Erkektir yahu Zokora, o anda kaşıntı tutmuştur yoksa hiç avuçlayıp o esnada annesine küfür eder mi Emre'nin, zaten etmedim diyormuş.

Bizim için zenciler annelerimizden daha önemli, o nedenle Zokora'nın yaptıklarına bakmamak gerekir, sadece Emre'ye bakalım.

Bir insana ırkçı damgasını vurmak kolay, bu adam neredeyse 15 senedir, zencilerle aynı ortamda yaşıyor, ırkçı birisi bunu uzun süre saklayamaz, 15 senede hiç bir zenci çıkıp da, bana şu tavırlarıyla ırkçılık yaptı ya da benimle sırf zenciyim diye konuşmadı ya da şu tavır takındı bana zenciyim diye diyen oldu mu?

Mesela Suarez, adam elini sıkmadı örneğin ama Emre onunla aynı kefeye konuluyor.

Irkçılığa elbette karşıyım ama ülkemizin yarısından fazlası ırkçıyken(sadece zencilere o kelimeyi söylemek ırkçılık değildir, aparlar zaten böyle, israilli değil mi, israil şöyle, rumlar böyle, kürtler zaten terörist gibi genelleme yapanlara diyorum, bu genellemelerle onlar da ırkçılık yapmış oluyor), çıkıp da başkasını ırçılık yapıyor diye ayıplıyorsa, bu Emre olduğu içindir.

Dediyse cezasını çeksin ama ırkçılıkla suçlamak birisini çok basit olmamalı.(Yukarıda yazdığım gibi, genelleme yapanları çok basit ırkçılıkla suçladım mesela, bu kadar basit olmamalı ırkçılık)