Oyun Gold da 66,99 Axess - world ve bonusa 12 taksit imkanı.
Oyun Gold da 66,99 Axess - world ve bonusa 12 taksit imkanı.
http://imageshack.us/photo/my-images...102011027.jpg/
Bu resimden bahsediyoruz![]()
İnterneti olmayanlar napıcak ki o zaman.Bu arada cevap yazdığın için çok teşekkür ederim.
DVD varsa netten 20-30 MB falan indiriyor geri kalanı DVD'den kuruyor. Bende de DVD'den okuyamadı sanırım ve internetten indirmek istedi ama iptal edip ikinci kez denediğimde kurulumu yaptı DVD'den.
Bugün bimeks te indirimli olarak 68 liraya alınabiliyor oyun. Ben aldım kredi kartına taksitte yapıyorlar vade farkıda almıyorlar.
Ayrıca vatan bilgisayarda bugün gittim oyunu bulamadım, satışların yoğun olduğunu ellerinde kalmadığını söylediler. Orjinal oyun alımında ciddi bir artış var galiba.
Vatan Bilgisayar da %25 e varan indirimler başladı. PS3 FİFA 2012 120 TL.
10 taksit olarak başka yerden aldım 60 TL'ye. Taksit seçeneği olsaydı Turksportal'ı tercih ederdim tabiki. Bu sene İngilizcemiz yeter mi bilmiyorum.
Aynı kod ile farklı bilgisayarlarda aktivasyon olayı bitmiş sanırım. Değil mi?
Aynı kod ile farklı bilgisayarlardan sadece aynı hesap ile yapılabilir.
Bugün D&R'dan 12 ay taksitle aldım şimdi kuruyorum oyunu büyük bir heyecan ile. Türkçe FM çıkacaksa bir katkımız olsun.
Ayda 5-6 tl taksitle almak cok uygun. Eger bu taksit miktarini odeyebilecek durumunuz varsa alin bence. Cunku oyunda karsilasilan bir cok hatayi almiyorsunuz orjinalde.
Türkiye'deki net satış rakamını ne zaman öğrenebiliriz. Bu sene ilk defa orjinal FM alan onlarca kişi tanıyorum. Sözlüklere bakarsak bu sayı çok daha fazla oluyor. 2013 Türkçe için gittikçe umutlanıyorum umarım satışlar artık kendini gösterir![]()
Bugün D&R 'dan kutulu alıp ilk oyunuma başladım bakalım.![]()
Vatan Computer'da 60 tl cumartesi günü alıcam.
orjinal oyun almak için vatan a gittim yoktu,sonra elektroword'e baktım ordada yoktu bende şansımı fazla zorlamadım![]()
aral'dan yada D&R dan sipariş verebilirsin,dvd olarak kargoyla eline ulaşır en geç 2 günde.
Kutulu oyun almak için illaki bir mağazayamı gitmek gerekiyor?Kargo ile elimize ulaşabilecek güvenilir siteler var mı bildiğiniz?
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
Ben Bimeks'e gittim aldım![]()
Gece 12'ye kadar Steam'de 50 TL'ye geliyo oyun. Az önce dayanamayıp aldım. =)
millet oyun zavvi.com da 17,95 euro'ya düşmüş..evet euro..42,5 lira yapıyor.. kutulu oyun almak isteyenler için fırsat olabilir. thehut.com da ise 18,5 euro..
haber vermek istedim..