Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213
361 ile 386 arası toplam 386 sonuç

Konu: [FM 15] TSI Yaz Transfer Yaması (Yabancı Kuralı & Fikstür ve Numara Bug'ına Çözüm)

Hybrid View

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post
    Yok hayır yani gerçekte ne kadar oldugunu sormustum.
    Ben internette bayağı araştırmıştım fakat bununla ilgili bir bilgiyi ne haber sitelerinde nede TFF dökümanlarında bulabildim. Düz mantık maç başı gelirlerin yarı yarıya düştüğüne göre şampiyonluk gelirleri de yarı yarıya diyebiliriz. Tabi daha düşükte olabilir ama dörtte birinden daha fazla düşük olacağını sanmıyorum. Yani benim tahminime göre:
    1.) 3,75-7,5m TL
    2.) 3-6m TL
    3.) 2,25-4,5m TL
    4.) 1,5-3m TL
    5.) 750b-1,5m TL
    6.) 375b-750b m TL arası.
    (mümkünse playoff'u kazanana 3.lük ödülü verilebilir yada 1,5 3m Tl arası ayrıca verilebilir)
    Tabi bu ayarlanırken ligin yapısına da dikkat edilmeli. Yayın gelirleride gözden geçirilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by badwolfxv View Post
    Ben internette bayağı araştırmıştım fakat bununla ilgili bir bilgiyi ne haber sitelerinde nede TFF dökümanlarında bulabildim. Düz mantık maç başı gelirlerin yarı yarıya düştüğüne göre şampiyonluk gelirleri de yarı yarıya diyebiliriz. Tabi daha düşükte olabilir ama dörtte birinden daha fazla düşük olacağını sanmıyorum. Yani benim tahminime göre:
    1.) 3,75-7,5m TL
    2.) 3-6m TL
    3.) 2,25-4,5m TL
    4.) 1,5-3m TL
    5.) 750b-1,5m TL
    6.) 375b-750b m TL arası.
    (mümkünse playoff'u kazanana 3.lük ödülü verilebilir yada 1,5 3m Tl arası ayrıca verilebilir)
    Tabi bu ayarlanırken ligin yapısına da dikkat edilmeli. Yayın gelirleride gözden geçirilmeli.
    İlk 2'ye değil miydi sadece PTT 1. Lig'de. Ben mi yanlıs anımsıyorum.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

İlk 2'ye değil miydi sadece PTT 1. Lig'de. Ben mi yanlıs anımsıyorum.
    üstteki arkadaş 6'ya kadar demiş, bende ondan dolayı 6'ya kadar sıraladım ama üst lige çıkan her takım bir ödeme alıyor sanırım. Yani playoff'u kazananada 3. için yazdığım değerler olabilir.

Dostum yine mesaj kutun dolmuş yeni haberler var

şöyle bir hata alıyorum daha oyuna başlamadan. çözümü nedir?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by beytullah8888 View Post
    şöyle bir hata alıyorum daha oyuna başlamadan. çözümü nedir
    Benim yamam değil.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=121991

Fakat belli ki yaparken sorun yaşamış.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

anaa hakkaten. e sizin yama gözükmüyor oyunda. nerede hata yaptım acaba. C:\Users\beytbaba\Documents\Sports Interactive\Editor 2015 içinde "yaz2015bytt_C293A97E-E368-46E1-9D9A-FCCCAA233CFB.fmf" olarak sizin dosyanız var oyunda gözüklmüyor. steam üzerinden oynuyorum. farklı bir yere mi koymam gerekiyor acaba.

hatamı buldum. editör 2015 değil fm 2015 içindeki editor dataya atmam gerekiyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by arded07 View Post
    Umut fakirin ekmeği tabi :/
    Quote Originally Posted by imparator16 View Post
    Hocam emeğine sağlık ama bu kadar insan ile resmen alay ediyosun. Akşam yayınlıcam dedin gece yarısı ortaya çıktın sabaha karşı dedin şimdi de yine akşam dıyosun. Bu kadar insan salak mı sabah akşam bu yamayı bekliyo çıktı mı diye sıklıkla girip bakıyo her defasında bi hayal kırıklığı. Tekrar emeğine sağlık kolay değil yaptığın iş ama bu kadar insan da salak değil. Sen yamayı paylaşana kadar 16 çıkcak çoğu insan gidip alıp onu oynucak 15 i değil. Defalarca rica ettik olanını paylaş,okula işe giden falan var dedik ama umrunda bile olmadı
    16'nın kendine gelmesi zaten Mart'ı bulacak. 6 ay boyunca güzel bir oyun oynamanız icin sabah aksam demeden calisiyorum. Yazdıgımı da okuduysanız eger bugün aksam üstü son haliyle yayınlayacagım.

Bu kadar tepki vermemeniz icin zaten eksikleri de olan hali v3 ilk mesajda var.

Quote Originally Posted by RvP1907 View Post
    Beyler saçmalamayın ne oluyoruz. Burada harcanmış bir emek var ve bunu yapmak içinde hiç bir zorunluluğu da yok. Ben o kadar site gezdim bundan iki hafta önce kadar isim vermek istemiyorum kendilerini Fm uzmanları olarak görenler bile buna yakın kalitede bile bir güncelleme yayınlayamadı. Tamam hak veriyorum bugün-yarın-akşam sözleri bekleyenleri kırabilir belki düşünmeden o anlık yazmış olup ekstradan bir düzenleme getirmiş olabilir ama bu ASLA ona hakaret yaftası vurmanız hakkını size vermez. Mesajları okudum art arda hepinizin Acil psikoloğa gitmenizde yarar var Beyler hayatınızda Fm den başka bir şey yok mu annenin-babanız kardeşiniz sorumluluğunuzda olan kimse filan? Arkadaşınız yok mu arkadaşınız.. Yerine alternatif oyun demiyorum bak. Yazık yani ya şu mesajları okuyorumda Fm ile soluduğunuzu anlıyorum Fm yokken ile sanki biri canınıza kast ediyormuşcasına saldırmanıza anlam veremiyorum. Hepinizi tek tek psikoloğa davet ediyor; hayatınızı, bu dünyaya neden geldiğinizin anlamını, yaşlandığınız da oyuna gösterdiğiniz değeri gösteremediğiniz hangi arkadaşlarınız tarafından hatırlanacağınızı düşünmeye davet ediyorum...
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

v4'te yapılan değişiklikler;

• Çıkışta, düşüşte olan oyuncuların GERÇEĞE UYGUN OLARAK yapılmış profil ve CA / PA güncellemeleri. -Yerli yabancı. Oğuzhan, Fernandao, Şener, Souza, Yasin Öztekin, Volkan Şen, Volkan Babacan, Volkan Demirel, Harun Demir, Bilal Kısa, Batuhan Karadeniz, Lionel Carole, Atınç Nukan, Oğulcan Çağlayan, Sinan Gümüş, Muhammet Demir, Enes Ünal, Ozan Tufan, De Bruyne, Hazard, Lukaku, Kane, Depay, Dybala, Kondogbia, Sterling, Kovacic, Firmino, Oulare vs vs..-

• Bütün Yaz Transferleri (EPL, Bundesliga, Ligue 1, La Liga, Serie A, Eredivisie, Jüpiler Pro Lig, TSL, PTT 1. Lig). Oyuncu maaşları ve sözleşmeleri birebir yansıtıldı.

• EPL - Championship , La Liga - Liga adelante, Serie A-B-C-D, Ligue 1-2, TSL - PTT 1. Lig, Bundesliga 1-2, Portekiz 1.Lig, Belçika Jüpiler 1.Lig, Hollanda Eredivisie de ki liglerden düşen, çıkan takımlar ve takımların son sezon sıralamaları tek tek ayarlandı.

• Ayrıca bahsi geçen liglerin ve kupalarının son şampiyonları tek tek ayarlandı. Bu liglerin süper kupaları güncellenmiş oldu.

• Yine bahsi geçen liglerdeki takımların büyük bölümünün teknik direktörleri güncellendi.

• Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek olan BÜTÜNtakımlar güncellendi.

• Ziraat Türkiye Kupası ve Süper Kupa'daki yabancı kuralı hatası düzeltildi.

• Forma numarası problemi kontenjan genisletilerek bir nebze de olsa giderildi.

• Milli takıma gurbetçi oyuncu alamama problemi giderildi.

• PTT 1.Lig'de yeni yabancı kuralı ayarlandı.

• Süper Lig'de sıralamaya göre verilen para ödülleri oyuna eklendi.

• 50'den fazla yerli-yabancı medya kuruluşu oyuna eklendi. -La Gazzetta della Sport'tan NTVSpor'a, Skysports'tan Lig TV'ye, Fotomaçtan Aspor'a.. Bunlara ek olarak bir çok kulübün resmi televizyonları oyuna eklendi.-

• Oyunda yer almayan bazı genç oyuncular oyuna eklendi, profilleri oluşturuldu. -Recep Burak Yılmaz, Eslem Öztürk, Yavuzhan Keleşoğlu, Ianis Hagi, Yaw Yeboah, Adama Traore gibi.-

• Yasaklı takımların ve oyuncuların cezaları oyuna yansıtıldı. -Arda Turan, Grosskreutz, Aleix Vidal gibi.- Parma ve Catania. Mersin İdman Yurdu transfer cezası gibi.

• Tolgay Arslan, Veli Kavlak ve Jose Bosingwa gibi uzun süreli sakatlıkları yeni sezonda da devam edecek oyuncuların sakatlıkları oyuna eklendi.

---------------------------

v5'te yapılan değişiklikler;

- V4'ten bu yana yaklaşık 10.000 değişiklik !

+ Callum Gribbin, Brahim Abdelkader Diaz, Chè Nunnely, In-Hyeok Park, Justin Kluivert, Thomas Agyepong, Saviour Godwin, Edvard Tagseth, Masaya Okugawa gibi wonderkidler oyuna eklendi.

+ Geleceğin yıldızlarından gösterilen Matt Stevens'ın değerleri arttırıldı.

+ Aria Jasuru Hasegawa, Nahom Gebru, Leon Hammel oyuna eklendi.

+ Bir çok çıkış gösteren oyuncunun profilinde düzeltmelere gidildi. (morata, kondogbia, gonçalo guedes, Renato Sanches, João Carvalho, nelson somedo, bellerin, ramsey, oliver torres, pape souare, bertrand traore vb.)

+ Orduspor, Mersin, Leeds, Blackburn, Barcelona'nın transfer ambargoları düzenlendi, düzeltildi.

+ Falcao, Cerci, Asamoah, Torres gibi oyuncuların CA'ları ve reputationları mevcut durumlarına göre ayarlandı.

+ Paok'un tüm borçları silindi. Futbol direktörü oyuna eklendi.

+ Stamford Bridge'in genişletme planı oyuna yansıtıldı.

+ ŞL ve Avrupa Ligi'ne giden takımlar BİREBİR yansıtıldı. (v4'teki hata Düzeltildi)

+ Ziraat Türkiye Kupası'ndaki final macının ödülleri dolara çevrildi, her turda katılım parası ödülü eklendi.

+ Sakatlıklar güncellendi.

+ İtalyan takımlarındaki oyuncuların co-ownership anlaşmaları gerçege uygun bir şekilde iptal edildi.

+ Türkiye U21 liginin kuralları gerçeğe uygun olarak oyuna yansıtıldı.

+Fikstür sorunu yok. Maclar Cuma, Cumartesi, Pazar oynanıyor.

+ TSL'ye devre arası eklendi. 1-14 Ocak.

+FC Wil düzenlendi.

+ Hagi kendi kulübünün sahibi değil menajeri olarak ayarlandı. (Aynı anda ikisi olmuyordu bende teknik direktör olmasını sectim.)

+ Nostalji severler için Alex De Souza oyuncu olarak tekrar aktif hale getirildi.

+ Altınordu kulübü detaylıca yapıldı.

+ Balcova stadı oyuna eklendi.

+ Terraneo, Süleyman Hurma ve TSL'deki bir cok menajerin egilimleri detaylandırıldı. Gerçekçilik arttırıldı.

+ 30'dn fazla yeni Türk gazeteci oyuna eklendi. (Mehmet Demirkol, Şansal Büyüka, Ahmet Çakar, Ali Ece vb.)

+ Türkiye takım ve lig reputationları gerceğe uygun hale getirildi.

+ Spor Toto 2. Lig düşen cıkan takımlar ayarlandı. BAL aktif hale getirildi.

+ PTT. 1 Lig yükselme grubunu kazanan takıma para ödülü eklendi.

+ TSL'deki takımların şampiyonluk sayılarına göre aldıkları para oyuna yansıtıldı.

+ Sponsorluk anlasmaları eldeki verilerce ayarlandı.

+ Portekiz Süper Lig, İngiltere Championship, Rusya Premier Lig, İspanya 2. Lig, Bundesliga 2'nin BÜTÜN transferleri, menajer değişiklikleri yapıldı.

ve sizlerin belirttiği daha bir çok değişiklik...

YAMA İNDİRME LİNKİ: İNDİR

Herkese iyi oyunlar dilerim.
    Last edited by Nocna Mora : 20.Eylül.2015 at 13:45
    Futbolcu Bilgileri

• Çıkışta, düşüşte olan oyuncuların GERÇEĞE UYGUN OLARAK yapılmış profil ve CA / PA güncellemeleri. -Yerli yabancı. Oğuzhan, Fernandao, Şener, Souza, Yasin Öztekin, Volkan Şen, Volkan Babacan, Volkan Demirel, Harun Demir, Bilal Kısa, Batuhan Karadeniz, Lionel Carole, Atınç Nukan, Oğulcan Çağlayan, Sinan Gümüş, Muhammet Demir, Enes Ünal, Ozan Tufan, De Bruyne, Hazard, Lukaku, Kane, Depay, Dybala, Kondogbia, Sterling, Kovacic, Firmino, Oulare vs vs..-

• Bütün Yaz Transferleri (EPL, Bundesliga, Ligue 1, La Liga, Serie A, Eredivisie, Jüpiler Pro Lig, TSL, PTT 1. Lig). Oyuncu maaşları ve sözleşmeleri birebir yansıtıldı.

• EPL - Championship , La Liga - Liga adelante, Serie A-B-C-D, Ligue 1-2, TSL - PTT 1. Lig, Bundesliga 1-2, Portekiz 1.Lig, Belçika Jüpiler 1.Lig, Hollanda Eredivisie de ki liglerden düşen, çıkan takımlar ve takımların son sezon sıralamaları tek tek ayarlandı.

• Ayrıca bahsi geçen liglerin ve kupalarının son şampiyonları tek tek ayarlandı. Bu liglerin süper kupaları güncellenmiş oldu.

• Yine bahsi geçen liglerdeki takımların büyük bölümünün teknik direktörleri güncellendi.

• Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ne gidecek olan BÜTÜNtakımlar güncellendi.

• 50'den fazla yerli-yabancı medya kuruluşu oyuna eklendi. -La Gazzetta della Sport'tan NTVSpor'a, Skysports'tan Lig TV'ye, Fotomaçtan Aspor'a.. Bunlara ek olarak bir çok kulübün resmi televizyonları oyuna eklendi.-

• Oyunda yer almayan bazı genç oyuncular oyuna eklendi, profilleri oluşturuldu. -Recep Burak Yılmaz, Eslem Öztürk, Yavuzhan Keleşoğlu, Ianis Hagi, Yaw Yeboah, Adama Traore gibi.-

• Yasaklı takımların ve oyuncuların cezaları oyuna yansıtıldı. -Arda Turan, Grosskreutz, Aleix Vidal gibi.- Parma ve Catania. Mersin İdman Yurdu transfer cezası gibi.

• Tolgay Arslan, Veli Kavlak ve Jose Bosingwa gibi uzun süreli sakatlıkları yeni sezonda da devam edecek oyuncuların sakatlıkları oyuna eklendi.

-V4'ten bu yana yaklaşık 10.000 değişiklik !
    - Callum Gribbin, Brahim Abdelkader Diaz, Chè Nunnely, In-Hyeok Park, Justin Kluivert, Thomas Agyepong, Saviour Godwin, Edvard Tagseth, Masaya Okugawa gibi wonderkidler oyuna eklendi.

- Geleceğin yıldızlarından gösterilen Matt Stevens'ın değerleri arttırıldı.

- Aria Jasuru Hasegawa, Nahom Gebru, Leon Hammel oyuna eklendi.
    - Bir çok çıkış gösteren oyuncunun profilinde düzeltmelere gidildi. (morata, kondogbia, gonçalo guedes, Renato Sanches, João Carvalho, nelson somedo, bellerin, ramsey, oliver torres, pape souare, bertrand traore vb.)

- Orduspor, Mersin, Leeds, Blackburn, Barcelona'nın transfer ambargoları düzenlendi, düzeltildi.

- Falcao, Cerci, Asamoah, Torres gibi oyuncuların CA'ları ve reputationları mevcut durumlarına göre ayarlandı.

- Paok'un tüm borçları silindi. Futbol direktörü oyuna eklendi.

- Stamford Bridge'in genişletme planı oyuna yansıtıldı.

- ŞL ve Avrupa Ligi'ne giden takımlar BİREBİR yansıtıldı.

- Ziraat Türkiye Kupası'ndaki final macının ödülleri dolara çevrildi, her turda katılım parası ödülü eklendi.

- Sakatlıklar güncellendi.

- İtalyan takımlarındaki oyuncuların co-ownership anlaşmaları gerçege uygun bir şekilde iptal edildi.

- Türkiye u21 liginin kuralları gerçeğe uygun olarak oyuna yansıtıldı.

+FC Wil düzenlendi.

+ Hagi menajer yapildi

+Altınordu kulübü detaylıca yapıldı.

+ Terraneo, Süleyman Hurma ve TSL'deki bir cok menajerin egilimleri detaylandırıldı. Gerçekçilik arttırıldı.

+ Yeni Türk gazeteciler oyuna eklendi. (Mehmet Demirkol, Şansal Büyüka, Ahmet Çakar, Ali Ece vb.)

+ Portekiz Süper Lig, İngiltere Championship, Rusya Premier Lig, İspanya 2. Lig, Bundesliga 2'nin BÜTÜN transferleri, menajer değişiklikleri yapıldı.

Hocam emeğine sağlık, Allah razı olsun

-V4'ten bu yana yaklaşık 10.000 değişiklik !
    - Callum Gribbin, Brahim Abdelkader Diaz, Chè Nunnely, In-Hyeok Park, Justin Kluivert, Thomas Agyepong, Saviour Godwin, Edvard Tagseth, Masaya Okugawa gibi wonderkidler oyuna eklendi.

- Geleceğin yıldızlarından gösterilen Matt Stevens'ın değerleri arttırıldı.

- Aria Jasuru Hasegawa, Nahom Gebru, Leon Hammel oyuna eklendi.
    - Bir çok çıkış gösteren oyuncunun profilinde düzeltmelere gidildi. (morata, kondogbia, gonçalo guedes, Renato Sanches, João Carvalho, nelson somedo, bellerin, ramsey, oliver torres, pape souare, bertrand traore vb.)

- Orduspor, Mersin, Leeds, Blackburn, Barcelona'nın transfer ambargoları düzenlendi, düzeltildi.

- Falcao, Cerci, Asamoah, Torres gibi oyuncuların CA'ları ve reputationları mevcut durumlarına göre ayarlandı.

- Paok'un tüm borçları silindi. Futbol direktörü oyuna eklendi.

- Stamford Bridge'in genişletme planı oyuna yansıtıldı.

- ŞL ve Avrupa Ligi'ne giden takımlar BİREBİR yansıtıldı.

- Ziraat Türkiye Kupası'ndaki final macının ödülleri dolara çevrildi, her turda katılım parası ödülü eklendi.

- Sakatlıklar güncellendi.

- İtalyan takımlarındaki oyuncuların co-ownership anlaşmaları gerçege uygun bir şekilde iptal edildi.

- Türkiye u21 liginin kuralları gerçeğe uygun olarak oyuna yansıtıldı.

+FC Wil düzenlendi.

+ Hagi menajer yapildi

+ Nostalji severler için Alex De Souza oyuncu olarak tekrar aktif hale getirildi.

+Altınordu kulübü detaylıca yapıldı.

+ Yeni Türk gazeteciler oyuna eklendi. (Mehmet Demirkol, Şansal Büyüka, Ahmet Çakar, Ali Ece vb.)

Herkese iyi oyunlar dilerim.
    Teşekkürler Dostum, bu güncellemeyi sağladığın için değil; bunu oluştururken eleştirilerimizi dinleyip bizi insanca dinlediğin için, biz her ne kadar saygı seviyemizi aşsak da bize hoşgörüyle yaklaştığın için, sana attığım her mesajda yaparız demen için herkes adına çok Teşekkür ederim Oynayıp sağlıklı teşekkürlerimi daha iletecem

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Merhaba uzun süredir V5 oynuyorum pek foruma bakamadım Azerbaycan ve diğer küçük ligleri de ekleyebilirmisin farklı kariyer açısından güzel olur Hindistan ligi mesela yada arap ligleri v6 için ha bu arada Yamaya gelirsek fenerbahçe 2019 da uefa şampiyonu oluyor galatasaray 2022 de şampiyonlar ligi final maçında yeniliyor yama çok güzel olmuş gerçi galatasaray çok Bala geldi oralara ama olsun Göztepe şampiyon oldu bu arada gayet keyifli bir lig olmuş transfer yapıyor takımlarımız oyuncu satıyor çok eğlenceli ha bide fantezi databasesi yapsan mesela ab uyruklu yabancı sayılmasa alt Liglere kadar V5 in üstüne V5.1 fantezi gibi emeğine sağlık çok güzel olmuş ha bide ozan tufan 40 milyona satıldı şaştım kaldım
    Beğenmenize sevindim Diğer ligleri ekleme konusunda pek bilgim yok ama araştıracagım, deneme yanılma yöntemiyle bir bakacağım. Tam kavramadan yanlış bir iş yapmak istemem.

Söylediginiz AB vb. fantezi yamalarını yapabilirim. Güzel olabilir. Fakat önceligim v6 için ligue 2, serie b, arjantin ve brezilya liglerinin transferlerini tamamlamak ve oyuncu menajerlerini oyuna aktarmak. v6'dan sonra dediginiz v6.1 AB yamasını yapabilirim.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by badwolfxv View Post
    Sadece milli takımı aldım
    v6 'da düzelttim.

Bi ben mi bekliyorum yeni yama ve fantezi databasesini
    1-2 güne bitirmis olacagim. Kendimde bekliyorum oynamak icin
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by obivan_kenobi View Post
    oyunum 15.3.2 versiyon milli takım havuzuna alınabiliyor ama takıma çagıramıyorum

Ekran görüntüsü eklemeyi bilmiyorum o yüzden anlatamadım
    Oyuncunun kendisi mi kabul etmiyor ? İkna etmeniz gerekli. Yamayla alakalı değil. Alınabiliyor çift vatandaşlığı olanlarda.

Ben fantezi modunu bekliyorum ama ne zaman gelir bu arada V5 güzel olmuş 1 sezon oynayabildim
    v6 efsane olmuş durumda. Bu aksam yayınlayacagım. Fantezi mod olarak nasıl bir şey istediginizi söylerseniz üstüne yapabilirim hemen.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig popülerliği Sponsorluklar iyi durumda stadlar gelişmiş alt yapı iyi ab uyruk gibi özellikler olması güzel olur yani benim hoşuma gider misal bursa dan 30m a oyuncu satılması veya bursanın 10m oyuncu alması
    Yapılabilir tabii fakat hepsi iyi oranda gelistirilmis durumda zaten. O tarz satışlar falan oluyor yeni halinde yamanın. Reputarionlar düzenlendi cünkü
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

AB uyruk olabilir ülkede bir de merak ettiğim bi konu var örneğin Madrid i aldım alt yapımda Çinli oyuncu Bulgar çıkabiliyor ama bende sadece Türk bunu nasıl yapabiliriz ve Azerbaycan gibi ligleri de Yamaya ekleme durumu vardı o nasıl oldu
    Turkiye altyapilarindan yabanci oyuncu olayini yapmak pek mumkun degil. Reputationla ya da kulup gozlemcilik bilgisi ile alakali olabilir. Emin degilim neden oldugundan.

Bir de aklıma gelen Çin ve Arap ligleri bizden yüksek paralara gerçekte olduğu gibi oyuncu alsa güzel olur
    Cin ve Arap liglerinin tum baskanlarini mevcut yama da sugar daddy olarak ayarladim zaten. Eger almak isterlerse alacaklardir, paralari var. Ligleri acip deneyebilirsiniz.

Islerimden oturu yamaya son halini veremedim. 55.000 degisikligi gecmis durumdayiz. FM 15 icin cok guzel bir calisma oldu. FM 16 icinde yazin bir benzerini yapmayi dusunuyorum.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Hocam sıkboğaz etmek istemiyorum sizi ne zaman çıkacak diye sorup ama cidden sabırsızlanıyorum
    Çarşamba akşamı son halini verip cıkaracağım artık. Bende oynamak istiyorum acıkcası. Cok güzel oldu cünkü.

Istek varrrrr
    Yamaya Azerbaycan ve Kazakistan ligi eklenmesi

Ve yabancı oyuncu kaç yaşında olursa olsun örneğin 15-16 imzayı atınca gelsin

Türkiye deki büyük klüplerin ücretsiz oyuncu gönderip alacağı anadoludan paf takımlar

Ülkedeki takımların biraz daha alt yapısının gelişmesi
    Oyuncunun imzayı atınca gelmesi durumu oyunun yazılımıyla alakalı tamamen. Acıkca söylemek gerekirse bahsettiginiz ligler oyunda mevcut nasıl aktif edilecegini bilmiyorum fakat ögrenebilirim. Benim yamayla aynı anda kullanılabilecek database'ler vardır eminim ki. Türkiye kulüplerindeki bu ilişkiler de yamaya girildi. Altınordu - Bilbao arasındaki kardeş kulüplük olayı dahil. Ülkedeki takımların altyapılarının da genc oyuncu cıkarma kaltiesini arttırdım v6 için. Biraz daha iyi gençler görebilmek için.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O dediğini nasıl yapıcaz dediğim Liglerle entegre etmeyi?

Pilot anlaşmasından kastım örneğin bal liginde galatasaray paf takımının olması yönetim ve gelir olarak galatasaray a Bağlı örneğin oyuncu satıyor para bize geliyor veya oyuncu alıyor bu gibi bi şey nasıl yapabiliriz ingilizcem biraz olsa forumlara sorcam ama yok veya Salzburg gibi bi takım olsa yani yabancı lig de bizim klübe ait bi bakabilirmisin yıllardır aklıma ama yapamıyorum kısmet olmuyor
    Bahsettigin durum Türkiye liginde mevcut değil ne yazık ki. Statü farkı var. u21 ligini kullanıyoruz biz. İspanya da ise 2. takım olayı var mesela başka ligde oluyor takımların 2. takımları. Komple statüyü degistirmek gerekir. Alt liglerde zaten bos yer yok. Gerçek takımları silip, yerlerine beşiktaş'ın galatasaray'ın 2. takımlarını koymak gerekir. Çok fazla iş ister. Bahsettiginiz statü İspanya'da, Hollanda'da ve bazı diger liglerde var. Yabancı kulüp ile ortaklık iliskisi de oyunda ilerledikce kardeş kulübünüz cok güzel kıyaklar yapabiliyor. Yabancıysa özellikle.

Galatasaray 3 yıl için 55 milyona Dumankaya ile anlaştı
    Ekledim bunu da.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eğer bi gün boşluğun olursa fantezi ligi için bunu yaparsan çok mutlu olurum birde yunus Gülnar var galatasaray alt yapısında geleceğin yeteneği ve en önemlisi ibrahim demirdağ ortalığı kavuruyor real teklifte bulundu bu 2 sine bi bakarsan sevinirim
    II. takımları yaratmak ve oyuncuları tek tek onlara aktarmak ve bu takımları bir lige yerlestirmek ? -gerçek takımları silerek- biraz sacma olmaz mı ki. Zaten u21 bizlerin kontrolünde. Ayrı bir takım olması sizin kontrolünüzden cıkaracaktır paf takımın kontrolünü. İspanya liginden deneyebilirsiniz demek istedigimi. Yamayı cıkardıktan sonra Azerbeycan gibi ligleri aktif etmek için databaselere bakacagım yabancı forumlardan ve paylasacagım burada.

İbrahim Demirağ'ı ekledim. Yunus Gülnar hakkında ise pek bir bilgiye rastlamadım. Sıradan bir oyuncu gibi geldi bana.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

italya d açabilirsen parma yönetmek keyifli olur, açamasanda sorun yok gönder gelsin yamayı hemen yeni kariyer açalım )
    Biraz baktım bulamadım. Hollanda 2'yi yapmaya gerek var mı sizce ?
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

v6 Değişiklikler;
    v5'ten bu yana 10.000, toplamda +55.000 değişiklik

v5'e ek olarak;

- İbrahim Demirbağ,
    Volkan Pala, Batuhan Ergün, Emre Tosun, Erdi Güncan, Jeff Reine-Adelaide, Ismael Bennacer, Mohamed El Ouriachi, Yassin Fortuna, Dayot Upamecano gibi genç oyuncular oyuna eklendi.

- 'Rusya Premier Lig,
    Ligue 1, Ligue 2, Serie A, Serie B, EPL, Championship, TSL, PTT 1.lig, Bundesliga 1-2, Hollanda Premier Lig, La Liga, Liga Adelante, Portekiz Premier Lig, Belçika Premier Lig' liglerindeki takımların BÜTÜN GENÇ ve RESERV takımlarının transferleri yapıldı.

- Azerbaycan ligi oyuna eklendi.

- Oyuncu profilleri gerçeğe uygun hale getirildi.

- Son transferler, menajer değişiklikleri vb. yapıldı.

- Ligue 2 ve Serie B transferleri yapıldı.

- Parma seçilebilmesi için Arezzo'nun yerine Serie C'ye yükseltildi.

- pr0'nun oyuncu temsilcileri dosyasıda .rar'a eklenmiştir. Yamayla uyumludur, birlikte kullanabilirsiniz. (pr0'dan izin alınmıştır.)

NOT: YAMA 15.3.2 uyumludur. Diğer versiyonlarda tam çalışmayabilir.
    ]

v6 DOWNLOAD LİNKİ

FM 16 çıkmadan oynamak için harika bir yama oldu açıkcası. Herkese iyi oyunlar dilerim. Ne kadar cok kişiye ulaştırırsanız o kadar çok mutlu olurum.

Last edited by Nocna Mora : 23.Ekim.2015 at 10:42
    Futbolcu Bilgileri

hocam eline emeğine sağlık, gerçekten harika bir yama, biraz deneyip de yazayım dedim, sakaryaspor'u 3. ligden aldım, aşama aşama sonunda süper lige çıkardım. ptt 1. ligdeyken şansımın da yardımı ile ziraat kupasında finale çıktım ve galatasaray'a yenildim, gs ligi şampiyon bitirip cl'ye gitmeye hak kazandı ama ben avrupa ligine gidemedim

bir de daha önce yazılmış mı bilmiyorum bulamadım ama kupa formatı gerçekle aynı değil.

kusuruma bakma eleştirmek değil amacım, düzeltmek. tekrar emeğine sağlık, hakkını helal et.

v6 Değişiklikler;
    v5'ten bu yana 10.000, toplamda +55.000 değişiklik

v5'e ek olarak;

- İbrahim Demirbağ,
    Volkan Pala, Batuhan Ergün, Emre Tosun, Erdi Güncan, Jeff Reine-Adelaide, Ismael Bennacer, Mohamed El Ouriachi, Yassin Fortuna, Dayot Upamecano gibi genç oyuncular oyuna eklendi.

- 'Rusya Premier Lig,
    Ligue 1, Ligue 2, Serie A, Serie B, EPL, Championship, TSL, PTT 1.lig, Bundesliga 1-2, Hollanda Premier Lig, La Liga, Liga Adelante, Portekiz Premier Lig, Belçika Premier Lig' liglerindeki takımların BÜTÜN GENÇ ve RESERV takımlarının transferleri yapıldı.

- Azerbaycan ligi oyuna eklendi.

- Oyuncu profilleri gerçeğe uygun hale getirildi.

- Son transferler, menajer değişiklikleri vb. yapıldı.

- Ligue 2 ve Serie B transferleri yapıldı.

- Parma seçilebilmesi için Arezzo'nun yerine Serie C'ye yükseltildi.

- pr0'nun oyuncu temsilcileri dosyasıda .rar'a eklenmiştir. Yamayla uyumludur, birlikte kullanabilirsiniz. (pr0'dan izin alınmıştır.)

NOT: YAMA 15.3.2 uyumludur. Diğer versiyonlarda tam çalışmayabilir.
    ]

v6 DOWNLOAD LİNKİ

FM 16 çıkmadan oynamak için harika bir yama oldu açıkcası. Herkese iyi oyunlar dilerim. Ne kadar cok kişiye ulaştırırsanız o kadar çok mutlu olurum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by iboibil View Post
    hocam eline emeğine sağlık, gerçekten harika bir yama, biraz deneyip de yazayım dedim, sakaryaspor'u 3. ligden aldım, aşama aşama sonunda süper lige çıkardım. ptt 1. ligdeyken şansımın da yardımı ile ziraat kupasında finale çıktım ve galatasaray'a yenildim, gs ligi şampiyon bitirip cl'ye gitmeye hak kazandı ama ben avrupa ligine gidemedim

bir de daha önce yazılmış mı bilmiyorum bulamadım ama kupa formatı gerçekle aynı değil.

kusuruma bakma eleştirmek değil amacım, düzeltmek. tekrar emeğine sağlık, hakkını helal et.
    Helal olsun ne demek. Kupa formatını elimden geldigince düzeltmeye çalıştım.

Ayrıca Avrupa Ligi'ne katılması gerekiyor kupa finalistinin neden olmadığı hakkında fikrim yok. Ülke puanımız düşmüş olabilir kariyerinizde, 1 sıra gerileyince takım sayımız azalıyor çünkü. Bununla alakalı olabilir.

Ben de bir kariyer yapıyorum şu an. Oldukça gerçekçi oldu. Beğenmenize sevindim.
    Futbolcu Bilgileri

Sayfa 13 / 13 İlkİlk ... 3111213

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri