Transfer sezonu bitmediyse diğer arkadaşlara önerim Romadaki Florenziyi almaya bakın en az mesut kadar yararlı olacağını düşünüyorum harika bir oyuncu![]()
Hocam daha önce'de Kiyotake'yi video olarak paylaşmıştın sanırım ondan çok etkilenmiştim , bu video'ya bakıp bu oyuncudan da etkilenmek istemiyorum açıkçası , şuan sadece Forvet arayışımız var
Fenerin işine yarar sanırım diğerlerinin o bölgede eksiği yok akşam mutlaka önericem bu oyuncuyu Fenere![]()
Ahahah, Kiyotake'nin sakatlanmasına üzüldüm, bende epey iyi gidiyordu çünkü :/
Bir de forvet paylaşalım öyleyse, kendi açımdan transfer sezonunu noktalıyayım. Kendimi video ile oyuncu satan menajerler gibi hissettim. Türkiye'ye yıllarca böyle video hazırlayıp oyuncu sattılar, iyi işmiş
Carlos Vela;
https://www.youtube.com/watch?v=3hiHdUk7bDE
beyler bu da benden gelsin http://www.youtube.com/watch?v=pMhXl3FX4pg
Aynen öyle bence 100 yılın transferiilk devre de alına bilecekler içinde
Hocam Ntv spor 'da izlemiştim , Neymar Brezilyada bir maçta 6-7 tane estetik hareket deniyormuş bunlardan en fazla 2 tanesi başarılı oluyormuş ve bu başarılı olan estetik hareketler direk avrupa medyasına servis ediliyormuş olay gerçekten pazarlama![]()
Halil hocam naptın sen ya=) mesut u almışsın işi bitirmişsin=) Aziz başkan uyuyormu alooo![]()
Yav bir kariyer yapamayan ben kaldım hele bir tatilden kurtuluyumda aranıza katılıyım başarılar![]()
Tek Transferimiz
Benziayı aldırmıstım sana,isyan ettin beş para etmez diye . Şimdi peşinden koşmuşsun![]()
Lazy ( İsmini söyle ya Lazy diyince olmuyor) ve Halil hocalarım. Sonuçlar fena ötesi birşey hele ki Trabzonsporumun sonucu bambaşka derbide ezici üstünlük kurmak zor olsa gerek
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Çağrı adım seninde selimdi sanırsam memnun oldum![]()
Kadromuz gerçekten çok sağlam avrupadada iyi ilerledik iskeleti bozmadan yapacağımız takviyelerle yarışmaya çalışıcaz ilerleyen zamanlarda ama mesut özil wellington nem gibi adamlar alacak gücümüz yok
Biz genç yeteneklerimizle büyüklerle baş ediyoruz
![]()
Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
" O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
Jose Mourinho
Halil hocam sen varsın diye GS'yi tutuyorum (tabi bu kariyerde)Güzel gidiyoruz.
Adam Maher iyi transfer ama transferlerle gözümüzü boyayamazsın hocaaa , Trabzon maçının açıklamasını istiyor bu taraftarlar ???
Halil hocam gerek transferde gerekse ligde döktürüyo , 2 sene sonra ŞL gelir bu gidişle
Trabzonspor çok iyi bi genç almış ilerde bu ligin tozunu attırır
Fenerbahçe'nin gencide çok iyi kaç paraya alındı acaba ?![]()
[QUOTE=Lesandro Parleo;2499036][B][COLOR="Green"]
Gözümden kaçmış hocam transfer bedeli neden açıklanmıyor acaba ? Çok mu yüksek
5 milyon euro![]()
Hocam ligin tozunu attırır diye sana demedim Allione'a dedimHalil Hoca varken kimse şampiyon olamaz..[/COLOR][/B][/QUOTE]
Çaktırma devamrezil olduk ya la
![]()