Sezon bittigine gore, hastamizin recetesini yazma vakti geldi taraftarlar olarak 
Onur
Bosi - Musti - Kompany - Ishak
Borceanu - Yaya Toure
Emrah Bassan - Ozer - Yusuf
Suarez
Yazdigim yabancilarin tarzinda futbolcu bulmaliyiz.
Mustafa bazen guclu rakiplere karsi cok faullu oynamaya mahkum kaliyor oda fizigi zayif kaldigindan. Ayaklari yere daha saglam basan bir partner lazim ona, Kompany tarzinda.
Alex bize cok sey katti, box to boxu beraber oyniyabilecek partner lazim onada. Daha teknik ve boyu daha uzun olmasi lazim tabiki. Alex yerden gelen toplari kesebiliyor rahatlikla ama yukardan donen toplarda kafalara cikinca faul yapiyor. Sari kartlarini minumuma indirmesi icin bi Yaya Toure tarzinda adam lazim. Fransa ikinci liginde, veya birinci ligin orta seviyeli takimlarinda bu bosluga uyacak cok isim var.
Ve forvet, Burak gittikten sonra bir turlu bulamadigimiz o forvet. Transferde Cardozo ismi felan geciyor aman aman diyorum, bizim onu oynatacak kalitede kadromuz yok. Bizim beklerimiz Benficanin bekleri gibi ceza sahasi kenarlarina kadar cikmasi imkansiz. Onun istedigi ortalarida yapmamiz zor. Onun icin Suarez tarzinda diyorum, golu kendi yaratabilecek. Cevik ve buldumu affetmiyecek bir golcu.
+
5 yabanci isi yuzunden sikintilar olabilir onun icin yerli kadroyu biraz daha genisletmek lazim.
Serdar Gurler
Batuhan (Buca)
Jem Karacan/Aytac/Tolga Cigerci/ Mehmet Ekici
Simdi diyeceginiz para nerde ? 
Olcan'i gozden cikarmamiz lazim, 100-120% zam veremeyiz zaten vermemeliyizde. 5-6m gibi bir rakam elde edebiliriz diye dusunuyorum. Fazlasini istemek sacmalik olur, adam gitsin uzerine 1 daha koysun Gokhan Toreyi aliyor. Genc ve gelisime acik.
Malouda gidecek - 2,500,000
Janko gidecek - 1,500,000
Zokora gitti - 2,000,000
Bunlardan bonservis felan beklemek biraz fazla hayalcilik olur. Bu senelik giderlerinden kurtulsak ne mutlu bize.
Bamba dunya kupasi sonrasi piyasa yapabilir, onun icin ondan gelir elde edebiliriz.
Celutska icin yer kalmadi takimda, sol bek oynar diyor cogu taraftar ama o bolgeye yabanci harcama luksumuz yok. Yasi ve oynadigi bolge cok oldugu icin alicisi olur.