eninde sonunda çıkarcaklar
eninde sonunda çıkarcaklar
hocam 5 aylık bi çalışmanın 3-4 saat gecikmesi çok mu anormal? anlamıyorum. beğenmiyorsanız neden takip ediyorsunuz onu da anlamıyorum. gece gündüz çalıştılar. uykusuz kaldılar. bizzat biliyorum. beğenirsiniz ya da beğenmezsiniz ortaya çıkan ürünü ama yapılan işe saygı duymak zorundasınız.
Şunu hatırlatmakta fayda var yeniden.
Bu tür büyük çalışmalar emek isteyen, yapımcılarda heyecan uyandıran ve bir an önce paylaşılmak istenen çalışmalar. O sebeple en kısa zamanda olunması isteniyor. Bu nedenle bir tarih vermek, yapımcılar için iyi gibi dursa da, genele bakıldığında, verilen süreden 1 dakika bile geçmiş olsa, hemen isyan başlıyor.
Bu nedenle biraz daha sağduyulu yaklaşmak her zaman için iyidir, laf olsun diye eleştirmemek gerekir.
"YÜCE ATATÜRK"
Bir yola baş koydular ve verdikleri GÜNDE bu işi tamamladılar![]()
İnsanlar genelde pek anlamazlar ama arka tarafta yapılan işin kontrol edilmesi, çıkan problemin düzeltilmesi panik eder, zaman çabuk geçer. Böyle insanlar yüzünden ne şevk bırakır ne de iştah. Halbuki insanlar bunun karşılığında bir bedel ödemiyorlar, söz söylemeye hakları olmadığını anlayamıyorlar. Üzülmeye değmez, ciddi emekleriniz var, tebrikler.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Darısı resmi yamaya![]()
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
yıllardır turksportal takip eden bir üyeyim.Sayısız dosyadan faydalandım.Türkçe yamalar bunların başında geliyor.Her yılın türkçeleri bir öncekinden iyi oldu, emeği geçen herkesin eline sağlık.Bu senekini de sabırsızlıkla bekliyoruz gençler sabırsız daha farklı tepki veriyor.Hepsi bir zaman gelince yanlış yaptığını anlar elbet.
sevgili sekopej veya vieri eğer bir saat biliyorsanız yayınlayın bu belki insanları biraz yatıştırır.yarına da kalabilir ölçüyü kaçırmamak gerek.kolay proje değil bu iş.
Hocam konuyu yanlış anladın galiba yamayı çıkaran Turksportal değil başka bir site![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Verdiği iş geciktirilen müdürler gibi bakanlar var olaya.
"Yolda para bulsan say" diyen ünsüz Türk büyüğüne selam ediyorum buradan; be muhterem, asırlar evvel boyundan büyük bir laf ettin, asırlar sonra senin yüzünden kimse kimseye iyilik yapamaz oldu şu memlekette.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
yamada çok sorun var,konu başlıkları ile içerikler inanılmaz tutarsız bazen![]()
ben resmi dil olarak eklenmedikçe ingilizcem yeterli oldugu için orjinal oynama taraftarıyım. çünkü bugüne kadar yapılan hiçbir türkçe yamada orjinal dilin tadını yakalayamadım
Emeğe saygı,yapanın,yayınlayanın eline koluna sağlık.
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Ben hala yükleyemedim o yamayı.Yüklenmiyor bir türlü.
Ben şimdi işe gitmeden göz attım yorumlara en iyisi v1.1 i beklemek sanırım zaten bugün derbi var onu izleyip eve gitmem gece 3 ü bulur yarın izinliyim acelem yok yani 6 ay bekledim 1 hafta daha koymaz önemli olan sorunsuz olsun.
...
Öyle bir hitimali düşünmüyor bile şu aşamada çeviri ekibi.Daha önce bu konuşmalar olmuştu zaten.Arka sayfalarda vardır.
ya zaten çeviri yüzde yüz bittiği halde SI dili oyuna eklemezse bu küfretmek gibi olmaz mı ?
bence de aksi ihtimal düşünülmemeli.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Turksportal şu an %60 civarında oldugunu açıkladıgı çeviriyi kesin bitirip SI ya yollayacak dimi.Geçen sene bitirememiş ondan türkçe çıkmamışdı diye hatırlıyorum sanki![]()
İlk sayfaları pek okuyamadım ancak anladıgım kadarı ile konu şu. Fm 2013'te oyunu açarken oyunun kendi ayarlarında ''Dil Seçenekleri''nde bizim dilimiz olacak yani Sega resmi dil olarak (İngilizce,Almanca,Fransızca v.b) Türkçe'yi oyuna eklemiş olacak. Eğer resmi olarak eklemezse de siz buradan yayınlayacaksınız herhalde ?
Birde Fm 2012 için Tsi , Türkçe Yama çıkarrmayacak değil mi ?
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir