Kartalspor' da da ne kadar çok forvet Yaser varmış![]()
Arkadaşlar bu Tr ligi quickstart'ı kim upload ettiyse allah razı olsun.Vanilla demoda Tr ligi oynuyorum![]()
Oyun aşırı karışık duruyor şu anda. Yıllardır el alışkanlığı olan şeyleri bile yapamıyorum.Ufacık birşey yapmak için baya kurcalıyorum bakalım zamanla alışırız heralde. Yeni oyunda çok fazla detay var gibi bakalım zamanla hepsini çözebilecekmiyiz.
![]()
Erman Kılıç'ın teknigi 11![]()
Guiza finishing 18 iken baros 14 olması biraz garip geldi.Bir galatasaray taraftarı olarak baros'un finishingi normal fakat guiza'nın finishingi neden 18 acaba ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
burda belirtmek istediğim guiza belki daha az baros daha cok atar ligde gerçekçi olur o yönden fakat finishing bu herkesin aşağı yukarı değerlendirebileceği bir ölçü neden 18 derken bunu kastediyorum umarım yanlış anlamassınız![]()
Last edited by reverdy : 16.Ekim.2009 at 00:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Benim Erkan kartı fx 5200 yani ben oynıyamıyacak mıyım?
şimdi farkettim bir önceki sayfada gördüm açıklamanızı teşekkürler .
İNdiren arakadaşlardan rica etsem Boluspor ile igili bir kaç ss ile Adem Büyük ve Gilman Lika'nın profil resimleri koyarmısınz?
bi taktik yaptım sunderland reserves takımından 5 tane yedikbirazcık zor galiba taktik yapmak1 saatimi aldı neredeyse ama hiç bir işe yaramadı.
Valla gs ile sadece hazirlik maclari yaptim. Bekledigimden iyi. 6 macta 30 gol atip 3 gol yedim. Kaiserslautern e 6 tane attim. 4-1-1-3-1 taktigi ile oynuyorum. Gercek maclar baslayinca sonuclari yazarim.
Bu arada Gsli Aydinin asil mevkisi oyunda AML olarak geciyor. AMR soluk yesil. Normalde AMR olmasi gerekmiyor mu:S Ben mi yanlis biliyorum yoksa
taktik yapmak kolay da takıma oturtmak kolay değil bence..
bi de alışmak var tabi. dün indirdiğimden beri oynuyorum ama hala alışamadım ya. full sürümü alana kadar anca alışıcaz heralde.
Arkadaşlar GS yine oyunun Türkiye'deki en iyi takımı bundan da gayet mutlu olduğumu belirteyim.Rakip Trabzonspor 31.dakikada bel kemiği Servet kırmızı gördü ama acayip ezici oynayıp 2-0 kazandık.Avrupa'yı da sormayın gitsin deplasmanda K.İrlandanın bi takıma deplasmanda 6 attım.Daha da devam ediyorum.Yani kısacası sadece doğru taktik takımı uçurur bu oyunda eminim.Önerim ise şimdilik oyunun kendi taktiğini kullanmanız.Alışana kadar ya da Türkçe yama çıkana kadar bu taktikleri kullanmanızı tavsiye ederim![]()
Eyvallah sağol!
Not:Mesajım Fb'li arkadaşlara karşı bir tahrik içermez.Sadece Gs hakkında kişisel değerlendirmemdir
Benim Ekran Kartım Nvidia Fx 5200 oyunu 3d oynıyamyıp 2d mi oynuyabilceğim yoksa hiç ni oynayamıcağım :S
Eklemeye devam
Baros'un süper oynayışı ve bunun gol ortalamasınada yansıması bir artı
Lincoln'ü Milan'a 8.5'a satıp süper gelir elde etmem artı
Van der Vaart,Milito,Akinfeev,Sakho,Pandev,Srna,Farfan,A.S anchez,Obasi,Vela,Bale......gibi sayısız ismin GS'ye gelmek istemesi GS'nin popülaritesinin arttığını gösterir.Bu da artı
Lincoln'ü öner klüplere sonra board room(yönetim odası)a gir.Orda edit budgetten ayarla parayı.5-6 mn kalsın gerisini maaşa aktar.Daha sonra iste Milito'yu kesin geliyo.Ben de sakat olduğu için alamadım ve V.d Vaart'a döndüm
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar doğru taktiğin faydaları.BuyrunGol bile yemiyoruz
![]()
Last edited by KaRaBükLü KraL : 16.Ekim.2009 at 01:13 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)