Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır ?

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

16 38.10%
  • Berabere Biter

4 9.52%
  • Fenerbahçe Kazanır

22 52.38%
Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon
301 ile 330 arası toplam 374 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe | STSL 28. Hafta

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Kim kimi hangi raddeye getirmiş ? Oynamayacaksa defolsun gitsin. Bu kadar net söylüyorum. Formanın hakkını vermeyen herkes teker teker defolsun.
    E taraftar getirdi. Dunyanin neresinde var pas hatasi yapan kendi oyuncusunu isliklamak? Aksine alkislarlar moral olsun diye. 1 degil 2 degil surekli selcuk ve burak a tepki e ana yeter. Bu çocuklar bu takimin oyuncusu. Bu armayi taşıyorlar. E bi saygisizlik da yok. Kotu oynuyorsa morallendir en olmadı hic tepki verme sessiz kal.
    Yorma beni gece gece sen de cok iyi biliyorsun bu isin sorumlusunun sadece selcuk olmadigini.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Hocam 3 sene oldu ya şampiyonluk gidince yenilik gerektiğini anlıyoruz ki bu takım deplasmanda 3 maç aldı yani hocanın hataları olsa da futbol sahada oynanıyor topçuların da hataları büyük mesela Selçuk yerine Gökhan İnler alınsa fena mı olur. Finansal fair play olayında haklısınız dikkat etmek lazım aynen ama yine de Mancini kalacağına göre Selçuk gider.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Zamanında Engin'in yaptığı vukuatları bile affeden bir teknik direktörümüz vardı. Selçuk'un sorunu ne bilmiyorum daha doğrusu bir sorunu var mı ondan da emin değilim. Ama bir oyuncuya gitsin, takımdan ayrılsın demek, hele ki yabancı kontejyanı gibi bir durum varken doğru değil. O gitse yerine kimi alacaksın ki zaten bu yıl kötü de bir performans sergilemedi Selçuk. Tabii herkesin aklında o ilk geldiği yıldaki Selçuk profili oluştuğundan dolayı şuan ki performansı kötü karşılanıyor.

Birde taraftar ve medya baskısı bizim ülkede üst safhalarda. Zamanında Arda'ya yapılıyordu şimdi Selçuk'a yapılıyor. Eminim ki şuan Selçuk Avrupa'ya transfer olsun şuan ki performansından çok daha üst düzey bir performans koyar ortaya.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cenker atladığın bir şey var o Sneijder'le Selçuk golden sonra sarmaş dolaş oldu bugün. Ben şahsen futbolcular arasında bir problem olduğunu düşünmüyorum. Evet bir gerginlik var ama futbolcular arasındaki ilişki öyle abartılan kadar da kötü değil. Mevzu çok farklı bence. Çünkü Selçuk sezon başından beri iyi değil, istekli değil, sürekli yana ve geriye oynuyor. Elbette Mancini'nin kararlarından memnun olmayabilir, Mancini'yle sorunu olabilir ama bu Selçuk'un performansını açıklamıyor. Selçuk'un başka bir sorunu var ve bazı şeyler üst üste gelince mental olarak büyük zarar gördü. Ancak yine söylüyorum o bandın koldan o formanın sırttan çıkmasını açıklayacak hiçbir mantıklı sebep yok Selçuk'un önce bu olaylara bir açıklık getirmesi lazım. Her zaman başımızın üstünde yeri var ancak bu iş böyle devam etmez.

Edit: Şunu da ekliyim çoğu zaman söylüyorum bizim taraftarın tribün performansını beğenmediğimi hatta genel olarak ülkenin taraftar profilini beğenmediğimi. Açıkcası taraftar gruplarının başında duran reiscikler değişmediği sürece bu performans da böyle devam eder. Taraftarı yönlendiren adamın mantıklı hareket etmesi gerekirken bizde taraftarı çıldırtanlar genellikle bu adamlar oluyor. Bu yüzden stadda yüzlerce kameraya e-bilet'e evet diyorum. Fişlenme olayı falan da hikaye geliyor bana açıkcası. Twitter'ı Facebook'u gerçek adıyla kullananların stadlarda fişleniyoruz goygoyu yapması ağır saçmalık.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

lami cimi yok gozluklerimizi disari cikartirsak goruruz... galatasaraydan melo-eboue net atilmaliydi , fenerbahceden emre zaten atildi , topal ve emenike atilmaliydi...

melonun hareketine gelirsek ben yakistiramadim

+ emre atildiktan sonra mac gayette sakin geçti bi sneijder volkan tartismasi haric ee demekki neymis ortaligi bulandiran belli...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    E taraftar getirdi. Dunyanin neresinde var pas hatasi yapan kendi oyuncusunu isliklamak? Aksine alkislarlar moral olsun diye. 1 degil 2 degil surekli selcuk ve burak a tepki e ana yeter. Bu çocuklar bu takimin oyuncusu. Bu armayi taşıyorlar. E bi saygisizlik da yok. Kotu oynuyorsa morallendir en olmadı hic tepki verme sessiz kal.
    Yorma beni gece gece sen de cok iyi biliyorsun bu isin sorumlusunun sadece selcuk olmadigini.
    Ne taraftarından bahsediyorsun abi ya ? Bu taraftarın gözünde Selçuk İnan bir efsaneydi. Selçuk inan, sneijderiyle diye tezahurat yeter. Ama bugün o tezahuratı bağırıken bile içimiz buruk bağırıyoruz artık. Bu taraftar Selçuk'a da Burak'a da hep destek vermiştir. Ama artık yeter. Kaç sene oldu ? 2 mi 3 mü ya da 4 mü hatırlamıyorum.

Ayrıca sen sürekli Burak durumunda taraftara laf atıp duruyorsun. Bak bakalım bu taraftar Burak'a ne yaşattı bu sezon

http://instagram.com/p/lS1e9SLG7Y/

Çok değil. 4 hafta önce...
    Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bırak şimdi o defolsun tavırlarını bir kenara.

Drogba - Sneijder ilk geldiğinde kulübün anahtarını verseler bu ikiliye kimsenin ağızından tek kelime çıkmazdı. Selçuk İnan da emektar bir oyuncu ve takıma verdiği katkı bu sezon hariç kimse tarafından tartışılamaz.

Selçuk giderse yerine hangi Türk oyuncuyu koyup katkı bekleyeceksiniz merak ediyorum. Yekta mı?

Furkan mı yoksa? Furkan ile Yekta'yı toplasan en fazla Selçuk İnan'ın bu sezon verdiği katkıyı verebilirler. Gökhan'ın antreman olayı, Sneijder'in golden sonra Selçukla sarılmaması ve Selçuk'un bugün yaptığı hareket bunların hepsi tesadüf mü?

O sebeple silmeye çalıştığınız oyuncunun verdiği katkıya da bir bakın. Terim'e de defolsun deniyordu alın defoldu ve durum ortada.
    Ne alakası var Yekta'yla Furkan'la ? Sadece Selçuktan bahsediyoruz. Ayrıca senin bakış açın çıkarcı bi bakış açısı. Adam şuanda saçma sapan bir futbol oynuyor. Bu sene sahada Selçuk yoktu. İstatistik olarak İniesta'yı bile geçmiş olabilir ama adam sahada yok. Tek bi pas veriyor o da asist felan oluyor heralde. Nasıl öyle bir istatistiğe ulaştı hiç birimiz anlayamadık zaten.

Ve bu adam kaptan. Naz yapmaya hakkı yok. Sabri yıllardır kaptanlık yaptı. Açtığı her saçma ortadan sonra tepki aldı. Hiç böyle bir hareket yaptı mı ? Herşeye rağmen kaptanlığını yaptı.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Cenker atladığın bir şey var o Sneijder'le Selçuk golden sonra sarmaş dolaş oldu bugün. Ben şahsen futbolcular arasında bir problem olduğunu düşünmüyorum. Evet bir gerginlik var ama futbolcular arasındaki ilişki öyle abartılan kadar da kötü değil. Mevzu çok farklı bence. Çünkü Selçuk sezon başından beri iyi değil, istekli değil, sürekli yana ve geriye oynuyor. Elbette Mancini'nin kararlarından memnun olmayabilir, Mancini'yle sorunu olabilir ama bu Selçuk'un performansını açıklamıyor. Selçuk'un başka bir sorunu var ve bazı şeyler üst üste gelince mental olarak büyük zarar gördü. Ancak yine söylüyorum o bandın koldan o formanın sırttan çıkmasını açıklayacak hiçbir mantıklı sebep yok Selçuk'un önce bu olaylara bir açıklık getirmesi lazım. Her zaman başımızın üstünde yeri var ancak bu iş böyle devam etmez.

Edit: Şunu da ekliyim çoğu zaman söylüyorum bizim taraftarın tribün performansını beğenmediğimi hatta genel olarak ülkenin taraftar profilini beğenmediğimi. Açıkcası taraftar gruplarının başında duran reiscikler değişmediği sürece bu performans da böyle devam eder. Taraftarı yönlendiren adamın mantıklı hareket etmesi gerekirken bizde taraftarı çıldırtanlar genellikle bu adamlar oluyor. Bu yüzden stadda yüzlerce kameraya e-bilet'e evet diyorum. Fişlenme olayı falan da hikaye geliyor bana açıkcası. Twitter'ı Facebook'u gerçek adıyla kullananların stadlarda fişleniyoruz goygoyu yapması ağır saçmalık.
    Bak haklısın o konuda ben Selçuk haklı falan demiyorum zaten.

Sabahtan beri ;''Defolsun'', ''Tutan yok, buyursun gitsin'' tarzı yorumlar var. Bu kadar basit olsa bu iş maçtan hemen sonra kovulurdu zaten takımdan. Her şeyin bir sebebi vardır maç içinde Mancini çok gereksiz tepkiler veriyor bazen.

İngiltere de maç içinde uyuyan adam burada Yılmaz Vural kesildi. Selçuk öyle bir anda harcanacak adam değil yoksa gitsin banane. Galatasaray'dan böyle bir adamın gitmesi bizim işimize gelir.

Ben oyuncular arası sorun olduğunu da halen düşünüyorum. Gösterişten çıkıp sorun yok diyen adam maç içinde golden sonra gidip birbirine de sarılır yani.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

He ayrıca o futbolculara sahip çıkmıyor diye eleştirdiğiniz ultrAslan şuan Selçuk İnan'a destek fotoğrafları paylaşıp duruyor.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

Quote Originally Posted by byariff View Post
    lami cimi yok gozluklerimizi disari cikartirsak goruruz... galatasaraydan melo-eboue net atilmaliydi , fenerbahceden emre zaten atildi , topal ve emenike atilmaliydi...

melonun hareketine gelirsek ben yakistiramadim

+ emre atildiktan sonra mac gayette sakin geçti bi sneijder volkan tartismasi haric ee demekki neymis ortaligi bulandiran belli...
    sari kartlar bir cogu gereksizdi arif. macin gerginligine bir sebep de buydu. oyuncular macta adaletsizlik oldugunu sezince zaten is cigrindan cikiyor. ama emre-melo eslesmesi zaten karta gebeydi, emre de bu duelloda kaybeden oldu. melo evsahibi avantajini kullandi sayilir. benim gordugum eboue ve melo bilincli emrenin uzerine oynadilar mac boyu, emre de oltaya geldi.

kirmizi ciktiktan sonra da macin gerginlik seviyesi fenerbahce icin bir tik artti bence ayrica, gs yonunden mac rahatlamis gibi gorunse de fbli olarak kendi penceremden gordugum bizim topcular normalden daha gergin hale geldiler. agresiflikleri artti. emreden once 2 kisi, sonraysa 6 kisi sari kart gordu. macin genelinde hava olumsuzdu, her zamanki derbilerden biri oldu iste. futbolu az, kavgasi bol

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

He ayrıca o futbolculara sahip çıkmıyor diye eleştirdiğiniz ultrAslan şuan Selçuk İnan'a destek fotoğrafları paylaşıp duruyor.
    Ultraslan'ın facebook hesabı destek oluyor. Oranın admini. Reisler(!)'den emir alarak. Peki ya pegasustakiler? Taraftarlar? Sen önce bi bak kendine diyosun ki artık yeter destek olduk olduk yeter diyosun. Selçuk'a kaç kere destek olundu. Burak'ı bi kenara bırakıyorum. Adam formsuz bende kabul ediyorum. Ama yapılanlar ayıp gerçekten. Adam formdayken kralsın efsanesin Selçuk formsuzken gitsin, böyle şey mi olur?

Selçuk umarım gider, biz onu haketmiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

@mpaker66

xavi-selcuk resimlerini birlestirenler simdi selcuk inan-selcuk sahin resimlerini birlestiriyor. klasik turkiye profili, birgun goklere cikartiriz obur gun yerin dibine sokariz.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ultraslan'ın facebook hesabı destek oluyor. Oranın admini. Reisler(!)'den emir alarak. Peki ya pegasustakiler? Taraftarlar? Sen önce bi bak kendine diyosun ki artık yeter destek olduk olduk yeter diyosun. Selçuk'a kaç kere destek olundu. Burak'ı bi kenara bırakıyorum. Adam formsuz bende kabul ediyorum. Ama yapılanlar ayıp gerçekten. Adam formdayken kralsın efsanesin Selçuk formsuzken gitsin, böyle şey mi olur?

Selçuk umarım gider, biz onu haketmiyoruz.
    Pegasus'u ultrAslan olarak kabul edemezsin ki ? Orda tribün kapasitesini bilmiyorum ama sanırım 10-15 bin insan var. Kaçı ultrAslan onların ? Kaçı gerçekten Galatasaray'lı ? Kaçı haftaya Kasımpaşa maçını izlemeye, daha doğrusu desteklemeye gelecek ? ultrAslan bir emir altında hareket eden bir ordu değildir. Al bende ultrAslan'dayım. Ama istersem yarın Selçuk'u ıslıklarım, istersem alkışlarım. Bu benim hür irademe bağlı. O an insanlar anlık bir tepki veriyor zaten. Onu hiç bir Allah'ın kulu kontrol edemez.

Burak'ı bi kenara bırakmaman gerekir aslında. Önümüzde Burak gibi güzel bir örnek var. Adamın futbol zekası olmaya bilir, aldığı topları saçma sapan bir şekilde kaptırıyor olabilir, topu kontrol edemiyor olabilir ama bakın nasıl çabalıyor, nasıl koşuyor, nasıl kayıyor, nasıl pres yapıyor. Sonunda da en büyük alkışı alıyor tribünlerden.

Selçuk istediği kadar kötü oynasın. İsterse ortasahadan kendi kalesine gol atsın, eğer çaba gösterirse bu tribünler onu yine alkışlar. Ama adam son yıllarda aşırı pasif. Nerde eski Selçuk ? Her topu alan Selçuk ?

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Pegasus'u ultrAslan olarak kabul edemezsin ki ? Orda tribün kapasitesini bilmiyorum ama sanırım 10-15 bin insan var. Kaçı ultrAslan onların ? Kaçı gerçekten Galatasaray'lı ? Kaçı haftaya Kasımpaşa maçını izlemeye, daha doğrusu desteklemeye gelecek ? ultrAslan bir emir altında hareket eden bir ordu değildir. Al bende ultrAslan'dayım. Ama istersem yarın Selçuk'u ıslıklarım, istersem alkışlarım. Bu benim hür irademe bağlı. O an insanlar anlık bir tepki veriyor zaten. Onu hiç bir Allah'ın kulu kontrol edemez.

Burak'ı bi kenara bırakmaman gerekir aslında. Önümüzde Burak gibi güzel bir örnek var. Adamın futbol zekası olmaya bilir, aldığı topları saçma sapan bir şekilde kaptırıyor olabilir, topu kontrol edemiyor olabilir ama bakın nasıl çabalıyor, nasıl koşuyor, nasıl kayıyor, nasıl pres yapıyor. Sonunda da en büyük alkışı alıyor tribünlerden.

Selçuk istediği kadar kötü oynasın. İsterse ortasahadan kendi kalesine gol atsın, eğer çaba gösterirse bu tribünler onu yine alkışlar. Ama adam son yıllarda aşırı pasif. Nerde eski Selçuk ? Her topu alan Selçuk ?
    Ultraslan'ı sen karıştımışsın işin içine sonra da herkesi Ultraslan'dan sayamazsın diyosun. Evet bende onu diyorum herkesi Ultraslandan sayamazsın. Sayfası destek oluyor zaten.

Burak'ı bir kenara bırak dememin sebebi Burak bayağı bi tartışıldı 2 senedir. Yoksa beni bilen bilir Burak'ı en çok savunanlardan biriyimdir. Sohbet alanında tartışmışlığım olmuştur Burak için. Çünkü evet dediğin gibi çabalıyor çırpınıyor.

Selçuk formsuz evet ama dediğin gibi umursamaz asla değil. Sence Selçuk bugün her topu almadı mı? Sorumluluk almadı mı? Yapması gerek koşuları yapmadı mı? Rakip hızlı çıkarken ekstra efor safedip faul yapmadı mı? Bence hepsini yaptı. Bence hiçte pasif falan değil Selçuk. Tek sorunu biraz kendine güvenini yitirmiş olmanın verdiği tercih hataları. Yoksa fazlasıyla çırpınıyor adam. Bi kere onun karakterinde yok vurdumduymazlık.

Selçuğa yapılanlar ayıp. Yukarda ne hali varsa görsün tavırları flan. Üzüyor insanı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Ultraslan'ı sen karıştımışsın işin içine sonra da herkesi Ultraslan'dan sayamazsın diyosun. Evet bende onu diyorum herkesi Ultraslandan sayamazsın. Sayfası destek oluyor zaten.

Burak'ı bir kenara bırak dememin sebebi Burak bayağı bi tartışıldı 2 senedir. Yoksa beni bilen bilir Burak'ı en çok savunanlardan biriyimdir. Sohbet alanında tartışmışlığım olmuştur Burak için. Çünkü evet dediğin gibi çabalıyor çırpınıyor.

Selçuk formsuz evet ama dediğin gibi umursamaz asla değil. Sence Selçuk bugün her topu almadı mı? Sorumluluk almadı mı? Yapması gerek koşuları yapmadı mı? Rakip hızlı çıkarken ekstra efor safedip faul yapmadı mı? Bence hepsini yaptı. Bence hiçte pasif falan değil Selçuk. Tek sorunu biraz kendine güvenini yitirmiş olmanın verdiği tercih hataları. Yoksa fazlasıyla çırpınıyor adam. Bi kere onun karakterinde yok vurdumduymazlık.

Selçuğa yapılanlar ayıp. Yukarda ne hali varsa görsün tavırları flan. Üzüyor insanı.
    ultrAslan'ı benden önce karıştıranlar olmuştu onlara cevaben dedim onu Ayrıca kaldı ki o an o ıslıkların ultrAslan tarafından geldiğini nereden biliyorsunuz ? Belki numaralı ıslıkladı sadece ? (He bence de Pegasus daha çok ıslıklamıştır ama yükü ultrAslan'a atamazsınız. O statta 55 bin kişi var.)

Bugün Selçuk iyi oynadı zaten. Maçı izlerken arkadaşlara da dedim Selçuk bugün baya iyi oynuyor diye. Ama böyle maç seçip oynayacaklarsa olmaz bu iş. Drogba'da bugün çok iyiydi ama biliyoruz ki o da maç seçiyor. Selçuk için dediklerimi Drogba için de demiştim daha önceden. Böyle maç seçeceklerse olmaz bu iş.

Dediğim gibi Selçuk bugün iyi oynadı, hatta maç içinde alkışta almıştır ama haftalardır ona içten içe kızgınlık vardı zaten. Yaptığı son hareket de patlama noktası oldu taraftar için. Ya gerçi ne patlaması yahu ? Siz buna tepki mi diyorsunuz ? Altı üstü 5-10 saniye süren bir ıslık. Eğer biz bu maçı kaybetseydik siz o zaman görürdünüz olanları. Tüm sanal alem şuan Selçuk'a nefret kusuyor olurdu. Statta yönetim istifa diye başlanıp başta Selçuk olmak üzere bir çok protesto yapılırdı. Sırf Fener galibiyeti diye çoğu şeyin üstü kapatıldı bu gece. Ama sadece bu gece. Bakalım ilerleyen haftalar ne olacak, ne değişecek. Eğer yine deplasmanda dandik dandik oynalarlarsa istemediğimiz görüntüler oluşur arenada.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Takımcak formsusuz. Deplasmanda yine aynı şeyler olacaktır. Bu maçtada rakip 10 kişi kaldıktan sonra ezmemiz lazımken hiç bir şey yapmadık. Sabri girdikten sonra hareketlendirdi yeminlen. Takımda herkes o kadar yavaş oynuyorki. Semih ve Yekta beni deli ediyor. Topu atyaklarında oyalayıp 5-10 sanniye sonrada en yakınındakine pas atıyor. Pasda o kadar temposuz oluyor ki 1-2 saniyede gidiyor. Barcelona o kadr sürede 5-6 pas yapıyor. Biz 1 pas. Ben buna deli oluyorum. Biri ayağına aldığında Sneijder haricinde boşa çıkanda olmuyor. Al ver oynu oynuyoruz sonrada. Burak kaç pozisyonda çapraz içe kaçsa Eboue boşa çıkacak arkadan gelip ama Burak sap gibi yerinde duruyor. Nerde onda o futbol zekası. Valla yatın kalkın Sneijder'e Melo'ya Alex'e Eboue'ye Drogba'ya dua edin beyler. Futbolu bilmek ayrı bir şey.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    @mpaker66

xavi-selcuk resimlerini birlestirenler simdi selcuk inan-selcuk sahin resimlerini birlestiriyor. klasik turkiye profili, birgun goklere cikartiriz obur gun yerin dibine sokariz.
    Valla ben geçen sene bir önceki sezonki (2011/12) performansını baz alarak Pirlo'yla bile kıyaslamıştım milli takım olayı konuşulduğunda, şimdi yerin dibine sokuyorum yalan yok

Ama bu sene Nedved'in de değindiği gibi tepkimiz mücadele etmemesi ve ruhsuz oynamasına. Tamam takımlar üstüste şampiyonluk yaşadığında sonraki sezonlarda bu tür düşüşler olabilir, oyuncular eskisi kadar motive olamayabilirler ama sen kaptansın, senin böyle bir lüksün yok. Selçuk bunu anlamıyor. Tepkileri nankörlük olarak görüyor muhtemelen.

Nedved'in Sabri örneği de çok yerinde oldu. O herşeyi açıklıyor zaten.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Aslında bu durum Sabri'nin neden kaptan olduğunu da açıklıyor. Şuana kadar Türkiye'de bu kadar dalga geçilen ve geyik yapılan bir futbolcu yoktur. Sabri ile ilgili sosyal medyalarda bu kadar geyik yapılmasına rağmen bunlara aldırış etmedi. Bazen 4-5 maç yedekte oturdu ona da ses etmedi. Görev verildiği zaman canla başla mücadele etti. Şimdi bu tipte bir oyuncu varken takımın 2. kaptanı olan Selçuk'un bu durumu taraftarın tepkisini çekiyor. Olay bu aslında.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Neyse beyler her ne kadar yensekte siz şunu bi izleyip uyuyun. O zamanki futbolun 100'de 1'i yok bizde.
    http://www.ligtv.com.tr/lig/spor-tot...ahce-mac-ozeti

İnanılmaz oynamıştık gerçekten.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TT Arena'da olaysız bir derbi daha. Son yıllarda Saraçoğlu, İnönü-Olimpiyat ve Avni Aker'de olanları hatırladıkça... Bir kez daha helal olsun seyircimize.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    TT Arena'da olaysız bir derbi daha. Son yıllarda Saraçoğlu, İnönü-Olimpiyat ve Avni Aker'de olanları hatırladıkça... Bir kez daha helal olsun seyircimize.
    Ceza gelecek ama. Maçın başında ettik küfür bayağı.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Maçtan önce ''taraftarlar saha içinde oyuna etki edecek bir şey yapmasın yeter'' dedik. Bu sefer de saha içindeki oyuncular maçı pisleştirdi.

Üst üste kartlar, gereksiz fauller, hareketler ve sonuç bir zevksiz derbi daha. Taraftarları tebrik ederim, küfür elbet olacak maalesef bazı şeylerin önüne geçemiyoruz ama sahaya yansıyacak bir durum olmadı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Çok abartıyorsunuz beyler Selçuk hep uyumlu sakin ve karakter sahibi oldu.El birliği ile Arda'yı gönderen ultrAslan şimdi Selçuk'a bulaştı.Destek verdik verdik artık yeter diyorsunuz da bu adam kesinlikle hak ettiği desteği görmüyor.Evet Selçuk gitsin dedim bende ancak Mancini'ye kızıp böyle davrandığına istinaden "gitmek istiyorsa gitsin" dedim.Uç beş taraftar gitsin kalsın deyince bunlar olacaksa bıraksınlar takımı uA reisine,o yönetsin.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Çok abartıyorsunuz beyler Selçuk hep uyumlu sakin ve karakter sahibi oldu.El birliği ile Arda'yı gönderen ultrAslan şimdi Selçuk'a bulaştı.Destek verdik verdik artık yeter diyorsunuz da bu adam kesinlikle hak ettiği desteği görmüyor.Evet Selçuk gitsin dedim bende ancak Mancini'ye kızıp böyle davrandığına istinaden "gitmek istiyorsa gitsin" dedim.Uç beş taraftar gitsin kalsın deyince bunlar olacaksa bıraksınlar takımı uA reisine,o yönetsin.
    Tüm bu olaylar bir yana belki de kulübe de Mancini yerine uA başkanı Veysel abi olsa belki de takım daha iyi oynar En azından ikinci yarı geriye kapanmazdık, Galatasaray gibi saldırırdık. O tribünle yüzlerce Fatih Terim hırsı verebilecek insan var. Keşke böyle maçlarda 1-2 taraftarı soyunma odasına sokma hakkımız olsa

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Türk futbolu neden gelişmiyor sorusunun cevabı yukarı da.

Cihan abi sana katılmamakla beraber "Haydi koçlarım ,aslanlarım" la düzenli bir başarı sağlanacağına inanmıyorum zaten bizim taraftar olarak en büyük sorunumuz Fm'de özelliği 8 olan sabrımız.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Türk futbolu neden gelişmiyor sorusunun cevabı yukarı da.

Cihan abi sana katılmamakla beraber "Haydi koçlarım ,aslanlarım" la düzenli bir başarı sağlanacağına inanmıyorum zaten bizim taraftar olarak en büyük sorunumuz Fm'de özelliği 8 olan sabrımız.
    Peh. Adam beni türk futbolunun katili ilan etti

Zaten sadece Hadi koçum demiyorum ki. Teknik adamın yanına bir de böyle takımı gazlayacak etki veren bir şey olmalı. Aslında Tugay var takımı en iyi bilen ama Tugay'ın karakter yapısını pek tanımıyorum. Belki bağıran çağıran bir karakteri olsaydı daha iyi olabilirdi.

Sen olmayacak bir örnek verdin, bende olmayacak bir örneğe olmayacak bir benzetme yaptım

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Olmayacak bir örnek verdim veya vermedim bu ultrAslan'ın vukuatlarını örtmez.Belki bilinçli belki bilinçsiz olarak yapılıyor bilmiyorum ancak uA öyle topçusuna sahip çıkan bir grup değil.Melo'ya bile gereken değer verilmiyor,ona bile.2 maç kötü oynasa o da ıslıklanır ki bu Selçuk'un da ilk ıslıklanışı değil.Futbolculardan bizler gibi davranmalarını beklemek çok acımasızca üstelik bu adam oyun olarak değil karakteriyle o kaptanlığı almış bir isim.Bundan sonra berbat bile oynasa,trip bile atsa takımdan ayrılana kadar Selçuk'a sahip çıkacağım.Arda'ya yaptıklarımı Selçuk'a yapmayacağım.Bir hata bir kez yapılır.

Sen tabi farklı düşüncedesin abi saygı duyarım,el birliği ile yollayın Selçuk'u.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Sana göre Galatasaray kaptanının trip yapmaya, formasını, pazubandını çıkarıp bırakma hakkı vardır, benim görüşüme göre yoktur. Belki de ben yanlış düşünüyorumdur. Ben de senin görüşüne saygı duyarım

Bir de konunun ultrAslan'la alakası yok. Ben bağımsız olsam da Selçuk'un bu hareketini eleştiririm. Ki zaten forumda veya dışarda da ultrAslan'dan olmayıp, hatta uA'yı sevmeyip Selçuk'u eleştirenler de var.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Bana göre de trip yapmaya hakkı yoktur ancak bu adam tanıdığımız bildiğimiz Selçuk,olayı bir de ondan dinlemeliyiz gitmek istiyorsa zaten gidecektir.Ünal Aysal'ın en sevdiğim huyu bu,gidene kal demiyor.
    Last edited by europeanconquer : 07.Nisan.2014 at 04:47

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya beyler kusura bakmayın yerin dibine sokuyorlar falan diyorsunuzda bu adam milyonlar kazanıyor dimi? Sorunu ne olursa olsun bir insan morali bozuk diye işini bu kadar savsaklamaz.Bir devlet memuru evde karısıyla kavga edince işini aksatıyor mu?Yüzü asık olur, agresif olur ama oturupta naz yapmaz.
    Tek hatamız var oda bu kardeşimizi çok şımartmışız.Buna dayanarak kendisi bize naz yapıyor.Ay bunaldım ay oynamak istemiyorum ay topu yana atıyım.Kusura bakmasın Türkiye'nin en büyük 3 takımından birindesin.Burada öyle bir serbestlik yok...Koskoca ŞL maçındasın saniye 6 Selçuk top kaybediyor.Selçuk ki takımın en iyi pas yapan adamı.Bazı şeylerede gözünü kapayamazsın daha fazla...

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

milyon eurolar kazanan adam trip yapamaz o formayi cikartamaz...

Sayfa 11 / 13 İlkİlk ... 910111213 SonSon

Mesaj Yetkileri