Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
57. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

25 43.86%
  • Fenerbahçe kazanır

29 50.88%
  • Berabere biter

3 5.26%
Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 447 sonuç

Konu: Galatasaray - Fenerbahçe [26. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Öncelikle verdikleri mücadeleden dolayı her iki takımı da kutluyorum.

3 şeye değinmek istiyorum.

Birincisi Aykut Kocaman, Bizler Cristian,Selçuk gibi oyuncuların birine tahammül edemezken o ikisini birden oyuna sürdü ve felaket bir ilk yarı geçti Fenerbahçe adına. Galatasaray biraz becerikli olsa şuan sevinç çığlıkları atıyor olacaklardı. Allahtan ikinci yarı bu ikiliye yapılan müdahale maçı kurtardı ama her zaman şansınız yaver gitmeyebilir gözünü seveyim Kocaman işini şansa bırakma!

İkincisi Sahaya atılan maddeler, yine sayısız su şişesi atıldı... Cristian Baroni'nin kafasına bantla sarılmış taş atıldı, Volkan'ın yanına patlayıcı atıldı kafasını içki şişesi sıyırdı vs vs bunlar direk adam öldürmeye teşebbüs olaylar ve bütün olayları hakem gördü. Çok değil daha 1 yıl içinde Antep ve Diyarbakır maçlarında oyunculara isabet eden taş vb cisimlerden dolayı hakemler maçı yarıda bırakmış Bursaspor hükmen maçları kazanmıştı. Neden buna maruz kalan Fenerbahçe olunca maç devam eder illa birisinin ölmesi mi gerek ?
    (Not: Bu şekil aleyhli tölerans sürerse Son hafta Sivasspor-Fener maçında inanılmaz olaylar çıkar perşembe'nin gelişi çarşamba'dan belliidir demedi demeyin)

Son olarak Alex de Souza helal sana adamsın adam !
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Bugün tarihe geçmemizde iyi oldu aslında.

Hem Galatasaray desibel ile tarihe geçti.Hemde biz TT Arena'da ilk galibiyet alan takım olduk.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Rakibin desibel rekoru kırdığı bir atmosferde yenmek daha güzel.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bugün "Acınızı paylaşıyoruz" tişörtlerini, yapılan saygı duruşlarını anlayamadım. Neden anlayamadım çünkü 18 Mart bizim için lay lay lomu hatırlatan bir gün değildir. Kendi değerlerimizi nasıl çöpe attığımızı görmek gerçekten içimi yaraladı.

Maça dönersek bugün Galatasaray'ın Fenerbahçe'den ziyade iki rakibi daha vardı. Hatta Fenerbahçe'yi saymayadabiliriz. Galatasaray çok kötü durumda olmasına rağmen ciddi anlamda farklı bir galibiyeti kaçırdı. Maçın temposuz olması akın akın gelmelerin olmaması kimseyi yanıltmasın.

İlk rakibi kendi içinden birisi olan Hagi'ydi. Yine yanlış bir kadro ile sahaya çıktı. İkinci yarı itibariyle golün geleceğini düşündüm. Ben kahin değilim. Tüm Galatasaray'lılar bunu görürken Hagi'nin görmemesini ve bunu bile göremeyecek birini takımda tutanları anlamak mümkün değildir. Oyuna hamle yapıyor ama yaptığı hamlelerin anlamını çözmek mümkün değil. Sen takımı geriye yaslandırıyorsun. Tek şansın var. Hızlı hücum yapabilmek. Hızlı hücumda hızlı oyuncularla yapılır. Değişiklikler yapılıyor ve Pino oyunda değil. Pino geçen hafta gol atmamış olsun, asistte yapmamış olsun. Hızlı hücum yapacaksan hızlı adam oynatmak zorundasın. Hakan Balta yüzünden yediğimiz golleri sayamıyorum. Bunu düzeltemiyorsun. Bu adamı oynatmaya devam ediyorsun. Zaten alışmışsınız devşirme oyuncu kullanmaya. Stancu'yu sol back yapsaydı en az bu kadar gol yerdik. Oyuna Ayhan'ı alıyorsun. Koy Alex'in başına 1-1 savunsun. Zaten Fenerbahçe beraberliği bulduğuna şükrediyor. Sürekli kazanacağımız maçları rakibe hediye eden bir teknik direktör varken kazanmamız mümkün değildi. Fenerbahçe'nin Allah tarafından desteklenen etkiside gelince maçın son 2 dakikada bile döneceğine inanırım.

Diğer rakibi ise hakemdi. Hakem kötü niyetli olsa Servet'i atardı - ki niye atmadı anlamak mümkün değil - kötü niyetli olsa şöyle yapardı gibi yorumlar mutlaka olacaktır. Açıkçası gözümüze soka soka Arog filmindeki gibi tersten penaltı vereceğini düşünenler varsa bunlar hayalden öte değildir. Kimse kendini bu kadar bariz ateşe atmaz. Bu böyle oldu şu şöyle oldu demeye hiç gerek yoktur. Cluio'nun rakip sahada düşmesine topa topa işareti yapan hakemin hemen 20 saniye sonra Alex'e çaldığı faule bakmaları yeterlidir. Diğerlerini anlatmaya gerek yok.

Olan yine taraftara oldu. Galatasaray desibel rekoru kırma gibi boş işlerle uğraşırken Fenerbahçe TTArena'da ilk kez yenerek tarihe geçti. Hagi'nin hala zaman dediği bir ortamda en çok yenilgi alarak bir rekor daha kırdığımızı da ben eklemek istiyorum. Son olarak Kazım'ın gol sonrası yaptıklarına da bir anlam yüklemek imkansız. Ayıp.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmirli / Kocaeli Üni.

Aykut Hoca gereksiz bir korkuyla yanlış bir 11'le başladı bu bize pahalıya patlıyordu.Yinede kötü oynadığımız bir maçı yine Alex sayesinde kazanmasını bildik.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Aslında maçtaki iki teknik adam arasındaki farkları gördük... Hagi son iki maçtır yaptığı değişikliklerle oyunu katlediyor. Bu yadsınamaz bir gerçek... Bence G.Saray yönetimi şimdiden hocasını takıma getirirse daha karlı olur. 3-5 maç şaha kaldırabilir takımı...

Maçın ilk yarısında tamamiyle silik bir takım vardı. G.Saray golü attıktan sonra işin çok zor olduğunu anladım hatta artık ikinci yarı başlayınca bu takımın bu maçı beraberlikle bile bitiremeyeceğini düşündüm... Ama hocamızın tam yerinde değişikliği ile oyunu bir anda rakip sahaya yıktık... Semih girince ileride daha fazla oynamaya başladık... Stoch'un girmesiyle oyunu iyice yıktık...

Evet G.Saray çok iyi mücadele etti, pozisyonlar yakaladı ama F.Bahçe'nin de çok kötü bir oyun sergilemesi sayesinde bu kadar net göze çarptı. Kadro olarak yanlış başladık maça, Stoch kanatta olsaydı bence bu kadar ileride etkisiz kalmazdık... İleride ve orta sahada hiç top tutamayınca oyunu G.Saray ele geçirdi fakat istatistiklere bakınca dengeli bir maç olduğu ortaya çıkıyor.

Maçta atılan o şişe Volkan'ın kafasında patlasa kesinlikle ölebilirdi. Bence TFF stadların kale arkalarına file germeli. Yoksa bi gün fena bir olay yaşanacak...

Last edited by SAİT71 : 19.Mart.2011 at 04:22

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Asla takımımdan utanmadım ve utanmayacağım. Ancak bugün eşik değerime çok yaklaştılar. Yönetime , oyunculara veya herhangi bu işten mesul olan kişilere tek sorum var :

Her şeyi yapsaydınız da şu ilk maçı kaybetmeseydiniz olmaz mıydı ?

AYIP..!! hemde çok AYIP..!!

Biz taraftarlığımızdan utanmayız ancak bazıları kendi şahsiyetlerinden utanmalı.!!
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2006
    Yer
    11

FENER goL goL goL!Şampiyonluk geliyor...

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yazık ya. Şu Galatasaray'ın düştüğü duruma bak. 1-0 öndesin. Son 15 dakkada 2 gol yiyip maçı rakibe hediye ediyorsun. Hayır kime kızacağımızada şaşırdık. Halen daha en kötü gün bügünse bu günde Galatasaray diyen arkadaşlar ne amaçla diyor bunu.

Daha ne kadar kötü olabilir 105 yıllık bir kulüp ? 2-3 maç daha kaybetse küme düşecek neredeyse. Yazıktır ya. Maçı izlemedim bile. Çünkü kesin yenilecektik. 1-0 öne geçince aha dedim heralde iyi oynuyoruz. Sonra bi baktım 1-2 . Yazık ne diyelim. Tebrikler Fenerbahçe.

Yandığım tek nokta iddaada 1den 2 oynicaktım tek maç. 25.0 ganyanı vardı. Duyguları bir kenara bırakıp keşke oynasaydım.

Volkan'ı Allah korudu yemin ediyorum. Şimdi tekrarını izledim başını çevirmeseydi şişe kafasına gelecekti ve büyük ihtimalle hayati tehlike yaşayabilirdi.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Eksisozluk'de okumuştum Arda'nın maç sonu yaptığı açıklama neydi öyle ? Allah kazanmamızı istemedi ? Arda," İnşallah,Allah izin verirse,kısmetse" gibi kelimeleri oldukça çok kullanan,Türk medyası ve taraftarların gözüne inançlı insan olarak görülüyor.

Ama bir şey var ki 4 aydır oynamamış birisi dün gerçekten çok olumlu oynadı.Kewell biraz formunda olsa Arda'nın asistlerini konuşuyorduk bugün.İsterse 1 yıl oynamasın,her adamı geçebilecek kapasitede.

Bir yandan gitmesini istiyor insan.Kurtarmasını istiyor kendini.Bir yandan da takımın en iyi oyuncusu olduğunu görüyorsun.

"maç sonrası dallama galatasaray'lı gazetecilerin "arda oyuna girdikten sonra fenerbahçe golleri attı" yorumlarını duyduktan sonra sadece bu ülkeden gitsin, kurtarsın kendini dedim.
    galatasaraylılara tek bir önerim var : bu adama sahip çıkın beyler."
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

FENERBAHÇE'YE 3 PUANI GETİREN GALİBİYETİN MİMARLARI :

1- George Hagi: Pino gibi bir ismi bırakın ilk 11'de başlatmayı , maça dahi almayarak teknik direktörlük kalitesini bir kez daha kanıtladı. Stancu ile başlaması yanlıştı. 1-0'dan sonra takımı geriye çekti ve resmen tiyatro izler gibi izleyerek maç kaybedildikten sonra da "Tam olarak anlayamadığım detaylar yüzünden maçı kaybettik" dedi. Biz bile anlarken sen nasıl anlamıyorsun be Hagi?

2- Fırat Aydınus:
    Maç boyunca sürekli Galatasaray'lı oyuncuların psikolojisini etki etti. Tüm pozisyonlarda takdir hakkını Fenerbahçe lehine kullandı. Özellikle çalınan faullerde çok hatalıydı. Baros'un attığı nizami golü vermediği gibi desibel rekoru kırılan bir maçta oyuncunun düdüğü duymamasının normal olduğunu düşünmeden sarı kartı gösterdi. Utanmasa gelip yedek kulübesindekilere de kartları çıkaracaktı

3-Aykut Kocaman ve Alex:
    Rakip teknik direktör cesur davrnarak Semih2i oyuna aldı ve hücumda varyasynları arttırdı. Maç boyu sahada gezinen Alex kalitesini attığı ve attırdığı 2 golle maçı takımına kazandırarak kanıtladı..

Bence maç bunlardan ibarettir. Artık George Hagi ve Galatasaray yönetimi Galatasaray'da kesinlikle kalamayacaklarını hala anlamadılarsa bence stada 1 GS taraftarı bile gitmeyerek tepkilerini ortaya koymalıdır.

Yalnız haftalardır süren hakem kagası bu maça da gölge düşürdü. Maç öncesinde bu hakemler bariz hatalar yapacaklar demiştik. Yaptılar... Türk hakemleri ile nasıl olacak da normal maçlar izleyebileceğiz bilemiyorum ben. Fenerbahçe'li arkadaşlar da mübarak farklı maç izlemiş gibi galibiyete seviniyorlar sadece. Hakem hakkında Fenerbahçe'lilerden hiç ses çıkmıyor Aziz Yıldırım falan çıkıp deseye " Bu hakemler takımların haklarını yiyor, adil yönetmiyor, dün akşamki hakem de kötüydü" diye

Sonuç olarak ; Tebrikler Fenerbahçe, yazıklar olsun Georhe Hagi ve Fırat Aydınus....
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Sahaya atılan rakı şişesi, Kazım'ın gol sonrası yaptığı terbiyesizlikler maçın ayıbı olarak akıllarda kalacaktır. Adam gibi bir GS yönetimi olsa bugün Kazım'ın biletini keserdi. Böyle ahlaksız futbolcunun bırakın Galatasaray'ı türk futbolunda bile yeri yok. O sahaya rakı şişesi atan yaratık belirlenirse onu da hiçbir stada almamak lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Bir kaç hakemin hatasına değinelim.

Ben Baros'un,Gökhan Gönül'den çalıp golü attığı,ardından düdükten sonra topa vurduğu için sarı kart gördüğü pozisyonun faul olduğunu düşünmüyorum.Pisi pisine bir golümüz gitti.

Özer'in centilmenlik dışı temasının karşılığı tff hakem ve gözlemcilik kitabı 26. sayfasındaki ibareye göre net bir şekilde kırmızı kart.

Andre Santos,Gökhan Gönül düdükten sonra topa vurdular sarı kart yoktu.

Bunlar verilse yine yenilirdik ama nerede adalet
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Bu muhteşem geri dönüş şampiyonluğun anahtarıdır.Başta Aykut Kocaman ve futbolcular olmak üzere emeği geçen kim varsa hepsine teşekkürler.

Maça başlarken Özer konusunda endişelerimi dile getirmiştim ama beni şaşırtan Andre Santos oldu.Kazım'a kaptırdığı topun peşinden gitmeyip öyle seyretmesi beni çıldırttı.İlk yarıda gerçekten çok kötüydü.

Galatasaray ilk yarı gerçekten çok iyi mücadele etti.Fenerbahçe'nin son haftalardaki en büyük artısı olan hücum presi bu maçta hiç göremedik.Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe için ne kadar önemli bir futbolcu olduğu da bu maçta ortaya çıktı.Yaz transfer döneminde mutlaka Emre'ye bir alternatif bulmalıyız.

2.yarı Aykut Kocaman'ın akıllı,Hagi'nin yanlış hamleleri maça direkt olarak etki etti.Alex'in maç sonu açıklamasında Aykut Kocaman'ın devre arasında soyunma odasındaki sakinliği ve soğukkanlılığı bizi maça döndürdü demesi galibiyetin şifresini de veriyordu aslında.Stoch belki ilk 11'de başlayabilirdi ama bu şekilde de oyuna girmesi doğru oldu.Hagi'nin de oyuncu tercihlerini yanlış buldum.Kewell sahada hiçbirşey yapamadı.Arda da çok kötüydü.Mecali kalmamış oynamaya,bitirmiş kafasında Galatasaray'ı.Kadıköy'deki maçın en iyilerinden Pino'yu oyuna alsa daha farklı olabilirdi belki.

Alex hakkında ayrı konuşmak istiyorum.Yaşayan efsane.Bundan yıllar sonra torunlarıma Alex'i anlatırken çok gurur duyacağım,onun futbolunu izlemeye şahit olduğum için.Büyük futbolcu olmak kolay değildir.Bugün Alex'in sadece büyük bir futbolcu olduğuna değil,ne kadar örnek ve profesyonel bir insan olduğuna şahit oldum.Onu sahada seyrederken gerçekten çok büyük keyif alıyorum.

Kazım'ın gol sevinci ve atılan rakı şişesi Galatasaray camiasına yakışmayan 2 büyük ayıptır.Bu rakı şişeşi Kadıköy'de atılsa şimdi yer yerinden oynamıştı.

Bu galibiyet Aykut Hoca'nın da dediği gibi yelkenlerimizi rüzgarla doldurdu.Şimdi önümüzde çok daha zorlu bir maç var.Bursaspor maçı çok daha zorlu geçecek.Eğer o maçı da kazanırsak önümüz çok daha açık olacak.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Şu saatten sonra ne stad benim için birşey ifade eder nede bağırta bağırta çıkarttıkları 131 desibel. İsterse 450 desibel bağırsın taraftar. Yazıktır günahtır ya. Fenerbahçe boşuna yollamadı Kazım'ı. Adam terbiyesiz işte.

Volkan'ı hiç sevmeyen biriyim ama adamın kafasına gelse o şişe çok kötü olurdu. Hiç ama hiç sevmiyorum Volkan'ı ama cam şişe bir de. Onu stada nasıl soktuysa çok büyük terbiyesizlik o şişenin de sahaya atılması.

Tebrikler Fenerbahçe.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by nannar View Post

Yalnız haftalardır süren hakem kagası bu maça da gölge düşürdü. Maç öncesinde bu hakemler bariz hatalar yapacaklar demiştik. Yaptılar... Türk hakemleri ile nasıl olacak da normal maçlar izleyebileceğiz bilemiyorum ben. Fenerbahçe'li arkadaşlar da mübarak farklı maç izlemiş gibi galibiyete seviniyorlar sadece. Hakem hakkında Fenerbahçe'lilerden hiç ses çıkmıyor Aziz Yıldırım falan çıkıp deseye " Bu hakemler takımların haklarını yiyor, adil yönetmiyor, dün akşamki hakem de kötüydü" diye
    Biz mecbur muyuz Galatasaraylılarla aynı düşünmeye de, sanki hakem hatası görmüşüz de söylemiyormuşuz gibi. Dünkü hakem kararlarının birçoğunda haklıydı. Açıkçası ben Galatasaray taraftarının hakem isyanını tamamen kötü oynayan Fenerbahçe'ye bile yenilmenin bir bahanesi olarak görüyorum. Hakem tartışmaları eskiden verilmeyen penaltı, gol, ofsayt nedeniyle kesilen ama aslında ofsayt olmayan net pozisyonlar üzerine kurulurdu. Artık 2 taç yanlış verilince hakem yaktı bizi, hakem yedi bizi. Gökhan'ın da çıkmayan topuna taç verdi. Biz de ona mı isyan edelim ? :} Dün akşam Fırat Aydınus kendinden beklenilmedik derecede iyi bir maç yönetti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ilkgolü yediğimizde hiç üzülmedim çünkü bir şeyler okuyordum maçta
    galatasaraylı futbolcular ilk yarıada çok efor sarfettiler çok koştular ikinci yarının ortalarından itibaren oyundaki üstünlüğümüzü rakibe kabul ettireceğimizi düşünüyordum.
    ikinci yarı semihin girmesi ilerde bi gıdım da olsa pas yapmamızı sağladı ama yetmedi bize bi moral golü lazımdı. rakip boşlukları iyi kapğatıyordu tek gol bulma ihtimalimizin duran top olduğunu düşünüyordum ve beklediğim gibi duran toptan semih golü attı.
    fenerbahçe morallenirken g.s. üzerinde bu gol güven kaybına yol açtı. rakip açıkları ilk yarı ve ikinci yarıda çok koştuğu için yorgunluktan kapatamıyordu ve ikinc golümüzü göstere göstere attık.
    galatasaray son maçlardaki en mücadeleci maçını oynadı kolay bi galibiyet bekliyordum ama zor oldu ama gzel oldu

bugünkü spor gazeteleri ilk sayfalar

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

fotospor'unki güzelmiş

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Hagi'nin degisikliklerine de, Firat Aydinus'un yonetimine de deginirdim ama sıkıldım bu muhabbetten. Tek sorum var Fenerbahceli kardeslerime cok basit bi soru evet ya da hayir derlerse sevinirim. Bu galibiyeti gercekten hakettiginizi dusunuyor musunuz macin geneline ve her turlu detayina baktiginizda.
    Evet.......

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Skorda Fenerbahçe galibiyeti yazıyorsa her ne şekilde olursa olsun Fenerbahçe hanesine 3 puan yazılır. Hak etse ne olur hak etmese ne olur? Ben dünkü maçla ilgili değil, Türk futbolunun geleceği ile ilgili endişelerimi yazıyorum. Kim, nasıl değiştirir bilemem ama şu anki mevcut hakem kadrosunda birşeyler değişmedikçe her sezon hakemler şampiyonluğa etki ederler. Fenerbahçe de olsa,Galatasaray da olsa, Bursa da olsa sonuç değişmez. Ama 3 puanı cebe indirince "Hakemler mükemmel maç yönetti "diye geriye çekilip, puan kaybının yaşandığı haftada "bu hakemlerle lig bitmez" diyen iki yüzlü Başkan, yönetim ve taraftarlar olduğu sürece hiçbirşey değişmez!

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Biz mecbur muyuz Galatasaraylılarla aynı düşünmeye de, sanki hakem hatası görmüşüz de söylemiyormuşuz gibi. Dünkü hakem kararlarının birçoğunda haklıydı. Açıkçası ben Galatasaray taraftarının hakem isyanını tamamen kötü oynayan Fenerbahçe'ye bile yenilmenin bir bahanesi olarak görüyorum. Hakem tartışmaları eskiden verilmeyen penaltı, gol, ofsayt nedeniyle kesilen ama aslında ofsayt olmayan net pozisyonlar üzerine kurulurdu. Artık 2 taç yanlış verilince hakem yaktı bizi, hakem yedi bizi. Gökhan'ın da çıkmayan topuna taç verdi. Biz de ona mı isyan edelim ? :} Dün akşam Fırat Aydınus kendinden beklenilmedik derecede iyi bir maç yönetti.
    dünkü maçta hekemin hatalarını göremeyenler zaten maç izlemeyi bıraksınlar Telegolde Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar gibi iki isim (ki bu adamlar aktifken Avrupada defalarca maç yönetmiş Türk futbol tarihinin en iyi hakemleri arasındadır) Baros'un pozisyonuna net gol diyorsa ve siz hala hakem haklıydı diyorsanız diyecek laf yok

Biz mağlubiytin faturasını hakeme çıkarmadık. Hakem kötüydü demek ayrı, hakem yüzünden yenildik ayrı... Yenilginin mimarı başta George Hagi'dir. Kötü yönetimiyle Fırat Aydınus'un da payı mutlaka vardır. . Ama sadece hakem yüzünden yenildik diyen yok. Zaten hiçbir Galatasaray'lı böyle birşey de demez. Diyorsa da haksızdır.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Hakedene hakkını vermek lazım. Galip geldiğinde de mağlup olduğunda da iyi yönetim - kötü yönetim ayrımı yapmak zor değil. Ama bazı şeylere şartlanınca hakem nasıl maç yönetirse yönetsin o bazı şeyler değişmiyor, değiştirilmek istenmiyor.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    dünkü maçta hekemin hatalarını göremeyenler zaten maç izlemeyi bıraksınlar Telegolde Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar gibi iki isim (ki bu adamlar aktifken Avrupada defalarca maç yönetmiş Türk futbol tarihinin en iyi hakemleri arasındadır) Baros'un pozisyonuna net gol diyorsa ve siz hala hakem haklıydı diyorsanız diyecek laf yok

Biz mağlubiytin faturasını hakeme çıkarmadık. Hakem kötüydü demek ayrı, hakem yüzünden yenildik ayrı... Yenilginin mimarı başta George Hagi'dir. Kötü yönetimiyle Fırat Aydınus'un da payı mutlaka vardır. . Ama sadece hakem yüzünden yenildik diyen yok. Zaten hiçbir Galatasaray'lı böyle birşey de demez. Diyorsa da haksızdır.
    Programı izlememiş olsaydım belki inanabilirdim. Ahmet Çakar önce, faul yok gibiydi ama bence zor pozisyondu bu hakem niye burda faul vermiş diyemem dedi. Aradan biraz süre geçtikten sonra kendi önlerindeki ekrandan tekrar izledikten sonra; ben yukarda faul yok gibi düşünmüştüm ama tekrar izleyince faul gibi görünüyor tarzında birşeyler dedi. [ www.yildiz.tv] - Tekrarı izlenebilir Toroğlu'na gelince; kendisini Aziz Yıldırım'ın yayıncı kuruluştan kovdurduğunu düşünen bir yorumcunun tarafsız düşünebileceğine inanmıyorum. Bu nedenden dolayı yorumlarına da dikkate almıyorum. Çünkü aynı olaylara Fenerbahçe olunca başka, X takım olunca başka yorumlar yapıyor.

Fenerbahçeliler bu galibiyete nasıl seviniyor demek faturayı hakeme çıkarmak demek. Hakem beğenilmeyebilir; sonuçta herkes farklı düşünebilir ama maçın sonucuna direkt etki eden bir hatanın olmadığı maçtan sonra Fenerliler niye seviniyor denilirse ben maçı izlemesem zannederim ki; Fenerbahçe ofsayttan 2 gol atmış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben maçı 90 dakika izledim, Galatasaray taraftarıyım. Nedense benim hiç gözüme çarpmadı hakem hatası falan? Bence siz abartıyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Maçta hakem en son etki faktörüydü. Kaybedilen 1 maçtan sonrada hakem olmasın zaten. Müthiş maç yönetti. Galatasaray'lılar çok zorluyo ya, Fenerlilerde zorlasın Servet'e çıkmayan kırmızıyı söylesin. Direk Mehmet'in kafasına çekti el enseyi. Topla alakasımı ? Tabikide yok : ) Haa birde kimsenin dikkatini çekmemiş ama Niang'ın sakatlandığı pozisyonda Gökhan Zan'ın tekmesi var Niang'ın ayağına. Faul çaldı hakemde es geçtiler pozisyonu.

Aykut Kocaman'ın yaptığı korkaklık yüzünden az kaldı gidecekti maç ama neyseki sonra döndü hatasından. Özellikle Galatasaray'da Kazım ve Stancu çıktıktan sonra takım iyice geriye yaslandı. Kazım çıkıp Arda girdiğinde tamam dedim bitti bu iş. Maç Fenerbahçe'nin. Kazım, hızıyla, güçlü fiziğiyle çok yıpratan bir oyuncu ama Arda tam tersi. Teknik özellikle yavaş oyuncu.

Hagi yine bilinen değişiklikleri yaptı ama adamıda anlıyorum ben bu kadroyla bu kadar. Stancu'yu çıkarması eleştirilebilir ama oda Kewell alarak daha etkili olacağını düşündü, kumar oynadı tutmadı. Aykut Kocaman ise 2. yarıya Semih'i alarak savunmayı rahatsız edecek bir oyun düzenine geçti. Stoch girdikten sonra etkili olmaya başladı yine. Neill çok rahatsız oldu o girince. Özer çok zorlayamadı o kanadı.

Benim için maçın tek özeti bu kare;

Adamsın Aykut " KOCAMAN " .

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakem Baros'un golünü vermedi ve de Disco'nun da bahsettiği gibi Culio ve Alex'in peşpeşe gelişen pozisyonlarda yanlış kararlar verdi. Bunlar haricinde bir hatası yoktu. Elbette hataların büyüklüğü tartışılabilir ama alışılmışın dışında olarak iyi bir maç yönetti.

Hagi'nin her maçta ilk golü attıktan sonra düşmemeye oynayan bir Anadolu takımı gibi Galatasaray'ı skorun üstüne yatırmaya çalışması ve takımı geri çekmesi büyük bir hata. İşte bu oyun felsefesi yüzünden Hagi Galatasaray gibi bir takımın teknik direktörü olamaz. Bu hatasını dün yine tekrarladı. Oyuncu değişiklikleri sorgulanabilir elbette ve Pino - Kewell konusunda Pino tercihi doğru olabilirdi. Daha önce yazdıklarımda Hagi'yi iyi buldugumu söylemiştim. Bunun hala arkasındayım çünkü başı boş bir takım yoktu sahada. Fenerbahçe'nin pas yollarını kapatmak için canla başla çalışan koşan, alan daraltan ve kaptığı toplarıda elinden geldiğince iyi değerlendirmeye çalışan bir Galatasaray vardı. Ne zaman ki oyuncu değişiklikleri başladı takımı geriye çekip, hızlı oyuncuları oyundan alarak hızını azalttı. Bu işte büyük bir hatadır. Yani Hagi'yi önceki maçlara göre iyi buldum dememin sebebi Fenerbahçe'yi iyi etüd etmesi ve buna göre oyuncu seçimleri tartışalabilecek olsa da iyi bir taktikle takım sahaya sürmesidir.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Hagi'nin çıkardığı kadro kağıt üzerinde kötüydü ama sahadaki oyun tam tersini söylüyordu. Biraz mantıklı düşünmek gerek, yedeklerden 3 ismin ilk 11 oynamasını istenebilirdi. İkisi oyuna sonradan girdi ve hiç bir katkı vermedi. Bence iyi oynadık, oyuncuların yeteneksiz olması Hagi'nin suçu değil.

Hakeme gelince, bence bir dünya hatası var en önemlisi kendisine artislik yapan özeri oyundan atamamasıdır. Kurallara göre temasın şiddeti önemli değilmiş, hakeme müdahaleye direk kırmızı kart..

Maçın özeti; iyi başlayan, öne geçtikten sonra desteğini iyice arttıran, golleri yiyince sapıtan taraftar, hele hele arabeske bağlayınca hiç çekilmiyorlar. Arzulu istekli Galatasaray, oynayan Galatasaray, kazanan fenerbahçe. Tebrikler...

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

tezahuratlar konusunda hıncal uluça dün gece hak verdim
    çok güzel tezahuratlar var da şu saldır galaatasarayı yapmasalar keşke

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Mehmet ve Lugano'nun gol sevinçlerinde Alex'i linç etmesi. :}

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adam istemiyor işte bırakın. Neyin peşindesiniz Alex'i yere düşürüp elinize ne geçicek

Bu arada Baros topa düdükten sonra vurduğu için sarı kart görmesi bence normal ŞL'de bile 98 bin kişinin önünde Van Persie'nin duyması zor ama yinede 2.sarıdan oyundan atılmıştı.

Sayfa 11 / 15 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri