Sayfa 11 / 18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Turkiye ligini iyi tanitip, ileride diger ulkelerin yayin hakkini satin almaya ikna etmek ve boylece takimlarin gelirlerini arttirmak icin harika bir firsatti bu. Bunu da teptik..
    Varol batman....

Nesil
    2006

Alex 20 numaralı formayı giydi? 10 numaralı forma verilmemiş miydi?

kezmanın yaptığı profesyonellik(!!!!!) ibrahim üzülmez'i sinirlendirdi.ibrahim yerine çoğu oyuncu da bunları yapardı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Alex 10 numara giyecekti harbi belki yönetim 10 numarayı yeni transfere saklıyorduk

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

fenerbahçeyi tebrik ederim..kupayı kim alsa hakkı olurdu iki takımda kötü oynamadı..

Beşiktaş oynadı , Fenerbahçe kazandı gene oyun için klass hareketlerinide eksik etmedi.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

İkisinin yaptığıda profesyonellik dışıydı..!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fenerbahce'yi tebrik ediyorum.Sadece tek şikayetim şu ki:Kezman'ın son dakkalarda yaptığı gereksizce oyunu germesi.Beni çok kızdırdı.İbrahim üzülmezin yerine olsam heralde adamın kafasına tekme atardım dürüstçe söyleyeyim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Beşiktaş'ın gençlerini çok beğendim. Gerçi yenen 2. golde İbrahim Kaş biraz hatalı bastı Deniz'e ama oda orta sahanın boşluğundan kaynaklı idi.

Serdar Özkan ise oynadığı süre içerisinde ne kadar kaliteli bir kumaşı oldugunu gösterdi.

Mehmet Yozgatlı'da oynadıgı süre içerisinde görevini yapmış gözüktü.

Kısacası Beşiktaş sağlam bir takım lma yolunda ilerliyor. İnşallah Ertuğrul hocayla birlikte iyi işler başaracaklar.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Beşiktaş'ın gençlerini çok beğendim. Gerçi yenen 2. golde İbrahim Kaş biraz hatalı bastı Deniz'e ama oda orta sahanın boşluğundan kaynaklı idi.
    O pozisyonda bence Ibrahim Kas yapilmasi gerekeni yapti, yani defans cizgisi ile karsi karsiya kalan ve yuzu kaleye donuk oyuncunun onunu kapatmak icin mudahale etti.

Ibrahim Kas Kezman'i arkada bos birakti ama orada Kezman'i markaj altina almasi gereken ya Ibrahim Toraman'di ya da Ibrahim Uzulmez'di (tam net goremedim hangisi ama buyuk ihtimalle Toraman. Alan markaji yapildigina gore Ibrahim'in one cikacagini gorup, Toraman'in Kas'in yerine kaymasi gerekirdi.

Bu arada protesto ediyorum Besiktas'i. Sahada 4 tane Ibrahim var. Ne bu yahu.. Mac yorumu yaparken hepsinin ismini uzun uzun yazmak gerekiyor..

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O pozisyonda bence Ibrahim Kas yapilmasi gerekeni yapti, yani defans cizgisi ile karsi karsiya kalan ve yuzu kaleye donuk oyuncunun onunu kapatmak icin mudahale etti.

Ibrahim Kas Kezman'i arkada bos birakti ama orada Kezman'i markaj altina almasi gereken ya Ibrahim Toraman'di ya da Ibrahim Uzulmez'di (tam net goremedim hangisi ama buyuk ihtimalle Toraman. Alan markaji yapildigina gore Ibrahim'in one cikacagini gorup, Toraman'in Kas'in yerine kaymasi gerekirdi.

Bu arada protesto ediyorum Besiktas'i. Sahada 4 tane Ibrahim var. Ne bu yahu.. Mac yorumu yaparken hepsinin ismini uzun uzun yazmak gerekiyor..
    Abi tabi öyle dogru diyorsun ama orada Deniz'i karşılayacak adam Koray olmalı en kötü ihtimalle. Kaş pozisyonunu kaybetmemeliydi bence. Serdar Kurtuluş Kezman'ı kapatmaya çalıştı ancak yetişemedi ve gol oldu. Kaş pozisyonunu kaybetmese ne Deniz pas verebilecekti nede Kezman topla buluşacaktı.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    Abi tabi öyle dogru diyorsun ama orada Deniz'i karşılayacak adam Koray olmalı en kötü ihtimalle. Kaş pozisyonunu kaybetmemeliydi bence. Serdar Kurtuluş Kezman'ı kapatmaya çalıştı ancak yetişemedi ve gol oldu. Kaş pozisyonunu kaybetmese ne Deniz pas verebilecekti nede Kezman topla buluşacaktı.
    Yanilmiyorsam Koray pozisyondan dusmus durumda idi, yani Deniz'in arkasinda idi. Orada Ibrahim Kas hareketlenmese Deniz'e cok daha basit pas imkani saglardi, Kezman'in saga dogru deplase olmaisna gerek kalmazdi. Ibrahim Kas one cikinca, Kezman pasi alma acisi daraldigi icin saga dogru deplase oldu ve ya Toraman, ya da Uzulmez'e dogru ilerledi, bu sirada da Deniz pasi verdi. Arkadan kosup yetismesi gerekecek Serdar'in yapabilecegi pek bir sey yoktu o pozisyonda, esas defansin solunu savunanlarin gobege yaklasmalari gerekirdi.

Tabi biraz yarim yamalak izledim pozisyonu teknik sorunlar nedeniyle ama bence pozisyonda en kusursuz kisiler Ibrahim Kas ve Serdar.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Yanilmiyorsam Koray pozisyondan dusmus durumda idi, yani Deniz'in arkasinda idi. Orada Ibrahim Kas hareketlenmese Deniz'e cok daha basit pas imkani saglardi, Kezman'in saga dogru deplase olmaisna gerek kalmazdi. Ibrahim Kas one cikinca, Kezman pasi alma acisi daraldigi icin saga dogru deplase oldu ve ya Toraman, ya da Uzulmez'e dogru ilerledi, bu sirada da Deniz pasi verdi. Arkadan kosup yetismesi gerekecek Serdar'in yapabilecegi pek bir sey yoktu o pozisyonda, esas defansin solunu savunanlarin gobege yaklasmalari gerekirdi.

Tabi biraz yarim yamalak izledim pozisyonu teknik sorunlar nedeniyle ama bence pozisyonda en kusursuz kisiler Ibrahim Kas ve Serdar.
    Aslında Toraman kapatmalıydı sanırsam Kaş'ın açığını ama oda biraz ağır kaldı haklısın aslında.
    Ayrıca bukadar karmaşanın içerisinde cevap verdiğin içinde sağol abi. .)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

+ oalrak Serdar sağ taraftan yetişti Kezman'ın önüne hamle yaptı ama Kezman diğer köşeye vurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Kezman başlattı, İbrahim Üzülmez sinirlerine hakim olamadı devam ettirdi.. İkisinin de hareketi yanlış, sportmenliğe aykırı.. Ceza gelecekse ikisine de aynı gelmeliydi, tahrik de suç sonuçta..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kezman başlattı, İbrahim Üzülmez sinirlerine hakim olamadı devam ettirdi.. İkisinin de hareketi yanlış, sportmenliğe aykırı.. Ceza gelecekse ikisine de aynı gelmeliydi, tahrik de suç sonuçta..
    Malesef federasyonumuz tahrik'e suç gözüyle bakmıyor geçen sende Appaih'ın Erciyes maçında bir kafa atma girişimi olmuştu orda da tahrik vardı ama ceza gelmedi aynı şekilde yine sezon içinde lugano'da bir çok kez böyle rakibi tahrik edip kart görmesini sağladı. Bence iki oyuncuya da ceza çıkmaz çıkarsa da Kezman'a verileceğini sanmıyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Malesef federasyonumuz tahrik'e suç gözüyle bakmıyor geçen sende Appaih'ın Erciyes maçında bir kafa atma girişimi olmuştu orda da tahrik vardı ama ceza gelmedi aynı şekilde yine sezon içinde lugano'da bir çok kez böyle rakibi tahrik edip kart görmesini sağladı. Bence iki oyuncuya da ceza çıkmaz çıkarsa da Kezman'a verileceğini sanmıyorum
    Adalet elbet gelecek bir gün, umutla beklemeye devam.. (:

Beşiktaş:1 - Fenerbahçe:2

Futbol Takımımız, Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılarımız'ın golünü 20. dakikada Bobo kaydederken, İbrahim Üzülmez 90. dakikada kırmızı kart gördü.

Almanya'nın Köln kentindeki Rhein Energie Stadyumu'nda mücadeleyi Fırat Aydınus yönetti.

Karşılaşma çok sıcak bir havada oynandı. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle mücadeleyi tribünden izledi. Gurbetçi taraftarlarımız karşılaşma boyunca oyuncularımıza büyük bir destek verdi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Fenerbahçe daha atak bir futbol sergiledi. Ancak siyah-beyazlılarımız rakibinin ilk ataklarını savuşturduktan sonra rakip kalede tehlikeler yarattı. 12. dakikada Delgado'nun sert şutu üst direkte patladı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra ise Fenerbahçe, Deivid ile 1-0 öne geçti. 20. dakikada sağ kanatta Mehmet Yozgatlı topu Edu'dan kaptı ve ceza sahasındaki Bobo'ya ortaladı. Brezilyalı yıldızımız topu bekletmeden kaleye gönderdi ve skora 1-1 eşitlik geldi. İlerleyen dakikalarda her iki takım da etkili ataklar yaptı, ancak skor değişmeyince ilk yarı 1-1 tamamlandı.

Takımımız, ikinci yarıya oyuncu değiştirerek girdi. İbrahim Akın, çıkarken yerini Şilili Tello'ya bıraktı. İkinci yarıda her iki takım da ilk yarıya oranla daha temkinli futbol sergiledi. Siyah-beyazlılarımız uzaktan şutlarla rakip kaleyi yokladı. 62. dakikada sakatlık geçiren Mehmet Yozgatlı oyunu terk ederken, yerine genç Serdar Özkan girdi.

İkinci yarının son anları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Takımımız, tehlikeli ataklarda bulunmasına karşın golle buluşamadı. 85. dakikada ise Kezman Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

86. dakikada Koray Avcı'nın yerine Can Erdem oyuna dahil oldu. İbrahim Üzülmez 90. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda Ekibimiz, gol bulamayınca Fenerbahçe mücadeleyi 2-1 kazandı.

MAÇIN AYRINTILARI

Stat: Rhein Energie / Köln
    Hakemler: Fırat Aydınus, Emre Eyisoy, Bahattin Duran, M.Kamil Abitoğlu (4.)

Beşiktaş: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Mehmet Yozgatlı(Dk. 62 Serdar Özkan), Koray Avcı (Dk.88 Can Erdem), Edouard Cisse, İbrahim Akın (Dk.46 Tello), Matias Delgado, Bobo.

Yedekler: Rüştü Reçber, Ali Tandoğan, Baki, Mercimek, Serdar Özkan, Tello, Can Erdem, Fahri Tatan

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam

Fenerbahçe:Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Uğur Boral(Dk.64 Ali Bilgin), Alex (Dk.79 Kazım), Kezman (Dk.90 Selçuk).

Yedekler: Volkan, Vederson, Kazım, Ali Bilgin, Selçuk, Gürhan, Gökhan

Teknik Direktör: Zico

Goller: Bobo (Dk.20)
    Deivid (Dk. 14), Kezman (Dk.45) Fenerbahçe

Sarı Kartlar: Koray Avcı (Dk.67), İbharim Toraman (90+4)
    Edu (Dk.5), Roberto Carlos (Dk.50), Kezman (Dk.87) Fenerbahçe

Kırmızı Kart: İbrahim Üzülmez (Dk.90)

1.DEVRE

11. dakikada geliştirdiğimiz atakta ceza sahasına sızan İbrahim Akın, aşırtma topu iyi kontrol etti ve zor pozisyonda olmasına karşın topu aşırtarak ağlarla buluşturmak istedi, ancak Fenerbahçe savunması tehlikeyi önledi.

12. dakikada Delgado'nun sol kanattan sert şutu üst direkte patladı.

14. dakikada Alex'in pasında topa dokunan Deivid Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

20. dakikada sağ kanattan gerçekleştirdiğimiz atakta Mehmet Yozgatlı, Edu'dan kaptığı topu ceza sahasındaki Bobo'ya ortaladı. Bobo, gelen topu hiç bekletmeden ağlarla buluşturdu. (1-1)

24. dakikada Bobo'nun sağ kanattan ortaladığı topa Delgado hafifçe dokundu. Delgado'dan sonra yükselen İbrahim Toraman, çok az bir farklı topa dokunamadı. Önemli bir gol pozisyonu kaçtı.

26. dakikada Delgado'nun ortasında Cisse topa dönerek vurdu, meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta çıktı.

İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

2.DEVRE

46. dakikada İbrahim Akın oyundan çıkarken, yerine Tello girdi.

51. dakikada Tello'nun ceza sahası yayı içinden kullandığı serbest vuruşta top barajdan sekerek kornere çıktı.

54. dakikada Tello'nun ortasında Delgado arka direkte topa kafayla vurdu. Meşin yuvarlak direğin yanından dışarı çıktı.

59. dakikada Delgado'nun uzaktan sert şutu yandan dışarı çıktı.

61. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın sert şutu kaleci Serdar çelmeyi başardı. Yozgatlı bu vuruştan sonra sakatlık geçirdi.

62. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın yerine Serdar Özkan oyuna dahil oldu.

71. dakikada Serdar Özkan'ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Bobo ve Delgado, topu kontrol edemeyince bir gol daha kaçtı.

72. dakikadaki Fenerbahçe atağında Ali Bilgin'in kafa şutunu kalecimiz Hakan Arıkan çıkarttı.

76. dakikada Tello ile kullandığımız serbest atışta Şilili oyuncumuzun sert şutunu Fenerbahçe kalecisi Serdar çıkarttı. Dönen topa hamle yapan Cisse'nin vuruşu da yine Serdar da kaldı.

85. dakikada Kezman Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

90. dakikada hakem Fırat Aydınus İbrahim Üzülmez'e, Kezman'a müdahalesi nedeniyle kırmızı kart gösterdi.

Karşılaşma 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Serdarlar çok iyi beşiktaşta İ.Kaşta hiç sırıtmadı bjknin geleceği çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

Bu arada ben Deivid ile Colin Kazim'i cok beyendim Kazim topu ayaginda saklayabilen iyi paslar atabilen bir oyuncu.

Nesil
    2006

Bu arada iddaa'da maç skorunu bildim ama ne yazıkki oynamadım. 1'e 6.5 veriyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    BJK İnönü Stadı

Evet güzel maç Kezman'la gölgelenmese çok süper olacaktı ama neyse.. Gençlerimiz harika, Cisse'de Sheriff maçına oranla iyiydi.

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by THe MaNgLeR_ View Post
    Evet güzel maç Kezman'la gölgelenmese çok süper olacaktı ama neyse.. Gençlerimiz harika, Cisse'de Sheriff maçına oranla iyiydi.
    Ya arkadaslar tmm kezman tahrik etti de ya üzülmez de gitti ona diz attı veya tekme attı farketmez sonuçta çok sert bir hareket yaptı. Ama daha o olayın tek sorumlusu kezman diyosunuz ya anlamıyorum.İbo daha suçluydu o pozisyonda Ceza verilecekse Üzülmeze daha ağır bir ceza verilmesi gerekir.
    Ayrıca Deniz ve Deivid Fenerde Koray ve Bobo da BJK da maçın adamıydı.
    Beşiktaşı da tebrik ediyorum oynadığı gzl oyun için

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezman futbol oynamayı haketmiyor.Futbolu batırıyor kesinlikle.Sadece buna kızdım ve acaip sinirliyim.Yoksa tabii bu işte yenilgide var.Ama Kezman kesinlikle futbolun adını kirletti.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Carlos beklenilende çok uzakta bir performans gösterdi bence.

Biraz fazla mı abarttık ne?

Kezman kendi ni yere atana kadar her şey iyiydi... FB kazanıyodu Kezman ın yaptığı şey ayıp...

FB ye Tebrikler...Hayırlı oslun kupaları...

Zico Kıraç'ın şarkısını ezberlemiş iyice

Kaldırmadık kupa bırakmayan Carlos bir kupa daha ekledi kariyerine

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Carlos abartılacak bir adam değil.Sonuçta adam sol back den gidipde gol atmayacak.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Bu maç şunu gösterdi ki Beşiktaş Lige daha hazır.3 gün sonra ki maçı da düşünerek 80 den sonra pres baskı ve iLeriyi düşünmeyi bıraktık.Fenerbahçe nin AnderLetch takımını geçmesi için biraz daha çaLışması gerekiyor.ÖzeLLikLede orta sahada Mehmet A. başka oynayan adam yok.

Ben bu gün iyi oynadığımızı düşünüyorum.Biraz da şansızdık tabi direkten dönen top, köşeden çıkan frikik.En azın bizim için sevindirici yanı uzun zamandır Beşiktaş takımında görmediğimiz pres, yardımLaşma,saha ya iyi yayıLma gibi oLayLarı iyi yaptık.Umarım bu oyunumuz Lige kantLanarak ve daha iyi oLarak yansır.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu maç şunu gösterdi ki Beşiktaş Lige daha hazır.3 gün sonra ki maçı da düşünerek 80 den sonra pres baskı ve iLeriyi düşünmeyi bıraktık.Fenerbahçe nin AnderLetch takımını geçmesi için biraz daha çaLışması gerekiyor.ÖzeLLikLede orta sahada Mehmet A. başka oynayan adam yok.

Ben bu gün iyi oynadığımızı düşünüyorum.Biraz da şansızdık tabi direkten dönen top, köşeden çıkan frikik.En azın bizim için sevindirici yanı uzun zamandır Beşiktaş takımında görmediğimiz pres, yardımLaşma,saha ya iyi yayıLma gibi oLayLarı iyi yaptık.Umarım bu oyunumuz Lige kantLanarak ve daha iyi oLarak yansır.
    Kesinlikle aynı fikirdeyim.60. dakkadan sonra biterdi.Ama enerjik gördüm ben BJK'yi.
    FM Gazetesi

Sayfa 11 / 18 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri