Hami hoca neden gönderilmek isteniyor ki? GS maçı hariç iyi maçlar çıkardı Trabzon adına.
Hami hoca neden gönderilmek isteniyor ki? GS maçı hariç iyi maçlar çıkardı Trabzon adına.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bunun mantıklı açıklaması yok zaten gider ayak birşeyler yapmak istiyorlar fakat Haminin arkasındaki taraftarı göremiyorlar.Gs maçında bile güzel oynadık aslında o kadar kaçırmasak çok güzel maç olacaktı.Her maç sönük oynayan takıma bir renk gelmişti.Daha resmi bir açıklama yapılmadı ama bu haber doğruysa ki 2-3 haberci yaptı büyük ihtimal doğru yazıklar olsun demekten başka birşey kalmıyo.
Yerine getirdikleri hoca tartışılmayacak biri olsa neyse de bu şekilde büyük hata yapıyor Trabzonspor yönetimi.
Bu yönetim şuana kadar gördüğüm en saçma yönetim heralde (Demirören dahil) bizim teknik direktörümüz belli deyip berbat bi sezon geçiren Trabzonspor u avrupa kupalarına taşıyan Tolunay Kafkası kovdular yerine Mustafa Reşit Akaçayı getirdiler uefada gruplarda çok iyi bi sezon geçirmişken (o berbat kadroyla) sırf ligdeki konumundan dolayı baskı kurup istifa ettirdiler (dediğim gibi o kadroyla yola çıkmaları baştan hata ) şimdide gene takıma az çok çeki düzen veren Hami yi mi yollucaklar ? bu gidişle her sezon 2 teknik direktör değiştircekler heralde
Forum kurallarini ihlal edebilecegim icin kisa tutacam
Allah sonumuzu hayir etsin
Ne Halilhodzicmiş arkadaş! Trabzonspor'u, Türkiye'yi bilmeyen bir insan olsa bu adamla 3-5 şampiyonluk yaşadık sanacak. Altı üstü yarım dönem takımda kaldı, bu dönemde de iyi sayılabilecek bir futbol oynattı bu adam. Oynattığı kadronun da Fatih Tekke'li, Gökdeniz'li, Yattara'lı bir kadro olduğunu hatırlatmakta fayda var. Niye bu Halilhodzic aşkı?
Halilhodzic mi ?
Bir An Bobilerin Haberi Sandım Ama İş Ciddi Galiba![]()
Hodic Modic Tanımam Ben Adam Akıllı Biri Sistem Adamı Getirip 3-4 Sene Yılmadan Sabredilip Yıllardır Özlenen Trabzon'a Kavuşulur Ama Böyle Değil.
Hami ile de Olmaz Bu, Hodic Modic ile de Olmaz Bu. Aslında Şota ile Güzel Cuk Oturur Keşke Şota N'apıp N'edip Getirseler.
Bu Arada Olcan'a Ayrı Parantez Açayım. Olcan İstanbul Takımlarında Yapamaz Ancak Anadolu Takımlarında Kilit Oyuncu Olur Şahsen Ben Olcan'ı İstemiyorum
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bırakın hodzici getirsinler, yarıştan bir rakip eksilir işte, fena mı
Hami kalırsa çok net şampiyonluk yarışında trabzon da olur. Genç oyunculardan inanılmaz verim sağladı. Istatistikler ortada. 3,4 tane de sağlam yabancı katarsa kadroya coşar bu takım. Hami giderse bir fiyasko daha olur yönetim adına. 2o11 bahsini açmaktan başka icraati yok bu adamların.
Ooooo efsane adam geliyor Türkiye'ye
Gol kralı bile yapmıştım bu adamı FM 12'de korner taktiği ile
Hayırlı olsun,kağıt üstünde çok iyi transfer.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Deniz Yilmaz ile anlasmisiz iddialari var.
Her ne kadar dusen bir takimdan olsalarda bence katki saglarlar.
Deniz ve Serdar için 9 milyon TL, çok temiz transferler olmuş.
Profesyonel futbolcular Serdar Gürler ve Deniz Yılmaz'ın kulübümüze transferi konusunda, Elazığspor Kulübü ile anlaşma sağlanmıştır. Anlaşmaya göre Elazığspor Kulübüne, futbolcuların sözleşmelerinin fesih bedeli olarak 9.000.000.-TL ödenecektir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
Rakam bence gayet normal. Bence cok faydali olacak futbolcular.
Çok iyi paraya almış Trabzon,hayırlı olsun.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Serdar Gürler için bir ara 7 milyon euro isteği vardı Elazığ'ın, şimdi yanına Denizle beraber toplam 3 milyon euroya falan gitmiş oldu Trabzon'a. Çok iyi transferler Trabzon açısından. Olcan gözden çıkarılır bence bu transferler üzerine.
faydali olacaktir sahsen ben uzuldum kacirdigimiza denizi...
Trabzon cok iyi 2 transfer yaptı bence fiyatta makul
İyi transferler olmuş 2 seneye bizdeler nasıl olsa.![]()
Yanlis hesaplamiyorsam deniz+serdar=3.75 M Euro??? Çok temiz transfer...
Kayseriden Sefa ya da Gençlerden Jimy ikilisinden birini alalım Olcan sağ biz selamet (: Glowacki gibi oyun kuran stoper lazım bize hoş ne lazım değil ki
Çok cüzi bir miktara iki tane potansiyelli oyuncuyu transfer etmekle büyük iş başardı Trabzonspor. Bu oyuncuların yanında keşke Onur Ayık'ı da alsaydı. Çok beğendiğim bir oyuncu Onur.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Onur Almanya'da yetişti zaten bildiğim kadarıyla Deniz'de öyle.Serdar'da Fransa'daydı zaten bu topçuları kaçırmamak lazımdı Trabzon kaptı 2 tanesini.
Onur'u zaten biz almayız Trabzon alsa biz de tanımış oluruz alırız onu da 2 seneye.
![]()
Şener ve Turgut Doğan'ı da alıyormuş Trabzonspor.
Trabzon böyle patlama ihtimalli yerlileri alıp 3 büyüklere itekleme politikasını ilerletmeli. Hem 10/11 sezonunda yakaladığı gibi altın bir jenerasyonla şampiyonluğa oynayabilirler hemde oyunculardan para kazanıp ekonomik olarak sınıf atlayabilirler. Tabii satmıyoruz diye diretmekten çok mümkün olacak en yüksek bedele satmalılar bunun için. GS-FB'yle yarışmadan önce böyle ara seviyede bir takım olup büyüklerin ekmeğini yemek daha mantıklı bence. En azından bir süre için. Çünkü Trabzon'un şehir olarak İstanbul karşısında durması pek kolay değil, GS ve FB'nin maddi gücüne bakılırsa bu durum daha da zorlaşır.
Screw you guys, I'm goin' home
Turgut Dogan Sahin ile anlasmisiz.
Bu transferlerin hepsi Olcanin gidecegine isaret.