Sayfa 12 / 19 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 547 sonuç

Konu: Türkiye Süper Kupası | Beşiktaş - Fenerbahçe (05.08.2007)

Beşiktaş'ı beğendim ben bugün.Gerek gençleri olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Bu maç şunu gösterdi ki Beşiktaş Lige daha hazır.3 gün sonra ki maçı da düşünerek 80 den sonra pres baskı ve iLeriyi düşünmeyi bıraktık.Fenerbahçe nin AnderLetch takımını geçmesi için biraz daha çaLışması gerekiyor.ÖzeLLikLede orta sahada Mehmet A. başka oynayan adam yok.

Ben bu gün iyi oynadığımızı düşünüyorum.Biraz da şansızdık tabi direkten dönen top, köşeden çıkan frikik.En azın bizim için sevindirici yanı uzun zamandır Beşiktaş takımında görmediğimiz pres, yardımLaşma,saha ya iyi yayıLma gibi oLayLarı iyi yaptık.Umarım bu oyunumuz Lige kantLanarak ve daha iyi oLarak yansır.
    Kesinlikle aynı fikirdeyim.60. dakkadan sonra biterdi.Ama enerjik gördüm ben BJK'yi.
    FM Gazetesi

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Kezman başlattı, İbrahim Üzülmez sinirlerine hakim olamadı devam ettirdi.. İkisinin de hareketi yanlış, sportmenliğe aykırı.. Ceza gelecekse ikisine de aynı gelmeliydi, tahrik de suç sonuçta..
    Malesef federasyonumuz tahrik'e suç gözüyle bakmıyor geçen sende Appaih'ın Erciyes maçında bir kafa atma girişimi olmuştu orda da tahrik vardı ama ceza gelmedi aynı şekilde yine sezon içinde lugano'da bir çok kez böyle rakibi tahrik edip kart görmesini sağladı. Bence iki oyuncuya da ceza çıkmaz çıkarsa da Kezman'a verileceğini sanmıyorum

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yaw beler hala Deivid'e iyi demeyin gol attı tamamda sahada yoktu 2.yarı deivid dedi mi spiker

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    O pozisyonda bence Ibrahim Kas yapilmasi gerekeni yapti, yani defans cizgisi ile karsi karsiya kalan ve yuzu kaleye donuk oyuncunun onunu kapatmak icin mudahale etti.

Ibrahim Kas Kezman'i arkada bos birakti ama orada Kezman'i markaj altina almasi gereken ya Ibrahim Toraman'di ya da Ibrahim Uzulmez'di (tam net goremedim hangisi ama buyuk ihtimalle Toraman. Alan markaji yapildigina gore Ibrahim'in one cikacagini gorup, Toraman'in Kas'in yerine kaymasi gerekirdi.

Bu arada protesto ediyorum Besiktas'i. Sahada 4 tane Ibrahim var. Ne bu yahu.. Mac yorumu yaparken hepsinin ismini uzun uzun yazmak gerekiyor..
    Abi tabi öyle dogru diyorsun ama orada Deniz'i karşılayacak adam Koray olmalı en kötü ihtimalle. Kaş pozisyonunu kaybetmemeliydi bence. Serdar Kurtuluş Kezman'ı kapatmaya çalıştı ancak yetişemedi ve gol oldu. Kaş pozisyonunu kaybetmese ne Deniz pas verebilecekti nede Kezman topla buluşacaktı.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by cekochan View Post
    Abartıyorsunuz iyice bu Kezman olayını.
    Abartmıyoruz.Ben Bjk liler hatta Gs liler ve hatta bazı Fb lileri bile sinir etti.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by THe MaNgLeR_ View Post
    Evet güzel maç Kezman'la gölgelenmese çok süper olacaktı ama neyse.. Gençlerimiz harika, Cisse'de Sheriff maçına oranla iyiydi.
    Ya arkadaslar tmm kezman tahrik etti de ya üzülmez de gitti ona diz attı veya tekme attı farketmez sonuçta çok sert bir hareket yaptı. Ama daha o olayın tek sorumlusu kezman diyosunuz ya anlamıyorum.İbo daha suçluydu o pozisyonda Ceza verilecekse Üzülmeze daha ağır bir ceza verilmesi gerekir.
    Ayrıca Deniz ve Deivid Fenerde Koray ve Bobo da BJK da maçın adamıydı.
    Beşiktaşı da tebrik ediyorum oynadığı gzl oyun için

fenerbahceye tebrikler ama turliyede kezman gibi bi oyuncu oldugundan dolayi utaniyorum.mukemmel gecen bi macda bu kadar germek gercekten ayip.muthis tiyatro yapti.bence kezmann tam bi karektersizlik abidesi.rivaldo turkiye macinda bi oyuncu attirdi dunyalari yiktik.simdi insallah ayni ses cikar ama hic sanmiyorum.aydinusunda hakemlik yeteneklerini tekrar gozden gecirmesi gerekdigine inaniyorum.ama boyle karektersiz oyuncularla hic bi sey basaramazsiniz.tekrar soyluyorum bu yilin oscarini kezman kazandi tebrikler kezman tebrikler aydinus.boyle bi oyuncuyu izlemekten dolayi utaniyorum.ama herseye ragmen TEBRIKLER FENERBAHCE.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Malesef federasyonumuz tahrik'e suç gözüyle bakmıyor geçen sende Appaih'ın Erciyes maçında bir kafa atma girişimi olmuştu orda da tahrik vardı ama ceza gelmedi aynı şekilde yine sezon içinde lugano'da bir çok kez böyle rakibi tahrik edip kart görmesini sağladı. Bence iki oyuncuya da ceza çıkmaz çıkarsa da Kezman'a verileceğini sanmıyorum
    Adalet elbet gelecek bir gün, umutla beklemeye devam.. (:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sanki bir tek Kezman son dklarda sakat olmuş gibi yaptı (öyleyse) bunu dünya kupalarında bile gördük.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by drazan11 View Post
    fenerbahceye tebrikler ama turliyede kezman gibi bi oyuncu oldugundan dolayi utaniyorum.mukemmel gecen bi macda bu kadar germek gercekten ayip.muthis tiyatro yapti.bence kezmann tam bi karektersizlik abidesi.rivaldo turkiye macinda bi oyuncu attirdi dunyalari yiktik.simdi insallah ayni ses cikar ama hic sanmiyorum.aydinusunda hakemlik yeteneklerini tekrar gozden gecirmesi gerekdigine inaniyorum.ama boyle karektersiz oyuncularla hic bi sey basaramazsiniz.tekrar soyluyorum bu yilin oscarini kezman kazandi tebrikler kezman tebrikler aydinus.boyle bi oyuncuyu izlemekten dolayi utaniyorum.ama herseye ragmen TEBRIKLER FENERBAHCE.
    Sana okadar katılıyorum ki.Başka diyecek birşey bulamıyorum.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006

Fenerbahçe yönetimi prim vermeyeceğini açıkladı. Primsiz bir kupa ilk kez şahit oluyorum.

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Yaw beler hala Deivid'e iyi demeyin gol attı tamamda sahada yoktu 2.yarı deivid dedi mi spiker
    Söylememiş olabilir ama sahanın her yerinde mücadele etti. Kezman'dan daha çok yararı oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by drazan11 View Post
    Bu yorumu yapabilecek Fenerbahçelilerin sayısı kısa sürede artar umarım..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kazman hiç bir varlık gösteremedi attığı gol hariç,Deniz Barış Süperdi Utandırdı hepimizi,Deivid'de iyi gibi,Serdar'da iyidi,Alex vasat,Ali Bilgin oyuna girdikden sonra iyi işler yaptı aynı şekilde Colin Kázım,Önder İyidi,Edu ve Can vasat,Aurelio savaşçı kimliğini ortaya koydu bu maçtada.

Roberto Carlos : Daha ilk maçı böyle olması normal ve bana göre iyi bir performans sergiledi ilerleyen günlerde daha da iyi olucak umarım..

Doğruya Doğru Maçın hakkı Beraberlikti ama Deniz'in mükemmel asist'i ve Kezman'ın vuruşu Galibiyet almamızı sağladı sonucunda kupa bizim oldu..

Böyle Hırslı iki takım izledim Canı gönülden tebrik ederim her iki tarafıda Böyle devam edersek Avrupada birşeyler yapabiliriz..Avrupa için oynanılan futbol adına Ufuk gözükmeye başladı..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öyle galibiyet olacaksa hiç olmasın bence
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kupa töreni çok komikti yahu karnıma ağrılar girdi

Kezman orada yerdeyken oyun devam ediyordu,yani Beşiktaş gol bile bulabilirdi belki.Topsuz alandaki yapılan müdahaleden İbrahim Üzülmez haklı,Kezman haksız öyle mi?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post

Söylememiş olabilir ama sahanın her yerinde mücadele etti. Kezman'dan daha çok yararı oldu.
    Kezmandan daha yararlı tamamda iyi değildi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Kezman ayakta olsa zaten bjk kazanırdı vakit kaybı oldu atamadılar tühh bu yüzden ibrahimler tekme tokat dirsek küfür ne kadar iyilik varsa yaptılar ???!?!?! tebrik etmeyi deneyin bence
    O hareketten sonra ne yapacakLardı.Ben kan çıkmadığına dua ediyorum.Bi ara İ.ÜzüLmez saLdıracak sandım hakeme.Cidden ayıp ama bu kadar yüksek tansiyonLu maçta insanLarın sinir sistemini bu kadar da yerinden oynatacak hareket yapıLmaz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Kazman hiç bir varlık gösteremedi attığı gol hariç.....
    Kazman güzel olmuş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    O hareketten sonra ne yapacakLardı.Ben kan çıkmadığına dua ediyorum.Bi ara İ.ÜzüLmez saLdıracak sandım hakeme.Cidden ayıp ama bu kadar yüksek tansiyonLu maçta insanLarın sinir sistemini bu kadar da yerinden oynatacak hareket yapıLmaz.
    Yapılan bu hareketleri haklı görüyorsun ne diyim sana

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Tebrikler Batman, Tebrikler Fenerbahçe. Hem TSL'de hem de Avrupa'da Kezman'ın yaptığına sıkça rastlanır. Maçın son dakikalarında hem oyunu soğutmak hem de zaman geçirmek için. İbrahim Üzülmez gibi tecrübeli aynı zamanda Beşiktaş'ın kaptanı olan bir isme yaptığı hareket yakışmadı.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Beşiktaş:1 - Fenerbahçe:2

Futbol Takımımız, Süper Kupa maçında Fenerbahçe'ye 2-1 mağlup oldu. Siyah-Beyazlılarımız'ın golünü 20. dakikada Bobo kaydederken, İbrahim Üzülmez 90. dakikada kırmızı kart gördü.

Almanya'nın Köln kentindeki Rhein Energie Stadyumu'nda mücadeleyi Fırat Aydınus yönetti.

Karşılaşma çok sıcak bir havada oynandı. Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle mücadeleyi tribünden izledi. Gurbetçi taraftarlarımız karşılaşma boyunca oyuncularımıza büyük bir destek verdi.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında Fenerbahçe daha atak bir futbol sergiledi. Ancak siyah-beyazlılarımız rakibinin ilk ataklarını savuşturduktan sonra rakip kalede tehlikeler yarattı. 12. dakikada Delgado'nun sert şutu üst direkte patladı. Bu pozisyondan 2 dakika sonra ise Fenerbahçe, Deivid ile 1-0 öne geçti. 20. dakikada sağ kanatta Mehmet Yozgatlı topu Edu'dan kaptı ve ceza sahasındaki Bobo'ya ortaladı. Brezilyalı yıldızımız topu bekletmeden kaleye gönderdi ve skora 1-1 eşitlik geldi. İlerleyen dakikalarda her iki takım da etkili ataklar yaptı, ancak skor değişmeyince ilk yarı 1-1 tamamlandı.

Takımımız, ikinci yarıya oyuncu değiştirerek girdi. İbrahim Akın, çıkarken yerini Şilili Tello'ya bıraktı. İkinci yarıda her iki takım da ilk yarıya oranla daha temkinli futbol sergiledi. Siyah-beyazlılarımız uzaktan şutlarla rakip kaleyi yokladı. 62. dakikada sakatlık geçiren Mehmet Yozgatlı oyunu terk ederken, yerine genç Serdar Özkan girdi.

İkinci yarının son anları büyük bir çekişmeye sahne oldu. Takımımız, tehlikeli ataklarda bulunmasına karşın golle buluşamadı. 85. dakikada ise Kezman Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

86. dakikada Koray Avcı'nın yerine Can Erdem oyuna dahil oldu. İbrahim Üzülmez 90. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Kalan dakikalarda Ekibimiz, gol bulamayınca Fenerbahçe mücadeleyi 2-1 kazandı.

MAÇIN AYRINTILARI

Stat: Rhein Energie / Köln
    Hakemler: Fırat Aydınus, Emre Eyisoy, Bahattin Duran, M.Kamil Abitoğlu (4.)

Beşiktaş: Hakan Arıkan, Serdar Kurtuluş, İbrahim Kaş, İbrahim Toraman, İbrahim Üzülmez, Mehmet Yozgatlı(Dk. 62 Serdar Özkan), Koray Avcı (Dk.88 Can Erdem), Edouard Cisse, İbrahim Akın (Dk.46 Tello), Matias Delgado, Bobo.

Yedekler: Rüştü Reçber, Ali Tandoğan, Baki, Mercimek, Serdar Özkan, Tello, Can Erdem, Fahri Tatan

Teknik Direktör: Ertuğrul Sağlam

Fenerbahçe:Serdar, Önder, Can, Edu, Roberto Carlos, Deivid, Aurelio, Deniz, Uğur Boral(Dk.64 Ali Bilgin), Alex (Dk.79 Kazım), Kezman (Dk.90 Selçuk).

Yedekler: Volkan, Vederson, Kazım, Ali Bilgin, Selçuk, Gürhan, Gökhan

Teknik Direktör: Zico

Goller: Bobo (Dk.20)
    Deivid (Dk. 14), Kezman (Dk.45) Fenerbahçe

Sarı Kartlar: Koray Avcı (Dk.67), İbharim Toraman (90+4)
    Edu (Dk.5), Roberto Carlos (Dk.50), Kezman (Dk.87) Fenerbahçe

Kırmızı Kart: İbrahim Üzülmez (Dk.90)

1.DEVRE

11. dakikada geliştirdiğimiz atakta ceza sahasına sızan İbrahim Akın, aşırtma topu iyi kontrol etti ve zor pozisyonda olmasına karşın topu aşırtarak ağlarla buluşturmak istedi, ancak Fenerbahçe savunması tehlikeyi önledi.

12. dakikada Delgado'nun sol kanattan sert şutu üst direkte patladı.

14. dakikada Alex'in pasında topa dokunan Deivid Fenerbahçe'yi 1-0 öne geçiren golü kaydetti.

20. dakikada sağ kanattan gerçekleştirdiğimiz atakta Mehmet Yozgatlı, Edu'dan kaptığı topu ceza sahasındaki Bobo'ya ortaladı. Bobo, gelen topu hiç bekletmeden ağlarla buluşturdu. (1-1)

24. dakikada Bobo'nun sağ kanattan ortaladığı topa Delgado hafifçe dokundu. Delgado'dan sonra yükselen İbrahim Toraman, çok az bir farklı topa dokunamadı. Önemli bir gol pozisyonu kaçtı.

26. dakikada Delgado'nun ortasında Cisse topa dönerek vurdu, meşin yuvarlak direğin hemen yanından auta çıktı.

İlk yarı 1-1 berabere tamamlandı.

2.DEVRE

46. dakikada İbrahim Akın oyundan çıkarken, yerine Tello girdi.

51. dakikada Tello'nun ceza sahası yayı içinden kullandığı serbest vuruşta top barajdan sekerek kornere çıktı.

54. dakikada Tello'nun ortasında Delgado arka direkte topa kafayla vurdu. Meşin yuvarlak direğin yanından dışarı çıktı.

59. dakikada Delgado'nun uzaktan sert şutu yandan dışarı çıktı.

61. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın sert şutu kaleci Serdar çelmeyi başardı. Yozgatlı bu vuruştan sonra sakatlık geçirdi.

62. dakikada Mehmet Yozgatlı'nın yerine Serdar Özkan oyuna dahil oldu.

71. dakikada Serdar Özkan'ın sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada Bobo ve Delgado, topu kontrol edemeyince bir gol daha kaçtı.

72. dakikadaki Fenerbahçe atağında Ali Bilgin'in kafa şutunu kalecimiz Hakan Arıkan çıkarttı.

76. dakikada Tello ile kullandığımız serbest atışta Şilili oyuncumuzun sert şutunu Fenerbahçe kalecisi Serdar çıkarttı. Dönen topa hamle yapan Cisse'nin vuruşu da yine Serdar da kaldı.

85. dakikada Kezman Fenerbahçe'yi 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

90. dakikada hakem Fırat Aydınus İbrahim Üzülmez'e, Kezman'a müdahalesi nedeniyle kırmızı kart gösterdi.

Karşılaşma 2-1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile sona erdi.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Yapılan yorumlar Hep ters yönlere çekiliyor A harfi ile E harfini karıştırdık olamaz mı ?

Kezman'a Çirkef demektense Kazman demeyi tercih ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kezmanı haklı bulanlar diyecek hiçbirşey bulamıyorum size.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Tebrikler Batman, Tebrikler Fenerbahçe. Anlayamadığım hem TSL'de hem de Avrupa'da Kezman'ın yaptığına sıkça rastlanır. Maçın son dakikalarında hem oyunu soğutmak hem de zaman geçirmek için. İbrahim Üzülmez gibi tecrübeli aynı zamanda Beşiktaş'ın kaptanı olan bir isme yaptığı hareket yakışmadı.
    Bir tek Kezman yapıyor ya o yüzden!

Nesil
    2006
    Yer
    Osmancık/ÇORUM

Quote Originally Posted by gorkem88 View Post
    Öyle galibiyet olacaksa hiç olmasın bence
    niyeki fenerbahçe bileğinin hakkıyla aldı maçı ama niye böyle düşündüğünü anlayamadım doğrusu...neyse

28. Default

Guluyorum, demek Ibrahim'e yakismadi.. Kezman'a yakisti oyleyse?

Kezman ligteki macta topsuz alanda Zan'a elle saldirdiginda [tokat mi yumruk mu goremedim tribunden] ne diyordunuz hepiniz? Onda da Zan'a yakismamistir herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

İlk yarı çok iyi oynadık üstündük ikinci yarıya Beşiktaş üstün başladı oyuncu değişikliklerine kadar üstün götürdü sonra oyun rolantiye girdi iki takımda gol yemek istemiyordu tempo düştü.İşte bu dakikalarda Deniz güzel bir arapası attı ve kazandık.Ben bugün Deniz-Deivid ikilisini beğendim.Aurelio ve Önder kötü oynadılar bugün.Deniz'i zaten beğenirdim Deivid'i de beğendim.Kezman'ın yaptığı hareket profosyenellik tıpkı Deivid'in Koray'a yaptığı hamlede güzelce faul alması gibi.Deivid gidip koray'a diz atmadı.Ama İbrahim Üzülmez dayanamadı.Eğer forvet alıcaksak Kezman yedek kalır(tabi yıldız olursa)yada Deivid'in yerine sağ kanda geçer.İbrahim Kaş'ın 2.golde hatası yok önü açık olan oyuncuyu kapadı Toraman ağır kaldı.

30. Default

Quote Originally Posted by Ghonedre View Post
    niyeki fenerbahçe bileğinin hakkıyla aldı maçı ama niye böyle düşündüğünü anlayamadım doğrusu...neyse
    Mac Besiktas'in hakkiydi ama son 3 yildir FB - BJK maclarinda nedense kotu oynayan olumlu bir sonucla ayriliyor. Bunun tek istisnasi herhalde 11 Nisan'daki 1-0'lik kupa macidir.

Sayfa 12 / 19 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri