Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
51. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

25 49.02%
  • Berabere

11 21.57%
  • Beşiktaş

15 29.41%
Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 494 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş | STSL 19. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by futureless View Post
    Farketmez, tükürmeden rapora tükürdü yazdılar, hatadır sonuç olarak. Bi süre dinlendirilmesi gerekiyordu. Bu akşamki pozisyonda da, ben bir tükürük göremedim yine(belki ben görememişimdir, olabilir), raporda muhtemelen rakip oyuncuya tükürdü yazacak ve alması gerekenden yüksek bir ceza alacak Melo, üstüne gidilmeli. Hata tekrar edilmemeli bence.
    Hakemin yazacaklarını söyleyeyim hakem diyecek yan hakemin dediğine uydum diyecek sonra yan hakemi çağıracaklar melo ve oğuzhanıda çağırabilirler ifade için görüntü gösterecekler melo yapmadım görüyorsunuz diyecek yan hakem diyecek ki ben tükürük gördüm o sırada kar yağışından yanlış anlamışım diyecek

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Şimdi Melo tükürmemiş olsa bile, Karakterinden dolayı hakem tükürmüş diye düşünebilir, bu pozisyonda hakan balta yada semih felan olsaydı Kırmızı kart göstermiyebilirdi, Bu olay Meloda Bitiyor, Şimdi Brezilyalılar portekizce kullanıyor Portekizce konuşurken o hırsla agzını acıp konuşmuşta olabilir, bu olayı tek bilen oğuzhan ve melo, başka kimseden Öğrenilemez.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

yalnız bana Oğuzhan'ın rol yapma ihtimali pek inandırıcı gelmiyor. Adamın orada birden nasıl aklına gelsin yüzüne tükürülmüş gibi yapmak. çok zor bir ihtimal bence bu.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nasıl tükürmemiş dersiniz yaa?Şaka mı yapıyorsunuz?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    yalnız bana Oğuzhan'ın rol yapma ihtimali pek inandırıcı gelmiyor. Adamın orada birden nasıl aklına gelsin yüzüne tükürülmüş gibi yapmak. çok zor bir ihtimal bence bu.
    Fernandes de tam ortalarında ve Oğuzhan ile ikisi aynı anda tepki gösteriyor.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by fotosuki View Post
    Galatasaraylı arkadaşlar önce tükürdü dediler, sonra tükürmemiş dediler. Ardından tükürmüş olsa bile kışkırtılmış dediler, sonra da Oğuzhan kışkırtıp rol yapmış dediler. Yetmedi Necip çirkinlik yapmış dediler. Önce bir sakin olun, olayın sıcağıyla klavyeye çullanmayın yahu.

İşin enteresan yanı bir tane Beşiktaşlı olmadan birbirinizi yiyorsunuz.
    Görüntüler geldikten sonra kimse tükürmüş demedi sonra oğuzhan kesinlikle pozisyonu oynadığı belli tabi profesyonelce bir hareket bana göre burak da profesyonelce bir hareket yapmıştı sonuç ne burak emek hırsızı Oğuzhan'a gelince adamı kesmeyin diyorsunuz... Necip ve Veli konusuna girmiyorum oyuna çok sert oynuyorlar hele Veli karşısındaki futbolcu değilmiş gibi hareket ediyor

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

İlk 11 ler açıklandığında maçı kaybedeceğimizi anlamıştım. Yönetimden adam akıllı birinin çıkıp samet hocaya şu soruları sorması lazım ; 1- Koca bir sezonda sadece 45 dakika oynamış Mehmet akgün neden sahada? 2 - Oturmuş bir sağ bekin var sen neden bunu sağ açığa çekiyorsun? 3 - Top indirmeyi beceremeyen Holosko neden tek forvet? 4 - Formada bir oğuzhan neden ilk 11 oynamıyor?

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bu samet bu kadar korkak olmaya devam ederse adamlar gelir bizi 10 kişi patates eder. Masis başkanında dediği gibi sametin aldığı hangi topçu iyi çıktıda bel bağlıyorsunuz. İlk maç benim için daha güzeldi yenilsek bile güzeldi ama bu maç o kadar can sıkıcıydı ki anlatılmaz yani. Halı sahada oynasalar daha zevkli olurdu.

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Görüntüler geldikten sonra kimse tükürmüş demedi sonra oğuzhan kesinlikle pozisyonu oynadığı belli tabi profesyonelce bir hareket bana göre burak da profesyonelce bir hareket yapmıştı sonuç ne burak emek hırsızı Oğuzhan'a gelince adamı kesmeyin diyorsunuz... Necip ve Veli konusuna girmiyorum oyuna çok sert oynuyorlar hele Veli karşısındaki futbolcu değilmiş gibi hareket ediyor
    Kardeşim o görüntüyü 240p izlersen meloyu bile görmezsin.Git TV'de izle %100 tükürüyor.Ayrıca Selçuk kaç kere kendini yere attı.Neden ondan bahsetmiyorsun?Benim dikkatimi çeken Dentinho'ydu.Dentinho'nun kendini yere attığını hatırlayıroum sadece.Sizde her maçta her futbolcu yere atıyor.Oyunun sert oynayan kişi Veli ve tüm GS'liler.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Yalnız Hakan Balta oyuna girince nerde oynadı ? Bi soldaydı bi forvette bi defansta

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

tükürük olmazsa ceza almaz ne demek? Lan demeyen Caner ceza aldı. Kaldı ki kırmızıdan sonra melo sahada provoke edici hareketler de yaptı. En az 3 maç ceza gelecektir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Kardeşim o görüntüyü 240p izlersen meloyu bile görmezsin.Git TV'de izle %100 tükürüyor.Ayrıca Selçuk kaç kere kendini yere attı.Neden ondan bahsetmiyorsun?Benim dikkatimi çeken Dentinho'ydu.Dentinho'nun kendini yere attığını hatırlayıroum sadece.Sizde her maçta her futbolcu yere atıyor.Oyunun sert oynayan kişi Veli ve tüm GS'liler.
    O zaman Dentinho'nun attığı tekmeleri de söyle.Hamit'e bir tekme attı bir kere diziyle vurdu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bırakın beyler Melo ne hali varsa görsün.
    Last edited by Kaka Leite : 28.Ocak.2013 at 00:47 Reason: Resmin şuan konu ile alakası yok.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Rica ediyorum mesajları silmeyin.herkes fikrini söylesin.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

Felipe Melo ; Tanrının ve Çocuklarımın üzerine yemin ederimki tükürmedim görüntülere yüzlerce kez bakılsın.

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    O zaman Dentinho'nun attığı tekmeleri de söyle.Hamit'e bir tekme attı bir kere diziyle vurdu.
    Tekme savurdu.Hatalı mı?Tabiki hatalı.Ama burada en son söylenecek söz Oğuzhan'a emek hırsızı demek.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

tvde izleyince bir 5-10 dakika sonra tekrarını gösterdiler başka açıdan orda tükürmediği açıkça görülüyordu ve galatasaray da kim sert oynadı allah aşkına

Quote Originally Posted by Tyrion View Post
    Felipe Melo ; Tanrının ve Çocuklarımın üzerine yemin ederimki tükürmedim görüntülere yüzlerce kez bakılsın.
    Bari yemin etmeseymiş,ceza alacak,üstüne de çarpılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Tekme savurdu.Hatalı mı?Tabiki hatalı.Ama burada en son söylenecek söz Oğuzhan'a emek hırsızı demek.
    Eğer tükürme yoksa Oğuzhan'ın yaptığı emek hırsızlığı oluyor sizlerin tabiriyle.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Johan Elmander: "Hakem hata yapabilir ama rakip oyuncunun yaptigini anlayamiyorum, cünkü Melo tükürmedi."

Hasan Şaş: ''10 kişi olmamız Sneijder'in kalitesini görmemizi engelledi.''

Hasan Şaş: ''Melo böyle bir harekette bulunmadığını belirtti.''

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    tvde izleyince bir 5-10 dakika sonra tekrarını gösterdiler başka açıdan orda tükürmediği açıkça görülüyordu ve galatasaray da kim sert oynadı allah aşkına
    Siz sert oynayan bir takımsınız.Genel yapınız göyle.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Rica ediyorum mesajları silmeyin.herkes fikrini söylesin.
    Kimse aksi kanıtlanana kadar burada Oğuzhan'a ya da Melo'ya ''Emek Hırsızı'' diyemez.

O yüzden herkes fikrini sağlıklı bir biçimde söylerse mesaj silinmez.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Eğer tükürme yoksa Oğuzhan'ın yaptığı emek hırsızlığı oluyor sizlerin tabiriyle.
    Sizin yaptığınız tek şey ilk maçta Burak'ın kendini yere atmasına karşılık bir şey bulmak.Oğuzhan'la Melo önce yakınlaşıp tartışıyor.Oğuzhan orda da tükürdü diyebilir.Sonra Oğuzhan Melo'nun üzerine yürüdüğünde Melo tükürüyor.Herkes gördü siz görmediniz.Tekrar söylüyorum yaptığınız tek şey ilk maçta Burak'ın kendini yere atmasına karşılık bir şey bulmak

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    tükürük olmazsa ceza almaz ne demek? Lan demeyen Caner ceza aldı. Kaldı ki kırmızıdan sonra melo sahada provoke edici hareketler de yaptı. En az 3 maç ceza gelecektir.
    caner lan dedi diye kırmızı yedi diyosun dimi melo ne yaptı diye kırmızı yedi ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu kadar erken konuşanlar umarım gerekli görüntüler çıktığında Melo için gerekeni diyip Oğuzhan için de söylediklerinden dolayı özür dileyeceklerdir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

@manager725

Arkadaşım amma sert girdin konuya az sakin. Sürekli ithamlar, sataşmalar falan yavaş biraz, sakin ol.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by I3esiktas View Post
    Bu kadar erken konuşanlar umarım gerekli görüntüler çıktığında Melo için gerekeni diyip Oğuzhan için de söylediklerinden dolayı özür dileyeceklerdir.
    Oğuzhan'ın hareketleri sadece o pozisyonla sınırlı değil hocam
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Tamamen katılıyorum.Bir de maçı kazandınız ben sizin kadar sinirli değilim.

Nesil
    2011
    Yer
    Petersburg

ya tam tersi bir durum ortaya çıkarsa ?

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Siz sert oynayan bir takımsınız.Genel yapınız göyle.
    Ligin en az faul yapan takımı?

Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri