Sayfa 114 / 163 İlkİlk ... 1464104112113114115116124 ... SonSon
3,391 ile 3,420 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    anneler kendi aralarında nasıl örgütlendi ? bilgilendirir misin ?
    Resimdeki ; Hüseyin Avni Mutlu sayesinde.

Gözlerimden yaş aktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sen hic arkadaslarınla örgütlenip mezun bulusması falan yapmıyor musun ? Bu da o misal hani. Biri kendi annesini cagırır, öbürü öbürünün annesini seklinde gider..

valinin tehditkar sacma acıklamasından sonra direnişteki insanlar birbirlerinin annelerini arayıp direnişe destek vermelerini istemis, anneler de desteklerini bugün orada olarak göstermiştir. acık, net.

edit: ayrıca yaptıgın yorumlar olan biteni takip etmedigini ya da ediyorsan da tamamen yüzeysel yerlerden takip ettigini gösteriyor. sorularına cevap vermek işkence gibi geliyor. o nedenle yorum yapmak istemedim ilk başta.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yaptığın yorumlar o kadar soyut ki.

O yüzden sorularına cevap vermek bile ölüm gibi geliyor. Azıcık haberleri takip etsen keşke..

Orada olan tüm anaların da ellerinden öperim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

KESK, olası bir polis müdahalesinde 240 bin üyesiyle iş bırakacağını ve tüm Türkiye'de meydanlara yürüyeceğini açıkladı.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bir gün kendisiyle çelişecek bir söz söylemesin, kendisiyle çelişen bir aksiyona girişmesin. Çok şey mi istiyoruz?

Nesil
    2007
    Yer
    Dublin

AKP'yi destekleyenleri birileri örgütlüyor diye anneleri de biri mi örgütleyecek. Bakıp da görememek bu olsa gerek. Oysa ki görme kabiliyetine sahip birisine de benziyorsun.

Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

direnişçilerin kullanmadığı bi anne olgusu vardı onu da kullandılar sıradaki ne acaba merak içindeyim
    Sıradakini biz de bilmiyoruz. Çünkü onu siz söyleyeceksiniz. Ne kullanıyorsunuz , ne kafası bu acaba merak içindeyim ?

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaş orada binlerce kişi gelip geçti. Herkes onların özgür iradesiyle oraya gelmediğini ve birileri tarafından örgütlendiğini söylüyor. Diyelim ki öyle, örgütleyen kişi çok büyük bir iş başarmıştır. Tebrik bile edilmesi lazım. O kabiliyet herkeste olamaz.

Lakin, R.T. Erdoğan'ın yıllarca birşeyleri kullanıp insanları örgütleme kabiliyetinin yanına kimse yaklaşamaz. O konuda tartışmaya bile giremem...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Ankara'da yine polis müdahalesi var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herkes su 2 videoyu izlesin ve artik bazi seylerin farkina varsin. Ozellikle yolcu senin izlemeni oneririm. Videoyu izledikten sonra montaj bunlar diyecegine 1.10 oran veriyorum.

http://www.youtube.com/watch?v=H07y6R9rC2c

http://www.youtube.com/watch?v=ZBNvaEoDgNY

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Ulan var ya.Senin yaşaman hata aslında.Keşke burası hak edene doya doya saydırabileceğimiz bir platform olsa
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    [01]

Küfüre Karşıyız ama bu Adama Küfretmek İstiyorum, İsyannnnnnnnn Turksportal

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

#Direnforumkuralları

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

15 gündür bitmedi şu örgütleyen dış güçler, birileri vs. Arkadaş şunu bi anlayamadığınız orada olanların hepsi kendi iradeleriyle gittiler oraya yok öyle dış güç falan. Allah rızası için bana Galatasaraylılarla Fenerlileri, Beşiktaşlılarla Bursalıları, Göztepelilerle Karşıyakalıları, sağcılarla solcuları ya da bunlar gibi grupları birleştirebilecek bir güç gösterin nolur ya. Yok ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, yok destekleyen dış güçler, yok bunun çöpü yok şunun sapı, az düşünün ya lütfen birazcık düşünce başka bir şey değil.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

[YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=joSfTJGkMD0"][/YOUTUBE]

İzlemelisiniz arkadaşlar.3.16'yı özellikle sen izle yolcu efendi.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Spy.94 View Post
    15 gündür bitmedi şu örgütleyen dış güçler, birileri vs. Arkadaş şunu bi anlayamadığınız orada olanların hepsi kendi iradeleriyle gittiler oraya yok öyle dış güç falan. Allah rızası için bana Galatasaraylılarla Fenerlileri, Beşiktaşlılarla Bursalıları, Göztepelilerle Karşıyakalıları, sağcılarla solcuları ya da bunlar gibi grupları birleştirebilecek bir güç gösterin nolur ya. Yok ülkemiz üzerinde oynanan oyunlar, yok destekleyen dış güçler, yok bunun çöpü yok şunun sapı, az düşünün ya lütfen birazcık düşünce başka bir şey değil.
    Yok ya öyle deme .Bulmuşlar dış güçleri.CHP Londra il teşkilatı

Her şeyi boşver Başbakan Fas'a giderken o ccıkışı yapsamasaydı bunları hiç biri olmuyacaktı.

Madem biliyorsun "DIŞ MİHRAPLARIN" oyunu ne adamların ekmeğine yağ sürüyorsun.Sert çıkış yapıyorsun..

Baktılar olaylar bugüne kadar geldi.Ne "MASAL" uydururuz.Aaaa "DIŞ MİHRAPLAR".çünkü bunlar beklemiyordu böyle bir tepki olucağını.

Sandılar artık millet bize "BİAT" eder.Öyle olmadı evdeki hesap çarşı'ya uymadı.Şimdi nasıl kıvırırız.Onun peşindeler..

Bence hepsi safsata.

Birde bir soru ? O GÜN GEZİ PARKINDAN "POLİS GİYİMLİ" BİRİNİN KOLU YANDI MI ?

facebook.com/PolisMemurlariDayanismaGrubu

Burda paylaşıldığına dair kaynak var.Hatta yorumlar var
    Last edited by petrol_fb12 : 14.Haziran.2013 at 02:24

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Kişi neyse karşısındakini öyle görmek istermiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sube muduru PKK'yla savassalar bu kadar gaza gelemezdi herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ben gerçek olduğuna inanmıyorum o mesajın. İnanmak istemiyorum daha doğrusu.

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Bence de gerçek değildir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Toplantıyla ilgili açıklama yapan Bakan Hüseyin Çelik: "Yargı kararı çıkıncaya kadar Gezi Parkı'na dokunulmayacak, lehte karar çıkarsa bile halk oylamasına gidilecek" dedi.
    ıstanbul'da catisma yoksa, hersey yolunda" izlenimi doguruluyor hukumet tarafindan.. oysa ankara'da 2 gündür polis terörü devam ediyor durmaksızın. ama hala direnisin tek nedeni gezi parkıymıs gibi davranıyor yöneticiler, acıklama yapan sanatcılar.. olayı yalnızca gezi parkıymıs gibi anlatıp anlattırıp, yargı kararı ne olursa olsun biz halk oylaması yapıp oraya o kıslayı dikecegiz demek "direnisiniz, sizin fikriniz bizim icin hala bir şey ifade etmiyor" demek değil midir.

yalandan bir uzlasma politikası ile amaclanan,

-devletin, anayasal ve demokratik haklarından biri olan protesto hakkını kullanan vatandaslarına(avukatlar dahil) orantısız polis müdahalesi, şiddeti uygulamasının

-medya sansürünün

-valinin ve bazı makam sahiplerinin halka söyledigi yalanları ve bölücü söylemlerin

-basbakanın provakatif, ayrımcı, ırkçı, saldırgan tavırları-söylemlerinin

-ve polis devlet terörünün ortaklasa kırdığı kemiklerin, öldürdüğü ve sakat bıraktığı insanların

göz ardı edilmesini saglamak degil midir. bunlar unutturulmaya calısılıyor. uzlası yalanlarına kanılmamalı zira daha bu sabah basbakan gezi parkındaki insanlara yine hakaretler savuruyordu. direniş bahsettigim konularda da tatmin edici sonuclar elde edilene dek devam etmeli, uzlası yalanına takılmamalı.

ha şayet hükümet ile direnisciler uzlasırsa -ki öyle olacak gibi duruyor- en azından bu direnis, gelecek icin iyi bir uyarı olmus olur hükümete. herhangi bir rant hareketinde halkın direnişiyle karsılasacaklarını bilirler ve şayet yine bu tarz bir tavır izlenirse bu sefer uzlasmakta mümkün olmayabilir.
    Last edited by Nocna Mora : 14.Haziran.2013 at 04:45
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

...................
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by Revolution View Post
    Sube muduru PKK'yla savassalar bu kadar gaza gelemezdi herhalde.
    imza

The message you have entered is too short. Please lengthen your message to at least 10 characters.

Del Piero_10 Misafir

pkk ideolojisi ile savaşıyorlar zaten.

Yine mi ''Cehape'' lafını işitiyoruz, herkes burada, bu bir halk hareketi diyenlere

KONDA Araştırma ve Danışmanlık Şirketi’nin Gezi Parkı’nda görüştüğü 4 bin 411 eylemcinin yüzde 50.9’u kadın.

2011 seçimlerinde oy verdiniz mi?

% 41 CHP.
    % 17 O tarihte yaşım tutmuyordu.
    % 13 Sandığa gitmedim oy kullanmadım.
    % 10 Bağımsız adaya oy verdim.
    % 7 Boş oy verdim.
    % 5 BDP/Bağımsız.
    % 2 MHP.
    % 2 Ak Parti.

Bugün seçim olsa kime oy verirdiniz?

% 31 CHP.
    % 29 Kararsız.
    % 18 Oy kullanmaz.
    % 12 Diğer.
    % 8 BDP.
    % 2 MHP.
    % 0.3 AK Parti.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Orak-Çekiç ve kırmızıdan PKK ideolojisi olayını çıkardıysan diyecek hiçbir şey yok gerçekten ama başka kanıtların varsa bilmek isterim. RedHack'te bu direnişe kendi iradesiyle katılmıştır, ideolojisi bizi ilgilendirmez yaptıkları ilgilendirir. Ayrıca ben tekrar söylüyorum orada CeHaPe'li zihniyet falan yok. Ben sana sırf Atatürk'ün kurmuş olduğu parti olduğu için ya da asıl oy vereceği partinin barajı geçemeyeceğini bildiği için CHP'ye oy veren binlerce kişi de bulabilirim. Yani illa bi toplumsal olayı bir ideolojiye bir oluşuma bağlayacaksınız. Orada kimse oy verdiği partiyi düşünmüyor, kimse partiye bakmıyor. Orada toplanmayı başlatan Gezi Parkına müdahaledir, toplanmayı büyükten Recep Tayyip Erdoğan'ın gittikçe dikdatörleşmeye başlamasıdır. İlla bir şeye bağlayacaksanız Recep Beye bağlayın bi zahmet en azından mantıklı bir şey söylemiş olursunuz.
    Screw you guys, I'm goin' home

Ben de diyorum Redhack ile PKK arasında nasıl bir baglantı kurdu.
    Orak-Cekic'ten bahsediyormuş adam

Del Piero hiç dinlemedin di mi karşıt görüşleri bugune kadar bak redhack o kadar cıktı konustu falan hiç dinlemedin di mi?
    Ayrıca sen ve Yolcu merak ediyorum ikinizin ne çıkarı var bu AKP iktidarında?
    Belediye çalışanı falan mısınız? İhalelerden sakal falan mı alıyorsunuz hakikaten merak ediyorum artık.
    Abiler olarak ne gibi imkanlar sunuldu sizlere paylaşın da hak verelim şu tavırlarınıza biraz olsun.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Ben de diyorum Redhack ile PKK arasında nasıl bir baglantı kurdu.
    Orak-Cekic'ten bahsediyormuş adam

Del Piero hiç dinlemedin di mi karşıt görüşleri bugune kadar bak redhack o kadar cıktı konustu falan hiç dinlemedin di mi?
    Ayrıca sen ve Yolcu merak ediyorum ikinizin ne çıkarı var bu AKP iktidarında?
    Belediye çalışanı falan mısınız? İhalelerden sakal falan mı alıyorsunuz hakikaten merak ediyorum artık.
    Abiler olarak ne gibi imkanlar sunuldu sizlere paylaşın da hak verelim şu tavırlarınıza biraz olsun.

Redhack (Kızıl Hackerlar, Kızıl Hackerlar Birliği), 1997 yılında kurulan, kendilerini Marksist ve Sosyalist olarak tanımlayan hacker grubu. Şubat 2012'de Ankara Emniyet Müdürlüğü'nün internet sitesini çökerterek adlarını duyuran grup aynı zamanda Türkiye genelinde yaklaşık 350'ye yakın emniyet müdürlüğü sitesini geçici bir süreliğine çalışamaz hale getirdi. Grubun çekirdek kadrosunu oluşturan üye sayısı 12'dir.

İkinci meselede, için rahat olsun, yakından uzaktan bir bağlantım yok. Abileri hiç tanımadım. Göbek bağı olmadan da inandığımı dile getirebiliyorum çok şükür.

Peki ikinci mesele için saygı duyarım.

Şimdi bold yaparak demek istediğin marksist ve sosyalist olan herkes PKK'lı veya bölücü müdür ?

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Peki ikinci mesele için saygı duyarım.

Şimdi bold yaparak demek istediğin marksist ve sosyalist olan herkes PKK'lı veya bölücü müdür ?
    Aynı ideolojiyi paylaşıyorlar dedim, aynı örgütün üyeleri demedim. Aradaki fark nedir diye sorarsan tabi ki yöntem farkı. Site hacklemek, mayın döşemekten masumdur. Ama dünya görüşü ve nihai hedefte bir farklılık söz konusu değil. Lafım bunu bile bile destek verenlere değil, ağaç koruyacam derken, marksist görüş ve jargondan habersiz, bu örgütlere vagon olanlara. Direniş ve işgal sol jargona ait kavramlardır. Bunları kullanıp siyasi görüş belirtmediğini savunmak saflıktır.

Mesaj Yetkileri