Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
52. You may not vote on this poll
  • Galatasaray

35 67.31%
  • Beşiktaş

16 30.77%
  • Beraberlik

1 1.92%
Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon
361 ile 390 arası toplam 422 sonuç

Konu: Galatasaray - Beşiktaş [ TSL 16. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Galatasaraya Tebrikler Her Türlü Üstün Olduğu BJKdan Maçı 4-2 Gibi Bir Güzel Skorla Aldı Attığımız Penaltılar Temiz Goller Temiz Delgado Diyorsunuz Barışa Yaptığı Hareket Kırmızı Kartlıktı Sarı Aldı 2.sinde Hakemin Otoritesini Sarstı Aldı Kırmızıyı İtiraz Etmeseler Şu Hakemlere Hakemlerde Bu Kadar Eleştirilmeyecek BJKnın Golleri Temiz Gerçekten Hakemin Hatasının Olmadığı Maçtı BJK Holosko Ve Uğurun İki Basit Penaltı Yaptırması Sonucu GALATASARAY Takımına Yenildi Tebrikler Galatasaraya

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Başka platformlarda yeterince tartıştım,sıkıldım...
    Galatasaray'ın attığı ilk gol fauldü bence...Zaten hatırlayan Beşiktaş'ın Belediye ile oynadığı maçı da hatırlar.
    Delgado ikinci sarısında kart istemiyor,adalet istiyor.
    Galatasaray'ın attığı 3. gol gerçekten iyiydi...Tebrikler...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Zaten Delgado'nun istegide komikti ben bikere yaptım kart gördüm diyor adamın direk ayagına sakatlamak için daldı,ve kırmızı kartta çıkabilirdi birde ben bi kee yapıorum bana kart ama Ona yok komik bi isyan.Hakettigini düşünüyorum.Hakem orda sonucta hakeme ögretemessin futbolu.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Başka platformlarda yeterince tartıştım,sıkıldım...
    Galatasaray'ın attığı ilk gol fauldü bence...Zaten hatırlayan Beşiktaş'ın Belediye ile oynadığı maçı da hatırlar.
    6Pas'da tartışılmıştı bu. Bence de fauldu fakat herşeyden önce hakemlerde insan, insan demek hata demek bir yer de. Hatalardan ders alınıp en aza indirgenmesi lazım. Fakat klasikleşti, klişeleşti artık bu cümleler, hatta müfredattan kalkmalı

Dün diğer bir konuda hakemlik meslek haline gelsin tartışılması da yapılmıştı, bu durum 6pas programında da tartışıldı. Bence de hakemler, hakemliği artı bir gelir olarak düşünüyorlar. Hani olsa da olur olmasa da. Hatta çoğunun bu işi keyf-i yaptığına da eminim. O yüzden rahatlar ve hakemlik meslek haline gelmedikçe de kafaları rahat olacak, çünkü bizlere muhtaçlar zihniyeti var kafalarında bana göre.
    (/s)

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Rossoneri View Post
    6Pas'da tartışılmıştı bu. Bence de fauldu fakat herşeyden önce hakemlerde insan, insan demek hata demek bir yer de. Hatalardan ders alınıp en aza indirgenmesi lazım. Fakat klasikleşti, klişeleşti artık bu cümleler, hatta müfredattan kalkmalı

Dün diğer bir konuda hakemlik meslek haline gelsin tartışılması da yapılmıştı, bu durum 6pas programında da tartışıldı. Bence de hakemler, hakemliği artı bir gelir olarak düşünüyorlar. Hani olsa da olur olmasa da. Hatta çoğunun bu işi keyf-i yaptığına da eminim. O yüzden rahatlar ve hakemlik meslek haline gelmedikçe de kafaları rahat olacak, çünkü bizlere muhtaçlar zihniyeti var kafalarında bana göre.
    İnsan elbette hata yapar hocam haklısın.
    Ama aynı iki pozisyonda iki kararında Beşiktaş alehine olması artık dur orda dedirtiyor-en azından bana-...
    Hakemliğin meslek olması zor,çünkü hakemler 34 hafta maç yönetmiyorlar.En iyi hakem bile ortalama en fazla 20-22 civarı yönetiyor diye aklımda kalmış.
    Ne kadar aldıklarını bilmiyorum ama yazında çalışmadıklarını düşünürsek,pek olmaz bence...

Madem konu açıldı,hakemlerin temel sorunu ''güvensizlik'' kendine ve karşında kine güvenmeyen hakem iyi maç yönetemiyor,eyyam peşinde koşuyor.
    Bu hakemleri baskı altına almaktan vazgeçmek lazım...Mesela en son TS başkanının ve taraftarlarının yaptığı gibi sonucu ne olduğu da ortada...

Nesil
    2003

Dun gecenin renkleri siyah ile beyazdi...

Yani Galatasaray ile Besiktas arasindaki fark siyah ile beyaz kadar buyuktu...

Teknik direktor ve kadrosu daha uyum icinde olan, oyun stiline daha uygun bir kadroya sahip olan takim Galatasaray'di...

Teknik direktoru esasinda defansta kontrollu ve hizli kontra hucum yapmaya uygun bir kadro kurmus Besiktas'in basinda ise bu oyun prensibinden hoslanmayan Mustafa Denizli vardi...

Siyah ile beyaz dedim ya zaten...

Besiktas'in son haftalardaki dususu kadar, Galatasaray'in son haftalardaki cikisi da bu nedenle supriz degil... Bu sezon Besiktas'in 4 buyuklerin diger ucune karsi tek bir avantaji vardi. Bu da basinda takimi cok iyi taniyan bir teknik direktore sahip olmasyidi. Besiktas yonetimi de sag olsun gidip kendi kendini imha etti... Belki de yillar sonra kazanacaklari sampiyonlugu elleri ile teslim etmek icin gerekli her seyi yaptilar...

Sezon baslamadan once bir sohbette sirasiyla sunlari dusundugumu soylemistim. Trabzon'un iyi kadro yarattigini ve sakatlik olmadigi surece iyi bir sezon gecirecegini. Fenerbahce'nin kadro derinligi az oldugu icin cok sorun yasayacagini ve en gec sezon sonunda yeni kadro kurmasi gerekecegini. Galatasaray'in 10. haftaya kadar Skibbe'nin sistemine alisana kadar sorun yasayacagini (defansif orta sahada olacak sakatliklari hesap etmemistim, beklentim Kewell/Lincoln/Baros uclusunun yasayacagi sakatliklardi). Besiktas'in ise iyi oyunculari oldugunu ancak bir yol bulup kendi kendini sabote edecegini dusundugumu soylemistim. En buyuk yanilgim Sivas oldu. Bu yanilgida da en buyuk hatam Bulent Uygun'un kendisini gelistirme yetenegi konusunda kendisine yeterince saygi duymamamdi. Ama ilk devre sonuna kadar Bulent Uygun bize sadece takimi yukariya cikartacak kadar yetenekli degil, orada tutacak kadar da yetenekli bir teknik direktor oldugunu gosterdi.

Neyse siyah ve beyaz'a geri donelim...

Macta verilen penaltilar beyazdi.. gayet dogru kararlardi. Keske butun hakemler bu tip pozisyonlari atlamasa, takimlarin kendi ceza sahalarina kumelenip sille tokat defans yapmasini da engellese.

Macta verilen kirmizi kart ise siyahti, ama bu konuda sucluyu hakem gostermek icin bence son 4-5 yildir olup bitenden haberdar olmamak gerek. Evet karar agir. Evet bu tip kartlarin verilmemesi gerek. Ama bu tip kartlari yillardir isteyen bu medya, bu taraftarlar (her takim icin gecerli) degilmiydi? Simdi verilmeye baslandi, cani yanan, oyuncusunu bu konuda kontrol edemeyen olmaz boyle kart deyiveriyor. Hadi son 2 yili Ingiltere'de gecirmis, Turkiye'de olup bitenden haberdar olmayan bir oyuncu Turkiye'de 10. macina cikiyor olur, bu hatayi yapar ve oyundan atilir. Bilmiyor, haberi yok, Turkiye'yi Ingiltere gibi saniyor deyip cikarsin isin icinden. Ama bu hakemlerin ve ozellikle bu hakeim bu kadar kolay kart verdiginden hic mi haberdar degil futbolcular?

Neyse...

Besiktas'i boyle gordukce ben uzuluyorum.. ama aklima Kayserispor, Sivasspor gibi takimlarin son yillarda yaptigi cikis aklima geliyor ve moralim biraz duzeliyor.

Dedim ya.. siyah ve beyaz...

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hakemi baskı altına almak ne kadar stratejik bir olaysa bir o kadar da etik değildir bence. Güvensizlik konusuna gelince, karakterinde veya özünde kendine güven yoksa bir insanda, bu ve buna benzer ağır sorumluluk içeren dalları seçmemeliler bana göre, kendi menfaatinden önce Türk futbolu düşünülmelidir,hakemlerce. Mesela her sezon başı hakem seminerleri yapılıyor. O seminerlerde hakemlerin karakterlerini birçok testlerle ne olduğunu öğrenebilirler; kendine güvensiz, aşırı güveni var, gibilerinden. Sonuçta ağır işler, o işin erbabı insanlarca yapılır.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Dün Servet'in golünü net göremediğimden o gol ile ilgili bir yorum yapmamıştım.Ama gol bariz faul.Aynen Nobre'nin İBB'ye attığı gibi.Hani herkesin çok önceden biliyormuşcasına o anda bildiği ve söylediği bir kural vardı.Kaleci elini topa koymuşsa ve top kalecini eli ve zemin arasındaysa topa dokunursan faul.Bakın ve siz karar verin...!

Buda belki örnek teşkil eder...

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Dikkat edersen birinde atan taraf Beşiktaş birinde yiyen kurallar herzaman aynı işlemiyor.

Bahane olamaz dünkü kötü futbola ama...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam 3-2 .Orda kaleciyi biçmişti Nobre kaleci beyin travnması geçirmişti yanlıs hatırlamıyorsam.O kalabalık arasında aniden pozisyon gelişicek ve faul vericek bi hakem tanımıyorum ben .Defalarca izlediniz ve konusuyorsunuz ama hakemin aniden 1 kere görme şansı var.

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Tamam 3-2 .Orda kaleciyi biçmişti Nobre kaleci beyin travnması geçirmişti yanlıs hatırlamıyorsam.
    İlla kalecinin sakatlanması lazım diye mi yazıyor kuralda?
    Garip işler...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

O kadar hızlı geliştiki pozisyon ve kalabalık arasında hangi hakem verirdi komik olmuyalım görse çalmaz mıydı ?

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

O kadar hızlı geliştiki pozisyon ve kalabalık arasında hangi hakem verirdi komik olmuyalım görse çalmaz mıydı ?
    Ben ne bileyim çalar mıydı çalmaz mıydı?
    Hakemse görecek,beni ilgilendirmez.
    Size olsa aynı hata böyle diyecektim ben diyorsan benim açımdan sorun yok,herşey ortada zaten...

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Yahu arkadaşlar siz maçı izlerken gol sandınızmı ? Sandınız. Çünkü aniden gelişen bir olaydı. Anca ağır çekimde izleyince faul dediniz. Hakemin ağır çekimde izleme şansı olmadığına göre ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Yahu arkadaşlar siz maçı izlerken gol sandınızmı ? Sandınız. Çünkü aniden gelişen bir olaydı. Anca ağır çekimde izleyince faul dediniz. Hakemin ağır çekimde izleme şansı olmadığına göre ?
    Valla inanırmısın bilmem ama benim aklıma Belediye maçı geldi direk...
    Ama hakemin gol vereceğini biliyordum...

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

O hakem neden gördü peki İBB maçındaki pozisyonu ilk bakışta gördü üstelik ağır çekim de değil ? Rüştü eli yerine kafasını koysa gol sayılmayacak mıydı yani ?

Nesil
    2006

Hakem görmek zorunda. Görmek için maça çıkıyor. Görmek için para alıyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Rüştü işi bilmiyor yerde 2 tur atsaydı

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Bu pozisyona itirazı olan varsa benimde söyleyecek başka sözüm yok zaten...

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Çünkü uzaktan gelen bir şuttu ve ceza sahası içinde çok kalabalık degildi.Nobre topa hareketlendi direk.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Tamam beşiktaş harika oynadı sahayı bize dar etti,darmadagn olduk ama hakem katletti maçı G.Saray oynamadan kazandı sizin demek istediigniz.
    Last edited by Alicanfmfan : 22.Aralık.2008 at 23:31 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    i bilmiyor..

Çünkü uzaktan gelen bir şuttu ve ceza sahası içinde çok kalabalık degildi.Nobre topa hareketlendi direk.
    Hayır orda Toraman ve de Zan olmasa gol olmayacak mıydı ? önünde 3 kişi daha var diye mi gol olmadı yani ?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Tamam beşiktaş harika oynadı sahayı bize dar etti,darmadagn olduk ama hakem katletti maçı G.Saray oynamadan kazandı sizin demek istediigniz.
    Yok sadece hakem katletti maçı bu doğru onun dışındaki hepsi yanlış

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Gole faul dediğimde bide bana laf attın. Özür bekliyorum
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Önder'in elini görmeyince anlık olay hızlı gelişti,bu olaya gelince para alıyor görmek zorunda,oda güzel

EreN senden niçin özür dileyecek mişim?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DeNiZ_1903 View Post
    Yok sadece hakem katletti maçı bu doğru onun dışındaki hepsi yanlış
    Benim görüşüm Sabaha kadar oynansa Beşiktaş'ı yine yenerdik .Çok güzel top oynuyoruz
    Last edited by Alicanfmfan : 22.Aralık.2008 at 23:56 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Önder'in elini görmeyince anlık olay hızlı gelişti,bu olaya gelince para alıyor görmek zorunda,oda güzel

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Benim görüşüm Sabaha kadar oynansa Beşiktaş'ı yine yenerdik .Çok güzel top oynuyoruz
    Mesajlarını bir takip et istersen. Sana kalsa her gol faul zaten demiştin. Al işte sana kanıtıyla birlikte bu golün faul olduğu.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by EreN View Post
    Mesajlarını bir takip et istersen. Sana kalsa her gol faul zaten demiştin. Al işte sana kanıtıyla birlikte bu golün faul olduğu.
    Her golümüze bir bahane buldugun için.Ayrıca buraya Gol Faul degil net bir gol yazmadım ki.!

Nesil
    2006

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Önder'in eline girmek istemiyorum ama; ben öyle bir mesaj atmadım. Zaten o pozisyon hala el olduğuna inanmıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Önder'in eline girmek istemiyorum ama; ben öyle bir mesaj atmadım. Zaten o pozisyon hala el olduğuna inanmıyorum.
    İşte sorun bu zaten. Herkes inanmak istedigine inanıyor. Belki o pozisyon buz gibi el, belki de bu pozisyon buz gibi faul. Kimse de kendi takımının galibiyetine laf söyletmeyecegi için bunu kabul etmiyor ve bizde burada boşuna konuşmuş oluyoruz. Bana göre de temiz bir gol Servet'inki kim ne anlatırsa anlatsın bu fikir değişmez bende. Aynı benim ne anlatrsam anlatayım senin Önderin pozisyondaki fikrinin degişmeyecegi gibi...

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by PesimiSTyLa View Post
    İşte sorun bu zaten. Herkes inanmak istedigine inanıyor. Belki o pozisyon buz gibi el, belki de bu pozisyon buz gibi faul. Kimse de kendi takımının galibiyetine laf söyletmeyecegi için bunu kabul etmiyor ve bizde burada boşuna konuşmuş oluyoruz. Bana göre de temiz bir gol Servet'inki kim ne anlatırsa anlatsın bu fikir değişmez bende. Aynı benim ne anlatrsam anlatayım senin Önderin pozisyondaki fikrinin degişmeyecegi gibi...
    Ben pozisyon için birşey demedi, bana görede temiz gol. Hakem için dedim orada arkadaş hakemin tekrar izleme şansı veya yavaş görme şansı yok demiş. Ben ise bunun üstüne hakemin işi bu görmek zorunda... Zaten hangi pozisyona yavaş çekimde bakarsanız bakın her pozisyon faul veya el ile oynama çıkar...

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale

Bu gol nasıl temiz anlamadım ben...
    Belediye maçında kuralı öğrenmiştik.
    Kaleci topa hakimse -ki hakim olmasa için sadece elini koymuş bile olması yetiyordu,bu da görüntülerde gayet açık- top onundur,faul olmuyor muydu futbolcu müdahale edince?

Gerçi her türlü bizim hakkımız yeniyor da kural belli,görüntü belli nasıl gol diyebiliyorsunuz valla hayret.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Tamam faul...

Sayfa 13 / 14 İlkİlk ... 311121314 SonSon

Mesaj Yetkileri