı. İlk önce o takımdan gönderilecekler var. Kadro çok şişik. Şenol Güneş'in yapması gereken ileri ki sezonlar için artık genç oyunculara fırsat vermesi olacaktır. Halil ve Henrique gibi oyuncular zaman kaybı sadece. Ayrıca hazırlık ve kupa maçlarında Trabzonspor gayet iyiydi bence.
    12 tane yabancı var takımda. Daha 1 tanesşni yollamadan Jaja'yı istemeleri saçma birde o bölgede 3 tane oyuncu olması ayrı bir olay. Hemde Şenol hocanın dediğine göre Jaja Hazirandan beri maç oynamamış.

Önce Cech,Vittek,Henrique,Sapara,Alanzinho,Janko falan yollanmalı ki oyuncu alınsın.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Henrique'yi Lisbon istiyormus ama o gitmek istemiyormus Lisbona hangi videolarini yolladilar bu adamin

Mesaj Yetkileri