şu görüntü çok hoş
kopma olayı çok büyük şansızlık
şu görüntü çok hoş
kopma olayı çok büyük şansızlık
hastanede telegol ekibini kovmuşlar![]()
![]()
![]()
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=k...4-2012%2023:15
İyi yapmışlar"Telegol değil misin ?"
Yaralanan taraftara üzüldüm. Allah acil şifalar versin.
20 kere denenmiş dedi adam. O kadar denersen halatlar yıpranır tabiki. Şansa da 21. de kopmuş.
Edit :
Serhat Ulueren:Koreografiyi daha önce de yapamamışlardı. Niye ısrar ediyorlar anlamış değilim
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Tekrar izledim de hepsi aynı anda düşüyor. Yani ortak bir merkez var demekki ordaki sistem kopuyor. Eğer yaralanan için bırakılsa tribünün sağındakiyle solundakinin birbirinden haberi olmaz ve sol el yukarda sağ el aşağıda kalırdı.
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Allah acil şifalar versin.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Oğuz Altay @Oguz_Altay
Allah'ın izniyle yarınki maçı alalım bizimde koreografilerle ilgili söyleyecek sözümüz olacak
1 sa Oğuz Altay @Oguz_Altay
Yalnız burada birbirinden ayrılması gereken iki konu var dalga konusu olan 2. koreografininde patlamasıdır bir taraftarın yaralanması değil.
1 sa Oğuz Altay @Oguz_Altay
Fenerbahçe'nin koreografisinde yaralanan arkadaşımıza çok geçmiş olsun.
Bu arada bu koreografi konusu çok abartılıyor gibi bu sene 2 kere aksilik oldu hadi neyse de geçtiğimiz seneler bu "3 boyutlu" olayı kullanılmasa da müthiş işler çıkmıştı Fenerbahçe tarafından. Galatasaray 1 kere çok iyi bir "3 boyutlu" koreografiyle bu işleri geçemez bence.Bu da böyle bir tribün yarışı olsun.
hayati tehlikeyi atlatmış o arkadaş çok geçmiş olsun gerçekten can her şeyden önemli varsın tüm dünya dalga geçsin ama tek renktaşımız yada sporseverin burnu kanamasın
Telegoldeki olay üzerine :
1907 ÜNİFEB @1907unifeb
Yalanlarla ve kışkırtmalara beklemekte olan acılı insanları tahrik eden bu şahısların bir an önce spor dünyasından uzaklaşmasını diliyoruz.
54 dk 1907 ÜNİFEB @1907unifeb
Bugüne kadar amacı net olan Telegol ekibi yine kendisinden bekleneni yapmıştır.
55 dk 1907 ÜNİFEB @1907unifeb
Hastanedeki huzurlu ortamı bozan, polisin yanında parmağıyla adam seçmeye cüret eden bu insanları kamuoyuna havale ediyoruz.
56 dk 1907 ÜNİFEB @1907unifeb
Acılı şekilde arkadaşımızı beklerken polisleri alarak hastaneye gelen Devrim Zengi ve Telegol ekibinin neyi amaçladığını merak etmekteyiz.
Serhat ulueren zaten gereken cevap verilecektir tarzınde şeyler söylemişti. Polislerle birlikte hastaneyi basmışlar demekki. Zavallılar.
NTV SPOR
Fenerbahçeli futbolcular Emre Belözoğlu ve Yobo saat 16:00'da basın toplantısı düzenleyecek
...
bizde bunu bekliyorduk hadi emre
Yobo ile çıkması güzel bir ayrıntı olacak.![]()
Tribun Dergi Emre: "Ben ona karsi soyledigim kelime bizim dingil gibi bir kelime."
İlahi Emre..
Dün Cengiz'in (Abooo) söylediği şekil bir savunma yaptı Emre "Ben Şansal abinin tam olarak ne söylediğini duyamıyordum, kabul ettiğim kısım ikimiz arasında geçen küfürleşmeler, yoksa ırkçı bir söz söylediğimi kabul etmedim, asla olamaz" dedi.
Bence durumun aydınlatılması adına iyi bir toplantı oldu, Son söylediği sözler yine basın tarafından malzeme yapılacaktır. "Emre Belözoğlu: "Rıdvan Dilmen dahil kimse çantamı toplayıp gitmem gerektiğini söyleyemez. Takımın hocası ve büyükleri gerekeni söylerler." Noktası virgülüne doğru bir söylem, Rıdvan Dilmen'in kendini bazı konularda biraz daha frenlemesi lazım. Takımın resmi bir yöneticisi olursun eyvallah ama TV başında yorumculuk yaptığın yerden bunları dillendirmen hem bir Fenerbahçe efsanesi olan kendisine hem de Fenerbahçe'ye zarar veriyor.
...
Trabzonspor ile dün kendi evimizde oynadığımız maç sırasında, futbolcumuz Emre Belözoğlu'nun, pozisyon gereği artan tansiyon neticesinde Zokora'ya yönelik söylemlerinin 'ırkçılık' noktasına taşınmasından son derece rahatsızlık duymaktayız.
Kulübümüz, her tür ayrımcılıkla mücadeleyi hayati derecede önemsemekte olup, söz konusu mücadele hususunda tutarlı ve sağlam bir sicile sahiptir.
Oyuncumuzun iddia edilen tepkisini hiçbir şekilde kabul etmemekle birlikte, maç sırasında –anında- tatlıya bağlanan bu olayın, maç sonuna taşınmasını ve böylesi hassas bir konunun 'araç' olarak kullanılmasını da tasvip etmiyoruz.
Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, ırkçı ve benzeri söylemlere karşı her zaman ve her platformda gerekli adımları atacağımızdan kimsenin şüphesi olmamalıdır.
Dil, din, etnik köken ve benzeri her türlü ayırımcılıkla mücadele eden bir kulüp olarak, gerekli duyarlılığı bundan sonra da sergilemeye devam edeceğimizi kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız.
FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ
"YÜCE ATATÜRK"
Lig TV'nin maç içinde futbolcular ve hakemin arsında geçen konuşmaları kaydeden bir teknolojiye sahip diye okumuştum 2 sene önce. EPL'de de, Ligue 1'de de bu sistem var hatta.
eto'o bitmiş.
buraya yazıyorum; şampiyon olmamız durumunda konuşulacak şey şampiyonluğumuz değil, play off şaçmalığı olacak.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
günaydın![]()
Tıpkı Bursa'nın şampiyon olduğu sene, şikeli lig, şaibeli lig derken son anda gelen şampiyonlukla tertemiz lig, mükemmel lig olduğu gibi.
Bırak şampiyonluğu, bu akşam Galatasaray puan kaybetsin, başlar konuşmalar, şampiyon olursak, konuşulmaması imkansız zaten.Alıştık...
"YÜCE ATATÜRK"
biz şampiyon olalımda kim ne derse desin
Şuan bile konuşulmuyor mu ? Biz Galatasaray deplasmanına gidene kadar liderken "Nede olsa playofflar var daha bu yol uzun" diye arkasına sığınanlar lider olup fark açılınca "Bu playoff ne kadar saçma, niye var ki" demeye başladı.
Fenerbahçe olur da şampiyon olursa "Playofflar lig statüsüne aykırıydı" diye dava açılırsa malum taraflardan şaşırmayınız.
...
Şimdiden saçma denmeye başlandı bu takım bu oyunu 6 maça yayarsa şampiyonluk uzak değil o zaman görün kopacak yaygarayı![]()
Şampiyon olamazsak üzülmem nasılsa sezona o hedefle girmedik ama şampiyon olursakta kendini 6-7 maç önceden şampiyon ilan edenlere çok gülücemAllah inşallah o günleri gösterir bizlere
![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
bişey sormak istiyorum
şimdi süper finalde fenerin ve galatasarayın puanları eşit olarak biterse şampiyon kim olucak ?
Fenerbahçe
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.