Bİmeks önceden peşin ödemeye %10 indirim yapıyordu hala devam ediyor mu o bilen var mı ?
Bİmeks önceden peşin ödemeye %10 indirim yapıyordu hala devam ediyor mu o bilen var mı ?
Fiyatların düşmesini 5 6 aydan önce beklemeyin derim. Ama zaman sıkıntınız yoksa ve en uygun fırsatı kolluyorsanız Vatan Bilgisayar'ı takip edin belirli kısa sürelerde %20 %25 indirim çıkarıyorlar. 60 veya 64 TL'ye bulabiliyorsunuz kutulu oyunu.
Bimekslerde peşin fiyatına bonus ve maximum'a 6 taksitle satılıyor şu anda 79.9 TL Dün sattım iki tane. Geçen sene hiç satamamıştım, bu yıl artacak sanırım satışlar baya.
arkadaşlar herkese iyi oyunlar acaba oyuna girmek için her defasında steam a girmek gerekiyor acaba nerden düzeltebiliriz bunu yardımcı olursanız sevinirim.
Bilmeyenler için belirtelim, KEY paylaşımı yapmak STEAM kullanım kurallarına aykırı olması nedeniyle tespit edilmesi durumunda hesabınız kapatılabilir. Bu önemli ayrıntıyıda belirtelim. Daha önceden 5 kişinin ortak kullanımı FM 2012 de yok.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Kendi steam hesabımı arkadaşıma versem ve ben offline konuma geçsem onun indirmesinde bir sorun olmaz heralde.
KEY paylaşılamıyor zaten. Bir KEY sadece bir hesaba eklenebiliyor.
STEAM kurallarına göre bu yasak, tespit edilmesi durumunda hesabın kapatılması söz konusu bunu belirtmek istedim.
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
Offline olup hamachi'den arkadaşınla muliplayer oynamak ayrı bir mantıksızlık olabilir.
bana oynanabilir geliyor TCP/IP üzerinden sonuçta. Ama denemek lazım hiç denemedim
Mustafa BudakTurksportal
Denemek lazım.
Last edited by lexoqe : 28.Ekim.2011 at 10:32
Last edited by DisCo : 28.Ekim.2011 at 11:28
o sigaranın ne işi var orada üstelik parlement![]()
Last edited by DisCo : 28.Ekim.2011 at 11:28
Mustafa BudakTurksportal
Arkadaşlar bugune özel vatanbilgisayar.com da fm2012 kutulu oyun %25 indirimle 80TL'den 60 TLye düşmüş. + birde kargo parası var.
World ve axess karta 10 taksite vade farkı binmiyor. 10x6TL
Dİğer kartlara 5-6 taksit 68TL
Konuyu doğru yere açmışımdır umarım.
Orjinal alacakların bilgisi olsun istedim
Haha koptum. Sen var ya Disco alemsin ya![]()
Arkadaşlar ben oyunu kurmaya başladım DVD ile fakat steam üzerinden çok büyük bir download yapıyor sanki internetten indiriyormuş gibi.Normalmidir bu?Acil söylerseniz sevinirim.
Steam'i yükledim.Keyi Steam'e kaydettim.Daha sonra Masaüstünde çıkan FM2012 simgesini açtığımda Steam'den indirme yapmaya başladı.Ama baya uzun sürüyor.Neden böyle ki?
bu konu sana yardımcı olacaktır
http://forum.turksportal.net/vb/show...49#post2117649
Mustafa BudakTurksportal