Sayfa 110 / 447 İlkİlk ... 1060100108109110111112120160210 ... SonSon
3,271 ile 3,300 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

şu görüntü çok hoş

kopma olayı çok büyük şansızlık

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by Bekq View Post

Seni QTM'ye yem etmeyiz Fenerbahçe'li Emre.
    atv haberde izlemiştim ben ilk transferini son dakika olarak vermişlerdi ali kırca

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

hastanede telegol ekibini kovmuşlar

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=k...4-2012%2023:15

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

İyi yapmışlar "Telegol değil misin ?"

Yaralanan taraftara üzüldüm. Allah acil şifalar versin.

20 kere denenmiş dedi adam. O kadar denersen halatlar yıpranır tabiki. Şansa da 21. de kopmuş.

Edit :

Serhat Ulueren:Koreografiyi daha önce de yapamamışlardı. Niye ısrar ediyorlar anlamış değilim
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    İyi yapmışlar "Telegol değil misin ?"

Yaralanan taraftara üzüldüm. Allah acil şifalar versin.

20 kere denenmiş dedi adam. O kadar denersen halatlar yıpranır tabiki. Şansa da 21. de kopmuş.
    Kopma olmamış galiba halatların biri yüzünden yaralanmış taraftar sonra diğerleri de yardım için bırakmış.Tam olarak nasıl yaralandı bilmiyorum ama.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Tekrar izledim de hepsi aynı anda düşüyor. Yani ortak bir merkez var demekki ordaki sistem kopuyor. Eğer yaralanan için bırakılsa tribünün sağındakiyle solundakinin birbirinden haberi olmaz ve sol el yukarda sağ el aşağıda kalırdı.

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Allah acil şifalar versin.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Tekrar izledim de hepsi aynı anda düşüyor. Yani ortak bir merkez var demekki ordaki sistem kopuyor. Eğer yaralanan için bırakılsa tribünün sağındakiyle solundakinin birbirinden haberi olmaz ve sol el yukarda sağ el aşağıda kalırdı.
    Makara düşmüş Onur'un kafasına sonra herkes bırakıp koşmuş olay bu sanırım.

Bu arada herkes bıraktı deyip böyle anlatınca koreografi aslında yapılırdı ama biz istemedik gibi bir sidik yarışına giriyorum gibi görülebilir ama neler olduğunu paylaşmak istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    hastanede telegol ekibini kovmuşlar

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=k...4-2012%2023:15
    Ahahahaha.

-Arkadaşım gider misin?
    --1 dakika arkadaşlar.
    -Arkadaşım sen telegol değil misin? (ve ses kısılır )

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay
    Allah'ın izniyle yarınki maçı alalım bizimde koreografilerle ilgili söyleyecek sözümüz olacak

1 sa Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay
    Yalnız burada birbirinden ayrılması gereken iki konu var dalga konusu olan 2. koreografininde patlamasıdır bir taraftarın yaralanması değil.

1 sa Oğuz Altay ‏ @Oguz_Altay
    Fenerbahçe'nin koreografisinde yaralanan arkadaşımıza çok geçmiş olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu arada bu koreografi konusu çok abartılıyor gibi bu sene 2 kere aksilik oldu hadi neyse de geçtiğimiz seneler bu "3 boyutlu" olayı kullanılmasa da müthiş işler çıkmıştı Fenerbahçe tarafından. Galatasaray 1 kere çok iyi bir "3 boyutlu" koreografiyle bu işleri geçemez bence.Bu da böyle bir tribün yarışı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

hayati tehlikeyi atlatmış o arkadaş çok geçmiş olsun gerçekten can her şeyden önemli varsın tüm dünya dalga geçsin ama tek renktaşımız yada sporseverin burnu kanamasın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Telegoldeki olay üzerine :

1907 ÜNİFEB ‏ @1907unifeb
    Yalanlarla ve kışkırtmalara beklemekte olan acılı insanları tahrik eden bu şahısların bir an önce spor dünyasından uzaklaşmasını diliyoruz.

54 dk 1907 ÜNİFEB ‏ @1907unifeb
    Bugüne kadar amacı net olan Telegol ekibi yine kendisinden bekleneni yapmıştır.

55 dk 1907 ÜNİFEB ‏ @1907unifeb
    Hastanedeki huzurlu ortamı bozan, polisin yanında parmağıyla adam seçmeye cüret eden bu insanları kamuoyuna havale ediyoruz.

56 dk 1907 ÜNİFEB ‏ @1907unifeb
    Acılı şekilde arkadaşımızı beklerken polisleri alarak hastaneye gelen Devrim Zengi ve Telegol ekibinin neyi amaçladığını merak etmekteyiz.

Serhat ulueren zaten gereken cevap verilecektir tarzınde şeyler söylemişti. Polislerle birlikte hastaneyi basmışlar demekki. Zavallılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

NTV SPOR
    Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu ve Yobo saat 16:00'da basın toplantısı düzenleyecek
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bizde bunu bekliyorduk hadi emre

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yobo ile çıkması güzel bir ayrıntı olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tribun Dergi Emre: "Ben ona karsi soyledigim kelime bizim dingil gibi bir kelime."

İlahi Emre..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Dün Cengiz'in (Abooo) söylediği şekil bir savunma yaptı Emre "Ben Şansal abinin tam olarak ne söylediğini duyamıyordum, kabul ettiğim kısım ikimiz arasında geçen küfürleşmeler, yoksa ırkçı bir söz söylediğimi kabul etmedim, asla olamaz" dedi.

Bence durumun aydınlatılması adına iyi bir toplantı oldu, Son söylediği sözler yine basın tarafından malzeme yapılacaktır. "Emre Belözoğlu: "Rıdvan Dilmen dahil kimse çantamı toplayıp gitmem gerektiğini söyleyemez. Takımın hocası ve büyükleri gerekeni söylerler." Noktası virgülüne doğru bir söylem, Rıdvan Dilmen'in kendini bazı konularda biraz daha frenlemesi lazım. Takımın resmi bir yöneticisi olursun eyvallah ama TV başında yorumculuk yaptığın yerden bunları dillendirmen hem bir Fenerbahçe efsanesi olan kendisine hem de Fenerbahçe'ye zarar veriyor.
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Trabzonspor ile dün kendi evimizde oynadığımız maç sırasında, futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun, pozisyon gereği artan tansiyon neticesinde Zokora'ya yönelik söylemlerinin 'ırkçılık' noktasına taşınmasından son derece rahatsızlık duymaktayız.

Kulübümüz, her tür ayrımcılıkla mücadeleyi hayati derecede önemsemekte olup, söz konusu mücadele hususunda tutarlı ve sağlam bir sicile sahiptir.

Oyuncumuzun iddia edilen tepkisini hiçbir şekilde kabul etmemekle birlikte, maç sırasında –anında- tatlıya bağlanan bu olayın, maç sonuna taşınmasını ve böylesi hassas bir konunun 'araç' olarak kullanılmasını da tasvip etmiyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, ırkçı ve benzeri söylemlere karşı her zaman ve her platformda gerekli adımları atacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.

Dil, din, etnik köken ve benzeri her türlü ayırımcılıkla mücadele eden bir kulüp olarak, gerekli duyarlılığı bundan sonra da sergilemeye devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.

FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Lig TV'nin maç içinde futbolcular ve hakemin arsında geçen konuşmaları kaydeden bir teknolojiye sahip diye okumuştum 2 sene önce. EPL'de de, Ligue 1'de de bu sistem var hatta.
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

buraya yazıyorum; şampiyon olmamız durumunda konuşulacak şey şampiyonluğumuz değil, play off şaçmalığı olacak.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

günaydın

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by benbenim View Post
    buraya yazıyorum; şampiyon olmamız durumunda konuşulacak şey şampiyonluğumuz değil, play off şaçmalığı olacak.
    Tıpkı Bursa'nın şampiyon olduğu sene, şikeli lig, şaibeli lig derken son anda gelen şampiyonlukla tertemiz lig, mükemmel lig olduğu gibi.

Bırak şampiyonluğu, bu akşam Galatasaray puan kaybetsin, başlar konuşmalar, şampiyon olursak, konuşulmaması imkansız zaten. Alıştık...
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

biz şampiyon olalımda kim ne derse desin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Tıpkı Bursa'nın şampiyon olduğu sene, şikeli lig, şaibeli lig derken son anda gelen şampiyonlukla tertemiz lig, mükemmel lig olduğu gibi.

Bırak şampiyonluğu, bu akşam Galatasaray puan kaybetsin, başlar konuşmalar, şampiyon olursak, konuşulmaması imkansız zaten. Alıştık...
    Alıştık artık dediğin gibi. Aziz Yıldırım diyorya; "Herkes tertemiz birtek biz suçluyuz." O durum işte

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Şuan bile konuşulmuyor mu ? Biz Galatasaray deplasmanına gidene kadar liderken "Nede olsa playofflar var daha bu yol uzun" diye arkasına sığınanlar lider olup fark açılınca "Bu playoff ne kadar saçma, niye var ki" demeye başladı.

Fenerbahçe olur da şampiyon olursa "Playofflar lig statüsüne aykırıydı" diye dava açılırsa malum taraflardan şaşırmayınız.
    ...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Şimdiden saçma denmeye başlandı bu takım bu oyunu 6 maça yayarsa şampiyonluk uzak değil o zaman görün kopacak yaygarayı

Şampiyon olamazsak üzülmem nasılsa sezona o hedefle girmedik ama şampiyon olursakta kendini 6-7 maç önceden şampiyon ilan edenlere çok gülücem Allah inşallah o günleri gösterir bizlere
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bişey sormak istiyorum

şimdi süper finalde fenerin ve galatasarayın puanları eşit olarak biterse şampiyon kim olucak ?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Fenerbahçe
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray şampiyon olursa da konuşulacak , şu an da konuşuluyor şampiyon olduk hala uzatıyorlar.

Mesaj Yetkileri