Sayfa 12 / 16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 498 sonuç

Konu: FM 17- İlk İzlenimler

Hybrid View

Quote Originally Posted by Bohater View Post
    Oyunu alıp almamak konusunda çok kararsızım. Özellikle beşiştaşın maddi durumunu merak ediyorum.

çok kötü değil ilk sezon 4 küsür milyon dolar bütçe ve yeterli maaş bütçesiyle başlıyosunuz . Oğuzhana direk teklif geliyo satmak istemesende en son bayern 32 m teklif etti başkan kabul etti maaşı yüksek oyuncuları satıp potansiyeli yüksek genç oyuncular getirdim. İlk sene şampiyon oldum 2. sezon bütçesi 18 milyon dolar oldu genç potansiyeli yüksek oyuncular getirmeye devam ediyorum al sat yapıyorum oyunda beşiktaş kariyeri zevkli

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

İşsizliğin dibine vurduğum şu günlerde daha fazla bunalıma girmemek adına oyunu aldım. Şu saçmalık hala devam ediyor.
    Ligin son hafta 1 puan öndeyiz ve içerde Burnley ile oynuyoruz fakat oyuncular sçama sapan tepki veriyor. Önceki 2 oyunda da vardı bu.

Kiralık opsiyonlarına bi çare bulsalar ya
    oyuncu ritim bulursda gelmek istemiyo, kiralanırken anlaşma şartı falan olsa ilersi içinde
    Caner,Talisca falan kalmıyo misal Beşiktaşta

Quote Originally Posted by kapalicarsi View Post
    Kiralık opsiyonlarına bi çare bulsalar ya
    oyuncu ritim bulursda gelmek istemiyo, kiralanırken anlaşma şartı falan olsa ilersi içinde
    Caner,Talisca falan kalmıyo misal Beşiktaşta
    caner için beşiktaş konusunda arkadaş yazmıştı kiradan döndükten sonra tekrar kiralık listesine konuyo ve 2 sezon kiralıyabiliyosunuz bende o şekilde yaptım ama dediğiniz gibi biraz saçma olmuş.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by burak3206 View Post
    caner için beşiktaş konusunda arkadaş yazmıştı kiradan döndükten sonra tekrar kiralık listesine konuyo ve 2 sezon kiralıyabiliyosunuz bende o şekilde yaptım ama dediğiniz gibi biraz saçma olmuş.
    1 MN karşılığı alınır opsiyonu oyunda yok mu?

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    1 MN karşılığı alınır opsiyonu oyunda yok mu?
    Var fakat teklif yaptıkdan sonra caner görüşmelere başlamak istemiyor değişik bi durum devre arasında denemiştim olmadı şampiyon olduk tekrar denedim yine hiç görüşmelere başlamadı .

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Oyunda çok büyük zehir var. İcardi. Ayrıca her seride olduğu gibi DMC kullanmadan taktik oturmuyor.

sorunsuz çalışan bir logo ve yüz paketi bilen var mı?

Quote Originally Posted by arrogancee View Post
    sorunsuz çalışan bir logo ve yüz paketi bilen var mı?
    Facepack: https://sortitoutsi.net/graphics/player-faces ben cut-out'u kullanıyorum
    Logo:https://sortitoutsi.net/graphics/logos ben tcm'yi kullanıyorum ikisini de öneririm

Oyunda font hatası mı var arkadaşlar bazı takım isimlerinde böyle ? şekiller çıkıyor
    http://i.hizliresim.com/1N144A.jpg

Oyun tam sürüme geçtiğinden beri alakasız maçlarda - 3-0 öndeyiz mesela - ve alakasız, tehlikesiz pozisyonlarda oyuncularım rakibe çift ayakla dalıp kırmızı görüyorlar. Bir maçın 22. saniyesinde oldu hem de santranın hemen sonrası orta sahada paslaşırken. Aralarında husumet mi var anlamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Beyler bu Adanaspor sizde nasıl? Ben oyunu almadım ama bayağı bir kariyer anlatımında liderliğe doğru oynadığından söz ediliyor. Kendi takımım başarılı olmasını isterim tabi ama Adanaspor gibi bir takımın yapay zekada direk 18. sıra için oynaması gerekiyor İlerleyen senelerde de başarılı bir transfer politikası izlemeyen bir yapıda olmalı. Çünkü Bayram Akgül Süper Ligde bile paraya kıymayacağını belli etti.Yani bizim süper lig kariyerimiz çok uzun sürmeyecek bu kesin. Bana kendi kariyerinde de Adanaspor'un başarılı olduğu bir kişi,en iyi ortalamaya sahip oyuncuların profil fotolarını gönderebilir mi?

Quote Originally Posted by marlo41 View Post
    Oyun tam sürüme geçtiğinden beri alakasız maçlarda - 3-0 öndeyiz mesela - ve alakasız, tehlikesiz pozisyonlarda oyuncularım rakibe çift ayakla dalıp kırmızı görüyorlar. Bir maçın 22. saniyesinde oldu hem de santranın hemen sonrası orta sahada paslaşırken. Aralarında husumet mi var anlamadım.
    Aha gene oldu. Schalke ile Alman Kupası ikinci turunda evimde Hannover'e karşı oynuyorum. Sağ bekim durduk yere gidip dördüncü dakikada elemeli maçta ortasahanın ortasında çift ayak dalıp kırmızı gördü. Allahtan rakip aşırı kötü de 1-0 ite kaka aldık.

Bir de bunu hep bekler yapıyor bende. Gidip alakasız yerlerde tehlikesiz pozisyonlarda çift ayak dalıp kırmızı görüyorlar. Gerçekte olsa bu adamları futbol oynatmazlar psikopat diye

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Beyler bu Adanaspor sizde nasıl? Ben oyunu almadım ama bayağı bir kariyer anlatımında liderliğe doğru oynadığından söz ediliyor. Kendi takımım başarılı olmasını isterim tabi ama Adanaspor gibi bir takımın yapay zekada direk 18. sıra için oynaması gerekiyor İlerleyen senelerde de başarılı bir transfer politikası izlemeyen bir yapıda olmalı. Çünkü Bayram Akgül Süper Ligde bile paraya kıymayacağını belli etti.Yani bizim süper lig kariyerimiz çok uzun sürmeyecek bu kesin. Bana kendi kariyerinde de Adanaspor'un başarılı olduğu bir kişi,en iyi ortalamaya sahip oyuncuların profil fotolarını gönderebilir mi?
    Adana bende 2.sezonda müthiş gidiyor. Bende anlam veremedim ama ilk 4ü zorluyor şuan itibari ile.

Sezon bitsin ayrıntılı bi bakacağım,bakalım nasıl bitirecekler..

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Adanaspor'un yabancı oyuncuları oyuna iyi yansıtılmış. Yabancı oyuncuların özellikleri iyi duruyor. Bu seride en dikkatimi çeken ve beğendiğim olay oyuncu rolleri. MC oyuncusunu gidip DMC'de kullanamıyorsun. Yani MC'de ofansif oyun kurucu olarak oynattığın oyuncudan DMC'de kolay kolay yararlanamıyorsun. Oyuncu seçimlerinde yama denen bir şey yok artık. Asıl mevkisi neyse o. Tam verim almak istiyorsan asıl mevkisinde oynatacaksın.

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Adanaspor'un yabancı oyuncuları oyuna iyi yansıtılmış. Yabancı oyuncuların özellikleri iyi duruyor. Bu seride en dikkatimi çeken ve beğendiğim olay oyuncu rolleri. MC oyuncusunu gidip DMC'de kullanamıyorsun. Yani MC'de ofansif oyun kurucu olarak oynattığın oyuncudan DMC'de kolay kolay yararlanamıyorsun. Oyuncu seçimlerinde yama denen bir şey yok artık. Asıl mevkisi neyse o. Tam verim almak istiyorsan asıl mevkisinde oynatacaksın.

üstad zaten öyleydi o

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Quote Originally Posted by Mamadou View Post
    Özellikle forveti Silva'ya bayıldım. Mali sıkıntılı olduğu için Galatasaray ile oynuyorum. Yoksa Adanaspor'a bir iki takviye yapınca çok güzel olacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Özellikle forveti Silva'ya bayıldım. Mali sıkıntılı olduğu için Galatasaray ile oynuyorum. Yoksa Adanaspor'a bir iki takviye yapınca çok güzel olacak.
    Edgar hiçbir şekilde bekleneni veremiyor oysaki. Fm 2016 daki profilini hatırlıyorum.Eğer ona yakın bir profili varsa bayağı düşürülmesi gerekir.Şuana kadar yaptığı tek bir iyi hareket yok geldiğinden beri takıma.Sadece türkiye kupasında 1 gol atmıştı o kadar. Boy var fizik var.Canlı izleyince dersinki bu adam savunmayı biçer topları indirir kanatlara diye. Ne top indirebiliyor,ne ileride top tutabiliyor.Ne hücumda boş alana kaçıp gol pozisyonuna girebiliyor.

Bilmiyorum zaten araştırmacı arkadaşlar gerekli takibi yapacaktır.Ben pek türkiye'deki oyununu geliştireceğini de düşünmüyorum Edgar ın. O kadar etkisiz ki kanat oyuncusu Magaye forvete konuluyor.Altyapıdan çıkan ve PTT 1. ligde yedeklere bile giremeyen Ahmet Dereli oynatılıyor ama Edgar'ın süresi git gide azalıyor.

O yüzden profili şişirme olarak gelen Edgar'ın özellikleriyle,bir sonraki güncellemede bizim araştırmacı arkadaşlarımız zaten büyük ölçüde düşürecektir. Artık en son profili araplar mı yaptı,felakat şişirme bir profil yapmışlar.

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    Edgar hiçbir şekilde bekleneni veremiyor oysaki. Fm 2016 daki profilini hatırlıyorum.Eğer ona yakın bir profili varsa bayağı düşürülmesi gerekir.Şuana kadar yaptığı tek bir iyi hareket yok geldiğinden beri takıma.Sadece türkiye kupasında 1 gol atmıştı o kadar. Boy var fizik var.Canlı izleyince dersinki bu adam savunmayı biçer topları indirir kanatlara diye. Ne top indirebiliyor,ne ileride top tutabiliyor.Ne hücumda boş alana kaçıp gol pozisyonuna girebiliyor.

Bilmiyorum zaten araştırmacı arkadaşlar gerekli takibi yapacaktır.Ben pek türkiye'deki oyununu geliştireceğini de düşünmüyorum Edgar ın. O kadar etkisiz ki kanat oyuncusu Magaye forvete konuluyor.Altyapıdan çıkan ve PTT 1. ligde yedeklere bile giremeyen Ahmet Dereli oynatılıyor ama Edgar'ın süresi git gide azalıyor.

O yüzden profili şişirme olarak gelen Edgar'ın özellikleriyle,bir sonraki güncellemede bizim araştırmacı arkadaşlarımız zaten büyük ölçüde düşürecektir. Artık en son profili araplar mı yaptı,felakat şişirme bir profil yapmışlar.
    araştırmacı hakları bir önceki liginin araştırmasına baglı oldugu için suan bir degişim söz konusu olamaz. oyuncuyu önceki araştırmacıların girdigi verilere göre dataya aktarım yapmışlar. şöyle bir durum da var edgar uyum sorunu yaşıyo bence suan. yoksa söyledigin kadar vasat bir oyuncu olmadıgını düşünüyorum. ahmet dereli diyorsun ama adam yaptıgı baskıyla gecen sezon adanasporda baya iş yaptı diye düşünüyorum. sonuçta her oyuncu illaki pas ve top kapma veya gol ile katkı saglar diye bir olay yok.. ahmet dereli bana göre cok kaliteli oyuncu olma yolunda ilerliyor.. en azından cok kosuyor ve vazgecmiyor oyundan.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    araştırmacı hakları bir önceki liginin araştırmasına baglı oldugu için suan bir degişim söz konusu olamaz. oyuncuyu önceki araştırmacıların girdigi verilere göre dataya aktarım yapmışlar. şöyle bir durum da var edgar uyum sorunu yaşıyo bence suan. yoksa söyledigin kadar vasat bir oyuncu olmadıgını düşünüyorum. ahmet dereli diyorsun ama adam yaptıgı baskıyla gecen sezon adanasporda baya iş yaptı diye düşünüyorum. sonuçta her oyuncu illaki pas ve top kapma veya gol ile katkı saglar diye bir olay yok.. ahmet dereli bana göre cok kaliteli oyuncu olma yolunda ilerliyor.. en azından cok kosuyor ve vazgecmiyor oyundan.
    Ahmet özellikleri çok kısıtlı bir oyuncu.Çok koşar pres yapar ama Süper Lig'de forvete konan bir oyuncu için bunlar hiçbir zaman yeterli olmaz. İleride tek adamken gol atamazsa bir forvet ozaman takım gol atamaz.Örneğin çift forvetli sistemde iş görür yardımcı oyuncu olarak ama Adanaspor hiçbir zaman çift forvet oynayan bir takım olmadı.Ahmet'i biraz Burak Çalık'a benzetiyorum. Burak'ta öyle mesela.İleri uçta deli gibi koşar pres yapar oyun bozmaya çalışır ancak sonuçta baktığın zaman ortada somut bir fayda sağlamamış olur.Mesela aynı işi Mbilla'da yapardı Adanaspor'a ilk geldiği zamanlarda.Ancak Mbilla artı olarak o yaptığı preslerin baskıların sonucu olarak ya gol atardı ya asist yapardı.O yüzden de taraftarın gönlüne taht kurdu kısa süre içerisinde ve daha sonra Süper Lig'e bizden önce gitti zaten.

Edgar için de son olarak şunları söyleyim. Bayram Akgül deneme transferler yapmayı çok seven bir adam. Cebinden az para çıksın diye garip liglerden potansiyeli belli olmayan oyuncuları getirip denemesiyle meşhur.Belki tutar hesabı. Tutanlarda vardı. Örneğin Mbilla ve Kibong senelerdir Adanaspordan farklı takımlarda oynamalarına rağmen,kimse sorsan hala en sevdiği futbolcular arasında yer alır taraftarların. Edgar'da işte geçmiş kariyeri düşünülüp,belki dışarıdan bir gözlemcinin tavsiyesiyle getirilen bir oyuncu ve şuan için kendini göstermesi için son şanslar.Şayet devre arasına kadar gösteremezse,devre arasında yeni forvet transferleriyle tamamen rotasyonun en arkalarına gönderilecektir.

21. Default

Arkadaşlar menajer profili yaparken sadece uyruğu İngiliz yapabiliyorum, diğer seçenekler kapalı. Sebebini bilen var mı?

Ikıncı sezon böyle bitti benım. Adanaspor biraz daha zorlasa şampiyon olabilirdi. Ligin son haftaları aşırı çekişmeli geçti,ilk 4'de olanların hepsi şampiyon olabilirdi.

BETA da açtığım kariyer ile devam ediyorum. Adanaspor bende de ilk sezon 8 ikinci sezon 6 şuan üçüncü sezondayım 30.hafta lig 2.si konumunda.

Fenerbahçe'de 15.sırada küme düşmemeyi garantiledi fakat ligi 13 - 15 aralığında bitirecek öyle duruyor.

Beşiktaş ise 5 ila 10 arasında kalacak öyle duruyor.

Sezon sonu oyunu tamamlıyor olacağım.

Türkiye ligi ile devam etmeyi düşünen arkadaşlar Turksportal ın yayınladığı güncelleme ile oynayın. Orjinal oyun ile 1-2 sezon sonra insanda oynama iştahı kalmıyor. 3 büyükten birini seçtiğiniz zaman diğer ikisi çok kötü oluyor..

ben v2 Galatasaray ile oynuyorum, KAZANAMIYORUM anadolu takımları iyi zorluyo bakalım ne olacak 3 gol atsam 4 yiyorum

25. Default

fmrte 17 ne zaman çıkacak bilgisi olan var mı ?

Quote Originally Posted by ayranmadeni View Post
    Bu gece çıktı pahalı ama 18,44 tl

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Fmrte yerine oyun ici editör kullanmanı tavsiye ederim.

28. Default

o daha mı iyi daha önce hiç kullanmadım. Farkı nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Football manager 'ın orjinal oyun içi editörü.. daha iyi bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Balıkesir

Direk oyunun içinde değişiklik yapabiliyosun hocam 16da kullanmıştım.

Sayfa 12 / 16 İlkİlk ... 21011121314 ... SonSon

Mesaj Yetkileri