Sayfa 108 / 149 İlkİlk ... 85898106107108109110118 ... SonSon
3,211 ile 3,240 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Meksika'dan Trabzonspor'a Öfke

12.04.2013 Meksika'nın CF America takımında forma giyen Ekvadorlu golcü Christian Benitez'den Trabzonspor'a büyük öfke

Bu sezon 16 maçta attığı 11 golle herkesi kendisine hayran bırakan Ecuagol lakaplı golcü oyuncu Meksika'da La Red'e yaptığı açıklama, "Menajerim Türkiye'de Şampiyonlar Liginde de oynamış Trabzonspor'la görüşme halindeydi. Kendimi Haziran ayında Türkiye'ye gitmeye hazırlamıştım. Ama bir anda tüm bağ koptu. Menajerim Türklere ulaşamıyor. Bu çok şaşırtıcı" dedi.

Şöyle bir haber okudum ilginç bizim yönetimden beklenecek bir hareket doğruysa.. Goal'e göre bu adamın peşinde A.Madrid'de varmış. Falcao'nun yerine düşünüyorlarmış.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Meksika'dan Trabzonspor'a Öfke

12.04.2013 Meksika'nın CF America takımında forma giyen Ekvadorlu golcü Christian Benitez'den Trabzonspor'a büyük öfke

Bu sezon 16 maçta attığı 11 golle herkesi kendisine hayran bırakan Ecuagol lakaplı golcü oyuncu Meksika'da La Red'e yaptığı açıklama, "Menajerim Türkiye'de Şampiyonlar Liginde de oynamış Trabzonspor'la görüşme halindeydi. Kendimi Haziran ayında Türkiye'ye gitmeye hazırlamıştım. Ama bir anda tüm bağ koptu. Menajerim Türklere ulaşamıyor. Bu çok şaşırtıcı" dedi.

Şöyle bir haber okudum ilginç bizim yönetimden beklenecek bir hareket doğruysa.. Goal'e göre bu adamın peşinde A.Madrid'de varmış. Falcao'nun yerine düşünüyorlarmış.
    Bu adamdan gerçekten vazgeçtiylseler gerçekten garip. Çok iyi bir forvet diye biliyorum. Ama almak için de sağlam para vermek gerekir.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Benitez'den cidden vazgeçtiler ise gerçekten büyük aptallık.

4. Default

Görünüşe göre oyuncu da gelmeye hevesliymiş. Genelde biz koşarız onlar nazlanır Hiç canlı izlemedim ama FM'de iyi golcü. Sağda solda göreceğim videolardan daha iyi referans benim için

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

trabzon'un hocası mı değişmiş?
    (/s)

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tolunay hocaya ne olduğu konusunda hiç bi haber yok sadece Reşit Akçay'ın takımın başına geçtiği yazıyor ilginç valla.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

evet resit akcay geçmis tolunay hocaya uzuldum trabzonu seneye cok daha iyi yerlere getirebilirdi bakalim mustafa hocayi ovdukleri kadar varmiymis lig baslayinca gorecegiz.

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

1461 e oynattığı futbolu ve disiplini trabzona da taşıyabilirse çok iyi bir hamle yapmış olacak yeni başkan.

tolunayı bida milli takım vs o tarz ciddi görevlere getirmezler umarım. biraz açıkta kalmasını istiyorum şahsım adına. siniri falan bi dinsin, sakinlesin

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Bence güzel bir hamle türkiyenin Kloop'unu getirmişler son olarak kendisi kesinlikle şansı hak ediyordu

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok doğru bir tercih olmuş. Başarıya aç bir TD, zaman verilirse başarılı olacaktır. Hayırlı olsun.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Oyuncu tercihlerini cok merak ediyorum.

sakary Ali Misafir

Yeni hocam tamam da, Tolunay hocaya yazık olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Başkan Eryüksel, "Gekas konusunda herkes bir balon uçuruyor" derken şunları söyledi:
    "Biz geride bıraktığımız sezonun devre arasında Gekas’la opsiyonsuz 1.5 yıllık sözleşme imzaladık. Yarım devre için kendisine 450 bin euro ödedik. Geçen hafta yaptığımız görüşmede de önümüzdeki sezon için bu rakamın iki katını teklif ettik. Akhisar’da kalmaya sıcak bakan Gekas, ülkesine dönerken bizden düşünmek için biraz süre istedi. Bir iki gün içinde konu netlik kazanır. Bunun dışında yazılan, çizilenler doğru değil"

"GEKAS HABERLERİ HAKKINDA" 29 Mayıs 2013 Günü konuşmadır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Jaja Trabzonsporda deniliyor

Bak 50% evde bekleyen Trabzonsporlulari disari dokmeyin , bitirin su adami.

#direnjaja

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor, Gençlerbirliği'nin 25 yaşındaki savunma oyuncusu Aykut Demir ile her konuda anlaşmaya vardı.

Gençlerbirliği Kulübü'yle bonservis pazarlığını sürdüren futbol koordinatörü Ünal Karaman, öze dönüş projesi kapsamında Trabzon kökenli oyuncuyu takıma katmak için yoğun çaba harcıyor. Gençlerbirliği'nin Aykut için 6 milyon TL'yi aşan bir ücret talep ettiği ve bu konuda yoğun pazarlıklar yapıldığı belirtildi. Futbolcunun bordo – mavili formayı giymek için sabırsızlandığı öğrenildi.

Bu arada Trabzonspor'un, Hollanda'nın Ajax takımında forma giyen Ryan Babel'le de ilgilendiği öğrenildi.

DHA

Babel-Jaja-Aykut
    Bu üçlü gelirse güzel bir kadro yapılanması olucağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Babeli istemem. Gereksiz kalir, illa yabanci diyorsalar sag kanatta birini alsinlar.

Olcan - Yusuf sol kanat icin yeterli olacaktir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Serkan Balci sozlesmesini feshetmis ve takimdan ayrilmis. Galiba yeni kondisyoneri gorunce hic bulasmim dedi

Besiktas hazirlikli olsun Serkan bana gore oraya gidecek.

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Janko ne oldu ?
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Abi ne Jaja'sı Allah aşkına yapmayın ya. Adam artık bu top işini bırakmış srekli bar pavyon takılıyor. Zaten en son ne zaman oynadı bilemiyorsun kalkıpta bu finanasal açıdan zor zamanlar yaşadığın dönemde böyle bir adama yatırım yapılmaz. Elinde Jaja gibi kullanabileceğin bi Adrian var ona yönel ne gerek var ?

Janko ne olacak sövse yeri. Alakasız bi adamdı alındı dunya para harcandı oturtuldu sımdı de yollanmak istiyor.

Aykut alındıysa iyi edildi ama savunmada yabancı tercıhımızı dğiştirmeliyiz. Bambayı gelmeden önce istememiştim geldi biraz iyi deik ama değilmiş ortaya çıktı.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Serkan Balci sozlesmesini feshetmis ve takimdan ayrilmis. Galiba yeni kondisyoneri gorunce hic bulasmim dedi

Samet Aybaba kalsaydı, olabilir derdim; ama Önder Özen geldikten sonra Serkan Balcı ile uğraşacağımızı sanmıyorum. Veysel, Serdar Kurtuluş, Alparslan gibi futbolculardan birisi ya da ikisi gelir bence sağ beke.

Trabzonun hoca değiştirmesi iyi oldu Trabzon için. Tolunay Kafkas defansif mentaliteye sahip bi hoca defansif manteliteye sahip olanların günümüzde başarılı olması zor eskidendi o tür taktiklerle başarılı olmak.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

haci abi galiba serkan fenerli diye kontratini fesh ettiler

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yok ya haci okadarda etmez.

Kaldiki Fenerbahceli cok dostlarimiz lafi var.

Serkani hoca istemiyor sanirsam.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sahsen serkan turkiye standartlarinda iyi sag bek kimi monte etcekki ? ki serkani koy ortsahayada oynar yani.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Zeki var, hocanin 1461'de guvendigi bir isimdi. Bu sezon Trabzondaydi ama cok sans bulamadi.
    Goksuyuda cagiracaklar kampa.
    En sonda Celutska var o bolge icin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Trabzonspor yeniden yapılanma sürecine girdi, bu yapılanma da bence Serkan'ın yeri yok. Yönetim doğru karar vermiş.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Resmi açıklama gelmedi ama haber doğru ise çok sevindim. MRA'da Derkan'ı orta saha oynatır mı diye merak ediyordum. Bundan önceki tüm ocalar bu adamı orta alanda denedi sanki sağ bekte iyide orta sahada iy oynayacakmış gibi ama neyseki kurtuluyoruz.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post

Fikret Orman bu çapta transferler yaparsa gözden düşür. Çoğunluk taraftar destekliyor ama transferler döküntü olmayacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Batuhan Karadeniz suanda Trabzondaymis, bana kaliyorki Senol Gunes reabilitasyon merkezinden sonra simdide MRA reabilitasyon merkezi acmaya karar vermisiz.

Allah sonumuzu hayir etsin

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Yanliz bu cocuk zor duzelir kac teknik adam eskitti hicbirindende hic birsey kapmadi.

Mesaj Yetkileri