Sayfa 122 / 149 İlkİlk ... 2272112120121122123124132 ... SonSon
3,631 ile 3,660 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by byariff View Post
    ingilizcem yok ama bielsa trabzona gelicek diyor galiba haberde bide trabzondan yetisen oyuncularimi ne kullancak diyor galiba

There are rumors that Marcelo Bielsa is interested in Trabzonspor job. Trabzon is a unique city of Turkey, just like Bilbao of Spain.

Bielsa wants to use Trabzon-origin players only with a few foreign players. He wants to build a new Athletic Club in Turkey.

Trabzonspor had an option to pursue him but it seems they got a cold feet since their interim manager Hami Mandıralı got some results.

kaynak : https://twitter.com/turkishfooty
    Diyor ki,

"Marcelo Bielsa'nın Trabzonspor işi ile ilgilendiği haberleri var. Trabzon Türkiye'nin eşsiz bir şehri, İspanya'daki Bilbao'nun aynısı.

Bielsa Trabzon menşeli oyuncular ile bir kaç yabancı oyuncu kullanmak istiyor. Türkiye'de yeni bir Athletic Club kurmak istiyor.

Trabzonspor'un Bielsa'yı takip ederken bir tercihi oldu ama görünüyor ki geçici menajer Hami Mandıralı'nın aldığı bazı sonuçlardan beri bir isteksizlikleri var."

Bielsa'yı yoklarken Hami'yi getirdiler ama o da bazı sonuçlar alınca yeni bir hocaya pek sıcak bakılan ortam yok, Bielsa ile iletişim kopmuş olabilir gibi bir açıklama var burada.

Hesabın sahibi Uğur Karakullukçu da kendi hesabından, Hami ile devam havası oluştu ama bence doğru değil diyor.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    DM | MC [izmir]

yalniz sadece trabzon cok dar, boyle bir ise kalkisilamaz. bilbao klubu sadece o sehirden degil tum basklardan faydalaniyor. fransada bile bask bolgesi var, genis bir alan yani. trabzon orjinli takim kurmak utopik bir hayal olur. bielsa olayiysa baslibaslina bir buyuk adim olur trabzon icin. hami iyi gidiyor diye vazgecilecek bir isim degil bence. anlasma zemini kurulmus ise tercih bielsa olur %100.

Nesil
    2010
    Yer
    Trabzon

Yıllardır kendi aslını unutup yanlış yola sarpmış giden bir takımız. Trabzon bölgesini geçtik sadece TÜRK oyuncuları oynatmasını istiyoruz yine başarılı olamıyoruz. Açıkcası Mustafa Reşit Akçay'ın takımın başına geleceğini duyduğumda sevinmemiştim fakat gençlere şans verirde eski günlere döneriz diye düşündüm. Hatta geldiğinde ve devre arasında 1461 Trabzon'un bütün takımını alıp geldi adam! Yönetim ve hoca eğer eski günlere dönmek istiyorsa ilk işimiz elimizdeki bütün yabancıları satıp Türk oyuncular almalı veya bulup yetiştirip as takıma dahil edilmeli ve taraftar ile konuşup birkaç yıl süre istemeli ki bu taraftar ile bu iş olmaz açıkcası doğruya doğru hırçın bir taraftar gruplarımız var ve takımın yeni bir yüze kavuşmasını isterken yenilmemesini istiyor. Eğer yeni bir sistem kuracaklarsa taktik ve pasa dayalı bir sistem getirmeliler. Belki o zaman Türkler ile başarılı sağlayıp eski günlere bir umut olsa bile dönebiliriz.
    Kötü yönetilen bir maç sonrasında hakemlere dair sorulan soruya verdiği cevap;
    " O sizin sorununuz. Ben yabancıyım ve bir gün gideceğim. Hakemler sizin, ne yapacağınızı siz düşünün! "
    Jose Mourinho

Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
    yalniz sadece trabzon cok dar, boyle bir ise kalkisilamaz. bilbao klubu sadece o sehirden degil tum basklardan faydalaniyor. fransada bile bask bolgesi var, genis bir alan yani. trabzon orjinli takim kurmak utopik bir hayal olur. bielsa olayiysa baslibaslina bir buyuk adim olur trabzon icin. hami iyi gidiyor diye vazgecilecek bir isim degil bence. anlasma zemini kurulmus ise tercih bielsa olur %100.
    Fransiz basklisi pek oynatmiyorlar. Cok nadir.
    Toplam bask bolgesi nufus 2milyon.
    Trabzon nufus 800bin.

Biraz utopya fakat 5 6 yabancı ile desteklenirse olmaz is degil. Cok futbolcu cikaran bir il.

Trabzon dogumlu futbolcular listesi;
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/s...?searchId=3141

11 kurayım.

zeki ayvaz
    göksu alhas / mustafa yumlu / sedat bayrak / çağlar birinci
    ergin keleş / orhan gülle / muhamemet reis / barış memiş
    anıl dilaver
    muhammet demir

fena değil ön liberoda sıkıntı var biraz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Fransiz basklisi pek oynatmiyorlar. Cok nadir.
    Toplam bask bolgesi nufus 2milyon.
    Trabzon nufus 800bin.

Biraz utopya fakat 5 6 yabancı ile desteklenirse olmaz is degil. Cok futbolcu cikaran bir il.

Trabzon dogumlu futbolcular listesi;
    http://www.transfermarkt.com.tr/tr/s...?searchId=3141

11 kurayım.

zeki ayvaz
    göksu alhas / mustafa yumlu / sedat bayrak / çağlar birinci
    ergin keleş / orhan gülle / muhamemet reis / barış memiş
    anıl dilaver
    muhammet demir

fena değil ön liberoda sıkıntı var biraz
    tam bitime 6 hafta kala küme düşmeyi garantileyecek takım

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Zokora'nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Alacagi olan 300bin euro karsiliginda gitmis.

Evlenmesse boyle kolay kurtulamazdik.

Sadri Senerin biraktigi miras bunlar

Adam Bambaya 5 sene kontrat yapti sanki elden kacacak bakalim onu nasil gonderecegiz.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Çok iyi olmuş feshedildiği. İki yıldır yatarak para kazanıyordu takımdan. Yeni alınan bourceanu ondan çok daha faydalı bir oyuncu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Alacagi olan 300bin euro karsiliginda gitmis.

Evlenmesse boyle kolay kurtulamazdik.

Sadri Senerin biraktigi miras bunlar

Adam Bambaya 5 sene kontrat yapti sanki elden kacacak bakalim onu nasil gonderecegiz.
    Olcan'i da siz mi salarsiniz biz mi alalim? :P

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Trabzonspor birazcık mantıklı hareket etse gelecek sezon çok iyi işler yapar aslında.

Olcan'ı elde tutup. Sol beke sağlam birisini alsa öyle çok ahım şahım olmasına da gerek yok orta halli savunma yapacak bir oyuncu yeterli.

Adrian'ı orta alanda yeterli şekilde kullansa ve Aydın Karabulut'u en çok yakıştırdığım takım belki de Trabzonspor alsa nefis bir iş yapmış olur.

Aydın belki Galatasaray'a gitse forma şansı bulmakta zorlanabilir ama Trabzonspor da iyi işler yapacağını düşünüyorum.

Forvet için de Guidetti diyorum. City bu adamı kiralayıp duruyor bence alınsa ligimizde çok iyi iş yapar.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Exclamation

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Olcan'i da siz mi salarsiniz biz mi alalim? :P
    Salmayiz ama ben Olcan'in vazgecilmez oldugunu dusunmuyorum. 5-6m gibi rakamlar donuyor ben bu paralara kesin yollardim Olcani.

Onur
    Bosi Musti Aykut ???
    Borceanu ???
    ??? Ozer Yusuf
    ???

Aydin Karabulut'a sans verilebilir
    Sersar Gurler'i de isterim takima. Takima cok sey katar bu 2 isim.

Bosi ayarinda bir sol bek
    Borceanu'nun yanina en az onun kadar caliskan bir isim.
    Sag kanatta Burak Yilmazin bizde oynadigi role uygun biri lazim, skora katki yapacak bir futbolcu.
    Forvette ise Sow gibi forvet lazim.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

henriqueyi kanata koy. iste forvetede demba ba yi al tamam. + olcan gs haberleride ciddi ama ts de kalirsa yusufu bek yap hucum bek... olcanida ileri koy sag aciga henrique bence adrianida cabuk silme iyi oyuncu adrian..

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Henrinin ne yapacagini kestiremiyoruzki.

2-3 haftadir cok iyi oynuyor ama ne kadar surecegini kestiremiyorsun. Formsuz donemleride cok uzun surebiliyor kendisinin.

Bak herkesin kazanacagi bir oneri yapayim, GS 5 versin Olcani alsin, Bruma'da 1 sezonluguna Trabzonspora kiralansin.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Henrinin ne yapacagini kestiremiyoruzki.

2-3 haftadir cok iyi oynuyor ama ne kadar surecegini kestiremiyorsun. Formsuz donemleride cok uzun surebiliyor kendisinin.

Bak herkesin kazanacagi bir oneri yapayim, GS 5 versin Olcani alsin, Bruma'da 1 sezonluguna Trabzonspora kiralansin.
    Abi Galatasaray öyle bir durumdaki şu an herkes Bruma dönsün diye dualar ediyor. Belkide seneye umutların yarısı Bruma'ya bağlı olacak kilit oyuncu olacak takımda. O yüzden kiralanacağını zannetmiyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Abi Galatasaray öyle bir durumdaki şu an herkes Bruma dönsün diye dualar ediyor. Belkide seneye umutların yarısı Bruma'ya bağlı olacak kilit oyuncu olacak takımda. O yüzden kiralanacağını zannetmiyorum.
    Koskoca Galatasaray'ın işi 19 yaşındaki bir oyuncuya kaldıysa vay o takımın haline.

Bence şuan herkes elde mi patladı yoksa diye düşünüyordur. Çok net söyleyeyim döndüğünde de direk 11 oyuncusu falan olmaz yine rotasyon oyuncusu olur.

Çok mantıklı bir hareket olacaktır oynayabilecek durumdayken kiralanması.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Colman halen takımda galiba. Zokora'dan sonra ona da yol verilmeli. İki yıldır yokları oynuyor. Oraya da bir şekilde Soner monte edilirse çok iyi olacaktır. Henrique'de istikrarsız bir oyuncu, Janko desen geldiğinden beri takımla yıldızı barışmadı. Kısacası sezon sonunda Trabzonspor'un iyi bir transfer politikası izlemesi lazım.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Terim olsa Bruma adina iyi olurdu, Terim oynatir korkmaz ama Mancini icin ayni seyleri soyliyemem. Kiralanmasi bence en dogrusu olacaktir, ozelikle dusen yabanci sayisi ile.

Ben Soneri 10 numarada gormek istiyorum, merkez orta saha icin cok yumusak kaliyor. Soner merkezde oynadigi zaman partnerinin omuzlarina biniyor butun yuk.

Colman'da gidecektir ama sozlesme fesh yolu ile degil, bir ara oyle bir piyasasi vardikki Benfica bile istiyordu. Yunanlara felan itelesek cok iyi olur.

Janko'da piyayasi olan futbolcu, Avusturya milli takiminda herzaman oynuyor onuda Celtic istiyordu butun kolayliklar saglanip yollanmasi lazim.

@Bordo61Mavi

para önemli değil ama baya baya satma muhabbetleri dönüyor demek ki böyle dediğine göre

yanlız olcan sağ kanat oynuyor yanlış hatırlamıyorsam, içe katederek oynuyor artık.
    hami kanatları iyi tutturdu bence yusuf sol, olcan sağ olarak.
    bruma da soldan içe katederek iyi oynuyor bence sağda değil.
    aydın da sol.

he bu arada aydın karabulut'un sözleşmesi bitiyor sezon sonu. 4 büyüklerden birine kesin gidecektir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Galatasaray'da kanat ihtiyacı var,Bruma'da elimizde ki potansiyeli en üst olan kanat ama Mancini konusunda katılıyorum.Galatasaray'a geldiği günden bu yana yapmak istediklerinin hep arkasında durdum hala arkasındayım ancak berbat bir oyuncu seçimi var,değişiklikleri ondan da berbat.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

@davidvilla

Aydin'i Hami umit milli'den taniyor. Ben bizim alacagimizi dusunuyorum.

Aydin'in bizi secmesi gerektiginide dusunuyorum . Fenerbahce'nin kadrosuna girmesi imkansiz, Besiktas bir kere gonderdi tekrar gitmez gibime geliyor, Galatasarayda ne olacagi belli degil, gider sonra Mancini ben istemedim der

Olcan haberleri tabiki var, yerel basin Galatasarayin 3-4 oyuncu karsiliginda Olcani istedigini yaziyor. (Amrabat,Yekta vs....) Tabi ne derece dogru bilemesin.

Ben iceri kat edecek kadar guclu oldugunuda dusunmuyorum Olcanin hatta Turk olarak bunu Arda disinda kimse dogru yapamiyor. Olcan'in sagda oynamasinin sebebi orda oynayacak baska birinin olmamasi. Tabi onlara gore oyle bence Emre Gural'dan ayni verimi alabilirsin orda, Bucasporda genelikle orda oynuyordu.

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Colman da alacaklarına karşılık sözleşmesinin feshini talep etmiş fakat yönetim ona izin vermemiş.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

@davidvilla

Aydin'i Hami umit milli'den taniyor. Ben bizim alacagimizi dusunuyorum.

Aydin'in bizi secmesi gerektiginide dusunuyorum . Fenerbahce'nin kadrosuna girmesi imkansiz, Besiktas bir kere gonderdi tekrar gitmez gibime geliyor, Galatasarayda ne olacagi belli degil, gider sonra Mancini ben istemedim der

Olcan haberleri tabiki var, yerel basin Galatasarayin 3-4 oyuncu karsiliginda Olcani istedigini yaziyor. (Amrabat,Yekta vs....) Tabi ne derece dogru bilemesin.

Ben iceri kat edecek kadar guclu oldugunuda dusunmuyorum Olcanin hatta Turk olarak bunu Arda disinda kimse dogru yapamiyor. Olcan'in sagda oynamasinin sebebi orda oynayacak baska birinin olmamasi. Tabi onlara gore oyle bence Emre Gural'dan ayni verimi alabilirsin orda, Bucasporda genelikle orda oynuyordu.
    İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Galatasaray kulübüne karşı olan yaklaşımı nasıl peki? Sadri Şener gibi değildir herhalde? Fenerbahçe'ye karşı olan düşüncelerini biliyoruz da bizle ilgili pek fikrim yok. Merak ettim.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Ben baskanlarin bu islere karismasina karsiyim. Hami diyorsa sukadar para icin Olcan'dan vazgecerim Fenerede satarim Galatasarayada.

Sadri Sener kendi kacirdi futbolculari elinden, Trabzonsporun hatta 1461'in bu hale gelmesinfe basrol oynadi.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Salmayiz ama ben Olcan'in vazgecilmez oldugunu dusunmuyorum. 5-6m gibi rakamlar donuyor ben bu paralara kesin yollardim Olcani.

Onur
    Bosi Musti Aykut ???
    Borceanu ???
    ??? Ozer Yusuf
    ???

Aydin Karabulut'a sans verilebilir
    Sersar Gurler'i de isterim takima. Takima cok sey katar bu 2 isim.

Bosi ayarinda bir sol bek
    Borceanu'nun yanina en az onun kadar caliskan bir isim.
    Sag kanatta Burak Yilmazin bizde oynadigi role uygun biri lazim, skora katki yapacak bir futbolcu.
    Forvette ise Sow gibi forvet lazim.
    Sol beke Beşiktaş almazsa Ramon Motta'yı alabiliriz bence. Serdar konusunda bende kesinlikle alınması taraftarıyım. Ortasaha ve forvet transferlerini ise kesinlikle yurtdışından çözmemiz lazım, yerli piyasada bize oralarda seviye atlatacak bir isim gelmiyor aklıma.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Olcanin senelik 2m istedigi yaziliyor. (suan 900bin euro aliyor)

Bu yastan sonra bukadar zam biraz fazla gelir, egerki gercekten oyle bir rakam istediyse kesinlikle gitmesi taraftariyim.

En kotu 5m karsiliginda satarsin.

O paraylada

Emrah Bassan 1.5m
    Serdar Gurler 1.5m
    Aydin Karabulut (bedava)

Bu adamlar alindimi kanat sikintin kalmaz, bu sezon yokluktan 10 numara pozisyonunda oynayan adamlari iteledik koselere ve hic bir varlik gosteremediler (Adrian-Ozer kenarlarda varlik gosteremedi)
    Last edited by Bordo61Mavi : 03.Mayıs.2014 at 20:22

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Olcan fazla ucmus. Sirf bu yuzden yabanci sinirina karsiyim. Olcani 5m'a kim alacak ki, en fazla 3m verilir tahminim

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Isin icinde Galatasaray varsa o parayi veren olur Besiktastan umidim yok, onlar pazarlik konusunda Trabzonspor'dan kotu Sene basinda Tolga'yi almalari kac hafta surdu.

Bizimkiler umarim paket isine girmezler, a+b+c futbolcu verelimi kabul etmiyelim. Bizim sikintimiz para, Sadri Sener sagolsun.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Stoper lazım ya TS ye bir sürü kanat oyuncumuz var hâlâ kanat transferi diyorsunuz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Sezon bittigine gore, hastamizin recetesini yazma vakti geldi taraftarlar olarak

Onur
    Bosi - Musti - Kompany - Ishak
    Borceanu - Yaya Toure
    Emrah Bassan - Ozer - Yusuf
    Suarez

Yazdigim yabancilarin tarzinda futbolcu bulmaliyiz.

Mustafa bazen guclu rakiplere karsi cok faullu oynamaya mahkum kaliyor oda fizigi zayif kaldigindan. Ayaklari yere daha saglam basan bir partner lazim ona, Kompany tarzinda.

Alex bize cok sey katti, box to boxu beraber oyniyabilecek partner lazim onada. Daha teknik ve boyu daha uzun olmasi lazim tabiki. Alex yerden gelen toplari kesebiliyor rahatlikla ama yukardan donen toplarda kafalara cikinca faul yapiyor. Sari kartlarini minumuma indirmesi icin bi Yaya Toure tarzinda adam lazim. Fransa ikinci liginde, veya birinci ligin orta seviyeli takimlarinda bu bosluga uyacak cok isim var.

Ve forvet, Burak gittikten sonra bir turlu bulamadigimiz o forvet. Transferde Cardozo ismi felan geciyor aman aman diyorum, bizim onu oynatacak kalitede kadromuz yok. Bizim beklerimiz Benficanin bekleri gibi ceza sahasi kenarlarina kadar cikmasi imkansiz. Onun istedigi ortalarida yapmamiz zor. Onun icin Suarez tarzinda diyorum, golu kendi yaratabilecek. Cevik ve buldumu affetmiyecek bir golcu.

+

5 yabanci isi yuzunden sikintilar olabilir onun icin yerli kadroyu biraz daha genisletmek lazim.

Serdar Gurler
    Batuhan (Buca)
    Jem Karacan/Aytac/Tolga Cigerci/ Mehmet Ekici

Simdi diyeceginiz para nerde ?

Olcan'i gozden cikarmamiz lazim, 100-120% zam veremeyiz zaten vermemeliyizde. 5-6m gibi bir rakam elde edebiliriz diye dusunuyorum. Fazlasini istemek sacmalik olur, adam gitsin uzerine 1 daha koysun Gokhan Toreyi aliyor. Genc ve gelisime acik.

Malouda gidecek - 2,500,000
    Janko gidecek - 1,500,000
    Zokora gitti - 2,000,000

Bunlardan bonservis felan beklemek biraz fazla hayalcilik olur. Bu senelik giderlerinden kurtulsak ne mutlu bize.

Bamba dunya kupasi sonrasi piyasa yapabilir, onun icin ondan gelir elde edebiliriz.
    Celutska icin yer kalmadi takimda, sol bek oynar diyor cogu taraftar ama o bolgeye yabanci harcama luksumuz yok. Yasi ve oynadigi bolge cok oldugu icin alicisi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Stoper lazım ya TS ye bir sürü kanat oyuncumuz var hâlâ kanat transferi diyorsunuz.
    Fm'e gore kanat oyuncumuz var. Gercekte pek verim alabildigimiz yok

Mesaj Yetkileri