Sayfa 113 / 447 İlkİlk ... 1363103111112113114115123163213 ... SonSon
3,361 ile 3,390 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Emre Belözoğlu kafadan ceza aldı bi kere.
    Irkçılıktan veya küfürden, ceza almadan kurtuluşu yok. Yok Zokora küfür etmiş, tahrik etmiş, Emre'ye yaklaşmış edep yerini tutarak küfürler savurmuş bunun pek bir önemi yok. Kimse olayın o yönünü görmez, Mevzu biz olunca karşıdaki melake olur ! Zaten 3 Temmuzdan bu yana adalet bekleyen Fenerbahçeli, Komik Fenerbahçelidir. Adama gülerler.

Aykut Kocaman'ın Galatasaray maçı için kafadan Emre'yi unutması ve takımı ona göre hazırlaması gerek. Umarım yerine bir alternatif bulur, Selçuk-Cristian ikilisi ile sahadan galip ayrılmak için büyük bir şansa ihtiyacımız var.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Aynen ben de böyle düşünüyorum; Emre kafadan ceza aldı zaten. onsuz ne yapar Aykut hoca ? bence Cristian-Selçuk ikilisinden başka yol denemesi imkansız gibi duruyor. Sol kanatta Stoch u görürüz bu sefer ama keşke Selçuk yerine orada Caner'i oynatsa.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Ben olsam Emre'nin yerine Mehmet Topuz'u koyardım.
    Burak

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Pozisyonun başında Emreyi kızdırmak için zokora emreye eliyle kavrayıp edep yerini gösteriyo..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ben olsam Emre'nin yerine Mehmet Topuz'u koyardım.
    Topuz - Baroni - Caner - Stoch

Bu orta saha bize galibiyet getirir(Emre'nin olmadığını düşünürsek). Onun dışında maalesef çok zorlanırız.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

bence galibiyet getirmez intihara görtürür o orta saha

volkan

gg bekir yobo ziegler

topuz selçuk cris caner

alex

sow

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Selçuk görev yapacak böylece Baroni daha fazla hücuma katılbilecek. Emre oynasa hele bu maçta ileri çıkamazdı.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

http://www.youtube.com/watch?v=B8HLj...youtu.be&t=28s

zokoraya bak yuh açıp göstermediği kalmış

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Erkektir yahu Zokora, o anda kaşıntı tutmuştur yoksa hiç avuçlayıp o esnada annesine küfür eder mi Emre'nin, zaten etmedim diyormuş.

Bizim için zenciler annelerimizden daha önemli, o nedenle Zokora'nın yaptıklarına bakmamak gerekir, sadece Emre'ye bakalım.

Bir insana ırkçı damgasını vurmak kolay, bu adam neredeyse 15 senedir, zencilerle aynı ortamda yaşıyor, ırkçı birisi bunu uzun süre saklayamaz, 15 senede hiç bir zenci çıkıp da, bana şu tavırlarıyla ırkçılık yaptı ya da benimle sırf zenciyim diye konuşmadı ya da şu tavır takındı bana zenciyim diye diyen oldu mu?

Mesela Suarez, adam elini sıkmadı örneğin ama Emre onunla aynı kefeye konuluyor.

Irkçılığa elbette karşıyım ama ülkemizin yarısından fazlası ırkçıyken(sadece zencilere o kelimeyi söylemek ırkçılık değildir, aparlar zaten böyle, israilli değil mi, israil şöyle, rumlar böyle, kürtler zaten terörist gibi genelleme yapanlara diyorum, bu genellemelerle onlar da ırkçılık yapmış oluyor), çıkıp da başkasını ırçılık yapıyor diye ayıplıyorsa, bu Emre olduğu içindir.

Dediyse cezasını çeksin ama ırkçılıkla suçlamak birisini çok basit olmamalı.(Yukarıda yazdığım gibi, genelleme yapanları çok basit ırkçılıkla suçladım mesela, bu kadar basit olmamalı ırkçılık)
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Erkektir yahu Zokora, o anda kaşıntı tutmuştur yoksa hiç avuçlayıp o esnada annesine küfür eder mi Emre'nin, zaten etmedim diyormuş.

Bizim için zenciler annelerimizden daha önemli, o nedenle Zokora'nın yaptıklarına bakmamak gerekir, sadece Emre'ye bakalım.
    Tabii canım büyük ihtimalle sonuç budur abi, adam yabancı sonuçta yani art niyeti yoktur...
    Ama bizim kendi evladımız küfür yiyor anasını bacısını çöpte buldu, küfür yiyince zoruna gidiyor oda öyle diyince bizim evladımız yerin dibine sokuluyor, ezik kalan küçük emrah moduna giren Zokoracığımız oluyor...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Konu dışına çıkmak istemem ama Volkan bize tutupta orasını gösterdiğinde de bunu diyebilseydiniz keşke abi
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Konu dışına çıkmak istemem ama Volkan bize tutupta orasını gösterdiğinde de bunu diyebilseydiniz keşke abi
    Volkan'ın raporu var yalnız. O maçtan sonra PFDK'ya sunuldu o rapor. Ama yinede 3 maç ceza aldı.

Aynı cezayı Zokora'ya verebiliyoruz diyebilselerdi keşke

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Volkan'ın raporu var yalnız. O maçtan sonra PFDK'ya sunuldu o rapor. Ama yinede 3 maç ceza aldı.

Aynı cezayı Zokora'ya verebiliyoruz diyebilselerdi keşke
    Daha rapor olayı ortaya çıkmadan Fenerlilerin çoğu "Kaşınmıştır belki, ağrımıştır belki" tarzında şeyler söylemişti. Ayrıca tribünlere bakıpta yaptı o hareketi. Kendi kendine yapsa neyse.

Ceza olayı yeni Federasyon'un bileceği iş. Ama Fener tarafından böyle bir şikayet gitmedi sanırım TFF'ye.

Zaten Emre'ye verilsin Zokora'ya verilmesin demiyorum .

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Aykut hoca Stoch'u yedek bırakacaktır.Selçuk-Cristian ikilisiyle başlayacak ki bence bu bizim açımızdan bence şans.Cristian savunma yapmayı sevmiyor.İleri çıkınca geri koşmuyor yürüyerek dönüyor.Selçuk defansif bölgede olacak tabi ama yine de Selçuk patlamaya hazır bomba gibi işin o yanı da var.Stoch maçın ikinci yarısında gidişata göre oyuna girer

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zokora bir şey yapmamıştır, küfür etmedim diyorsa da doğrudur diyenlere karşı yazmıştım ben onu. Zaten yüz ifadelerine de bakarsan kimin sinirli kimin rahat olduğu görülür.

Emre'yi korumak gibi bir çabam yok, sadece olayın ırkçılık değil, o anki öfkesini kusma olarak görüyorum ben ve ırkçı birisi, 15 senedir farklı ülkelerden insanlarla bir arada oynayan birisinin ırkçı olup olmadığı böyle anlaşılmaz, mutlaka başka tavırlar da sergiler.

Zencileri biz geçmişte o şekilde köle olarak kullanmamışız, biz onlara geçmişte o şekilde hitap etmemişiz ki, şimdi onları ezmek için bu ifadeyi kullanalım.

O kelimeyi söylediyse ve sadece o kelimeye özel ceza varsa, cezasını elbette çeksin ama ırkçı demek, üstelik de başka siyahi oyuncuların açıklamaları ortadayken ırkçı demek yanlış bence.

Çoğu kişi de bunun farkında, Emre'nin ırkçı olmadığının, sinirli yapısı gereği edilen lafın altında kalmamak için karşılık verdiğinin, aynı şekilde küfür etse sinirlenmeyeceğinin ve onu sinirlendirecek kelimeleri seçtiğinin. Karşılık vermesi yanlıştır orası ayrı, sonra Emre suçsuzdur gibi bir şeyi savunduğum anlaşılmasın.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Heh bak nasıl hemen izzaya geliyorsunuz.

O hareketten sonra, yok yav yapmamıştır adam bize diyip iyi düşündünüz demi? çoğunuz günlerce sövdü belkide.

Emre burda tepkisiz kalcaktı, ama siz sövünce bize haraket çekti.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Aykut hoca Stoch'u yedek bırakacaktır.Selçuk-Cristian ikilisiyle başlayacak ki bence bu bizim açımızdan bence şans.Cristian savunma yapmayı sevmiyor.İleri çıkınca geri koşmuyor yürüyerek dönüyor.Selçuk defansif bölgede olacak tabi ama yine de Selçuk patlamaya hazır bomba gibi işin o yanı da var.Stoch maçın ikinci yarısında gidişata göre oyuna girer
    Bence de Selçuk oynayacaktır orta sahada ve Muslera'ya da o garip gollerinden birini atacaktır artık.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Abi ben de Emre'nin ırkçı olacak kadar düşeceğini sanmıyorum ama o anki küfür refleksi genelde farklı olur. Veya bunun ingilzcesi olur. Nasıl oluyorda refleks olarak ırkına , tenine küfür edebilir o noktada takılıyor insan.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by World Hollow o1 View Post
    Heh bak nasıl hemen izzaya geliyorsunuz.

O hareketten sonra, yok yav yapmamıştır adam bize diyip iyi düşündünüz demi? çoğunuz günlerce sövdü belkide.

Emre burda tepkisiz kalcaktı, ama siz sövünce bize haraket çekti.
    Dediğine göre Emre o hareketten sonra küfür etmekte haklı yani. Volkada küfür eden taraftar da haklı o zaman

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Bence de Selçuk oynayacaktır orta sahada ve Muslera'ya da o garip gollerinden birini atacaktır artık.
    Muslera'da gider o zaman seneye

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Abi ben de Emre'nin ırkçı olacak kadar düşeceğini sanmıyorum ama o anki küfür refleksi genelde "Ananı ... , Ebeni..." şeklinde olur. Veya bunun ingilzcesi olur. Nasıl oluyorda refleks olarak ırkına , tenine küfür edebilir o noktada takılıyor insan.
    Diyorum ya, Emre'nin orada yabancıların artık neredeyse küfür olarak bile görmediği kelimeyi söylemesi, siniri dindirmeyecek Zokora'yı da etkilemeyecekti, o da bana İngiltere'de böyle dememiş söylediler demişti hatırlarsanız, yani birini sinirlendirmek istiyorsan bunları bunları de demişler demek ki, o da o kelimeleri kullanmış.

Bence takıldığınız nokta o olmamalıydı, Zokora bu kadar içerlediyse neden maç içinde sarılıyor, maçtan sonra bir daha sarılıp birbirlerine başarı dileklerinde bulunuyorlar ve yine maçtan sonra yakın arkadaşı Yobo ile konuşurken Zokora neden bir sıkıntı yok diyor renktaşına. Böyle bir olaydan rahatsızlık duysa, hadi ilk 2 hareketi yaptı en azından maç sonunda Yobo'ya, ya bu bana böyle böyle dedi, size karşı da ırkçı hareketleri var mı gibisinden dert yanardı en azından.

Trabzonspor Kulübü, Fenerbahçe maçında Zokora'ya ırkçı hakarette bulunduğu gerekçesiyle Fenerbahçeli Emre Belözoğlu hakkında Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Trabzonspor'un dilekçesinde Emre'nin 3 aydan bir yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanması talep edildi.

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan Süper Final karşılaşmasında bir pozisyon sonrasında Fenerbahçeli Emre Belözoğlu'nun, Trabzonspor'un Fildişi Sahilli oyuncusu Didier Zokora'ya ırkçı hakarette bulunduğu iddiaları gündeme gelmişti.

Trabzonspor, bugün avukatı Nusret Yılmaz aracılığıyla Emre Belözoğlu hakkında, Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu dilekçesini Kadıköy Cumhuriyet Savcılığı'na iletilmek üzere Trabzon Cumhuriyet Savcılığı'na veren avukat Nusret Yılmaz, "Trabzonspor, kulüp olarak oyuncusunun arkasında olduğunu göstermek için suç duyurusunda bulundu" dedi.

DİLEKÇEDE NELER VAR?
    Trabzonspor'un Emre Belözoğlu'nun 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un 14/2 ve 6250 sayılı kanunun 3. maddesi gereğince yargılanması istemiyle verdiği dilekçede şu ifadeler yer aldı:

"Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe Trabzonspor maçında Zokora'ya ‘F..ing negro' gibi ‘S... zencisi' anlamına gelen ifadeler kullandığı görüntülerden tespit edilmiş, maç sonrası yayıncı kuruluşa yaptığı mülakatta oyuncu Emre Belözoğlu kötü sözler söylediğini kabul etmiştir. Bu nedenle Emre Belözoğlu'nun 6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un 14/2 ve 6250 sayılı kanunun 3. maddesi gereğince yargılanarak 3 aydan bir yıla kadar hapis cezasıyla cezalandırılmasını talep ediyoruz"

KANUN MADDESİ NE DİYOR?
    6222 Sayılı Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun'un "Hakaret içeren tezahürat" başlıklı bölümünde yer alan 14'üncü maddesinin 2. fıkrasında şu ifadeler yer alıyor:

"Spor alanlarında veya çevresinde toplum kesimlerini din, dil, ırk, etnik köken, cinsiyet veya mezhep farkı gözeterek hakaret oluşturan söz ve davranışlarda bulunan kişi, fiili daha ağır cezayı gerektiren başka bir suç oluşturmadığı takdirde, altı aydan iki yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır."

6222 sayılı kanunda öngörülen 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası, 6250 sayılı kanunla, 3 aydan 1 yıla kadar hapis cezasına indirilmişti.

Bir de bu var, Zokora'nın kişiliğiyle alakalı bir durum, hadi TFF'ye Trabzonspor başvurdu, çünkü Emre'nin oynayıp oynamaması ile alakalı, Trabzon'a yarar sağlayabilecek bir durum ama savcılığa neden Zokora başvurmuyor da kulüp başvuruyor? Yabancıların şikayette bulunma hakları yok mu ülkemizde?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bence takıldığınız nokta o olmamalıydı, Zokora bu kadar içerlediyse neden maç içinde sarılıyor, maçtan sonra bir daha sarılıp birbirlerine başarı dileklerinde bulunuyorlar ve yine maçtan sonra yakın arkadaşı Yobo ile konuşurken Zokora neden bir sıkıntı yok diyor renktaşına. Böyle bir olaydan rahatsızlık duysa, hadi ilk 2 hareketi yaptı en azından maç sonunda Yobo'ya, ya bu bana böyle böyle dedi, size karşı da ırkçı hareketleri var mı gibisinden dert yanardı en azından.
    Zokora'nın klüp baskısı sonucunda o açıklamayı yaptığında hemfikiriz zaten. TS'nin elinde bir koz vardı ve kullanmaya çalışıyor. Bakalım ne olacak. 1-2 saate açılanıcakmış diyorlardı internette.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Dediğine göre Emre o hareketten sonra küfür etmekte haklı yani. Volkada küfür eden taraftar da haklı o zaman
    Bana kalsa küfür babında küfüre karşıyım arkasını dönüp gitmesi gerekir heleki önemli bir maçda böyle birşey yapsa tamam emre artık sinirlerine hakim oluyor derim ama olmadı...

Volkan konusunda hani, günahı beni ilgilendirmez ama taraftar haklı.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Zokora'nın klüp baskısı sonucunda o açıklamayı yaptığında hemfikiriz zaten. TS'nin elinde bir koz vardı ve kullanmaya çalışıyor. Bakalım ne olacak. 1-2 saate açılanıcakmış diyorlardı internette.
    O zaman Emre ırkçıdır gibi bir ifade de kullanmamak, Türkiye'de ırkçılık yapan ilk futbolcu gibi yakıştırmalar da olmamalı.

Ne olacağını merak etmeye gerek yok, Emre'ye ceza gelmeyeceğini düşünen, buna inanan var mı?

2 tarafı da dinlemek için erteleyebilirler sadece tedbirini kaldırmadan, duruşmalı bir görüşmeye karar verirler, dinlemeden kesin karar vermezler, bu derece hassas bir konuda.

Tahrik unsuru hesaba katılacak mı? Zokora da ceza alacak mı? Benim de merak ettiğim bunlar, Emre'nin 4 maçı garanti zaten.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

2 tarafı da dinlemek için erteleyebilirler sadece tedbirini kaldırmadan, duruşmalı bir görüşmeye karar verirler, dinlemeden kesin karar vermezler, bu derece hassas bir konuda.
    bende böyle bişey bekliyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    bende böyle bişey bekliyorum
    Tabi yine 3 temmuz sürecinde savunmayı önemsemeyenler, savunmaya gerek görmeyenler, savunma alınmadan bir an önce ceza verilsin görüşündekiler, yine piyasaya çıkacaktır, kasten adam öldürdüğü kesin delillerle ispatlanmış birisine bile savunması soruldu diye sorar hakim ama bizim ileri düzey ultra zeki insanımız, nedense masumiyet karinesi ile dalga geçtikleri yetmezmiş gibi, savunmayı ciddi ciddi gerek görmemekteler.

Umarım bu düşüncedekilerin adalete hiç ihtiyacı olmaz, savunma yapacak durumda olmazlar yoksa kafalarına bir anda dank eder savunmanın kutsallığı.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Emre bu meseleden dolayı ceza alırsa Fenerbahçe yönetimi uyuyor demektir. Hakemin annesinin hatrını sorarken kameralara ulusa sesleniş konuşması yaparcasına yakalananları pas geçen TFF Emre'ye ceza veremez, vermemeli. Gerçi boğaz kesme işareti yaptı diye kamera görüntülerinden 3 maç ceza verilen ender oyunculardan Emre. Hatta kamera görüntülerinden 3 maçlık büyük bir ceza alan başka bir örneği ben hatırlamıyorum, tek oyuncu da olabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Galatasaray : 1.90
    Beraberlik : 3.00
    Fenerbahçe : 2.90

Keşke 3.20 filan verselermiş Fener'e daha çok kazanırdık.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Galatasaray : 1.90
    Beraberlik : 3.00
    Fenerbahçe : 2.90

Keşke 3.20 filan verselermiş Fener'e daha çok kazanırdık.

bu günleridemi görücektik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

O laflar maç sonunda alıntılanır ben size söyleyeyim

Mesaj Yetkileri