Öncelikle Ertugrul Saglam'a helal olsun 16 yasındaki cocuga güvenip oynattı.Tigana genclere Saglam'ın yanında hiç önem vermiyomuşTurkiye'de hiçbir hocada 16 yasındaki oyuncuyu oynatacak yürek yok.Tebrikler Batu Tebrikler Ertugrul saglam...
Öncelikle Ertugrul Saglam'a helal olsun 16 yasındaki cocuga güvenip oynattı.Tigana genclere Saglam'ın yanında hiç önem vermiyomuşTurkiye'de hiçbir hocada 16 yasındaki oyuncuyu oynatacak yürek yok.Tebrikler Batu Tebrikler Ertugrul saglam...
Evet Delgado'yu çıkarıp Batuhan'ı almak her teknik direktörün yapacağı iş değil.
So what?
Saike
Beşiktaş dün atak bir futbol oynadı. Baskılı futbol ile rakip alanına çok adamla gittiler. Bekler birkaç pozisyonda geriye dönüş problemi yaşadığı için Antep kontra atak ile pozisyon bulabildi.
Batuhan'ın kendini geliştirmesi gerektiği bir gerçek. Nobre ağabey'i gibi pas alabilmeyi becermesi lazım. Kanat ataklarında ve havadan gelen toplarda etkili bir silah. Beşiktaş eğer Avrupa arenasında iş yapmak istiyorsa Batuhan gibi, Serdar gibi yıldızlarını satmamalı.
Serdar Kurtuluş kendini hücum yönünde geliştirmiş. Topa basabiliyor, isabetli orta açabiliyor, çalım atabiliyor. Daha konsantre ve daha soğukkanlı.
Maçta ön plana çıkan üç isim kimdi diye sorarsanız, İbrahim Akın, Nobre ve De Nigris derim. İbrahim Akın Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam önderliğinde bence bu sezon milli takıma kada yükselecek. Hızlı ve iyi adam geçebiliyor. Tek eksiği top tekniği ve aldığı kararlar. Nobre'yi ben bu maç çok beğendim. Gerçekten ligimizdeki en kaliteli forvetlerden. Topu alıp ayağında tutabiliyor, kanatlara yayabiliyor. Ömer'in yıldızlaştığı pozisyonda attığı kafa şutu mükemmeldi. Kanatlardan gelen pozisyonlarda nerede duracağını biliyor.
De Nigris de bence bu maç olumlu bir görüntü çizdi. Topu alıp saklayabiliyor, hem havadan hem yerden iyi. Ama Antep'in hocası tek forvetli sistemde onu yanlız bıraktığı için etkili olamıyor.
Bence Antep'in De Nigris'in yanına bir forvet monte etmesi ve orta sahada Zurita'nın yanına yaratıcı bir orta saha alması gerek.
Beşiktaş bu sene kanatlardan çok iyi geliyor. Serdar Özkan ve Tello gibi iyi orta açan oyunculara sahipler. Nobre, Batuhan ve Bobo ile bu topları gole çevirebiliyorlar. Ayrıca yanlarına Delgado ve Higuain de katılınca yerden de iyi gelecekler.
Beşiktaş'ın en önemli zaafları oyuncuların geri dönmemesi ve orta sahadan kademeye giren oyuncu sayısının azlığı. Antep belki gol atamaz ama yarın Şampiyonlar Ligi'nde gafil avlanabilir Kara Kartal.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Antepin kac pozisyonu var Allahskina...Baskili bi oyun sergiledik ve bekledigimiz gol son dk da geldi...olay budur...Gs de fb de son dk golleri atmadimi...nie bukadar..laf sayiyosunuz ki..Besiktaslilik durusu bu mu faso fiso...gidin..
Fb-sivas macini izlein..Fb kadar balli takim olamaz 2-3 kere direkten donuyo top nerdeyse kalenin agzina girip cikio..olmaz boyle pozisyonlar..neyse kazandik maci mutluyuz...
Sanırım başabaş bir maç oldu diyenlere en güzel cevap gol videosunun içinde var.![]()
Welet lütfen biraz düsün öyle yaz
Aydın yılmaz sahnede: Konyaspor deplasmanında zorlu mac 0-0 devam ediyor..sampiyonluk her an kacabilir cok kritik bir mac soguk bir kış günü oyuna aydın giriyor 90 da goool aydın
yaş 17 yeni girmişdi...
Batuhan gelecegin hakan sükürüdür..
Ya siz hala benim ne demek istedigimi algılayamadınız galiba yazdıklarımı iyi okuyun sonra konusun.Ne diyorum ben herkesin harcı degil...
Bu arada genclere sans veren ertugrul hoca ve diger hocaları tebrik ediyorum..
Umarım terim gibi genc oyuncu profesörü bir hoca insallah bunları milli takıma kazandırır..
Hala mı bu son dakika muhabbetleri yav, onlarda oyunun içindeki dakikalar.. Zurih maçında da Beşiktaş gol yedi son dakikada.. Takılmayın bunlara..![]()
Beşiktaş ilk yarı defansifti biraz Baki sol bekti.Serdar Kurtuluş'ta pek çıkmıyordu.2.devre Tello sol beke çekildi önüne İ.Akın geldi işte o zaman baskı kurmaya başladılar.Son dakikalarda iyice şişirdiler ve sonunda bir açık buldular gol geldi.
Bjk Çat Pat Goturuo BakaLım Bundan Sonra ToparLanacakmı Yoksa Dusecekmı
LincoLn pas atmaya çaLışırken top önünde kaLır geLişine şut saLLar harika ötesi goL oLur ama 16 yaşında Batuhan ustaLık kokan bir goL atınca şansa baL`a oLur.Zihniyet ayrıLığının da böyLesi..![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Batuhan golü kokladı ve usta bir vuruşla topu ağlara yolladı.
Sanırım ligimizin en genç golcüsü. Aklıma bir isim geldi, Wayne Rooney, o da 16 yaşında iken attığı golle dikkatleri üzerine çekmişti. Yetenekleri arasında fark vardır elbet, ama Batuhan ülkemizin en kaliteli santraforlarından biri olacak.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Şans golünün en büyük örneği Hakan Şükür'ün kafasına çarparak yön değiştiren ve gol olan goldür.Fenerbahçe maçında olmuştu bu hatırlarsanız.Ancak bu tür goller şans golü diye adlandırılabilir.
So what?
Saike
Herkes nasıL görmek isterse.KimiLerine göre bu hafta İLyasın attığı goLde şanstır meseLa.![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Beşiktaş bu oyuncuları 1-2 sene sonra satarsa borç falan kalmaz ama bunlar bize lazım satmayalım.![]()
Batuhan-Serdar Özkan-Bobo
Kesinlikle katiliyorum,ben topun taca atilmasini beklerken besiktasli futbolcu topu iceriye ortaladi ve gol oldu.Tamam kazandiniz,ama haketmediniz.Macin hakki kesinlikle beraberlikti.Cok sanslisiniz ama bu sans hep sizde olacak degil ya.Elbet futbolunuzun hakkini görürsünüz![]()
maci nasil ve ne tur bir pozisyonda izlediniz...
golden once ortada disari atilan bir top yoktu,tamamen ikili mucadele sonrasi rakip tarafindan disari cikan bir toptu yani normal bir pozisyondu antep oyun akisi icersinde istem disi olarak disari atti
aslinda disarida atmadi topu kaybetti diyelim ...
son olarak gonul verdigim renklere "saygisiz" gib bir ithamda bulunmaniz hele durus denen seyin yanindan gecemeyn bir renklere gonul veremnizden kelli bende diyorumki "saygisiz tsi yoneticisi"
yonetici olacaksin bir de
simdi sen bunu yazdin cematinde pesinden hurra geldi
ee biz buna "imam cemaat iliskisi" diyoruz
bu arada son dklardaki kufurlerede batugol en guzel cevabi verdi
guzel oldu bu gol
![]()
Gol o takımın golüdür, oyuncular da o takımın oyuncuları.
Kim aynı golü atsa aynı şeyi söylerim Fener'di Cimbom'du değişmez.
Beşiktaş alıyor o oyuncuları, kalkar özür dilerler basın toplantısı ile geri alırım sözümü.Yani Bjk bunu sindirip kabul ediyorsa oyuncunun değil kulübündür o sorun..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
yahu ben ne diyorum gelen cevaba bak
top disari atilmadiki niye ozur dilesin bizimkiler
tamam kabulumdur biraz sans eseri bir galibiyet aldik
ama bu kadarda yuklenmezki yahu
buna camur at izi kalsin derler
maci izlemeyen kanlari sicak genclerde bu yemi yuttu,ona yanarim ben...
ayiptir...
![]()