Sayfa 12 / 34 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon
331 ile 360 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Nesil
    2006
    Yer
    ıstanbul

edu ayagına daha hakım ve panık yapmıyo ama defansıf ozellıkler olarak lugano ondan cok cok daha ıyı ozellıkle markajve top kapma konusunda

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Fenerbahçe yi yeterince detayLı izLiyoruz merak etme. Zaten burda herkesin fikri önemLidir. Sadece sen ne diyorsan o manteLitesi iLe işLer yürüyor ise bir yaLnış vardır ortada. GeneL oLarak ta bakıLdığında çoğu kişi Edu nun senin dediğin gibi Türkiye de ki en iyi stoper oLmadığı görüşünde de oLduğunu düşünürsek ve eğer geLecek yıL Edu Türkiye Liginde ki en iyi stoper oLacaksa bu işte bir yaLnışLık var demektir.
    Hayır tam tersine hiç bir yanlışlık yok.

Detaylı izlediğini sanmıyorum, lütfen tüm artılarını, eksilerini yazar mısın? Yönetiler de fanatiklik yapacaklar ise hiç yazmam, sorun değil, yaparım işimi, uğramam foruma.

Ömer abinin cevabını da istiyorsan yönlendirebilirim, farklı bir şey çıkmayacağından emin olabilirsin
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben sadece görüşümü beLirtiyorum bunda aLınacak bir şey yok. Sana işini iyi yapmıyorsunda demiyoruz ki gayet te iyi yapıyorsun, ama yaLnış oLduğun noktaLarda var ve oLacaktırda kimse kusursuz değiLdir.

MeseLa sezon başında hatırLarsan Gürhan oLAyı vardı. Ben bu değerLeri haketmediğini söyLemiş sen ise bu kriterLeri sonuna kadar hakettiğini ve bunLarı göstereceğini söyLemişti. Bir yıL geçti aradan birşey yok ortada ben Gürhanı göremedim ama sen geçen yazıLara baktım haLa onu savunuyorsun.

Onun dışında da Edu oLayında da haksızsın. Türkiye de ona geLene kadar 3-4 tane daha iyi stoper var. Bu yani hiç artı eksi oLayına girmeden, futboLu biLen kişiLer tarafından görüLebiLecek bir durum.

Hemen bir kaç birşey söyLedik diye çekip gitmeyin yahu bu kadar koLaymı bu işLer,
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Gürhan 4 ay civarı sakattı, ikincisi editorden girip bakarsa 110 civarı CA olduğunu görürsün, hiç fazla değil, bir miktar düşürdüm ayrıca.

4M$ çıkması benim sorunum değil, oyunun sorunu, 700K$ ile başlaması gerekirdi.

Haklı çıkmak için çok basit bir olayı öne çıkarmak hiç mantıklı değil.Gürhan hala çok yetenekli bir oyuncudur, ayrıca Ümit Milli Takım oyuncusuydu, Türkiye Süper Ligi'nde oynayan en genç oyuncu rekoru ondadır (16 yaş-Adanaspor).

Edu konusunda sonuna kadar haklıyım, 3-5 maç izleyerek forumda görüşlerini belirtenler ile de tartışmaya girmem

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bende lugano derdim ama edunun sürekli yaptığı hatalarla gündeme gelmesi belkide bizim böyle düşünmemizi sağlıyor.
    bildiğim bir şey var lugano edudan daha iyi karar verbiliyor.oyuniçi zekası daha üstün daha agresif.
    bence lugano 1 2 c.a. daha iyi olmalıdır.
    oyuncunun en iyi özelliği mental özellikleridir bence.bence bu konuda lugano daha iyi.her ne kadar edu daha iyi markaj yeteneğine sahip olsada.

bence türkiyenin en iyi defansı servettir kim gelirse gelsin ondan formayı alamaz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    bende lugano derdim ama edunun sürekli yaptığı hatalarla gündeme gelmesi belkide bizim böyle düşünmemizi sağlıyor.
    bildiğim bir şey var lugano edudan daha iyi karar verbiliyor.oyuniçi zekası daha üstün daha agresif.
    bence lugano 1 2 c.a. daha iyi olmalıdır.
    oyuncunun en iyi özelliği mental özellikleridir bence.bence bu konuda lugano daha iyi.her ne kadar edu daha iyi markaj yeteneğine sahip olsada.

bence türkiyenin en iyi defansı servettir kim gelirse gelsin ondan formayı alamaz.
    Song desen anlardım da Servet hiç mantıklı olmamış, Servet hala kademe hataları yapan, hala temiz top kesmek yerine fiziği ile top alabilen bir stoper, o yüzden zaten Song'un CA'sı daha yüksek Servet'ten.

Bir oyuncunun canla başla oynaması onu çok iyi oyuncu yapmaz (bkz Ümit Özat).

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben Edu hakkında görüş beLirtirken 3-5 maçta yaptığı hataLarı göz önüne aLarak bunLarı söyLemedim. Bende beni tanımayan, insanLarLa bundan sonra böyLe tartışmaLara girmem.

Demek ki bundan sonra görüş beLirtmeye gerek yok. SusaLım biz en iyisi nasıL oLsa birşeyden anLamıyoruz, biLmiyoruz
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Ben Edu hakkında görüş beLirtirken 3-5 maçta yaptığı hataLarı göz önüne aLarak bunLarı söyLemedim. Bende beni tanımayan, insanLarLa bundan sonra böyLe tartışmaLara girmem.

Demek ki bundan sonra görüş beLirtmeye gerek yok. SusaLım biz en iyisi nasıL oLsa birşeyden anLamıyoruz, biLmiyoruz
    Ben de Beşiktaş hakkında ahkam kesmiyorum, 3-5 maçtan fazlasını izlemediğini farkedebiliyorum, o yüzden bu tartışmamamız daha iyi olur evet

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Edu Türkiye Liginde ki en iyi stoper ise bence bizim Ligimizde stoper yok.
    Valla katılmamak elde degil. Edu tr nin en iyi stoperi Lugano her yönüyle edu dan daha iyidir. Fb nin en iyi stoperi de lugano dur zaten. Tr ninki tartışmasına hiç girmeyecegim onu bilen biliyor

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Song desen anlardım da Servet hiç mantıklı olmamış, Servet hala kademe hataları yapan, hala temiz top kesmek yerine fiziği ile top alabilen bir stoper, o yüzden zaten Song'un CA'sı daha yüksek Servet'ten.

Bir oyuncunun canla başla oynaması onu çok iyi oyuncu yapmaz (bkz Ümit Özat).
    bence servet çok mantıklı istikrr desen var yürek desen var boy desen var aklıbaşında birisi bence iyide markaj yapıor öyle yada böyle top kapıor temiz top kesmek bence servet bunuda yapıor.aklımızda bir servet profili belirlemişiz ona göre yorum yapıoruz servet bizi avrupa şampiyonu yapsa gene bir şeye yaramaz sanırım.servet sezonun ilk 90 dk. sını oynuyor shevchenko gibi biri en formda zamanında , çok zor bir maçta fener 4 gol yiyor ve faturası servete kesiliyor.

peki servet neyi yapıor hızı yok top kapması yok teknik açıdan berbat...
    ümit özat fenerbahçeyi şampiyon yapmadı ama servet galatasarayı yaptı.
    ne hikmetse fenerbahçede lugano edu varken bizde servet emre varken gs 15 tane daha az gol yiyor.biraz hakkını verelim artık.
    song bence geçti artık, servet devri var song bazen abuk subuk geri pası yapıor kaptırdığı toplar bazen dönüp dolaşıp gol oluor.tecrübeli olduğu için bazen sağ bekte oynatılıor.

bakalım seneye nasıl oynayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    bodrum

Gürhan 4 ay civarı sakattı, ikincisi editorden girip bakarsa 110 civarı CA olduğunu görürsün, hiç fazla değil, bir miktar düşürdüm ayrıca.

4M$ çıkması benim sorunum değil, oyunun sorunu, 700K$ ile başlaması gerekirdi.

Haklı çıkmak için çok basit bir olayı öne çıkarmak hiç mantıklı değil.Gürhan hala çok yetenekli bir oyuncudur, ayrıca Ümit Milli Takım oyuncusuydu, Türkiye Süper Ligi'nde oynayan en genç oyuncu rekoru ondadır (16 yaş-Adanaspor).

Edu konusunda sonuna kadar haklıyım, 3-5 maç izleyerek forumda görüşlerini belirtenler ile de tartışmaya girmem
    gürhan ın yeteneklerini kimse tartışmaz diye düşünüyorum, ancak gürhan ve olcan konusunda bu sene olcan ı 10-12 kez izlemiş biri olarak yavaş yavaş paslandıklarını düşünüyorum. olcan ksk de önemli işler yapsa da saha da bir yıldız ya da yıldız adayı olduğu mesajını çok kısıtlı dönemler ve süreler dışında veremedi. gürhan köylüm, babası da babamın yakın arkadaşı olduğu için çok rahat ve emin konuşuyorum (daha önce de söylemiştim), gürhan ın yaşı isveçten türkiye ye döndüklerinde babası tarafından 2 yaş küçültülmüştür...
    puerta kalbimizde...

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Bu Edu değil mi Fenere Şampiyonlar Liginde 3-4 gol yediren ?Bu arada Yasin ve Can gerçekte o kadar iyi mi bilmiyorum ama yapay zeka devre arasında Eduyla Luganoyu 6mn € civarında fiyatlarla satıyor Önder Can ve Yasini kullanıyor.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Her026 View Post
    Bu Edu değil mi Fenere Şampiyonlar Liginde 3-4 gol yediren ?Bu arada Yasin ve Can gerçekte o kadar iyi mi bilmiyorum ama yapay zeka devre arasında Eduyla Luganoyu 6mn € civarında fiyatlarla satıyor Önder Can ve Yasini kullanıyor.
    gol yedirmek?

Edu'nun sadece bir tek CSKA maçında geri pas hatası var, geri kalanları hata değil, Edu'nun pozisyonlarda pek hatası yok (hiçkimse hatasız değildir, arada bir normal seviyelerde hata yapılabilir).Lugano gereksiz çıkışlar yaptığında Edu tek yakalanıyor, ayrıca kendisine çarpıp girenler beceriksizlik değil, şanssızlık, örn. Alves'in ortasını kesmeseydi arkada biri boştu.

Futbolda gol yememek yoktur, mutlaka gol yersin.

Fenerbahçe defansif gücü ile Ş.L. Çeyrek Finali'ne geldi, iyi düşünün.

Zico'nun oyun transfer değeri yüksek kalmış, ayrıca Ş.L.'ne katılamazsa olması gerekem maddi dengeden -5M$ geride kalıyordu Fenerbahçe, onu dengelemek için yapıyordur AI.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2003

Zico'nun oyun transfer değeri yüksek kalmış, ayrıca Ş.L.'ne katılamazsa olması gerekem maddi dengeden -5M$ geride kalıyordu Fenerbahçe, onu dengelemek için yapıyordur AI.

Aksine Cengiz. Onu ben yukselttim. Yukselmesinin nedeni de takimi transferlerle kurma eyilimini yukseltmek. Onu dusurdugun takdirde, Zico oyuncu satip yerine gencleri yerlestirir. Yani takimin finansal kuvvet avantajini kullanmaz.

Nesil
    2006

Fenerbahçe'de Roberto Carlos'un abartıldığını düşünüyorum yeni bir kariyere girdim ve Roberto Carlos şuan TSL'de gol krallığına oynuyor gollerin çoğunuda serbest atış ve kornerlerden dönen toplara vuruşu ile atıyor.

Ali Bilgin çok iyi yapılmış hem sağ kanat hemde sol kanatta çok iyi ortalar açıyor. Bu bir şekilde engellenmesini düşünüyorum.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Aksine Cengiz. Onu ben yukselttim. Yukselmesinin nedeni de takimi transferlerle kurma eyilimini yukseltmek. Onu dusurdugun takdirde, Zico oyuncu satip yerine gencleri yerlestirir. Yani takimin finansal kuvvet avantajini kullanmaz.
    Biraz fazla değil mi, daha önce konuştuğumuzda oyun transferini çok yapar demiştin, fazla sürkilasyon yapmıyor Fener (yaparsa da kadro şişer kovulur), ne az ne fazla, 3-4 A takım oyuncusunu geçmiyor sonuçta.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Bay Önder View Post
    Fenerbahçe'de Roberto Carlos'un abartıldığını düşünüyorum yeni bir kariyere girdim ve Roberto Carlos şuan TSL'de gol krallığına oynuyor gollerin çoğunuda serbest atış ve kornerlerden dönen toplara vuruşu ile atıyor.

Ali Bilgin çok iyi yapılmış hem sağ kanat hemde sol kanatta çok iyi ortalar açıyor. Bu bir şekilde engellenmesini düşünüyorum.
    İlk defa senden duyuyorum Önder, finishinge bakayım, taktikle alakalı olabilir, Carlos ileride kalır, çok şut atarsa gol atma şansı yükselir zaten ama o kadar da değil, bilmiyorum neden olmuş.
    Ne olursa olsun hiç bir bek (abartılsa dahi) gol kralı olmaz

Nedenine bakmak lazım.

Ali Bilgin'i fazla değildi, nasıl iyi oynuyor anlayamadım.Ağır bir oyuncu, crossinge bakarım.
    Last edited by Cengo : 19.Mayıs.2008 at 21:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

R.Carlos'u bilmem de Ali Bilgin gerçekten abartılmış.Ca düşüşü şart

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Roberto Carlos su anda 160 CA'lik performans gostermiyor bence en fazla 150-155 civari olmali.

Oyunda kornerlerden yapabilicegin bi hile var bununla birlikte defans oyunculari gol krali olabiliyor hileyi kullanmazsin Roberto Carlos da gol krali olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

licentia niye her mesajında Fenerbahçe'nin oyuncularında düşüş istiyosun? geçenlerde ben Fenerbahçe Paf takımından -9 alacak oyuncu varmı diye sordm sen konuyu galatasaray'ın oyuncularına getirdin

Nesil
    2003

Biraz fazla değil mi, daha önce konuştuğumuzda oyun transferini çok yapar demiştin, fazla sürkilasyon yapmıyor Fener (yaparsa da kadro şişer kovulur), ne az ne fazla, 3-4 A takım oyuncusunu geçmiyor sonuçta.
    Onu yazdigimda oyuncu kalitesini belirleme seviyesi dusuk olan Turk teknik direktorler icin yazmistim.

Fenerbahce son iki sezonda diger takimlardan 15 oyuncu almis. Bunun yaninda genc oyunculardan takima eklenen oyuncularin arasinda biraz Gurhan, bir de Volkan Babacan var ve ikisi de takimda pek gorev alamamis oyuncular.

Fenerbahce transfer yaparak gelisen bir kulup. Genc oyunculari takima adapte edip gelismeleri icin ortam saglayan bir kulup degil. Genc oyunculari tercih eden, transfer yapmak yerine genc oyuncularin takima adapte olmasini bekleyen bir teknik direktoru takimin basina getirmesi, takimin finansal avantajini kullanmamasina neden olur. Edu/Lugano satilir yerlerine ayni kalitede oyuncu almak yerine Yasin/Can/Onder oynar buying players ozelligi dusuk olursa.

Medyada yazilanlara gore Serdar ayriliyormus. Zico'da eger kalirsa Volkan ve Mert ile devam edelim mi diyecek yoksa baska kaleci almamiz gerekli mi diyecek?

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by crespo009 View Post
    licentia niye her mesajında Fenerbahçe'nin oyuncularında düşüş istiyosun? geçenlerde ben Fenerbahçe Paf takımından -9 alacak oyuncu varmı diye sordm sen konuyu galatasaray'ın oyuncularına getirdin
    Arkadasim bence sen hem benim hem de kendi mesajlarini daha dikkatli oku ilke once. Mesajlarimda art niyet arayip onu bulan da sensin. Ben gorduklerimi ve bildiklerimi yaziyorum gecmis mesajlara bundan onceki topige goz atarsan ornek olarak Gurhan Gursoy hakkindaki olumlu dusuncelerimi de gorursun.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Bu arada eklemek istedim oyunda Eren Sertac'in Fenerbahce kadrosuna eklenemsi icin yazan kisi de benim son yamaya kadar Kartalspor'da idi.
    Last edited by licentia : 19.Mayıs.2008 at 23:43 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul

Quote Originally Posted by licentia View Post
    Roberto Carlos su anda 160 CA'lik performans gostermiyor bence en fazla 150-155 civari olmali.

Oyunda kornerlerden yapabilicegin bi hile var bununla birlikte defans oyunculari gol krali olabiliyor hileyi kullanmazsin Roberto Carlos da gol krali olmaz.
    8.0.2 nin SI tarafından katledilen oyuncu yaşlanma kodlaması sagolsun Carlos zaten bikaç ay içinde 140lara 130lara kadar iniyor. üç beş puanın hesabını yapmaya hiç gerek yok.Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahce araştırmasının hiçte abartılı olmadıgını düşünüyorum bence gayet mantıklı cogu oyuncu. 1-2 oyuncuda ca ve pa azaltılması gerekebilir ama ondan fazla da artması gereken adam sayabiliriz cok rahat.Roberto Carlos'un 1 temmuz 2007 itibari ile oyuna başladıgı deger o 160lık ca.gayet de normal. şuanki seviyesinin bi önemi yok.FM2009 da zaten 150 seviyelerine indirilir.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Onu yazdigimda oyuncu kalitesini belirleme seviyesi dusuk olan Turk teknik direktorler icin yazmistim.

Fenerbahce son iki sezonda diger takimlardan 15 oyuncu almis. Bunun yaninda genc oyunculardan takima eklenen oyuncularin arasinda biraz Gurhan, bir de Volkan Babacan var ve ikisi de takimda pek gorev alamamis oyuncular.

Fenerbahce transfer yaparak gelisen bir kulup. Genc oyunculari takima adapte edip gelismeleri icin ortam saglayan bir kulup degil. Genc oyunculari tercih eden, transfer yapmak yerine genc oyuncularin takima adapte olmasini bekleyen bir teknik direktoru takimin basina getirmesi, takimin finansal avantajini kullanmamasina neden olur. Edu/Lugano satilir yerlerine ayni kalitede oyuncu almak yerine Yasin/Can/Onder oynar buying players ozelligi dusuk olursa.

Medyada yazilanlara gore Serdar ayriliyormus. Zico'da eger kalirsa Volkan ve Mert ile devam edelim mi diyecek yoksa baska kaleci almamiz gerekli mi diyecek?
    O zaman tamam, bu açıdan bakmamıştım.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Quote Originally Posted by Prowler84 View Post
    8.0.2 nin SI tarafından katledilen oyuncu yaşlanma kodlaması sagolsun Carlos zaten bikaç ay içinde 140lara 130lara kadar iniyor. üç beş puanın hesabını yapmaya hiç gerek yok.Bir Galatasaraylı olarak Fenerbahce araştırmasının hiçte abartılı olmadıgını düşünüyorum bence gayet mantıklı cogu oyuncu. 1-2 oyuncuda ca ve pa azaltılması gerekebilir ama ondan fazla da artması gereken adam sayabiliriz cok rahat.Roberto Carlos'un 1 temmuz 2007 itibari ile oyuna başladıgı deger o 160lık ca.gayet de normal. şuanki seviyesinin bi önemi yok.FM2009 da zaten 150 seviyelerine indirilir.
    Arkadasim ben o yorumu Fm 2009 icin yaptim zaten. Fm 2008 arastirmasina negatif bi yorum yapmadim. Roberto Carlos dahil olmak uzere ulkemize transfer olur olmaz 800'da CA'leri dusurulen oyuncularin bu durumuna en cok tepki gosteren ve cikan son yamada olmalari gereken CA'de olmalari icin gerek burada gerek SI forumlarinda Omer abiyi rahatsiz eden kisilerden birisi idim ben. Bilip bilmeden yorum yazmayin...

Nesil
    2007
    Yer
    artvin

bir kça gün okuyamadım.

en son volkan tarışılıyordu olay eduya luganoya kaymış ordan roberto Carlosa kadar uzanmış..

volkana ilişkin bir hususu eksik bırakmıştım. bir arkadaş hatanın volkanda değil eduda olduğunu yazmış oysaki topa çıkacağı zaman defans oyuncularını uyarma..hamle zamanlaması konusunda ornanizasyondan kaleci sorumludur.galatasaray maçında yenilen golde edunun zerre kadar sorumluluğu yok benim kannatim budur.

Edumu-Luganomu konusu çok tartışılır çünkü gerçekten karar vermek zor.Meslea bir çokları Luganonun italyan klüplerinin kıskacında olmasında keramet arıyor ama onun edudan daha iyi bir piyasasının olması edudan iyi olduğu için değil.italyan pasaportu olmasından kaynaklanıyor.italyadaki yabancı oyuncu konusundaki kurallara bir bakın anlarsınız demek istediğimi..

fenerbahçe araştırmacımız iyice izlemeden kesin yorum yapmayın demiş ..ama kardeş..herkes senin kadar iyi izleyecek diye düşünemeyiz..bu anlamda çok iyi izlesin izlemesin arkadaşların yorumlamaları bence normal..bende beşiktasi az izliyorum ama zaman zaman yorumlara katıldığım oluyor... ama ben seni çok iyi anlıyorum..

ancak ve ancak fenerbahçe çok iyi izlendiğinde anlaşılıyorki aslında lugano balon...edu gerçek kahraman...nniyemi...

öncelikle Edunun hatalarından çıklalım yola...kendi kalesine attığı goller ve daha başka diğer hataları...bu hatalar neden yapılıyor iyi dikkatle izleyince şunu anlıyorsun. fenerbahçe defansının en hamleli oyuncusu EDU ...bu tam şu misal...bir adam ne kadar iş yaparsa o kadar çok hata yapma riski vardır..sorumluluğun arttıkça hata yapma oranında artar....

Lugano hırsı mücadeleeci görünüyor dimi..aslında siz öyle sanıyorsunuz..Edu fener defansında her yerde olmak isteyen her topa ayak uzatan adam..alın maç kasetlerini izleyin..emin olun dediklerimi göreceksiniz..ancak şuda bir gerçek ne kadar çok topa hamle yaparsan işte o kadar çok hata yapma oranın artıyor..aslında daha çok iyi niyetinden oluyor..her yere yetişmeye çalışan bir doktorun sonunda bir hastayı yanlışlıkla öldürmesi gibi...ayrıca sürekli mücadele yorgunluğuda ve yorgunluğa bağlı konsanstrasyon kaybınıda getiriyor..ben size söyleyim..fenerin bir 90 dakkası bittikten sonra emin olun lugano Edunun ancak yarısı kadar yorulmuştur...

Edunun durumuda aynen bu..mesela fenerin defans izgisinde edunun göbek te luganoyla oynarken kanada bakan bölgesi sol taraf yani vederson uğur boral ve sakat olmadığı dönemde roberto carlos oynadı...,,,,,,,

(bakın roberto carlos ismi büyük diye aldanmayın) bu üç oyuncnun da ortak özelliği çok fazla ileri çıkıp bölgelerini kaybetmeleri..iddalı söylüyorum..vederson pozisyon bilgisi çok zayıf ve bölgesini kaybeden bir oyuncu...roberto carlos ta sık sık ileri çıktı ama ilrleyen yaşıyla eskisi kadar hızlı dönemiyor...uğur boralın defans meziyetlerini zaten anlatmaya gerek yok...

Edunun en büyük şansızlıklarından biride bu..oynadığı bölgenin kanadı çok kötü savunuluyor fenerde..oda sağ kanadın açıklarını kapatmak için ortayı açmak kanada yönelmek zorunda kalıyor...

sevgili ABOOO VE EXİTİNG arkadaşlara bişey söylemek istiyorum izinleri olursa.

Abooo (cengizdi sanırım) : Edu lugano konusunda kesin haklısın yüzde yüz haklısın elbette fenerbahçeyi çok iyi takip etmeyenlerin yorumları bu anlamda canını sıkıyor olabilir kardeş..ama normal birazda bu durum..sonuçta herkes izlediği kadar yorum yazar..ancak Exitingi okuduğum kadarı ile gerçkten iyi niyetli bir kardeşimiz..bence birbirinizi kırmayın..

exiting: kardeş sana tavsiyem fırsatın olursa fenerbahçenin maçlarını bir kez daha izlemen tabi fırsatın veya zamanın olursa..gerçekten cengiz haklı ..bende onun gibi düşünoyrum..ama tabi seninde fikirlerine saygı duyuyourum..

.......................
    roberto carlos türkiyeye yedek bekleyen bir ihtiyar olarak gelmedi licentia kardeş şampiyon takımın bir çok maçında oynayan bir oyuncu olarak geldi...türkiyede sakatlanana kadarda...defansa geri dönüşlerde yaşa bağlı yaşadığı zorluk dışında çok da iyi oynadı..sonra sakatlandı..şimdi hangi mantıkla bu adam hangi sebeple değerleri düşürülsün istiyorusun bi söylermisin....

sorun yaşmı yoksa fenerbahçenin oyuncusumu olması....

Nesil
    2007
    Yer
    Manhattan, New York

Bu Fenerbahce topiginde cok asiri derecede alingansiniz. Roberto Carlos konusunda artik bisey yazmicam cunku olayi olmadik gereksiz yonlere cekmek icin elinizden geleni yapiyorsunuz. Cengiz neyi uygun goruruse verir arastirmaci o biz de kararina saygi duyariz.

Nesil
    2006
    Yer
    Belcika / Antwerpen

Quote Originally Posted by midfielder1912 View Post
    gürhan ın yeteneklerini kimse tartışmaz diye düşünüyorum, ancak gürhan ve olcan konusunda bu sene olcan ı 10-12 kez izlemiş biri olarak yavaş yavaş paslandıklarını düşünüyorum. olcan ksk de önemli işler yapsa da saha da bir yıldız ya da yıldız adayı olduğu mesajını çok kısıtlı dönemler ve süreler dışında veremedi. gürhan köylüm, babası da babamın yakın arkadaşı olduğu için çok rahat ve emin konuşuyorum (daha önce de söylemiştim), gürhan ın yaşı isveçten türkiye ye döndüklerinde babası tarafından 2 yaş küçültülmüştür...

sende bunu aciklayip cok mutlu olmussundur umarim?
    Gurhan bunu okusa ne derdi sana acaba! hani koylun arkadasin sayilir
    (ya da oyle)

pes vallahi...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    Valla katılmamak elde degil. Edu tr nin en iyi stoperi Lugano her yönüyle edu dan daha iyidir. Fb nin en iyi stoperi de lugano dur zaten. Tr ninki tartışmasına hiç girmeyecegim onu bilen biliyor
    kimmis peki?
    hani gecen sezon basi tumerle beraber 3 yillik anlasma yapip, sonra 4 hafta ligden sonra sen bizde yedek kalirsin seni sivasa bedavaya verdik ve senin bile "nerdeyse butun gslilerin" dalga gectigi "shevchenko" dedigi o adama simdi tapiyorsunuz, o adami mi kast ediyorsun?
    Last edited by yusufislam : 21.Mayıs.2008 at 20:05 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hakikaten ciddi misin Emre?Servet'in Edu'dan iyi olduğu konusunda.Yahu Servet bu sezon hangi teknik veya hızlı forvete karşı oynamış(Holosko dışında).Edu her topa hamle etmek istediğinden hatalar oluyor.Lugano'ya hiç girmiyorum.Hani şu Drogba'yı çıldırtan adamı.Servet'i Euro 2008 de ve olmazsa GS'nin ŞL maçlarında göreceğiz.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by yusufislam View Post

sende bunu aciklayip cok mutlu olmussundur umarim?
    Gurhan bunu okusa ne derdi sana acaba! hani koylun arkadasin sayilir
    (ya da oyle)

pes vallahi...

kimmis peki?
    hani gecen sezon basi tumerle beraber 3 yillik anlasma yapip, sonra 4 hafta ligden sonra sen bizde yedek kalirsin seni sivasa bedavaya verdik ve senin bile "nerdeyse butun gslilerin" dalga gectigi "shevchenko" dedigi o adama simdi tapiyorsunuz, o adami mi kast ediyorsun?
    Burasinin arastirma bolumu oldugunu tekrar hatirlatmam gerekli mi?

Gerekli galiba..

Nesil
    2006

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

İlk defa senden duyuyorum Önder, finishinge bakayım, taktikle alakalı olabilir, Carlos ileride kalır, çok şut atarsa gol atma şansı yükselir zaten ama o kadar da değil, bilmiyorum neden olmuş.
    Ne olursa olsun hiç bir bek (abartılsa dahi) gol kralı olmaz

Nedenine bakmak lazım.

Ali Bilgin'i fazla değildi, nasıl iyi oynuyor anlayamadım.Ağır bir oyuncu, crossinge bakarım.
    Gol Kralı lafın gelişi dedim, Bilindiği gibi ilk devre bitti 17 maçta 5 frikik golü ve 2de uzaktan gol attı yani Carlos gibi bir ismin daha yarım sezonda 7 golü var.

Ali Bilgin hızlı oynamıyor ama; çok iyi paslar ve ortalar açıyor. Birde top takibi çok iyi eğer kaleciden veya direkten dönen toplar olduğu zaman çok iyi tamamlıyor.

NOT: Yanlış anlamamı istemem, ismim Önder değil, Batuhan. Önder soyadım.

Sayfa 12 / 34 İlkİlk ... 2101112131422 ... SonSon

Mesaj Yetkileri