Sayfa 13 / 22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 647 sonuç

Konu: FM 2009'dan Beklentileriniz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşlar mesela Biz bir takımdan ayrılırken yardımcılarımız olsa ve onlarıda alabilsek. Ama şu şekil olsa mesela takımdan ayrıldığımızda Yardımcılara teklif et seçeneği olsa ve oraya tıkladığımızda hepsine otomatik olarak yeni takım bulduğumuzda bizle çalışmak isteyip istemediklerini sorsa 4 tanesi kabul etse birisi ret etse ve yeni takıma geçtiğimizde 4 tanesi otomatikbizimle başlasalar. Aragoneste olduğu gibi. Geliştirilse bu seçenek.

Bir diğeride bu dediğime benzer eski takımdaki favori oyuncularımızı yeni takıma almak biraz daha kolay olsa oyunda bu hiç yok. Mesela o kadar övüyoruz oyuncu bizim sayemizde gol kralı oluyor ödül alıyor bize teşekkür ediyor fakat yeni bir takımda teklif yaptığımızda baş döndürücü bir teklifte gelse gelmeyeceğim diyor.

Stadyumumuz 25 bin kapasiteli yönetim bize soracak bu sezon kaç kombine basalım biz yazacağız 15 bin kombine. geri kalan 10.000 koltuğun bilet fiyatları da bize ait olacak.

Stada kar yağıyor ama ertesi hafta zemin pasparlak. Biraz çamur olsa ve oyuncular kayıp dengesini kaybetseler. Saha çizgileri kömür ile çizilse. Reklam panoları olsa dönen veya dijital olsa. Sahada gece maçları belli olmuyor ışıklandırma olsa.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

örnek vererek anlatmak istiyorum...

ingilterede derby'i çalıştırmaya başladığınızda yönetim hedef olarak takımı ligde tutmanızı

istiyor...

bende ilk sezonumda beklentileri aşarak takımı ligde 8. sırada bitiryorum...ama 2. senemde işler

kötü gidiyor ve takım 15.,16. bitirdiğimde yönetim başarısız buluyor futbolcular kulübün başarısız

olduğunu düşünüyor...

ilk senede hedefi ligde kalmak olan bir takım 2. senesinde 15.,16. oldumu nasıl başarısız sayılıyor

bir takım

nasıl hedeflerini 2 senede bu kadar büyütebiliyor...bunlar oyundaki gerçekçiliğe zarar veriyor...

takımlarda kalıcılık ve hedefler bence yenilenmeli...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    sözleşmede önerilen paranın hiç bir değeri yok...kazandığız parayla

kendi teknik ekibimizi kurabilmeliyiz ve gittiğimiz takımlardan ona göre para talep etmeliyiz...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by fmburak View Post
    örnek vererek anlatmak istiyorum...

ingilterede derby'i çalıştırmaya başladığınızda yönetim hedef olarak takımı ligde tutmanızı

istiyor...

bende ilk sezonumda beklentileri aşarak takımı ligde 8. sırada bitiryorum...ama 2. senemde işler

kötü gidiyor ve takım 15.,16. bitirdiğimde yönetim başarısız buluyor futbolcular kulübün başarısız

olduğunu düşünüyor...

ilk senede hedefi ligde kalmak olan bir takım 2. senesinde 15.,16. oldumu nasıl başarısız sayılıyor

bir takım

nasıl hedeflerini 2 senede bu kadar büyütebiliyor...bunlar oyundaki gerçekçiliğe zarar veriyor...

takımlarda kalıcılık ve hedefler bence yenilenmeli...
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    sözleşmede önerilen paranın hiç bir değeri yok...kazandığız parayla

kendi teknik ekibimizi kurabilmeliyiz ve gittiğimiz takımlardan ona göre para talep etmeliyiz...
    Lucescu Galatasaray'ı şampiyon yaptı ama yine kovulmaktan kurtulamadı hatırlarsan. Bu normal bence. Futbol da nankör.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by emrah44 View Post
    Lucescu Galatasaray'ı şampiyon yaptı ama yine kovulmaktan kurtulamadı hatırlarsan. Bu normal bence. Futbol da nankör.
    tamam dediğinin aynısı capellonunda başına geldi ama burada derby sadece bir

örnek...bu bir takımda iki takımda olur ama oyunda her takımda aynı problem oluyor...genellikle

düşmemeye oynayan takımları çalıştırıp bir yerlere getirmeye çalıştırdığım için çok

karşılaşıyorum...oyunun genelinde problem var...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

tamam dediğinin aynısı capellonunda başına geldi ama burada derby sadece bir

örnek...bu bir takımda iki takımda olur ama oyunda her takımda aynı problem oluyor...genellikle

düşmemeye oynayan takımları çalıştırıp bir yerlere getirmeye çalıştırdığım için çok

karşılaşıyorum...oyunun genelinde problem var...
    Bak oyunda bir mantık var. Eğer herhangi bir kupayı kaldırırsan seni birkaç sezon idare ediyorlar. Onun dışında çok çabuk kovulabiliyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bak oyunda bir mantık var. Eğer herhangi bir kupayı kaldırırsan seni birkaç sezon idare ediyorlar. Onun dışında çok çabuk kovulabiliyorsun.
    farklı şeylerden bahsediyoruz...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

farklı şeylerden bahsediyoruz...
    Hayır ne farklısı sen bir önceki sene hedeflere göre başarılı olduğun halde ikinci senende takımın hedefleri aşırı derece büyüdüğü için kovulduğunu söylüyorsun ben de bunun çözümü olarak, kupa kaldıramayı öneriyorum.

maç motoru daha gercekci olsun baska bişey istemiorm

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hayır ne farklısı sen bir önceki sene hedeflere göre başarılı olduğun halde ikinci senende takımın hedefleri aşırı derece büyüdüğü için kovulduğunu söylüyorsun ben de bunun çözümü olarak, kupa kaldıramayı öneriyorum.
    derby gibi bir takımın ilk senelerde ingiltere kupa kaldırması ne kadar mümkün sence?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Ben çözümü söyledim. Ulaşılamasa bile çözümdür. O takımla olmaz başkasıyla olur. Ayrıca olmayacak diye birşey yok. İyi bir taktik ile olabilir. Bilgisayar yapıyor bunu.

Hakemler hata yapınca federasyon sessiz kalıyor.
    yok neymiş Federasyon Gokhan Ozcan'ın tepkisine sessiz kalmışmış-ceza gelmesi beklenmiyormuş ee ? tamam güzel de ---biraz yaptırım

son 15dk'da tüm alanda baskı-nadiren zaman geçirme-topluca hucum vs. yaptığımız halde o dakikaların su gibi geçmesi önlensin

bkz. ve daha bir sürü şey

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by sTickdusT View Post
    son 15dk'da tüm alanda baskı-nadiren zaman geçirme-topluca hucum vs. yaptığımız halde o dakikaların su gibi geçmesi önlensin [/SIZE][/FONT]
    Onun çözümü taktikte. ve çözülmüştür. Biraz reklam arası.

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=65154

ya aslında tüm geliştirmeleri bıraksınlar oyuncu transferleri mevzusunu(alınan adamın bi türlü satılamaması gibi) birde maç motorunu alsınlar baştan sonra didik didik edip geliştirsinler. bence bu oyunda en önemli unsur maç motoru transferler ve taktikler en eğlendiğimiz kısımlar bunlar

grafiklerinin çok çok gelişmesi lazım artı %100türkçe dili olmalı ama olmaz o kadar
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bide amlemler yanlışingiltere ve tr liglerinde
    Last edited by onuryagar : 23.Ağustos.2008 at 02:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

FM 2005'teki gibi, oyuncu özellikleri 20 olabilmeli. Bunu biraz açıklayayım. Şimdi FM 2005'te oyuncu özellikleri bir çok oyuncuda 20 idi. Ancak FM 2008'de 20 olan özelliği bulmak çok zor. Ya da 20 olsa bile antrenmanda hemen 19-18 lere düşüyor. Potansiyel 200 bile olsa 20 olan özelliği görmek zor oluyor. Current ability'yi 200 yapsak bile yine olmuyor. Ya potansiyeli 200 ise bir adamın olabilecek en iyi futbolcudur. Peki özelliklerin çoğunun 20 olması gerekmez mi? Normalde birkaç özelliği 20 oluyor en fazla. O da çok nadiren görülen birşey. İşte Gattuso'da falan en fazla 20 olan özellikler var. Başka çok az.

yeter artik su crash dumps hatasini istemiyoruuuuuuum

şu fiyatı daha uygun yapsalar orjinal almayı düşünüyorum

ben fm 2009dan avantaj kuralının uygulanmasını istiyorum mesela tam gole giderken durdurup faul verio sinir oluyorum

Nesil
    2007
    Yer
    34

Dmler etkili olsun
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    Dmler etkili olsun
    Bi de forvetler gol kaçırmasın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bi de forvetler gol kaçırmasın.
    Kaleciler gol yemesin

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Oldu olacak ofsaytıda kaldıralım

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

bikere adamlar diğer fm lerde olduğu gibi top şeklinde olmasın cm 2008 deki gibi olsun ve yıllardır hiç bir manager lik oyununa yapılmayan gerçekçi türkçe spiker olsun isteseler herşeyi yaparlar ama bu seferde yapacak farklı bi yenilik bulamazlar ama türkçe spiker çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

Miles Jacobson'un yaptığı yorum
    ..Personally speaking, I'm pretty happy with FM09 so far. I look forward to announcing it when we're ready to
    Kişisel fikrim, şu an fm 2009dan çok memnunum ve oyun hazır olduuğnda, size duyurmayı dört gözle bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Sanki biraz geç çıkacak yeni oyun.

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

Sanki biraz geç çıkacak yeni oyun.
    31 ekim.en azından ben öyle biliyorum.ama SI den resmi açıklama gelmedi sanırım henüz

Tamamını okuyacak kadar vaktim olmadı ama benim aklıma da şöyle bişe geldi
    Öncelikle kenarda artık bi menajer olmalı ve menajer özelliklerinde sakin-sert-heyecanlı gibi özellikler olmalı (ve menajer eklerken bize özelliğimiz sorulmalı) buna göre menajer saha kenarında hareket etmeli mesela heyecanlıysa hop oturup hop kalkmalı yada sertse sürekli saha kenarında sınırı aşmalı gerekirse tribüne gönderilmeli. Geleyim asıl meseleye; oyun devam ederken mesela top diğer kanatta, size en yakın futbolcuya çift tıklayınca futbolcu yanınıza gelse ve orada maç devam ederken küçük bi ekran çıksa çeşitli seçenekler olsa konuşsak onunla ya da herhangi bi futbolcuyu çağırdığımızda duruma göre gelemese futbolcu.Oyun devam ederken sağ tıklayıp hızlı komut penceresi açsak ve hepiniz gidin, geriye yaslanın, vs. seçenekler çıksa ve seçsek nasıl olur?
    -Ve söylemeden geçemeyecem son 2 FM serisinin Maç Motoru berbat, bizleri oyundan soğutuyor onu çözmeleri gerek

New star soccer da olduğu gibi hayattan küçük uyarlamalar yapılırsa güzel olur hani mesela oyuncular evlensin , doğum günleri kutlansın birbirlerinin karılarıyla yatıp kavga falan çıksın vs.
    Arasıra deprem savaş falan olsa da olur.
    Ama gerçekten yapılabilecek birşey olarak medya eleştirileri alalım mesela medya benim oynattığım sistemi beğenmesin maçtan sonra bana kaysın ya da büyük başarılar yakalayınca beni göklere çıkarsın vs.

Nesil
    2006
    Yer
    msconfig

mesela 2.ligden bi takımı seçtik süper lige çıkardık o zaman 2.ligi iptal edebilelim. oyunda hızlanır böylece:P örneğin ben ingilterenin en alt liginden vauxhallı championship e çıkardım gerçek zamanda bir haftadan uzun sürdü

Sayfa 13 / 22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon

Mesaj Yetkileri