Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 408 sonuç

Konu: Türkçe FM Genel Tartışma [Lütfen Başka Konu Açmayınız]

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

eninde sonunda çıkarcaklar

Quote Originally Posted by aliCHaN_FM View Post
    eninde sonunda çıkarcaklar

Dosya yükleniyormuş. (Upload) Yarım saat içerisinde çıkarmazlarsa millet dümdüz kayacak.

NOT: Bu saate kadar çok sövdüler.(Emeğe saygı var ancak Cuma öğlen dediler,aksam oldu hatta gece yarısına az kaldı.)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by ceb58 View Post
    Arkadaşlar, diğer sitede Türkçe FM ile ilgli kurulum dosyalarının 3/2'lik kısmı tamamlanmış. 20.00 gibi çıkacağını tahmin ediyorum.Ancak onların profesyonel olduğunu düşünmüyorum, zira ki Cuma öğleden sonra dediler, akşam oldu.Yama tamamen türkçe olsa bile profesyonellik açısından yetersizler.
    Arkadaşım zaten kızgınım sende üstüne yazma
    TSI yönetimine kızıyodum ama adamların bildiği varmış büyük işler büyük adamlrla yapılır

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Arkadaşım zaten kızgınım sende üstüne yazma
    TSI yönetimine kızıyodum ama adamların bildiği varmış büyük işler büyük adamlrla yapılır
    Benim kimseyi karalama gibi bir niyetim yok.Sadece gün olarak yanılttılar.Onu anlatmaya çalıştım.FM için çabalayan herkesi takdir ediyorum.FM 2013 için turksportal ekibi sanırım sigames ile anlaşmalıymış, ve çeviri yapıyormuş.Doğru mudur?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Benim kimseyi karalama gibi bir niyetim yok.Sadece gün olarak yanılttılar.Onu anlatmaya çalışıyorum.
    karalama yok abicim nerden çıkardın söz konusu değil

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    karalama yok abicim nerden çıkardın söz konusu değil
    Anlatmak istediğini yeni anladım. kafam karışık 1 den beri pc başındayım idare et alıntı yaptığın mesajı yeniden düzenledim soruya el at

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Dosya yükleniyormuş. (Upload) Yarım saat içerisinde çıkarmazlarsa millet dümdüz kayacak.

NOT: Bu saate kadar çok sövdüler.(Emeğe saygı var ancak Cuma öğlen dediler,aksam oldu hatta gece yarısına az kaldı.)
    hocam 5 aylık bi çalışmanın 3-4 saat gecikmesi çok mu anormal? anlamıyorum. beğenmiyorsanız neden takip ediyorsunuz onu da anlamıyorum. gece gündüz çalıştılar. uykusuz kaldılar. bizzat biliyorum. beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ortaya çıkan ürünü ama yapılan işe saygı duymak zorundasınız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Vieri View Post
    Bu gibi durumlarda tarih vermek hata, biz de zamanında aynı yollardan geçtik. Onlarda böyle tecrübelenecektir.
    Şunu hatırlatmakta fayda var yeniden.

Bu tür büyük çalışmalar emek isteyen, yapımcılarda heyecan uyandıran ve bir an önce paylaşılmak istenen çalışmalar. O sebeple en kısa zamanda olunması isteniyor. Bu nedenle bir tarih vermek, yapımcılar için iyi gibi dursa da, genele bakıldığında, verilen süreden 1 dakika bile geçmiş olsa, hemen isyan başlıyor.

Bu nedenle biraz daha sağduyulu yaklaşmak her zaman için iyidir, laf olsun diye eleştirmemek gerekir.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bir yola baş koydular ve verdikleri GÜNDE bu işi tamamladılar

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by serwan View Post
    hocam 5 aylık bi çalışmanın 3-4 saat gecikmesi çok mu anormal? anlamıyorum. beğenmiyorsanız neden takip ediyorsunuz onu da anlamıyorum. gece gündüz çalıştılar. uykusuz kaldılar. bizzat biliyorum. beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ortaya çıkan ürünü ama yapılan işe saygı duymak zorundasınız.
    İnsanlar genelde pek anlamazlar ama arka tarafta yapılan işin kontrol edilmesi, çıkan problemin düzeltilmesi panik eder, zaman çabuk geçer. Böyle insanlar yüzünden ne şevk bırakır ne de iştah. Halbuki insanlar bunun karşılığında bir bedel ödemiyorlar, söz söylemeye hakları olmadığını anlayamıyorlar. Üzülmeye değmez, ciddi emekleriniz var, tebrikler.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Darısı resmi yamaya
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Darısı resmi yamaya
    İnşallah, hadi hayırlısı
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Default saat

yıllardır turksportal takip eden bir üyeyim.Sayısız dosyadan faydalandım.Türkçe yamalar bunların başında geliyor.Her yılın türkçeleri bir öncekinden iyi oldu, emeği geçen herkesin eline sağlık.Bu senekini de sabırsızlıkla bekliyoruz gençler sabırsız daha farklı tepki veriyor.Hepsi bir zaman gelince yanlış yaptığını anlar elbet.
    sevgili sekopej veya vieri eğer bir saat biliyorsanız yayınlayın bu belki insanları biraz yatıştırır.yarına da kalabilir ölçüyü kaçırmamak gerek.kolay proje değil bu iş.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Hocam konuyu yanlış anladın galiba yamayı çıkaran Turksportal değil başka bir site
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by emre02 View Post
    yıllardır turksportal takip eden bir üyeyim.Sayısız dosyadan faydalandım.Türkçe yamalar bunların başında geliyor.Her yılın türkçeleri bir öncekinden iyi oldu, emeği geçen herkesin eline sağlık.Bu senekini de sabırsızlıkla bekliyoruz gençler sabırsız daha farklı tepki veriyor.Hepsi bir zaman gelince yanlış yaptığını anlar elbet.
    sevgili sekopej veya vieri eğer bir saat biliyorsanız yayınlayın bu belki insanları biraz yatıştırır.yarına da kalabilir ölçüyü kaçırmamak gerek.kolay proje değil bu iş.
    Yamayı farklı bir platform sunuyor.Turksportal FM2013'eTürkçe'yi resmi olarak eklemek için çeviri yapıyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Verdiği iş geciktirilen müdürler gibi bakanlar var olaya.

"Yolda para bulsan say" diyen ünsüz Türk büyüğüne selam ediyorum buradan; be muhterem, asırlar evvel boyundan büyük bir laf ettin, asırlar sonra senin yüzünden kimse kimseye iyilik yapamaz oldu şu memlekette.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

yamada çok sorun var,konu başlıkları ile içerikler inanılmaz tutarsız bazen

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by leave_992 View Post
    yamada çok sorun var,konu başlıkları ile içerikler inanılmaz tutarsız bazen
    Yamada çok onemli bir sorun yok , sadece korsan ile orjinal oyunlarin kurulumunda sorun var bu gece onuda cikartcaklar ztn orjinallerin setup"unu ayri yapcaklar.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

ben resmi dil olarak eklenmedikçe ingilizcem yeterli oldugu için orjinal oynama taraftarıyım. çünkü bugüne kadar yapılan hiçbir türkçe yamada orjinal dilin tadını yakalayamadım

Emeğe saygı,yapanın,yayınlayanın eline koluna sağlık.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben hala yükleyemedim o yamayı.Yüklenmiyor bir türlü.

Ben şimdi işe gitmeden göz attım yorumlara en iyisi v1.1 i beklemek sanırım zaten bugün derbi var onu izleyip eve gitmem gece 3 ü bulur yarın izinliyim acelem yok yani 6 ay bekledim 1 hafta daha koymaz önemli olan sorunsuz olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by akorkmaz View Post
    Ben şimdi işe gitmeden göz attım yorumlara en iyisi v1.1 i beklemek sanırım zaten bugün derbi var onu izleyip eve gitmem gece 3 ü bulur yarın izinliyim acelem yok yani 6 ay bekledim 1 hafta daha koymaz önemli olan sorunsuz olsun.
    Yeni versiyon çıkmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şimdi ekibimiz FM 2013 Türkçesi için çalışmalara başladı. Veritabanı %100 Türkçeleştirildi, Maç spikeri %100 Türkçeleştirdi, FM 2012 yeni eklenen cümlelerle %60 oranına gerilesekte yeni oyun çıkana kadar ben inanıyorum ki oyun Türkçe çıkacak.Buradan çeviri işinde yer almak isteyen, bir şekilde bize ulaşıp cevap alamayan herkesi tekrar bu çalışmaya katlmaya davet ediyoruz.
    Öncelikle kolay gelsin,

Bir şeyi merak ediyorum, sizin yaptığınız bu çalışma her şekilde bitecek ve hazır olacak ancak Sİ biz bu sene de eklemeyi düşünmüyoruz derse göstermiş olduğunuz onca emek çöpe mi gidecek ? veya başka bir durum söz konusu mu ?
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Öyle bir hitimali düşünmüyor bile şu aşamada çeviri ekibi.Daha önce bu konuşmalar olmuştu zaten.Arka sayfalarda vardır.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ya zaten çeviri yüzde yüz bittiği halde SI dili oyuna eklemezse bu küfretmek gibi olmaz mı ?
    bence de aksi ihtimal düşünülmemeli.

Nesil
    2001
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Öncelikle kolay gelsin,

Bir şeyi merak ediyorum, sizin yaptığınız bu çalışma her şekilde bitecek ve hazır olacak ancak Sİ biz bu sene de eklemeyi düşünmüyoruz derse göstermiş olduğunuz onca emek çöpe mi gidecek ? veya başka bir durum söz konusu mu ?
    Oyuna resmi olarak eklemeyeceğiz derlerse ağır olur tabi ama her türlü resmi siteden yayınlarlar diye düşünüyorum.
    Mustafa Budak
    Turksportal

"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
    Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"
    Bertolt Brecht

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    ben resmi dil olarak eklenmedikçe ingilizcem yeterli oldugu için orjinal oynama taraftarıyım. çünkü bugüne kadar yapılan hiçbir türkçe yamada orjinal dilin tadını yakalayamadım

Emeğe saygı,yapanın,yayınlayanın eline koluna sağlık.

Ben yükledim denedim; sildim katılmamak elde değil ustamıza... Tad vermiyor ingilizce bilenler için konuşuyorum tabiki...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Turksportal şu an %60 civarında oldugunu açıkladıgı çeviriyi kesin bitirip SI ya yollayacak dimi.Geçen sene bitirememiş ondan türkçe çıkmamışdı diye hatırlıyorum sanki

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

İlk sayfaları pek okuyamadım ancak anladıgım kadarı ile konu şu. Fm 2013'te oyunu açarken oyunun kendi ayarlarında ''Dil Seçenekleri''nde bizim dilimiz olacak yani Sega resmi dil olarak (İngilizce,Almanca,Fransızca v.b) Türkçe'yi oyuna eklemiş olacak. Eğer resmi olarak eklemezse de siz buradan yayınlayacaksınız herhalde ?

Birde Fm 2012 için Tsi , Türkçe Yama çıkarrmayacak değil mi ?
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    İlk sayfaları pek okuyamadım ancak anladıgım kadarı ile konu şu. Fm 2013'te oyunu açarken oyunun kendi ayarlarında ''Dil Seçenekleri''nde bizim dilimiz olacak yani Sega resmi dil olarak (İngilizce,Almanca,Fransızca v.b) Türkçe'yi oyuna eklemiş olacak. Eğer resmi olarak eklemezse de siz buradan yayınlayacaksınız herhalde ?

Birde Fm 2012 için Tsi , Türkçe Yama çıkarrmayacak değil mi ?
    FM 2012 için Turksportal yama yayınlamayacak Alican.

2013'e resmi dil eklenmesi için çeviri yapılıyor.Oyuna eklenmez ise yama olarak çıkmayacak.

Sayfa 11 / 14 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri