Sayfa 13 / 25 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Yeni sezonda başarılar dilerim.Umarım hedeflerine ulaşırsın

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Yeni sezonda basarılar hocam. Seneye gümbür gümbür bir İskenderun DÇ bekliyorum
    TariboWest

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Togiii View Post
    Yeni sezonda başarılar dilerim.Umarım hedeflerine ulaşırsın
    çok teşekkürler Togiii sağolasın
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Ümit View Post
    Yeni sezonda basarılar hocam. Seneye gümbür gümbür bir İskenderun DÇ bekliyorum
    Teşekkürler Ümit, inşallah güzel olacak. Asıl bundan sonra başlıyor süperlig
    Last edited by Walter Sakana : 11.Temmuz.2009 at 23:44 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hadi hayırlısı hocam bekliyoruz ssleri

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

2.devre baskıyı kaldıramadıkları için kötü sonuçlar almışsın ama oyuncuların oynayarak deneyim kazanması da senin için avantaj olmuştur. Yeni sezonda başarılar.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    2.devre baskıyı kaldıramadıkları için kötü sonuçlar almışsın ama oyuncuların oynayarak deneyim kazanması da senin için avantaj olmuştur. Yeni sezonda başarılar.
    Evet aynen, hayatında Süperlig göremeyecek oyunculara bile baya şans verdik. Önemli bir tecrübe oldu onlar için.

Teşekkürler, hem benim için hem takip edenler için güzel bir sezon olur umarım.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCEL SÜPERLİG 2010/11 SEZONU SONU

İSTATİSTİKLER ve ÖDÜLLER

Takım İstatistikleri

Seyirci Ortalaması

Serbest Vuruş Golleri (Direk)

Serbest Vuruş Golleri (Endirek)

Kornerlerden Gol Bulma

Sponsorluktan En Çok ve En Az Kazananlar

Fair Play Ödülü

Oyuncu İstatistikleri

Ödüller

Yılın Yabancı Oyuncusu, Yılın Oyuncusu, Yılın Genç Oyuncusu,
    Yılın Teknik Direktörü

Yılın Onbiri

Sezon Özeti

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Hocam Syyla Sakatlanmasaymış Çok Rahat Alırmış Gol Krallığını İkinci Devre Oynamamasına Rağmen Yinede 3.Sırada Kalması Güzel
    Bu Arada Vay Be Benim Kırıkkalemde Bank Asyaya Terfi Etmiş Çok Güzel Olmuş
    Evet Takıma Katılan Yeni Oyuncuları Dört Gözle Bekliyorum Hocam Bu Arada Ne Kadar Kaynak Geldi Yönetimden

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR

2010/11 SEZONU SONU GENEL BAKIŞ
    ve SON GELİŞMELER

(SEZON KAPANIŞI)

Taraftarlar Tarafından Seçilen İskenderun DÇ'de Yılın Oyuncusu

Türkcell Süperlig Yılın Oyuncusu Adayları Arasına Giren Oyuncumuz

Türkcell Süperlig Yılın Genç Oyuncusu Adayları Arasına Giren Genç Oyuncumuz

Fatih Atik Ayrılmak İstiyor !

İskenderun Demirçelikspor'un başarılı kanat oyuncusu Fatih Atik, geride kalan 2 sezonda klübe verebileceği herşeyi verdiğini düşündüğünü ve artık kariyerine daha büyük ve hedefleri yüksek bir takımda devam etmek istediğini açıkladı.

Bu gelişme sonrası takımın teknik direktörü Gabi Huri oyuncusuyla görüşerek "Endişelerini anlıyorum. İskenderun DÇ olarak senin hedeflerine uygun büyük hedeflerimiz var ve sana ihtiyacımız var, kalmanı istiyorum." dedi.
    Bu görüşme sonrası fikir değiştiren yıldız oyuncuda teknik direktörünün sözleri karşısında, klübün hedeflerine ulaşmasına katkı yapmak istediğini ve kalmayı düşündüğünü açıklayarak geri adım attı.

Neca İlk 11'de Oynamak İstiyor !

Bir diğer gelişme ise kadro dışı bırakılan Neca ile ilgili yaşandı.
    Geride bıraktığımız sezonun devre arasında büyük umutlarla transfer edilen tecrübeli oyuncu, hayal kırıklığı yaratan performansının ardından kadro dışı bırakılmıştı.
    Önceki gün ilk 11'de oynama istediğini belirten basın açıklaması yapan Portekizli oyuncuya Gabi Huri'nin tepkisi sert oldu.
    İDÇ teknik direktörü Neca'yı kadroda düşünmediğini ve satış listesine konulduğunu açıklayarak "istediği takıma gidebilir" dedi.

Teknik direktörünün bu sert çıkışı sonrası Neca ise tekrar basın yoluyla bir özür açıklaması yaptı.

VE TÜRKCELL SÜPERLİG 2010/11 SEZONUNA NOKTAYI KOYUYORUZ.
    İYİSİYLE, KÖTÜSÜYLE 3. SEZONDA BİTTİ...

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - 2011 / 12 - 4. SEZON

YÖNETİM - TEKNİK DİREKTÖR SEZON BAŞI GÖRÜŞMELERİ

Yönetim Beklentisi:İskenderun DÇ yönetimi bu sezon bizden ligi düşme potasının üstünde bitirmemizi bekliyor. Bunun için bize sunulan transfer bütçesi 475.000 Euro, maaş bütçesi ise aylık 210.000 Euro. Daha yüksek hedefler için ayırabilecekleri bütçeler ise şöyle;

- Orta sıralarda bitirmek:……………transfer bütçesi 500.000 Euro, maaş bütçesi 220.000 Euro
    - Orta sıraların üstünde bitirmek:…....transfer bütçesi 525.000 Euro, maaş bütçesi 225.000 Euro
    - Avrupa kupalarına katılmak:………transfer bütçesi 550.000 Euro, maaş bütçesi 225.000 Euro
    - Şampiyonluk yarışı vermek:……….transfer bütçesi 550.000 Euro, maaş bütçesi 230.000 Euro
    - Lig şampiyonluğu:………………...transfer bütçesi 575.000 Euro, maaş bütçesi 235.000 Euro

Teknik Direktör Hedefi: Yönetime ligi en az orta sıraların üstünde bitirme sözü verdim. Böylelikle 525.000 Euro transfer bütçesi ve 225.000 Euro maaş bütçesi ile sezona başlıyorum.

Teknik Direktör Yeni Kontrat: Sezon başlamadan önce yönetimle masaya oturup 2012’de bitecek sözleşmemi 2014’e kadar uzattık. Daha önce aylık 1.000 Euro olan maaşımda aylık 7.500 Euro’ya yükseltildi.

KLÜP BİLGİLERİ

Finans Durumu…………....: ...........İdare Eder
    Balans…………………….: ...2.776.853 Euro
    Kalan Transfer Bütçesi…....: ....1.500.000 Euro
    Aylık Maaş Ödemeleri…….: ......514.545 Euro
    TV Hakları Geliri………….: ...2.000.000 Euro
    Kadro Değeri……………...: 12.500.000 Euro
    Kadro Karakteri (Genel)…..: .................Azimli
    Medya Tahmini…………....: ...................15.lik

HAZIRLIK KAMPI ve FİKSTÜR

Fikstür (İlk 4 maç): Beşiktaş, Ankaragücü (deplasman), Trabzonspor, Fenerbahçe (deplasman)

Hazırlık Maçları Programı:
    Yurtiçi Kampı
    - Siirtspor
    - İskenderun DÇ Paf Takımı
    - Hacettepe
    - Erzurumspor
    - Aydınspor
    - Batman Petrolspor
    -
    Almanya Kampı
    - Augsburg
    - Greuther Fürth
    - Alemannia Aachen
    - Arminia Bielefeld
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Evet Beklenenin Biraz Altında Bir Bütçe Maaş Bütçeside İdare Eder Ucuza Kapatabileceğin Kaliteli Oyuncular ve Kontratı Sona Eren Önemli İsimlerle Güzel Bir Kadro Oluşur
    Hazırlık Kampı 2 Etap Halinde Olması Bence Çok İyi En Azından Yeni Oyuncuların Takıma Kaynaşması Daha İyi Olur
    Ben Hazırlık Maçını Yapamadım Hocam Özel Turnuva ve 2 Hazırlık Maçıyla Geçiştirebildim Sezonu Erken Açtığımız İçin

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

YENİ TRANSFERLER

Yabancı oyuncu transferleri:
    - Pablo Garcia (PAOK): Kariyerinde Milan, Real Madrid gibi ünlü takımlarda forma giyen Uruguay’lı 34 yaşındaki orta saha oyuncusunu uzun uğraşlardan sonra kadromuza kattık. Pablo Garcia 2005/06 sezonunda Fabio Capello’nun Real Madrid’i şampiyonluğa taşırken orta alanın değişmez oyuncusuydu. Oldukça agresif ve sert futbol oynayan Pablo Garcia 3 sezondur Yunan ekibi PAOK forması giyiyordu. PAOK taraftarlarının sevgilisi olan tecrübeli yıldızın transferi İskenderun DÇ taraftarlarını da sevince boğdu. Pablo Garcia Uruguay milli takımı formasını 75 kez giydi.
    - Matias Lequi (Pisa): Arjantin’in Rosario Central takımında profesyonel futbol kariyerine başlayan Lequi sırasıyla River Plate, Atletico Madrid, Lazio, Celta Vigo ve Pisa formalarını giydi. Savunmanın ortasında ve solunda oynayabilen Arjantinli oyuncu 30 yaşında.
    - Pichu Atienza (Fenerbahçe): Atletico Madrid altyapısından yetişen Pichu Atienza 2009/10 sezonunda Fenerbahçe’ye transfer oldu. Fenerbahçe’de yabancı oyuncu sayısının fazla olması sebebiyle forma şansı bulamayan 21 yaşındaki İspanyol oyuncu artık İskenderun Demirçelikspor forması için ter dökecek.
    - Ronald Garcia (Aris): Yunan liginden bir diğer transferimiz 33 kez Bolivya milli takımı forması giyen 30 yaşındaki orta saha oyuncusu Ronald Garcia. Orta alanda çalışkan ve oyunun iki yönünü de etkili oynayabilen Garcia, Bolivya futbolunun en önemli yıldızlarından birisi.
    - Simone Padoin (Vicenza): Atalanta altyapısından yetişen Padoin tam bir joker oyuncu. Kale, savunmanın ortası ve forvet dışında tüm mevkilerde ve her iki kanatta da oynayabilen İtalyan oyuncu 27 yaşında. Padoin kariyerinde büyük klüplerde forma giyemese de İtalya’da tanınmış bir yıldız.
    - Djordje Tutoric (Kocaelispor): Sırpların ünlü takımı Kızılyıldız’ın Avrupa futboluna kazandırdığı isimlerden olan savunma oyuncusu Tutoric 1 kez de Sırp milli takımı formasını giydi. 3 sezondur Kocaelispor’un başarısı için ter döken 28 yaşındaki Sırp oyuncu, İskenderun Demirçelikspor ile 2 yıllık anlaşmaya imza attı.
    - John Javier Restrepo (Basel): Kolombiya milli takımı formasını 12 kez giyen Restrepo 33 yaşında. Orta alanda defansif olarak oynayan tecrübeli oyuncu ile 2 yıllık sözleşme imzalandı.
    - Victor Manon (Pachuca): Meksika ümit milli takımında 20 kez forma giyip 7 gole imza atan Victor Manon 19 yaşında ve sağ açık ile forvet mevkilerinde oynuyor. Meksika futbolunun son dönemde yetiştirdiği önemli yeteneklerden biri olan genç yıldız her iki ayağını da etkili kullanabiliyor.
    - Theo Weeks (Ankaraspor): Liberya’nın dünya futboluna sunduğu genç yetenek Theo Weeks ilerleyen yıllarda adından çok söz ettireceğe benziyor. Orta alanda çok çalışan ve top kazanan 21 yaşındaki oyuncunun ayrıca isabetli pasları ve uzaktan sert şutlarıyla İskenderun DÇ orta alanına büyük güç katması bekleniyor.
    - Aleksandar Ignjovski (OFK Beograd): Orta alanda ofansif olarak her bölgede, ayrıca gerektiğinde forvette de oynayabilen 20 yaşındaki Sırp oyuncu Ignjovski, Sırpların gelecekte çok şeyler beklediği bir isim.
    - Taijo Teniste (Levadia): İskenderun Demirçelikspor’un kadrosuna kattığı bir başka genç yetenek ise 20 kez Estonya milli takımı formasını giyen Taijo Teniste oldu. Savunmanın sol kanadında görev yapan Teniste ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Regen oyuncu transferleri:
    - Vladimir Kokoev (Shakhtar): Ukrayna futbolunun Shevchenko’dan sonra yetiştirdiği en büyük yetenek olarak gösterilen Vladimir Kokoev sürpriz bir şekilde İskenderun Demirçelikspor’a transfer oldu. 240.000 Euro’ya transfer edilen 19 yaşındaki genç süperstar 2 kez de Ukrayna milli takımı formasını giydi. Sol kanatta oynayan Kokoev bir kanat oyuncusunun sahip olması gereken özelliklerden çok daha fazlasına sahip ve ilerleyen yıllarda çok önemli bir dünya yıldızı olabilecek bir potansiyeli var. İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri’de “bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz en büyük transfer” diyerek genç yıldızın transferinden dolayı memnuniyetini dile getirdi.

- Jose Manuel (Rayo): 18 yaşındaki İspanyol oyuncuda ilerleyen yıllarda adından sıkça söz ettirebilecek bir isim olarak gösteriliyor. Hızlı ve bitirici bir forvet oyuncusu olan Jose Manuel, İskenderun Demirçelikspor’un geleceğe yönelik önemli yatırımlarından birisi olacağa benziyor.

- Benjamin Castets (OGC Nice): Fransa’nın Nice takımından transfer edilen 18 yaşındaki sağ bek oyuncusu Castets’te Kokoev gibi çok önemli bir transfer olarak gösteriliyor. Henüz bu sezon profesyonel olan genç yıldızı ilk keşfeden İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri oldu ve hemen kadrosuna kattı.

- Sandro Moretti (Padova): İtalyan ekibi Padova’dan transfer edilen 17 yaşındaki Moretti savunma ve orta alanda joker tipinde bir oyuncu. Cihan Haspolatlı’yı andıran genç yetenek İskenderun Demirçelikspor’un geleceğe yaptığı yatırımlardan bir başkası.

- Emanuele Coppo (Bellinzona): İskenderun Demirçelikspor’un geleceğe yatırım olarak aldığı 17 yaşındaki İsviçreli ofansif orta saha oyuncusu Coppo, İsviçre futbolunun gelecekte çok şeyler beklediği bir yetenek.

- Doğan Köksal (Orduspor): Profesyonelliğe adım attığı 2008’den bu yana Orduspor savunmasının vazgeçilmez ismi olan 19 yaşındaki Doğan Köksal birçok Süperlig takımının dikkatini çekmiş bir isim. Türk futbolunun gelecekteki önemli isimlerinden birisi olması beklenen savunma oyuncusu İDÇ ile 4 senelik sözleşme imzaladı.

Yerli oyuncu transferleri:
    - Ayhan Akman (Galatasaray): Gaziantepspor formasıyla yıldızı parladıktan sonra 1998’de rekor bir ücretle Beşiktaş’a transfer olan tecrübeli oyuncu son 10 sezondur Galatasaray forması giyiyordu. Tecrübesiyle İskenderun Demirçelikspor’a çok şeyler katması beklenen Ayhan Akman, milli takım forması ile de 12 maça çıktı.
    - Emre Çolak (Galatasaray): Galatasaray altyapısının yetiştirdiği önemli yeteneklerden Emre Çolak artık İDÇ forması için ter dökecek.
    - Semih Kaya (Galatasaray): İskenderun Demirçelikspor’un Galatasaray’dan bir başka transferi de Semih Kaya oldu. G.Saray altyapısından yetişen 20 yaşındaki savunma oyuncusu ile 4 senelik sözleşme imzalandı.
    - Abdülkadir Kayalı (Ankaragücü): A.Gücü forması ile dikkat çeken ümit milli yıldız Abdülkadir Kayalı, İskenderun Demirçelikspor’a 4 yıllık imza atan bir başka genç oyuncu oldu.
    - Necip Uysal (Beşiktaş): Beşiktaş altyapısından yetişen Necip Uysal’da Türk futbolunun gelecekte çok şeyler beklediği gençlerden birisi.
    - Gökhan Töre (Leverkusen): Almanya’da yetişen ve çok iyi bir potansiyele sahip olduğu düşünülen Gökhan Töre’de artık İskenderun Demirçelikspor’un başarısı için ter dökecek.

Transfer için harcanan toplam gider: 240.000 Euro

Yollarımızı ayırdığımız oyuncular:
    - Maxim Romaschenko: ………………………………….Serbest
    - Angel Luis (Universidad): ………………………...775.000 Euro
    - Jack Hills (Columbus): ...………………………….500.000 Euro
    - Muhammet Hanifi Yoldaş (Zulte Waregem): ………350.000 Euro
    - Yenal Tuncer (Kasımpaşa): ……………………….110.000 Euro
    - Ümit Kale (Beylerbeyi): …………………………...500.000 Euro
    - Agustin Maldonado (Boluspor): …………………...400.000 Euro
    - Youssouf Toure (Karşıyaka): ……………………...100.000 Euro
    - Josh Lambo (Büyükşehir Bld.): ……………………..18.000 Euro
    - Jesse (Gençlerbirliği): ……………………………...700.000 Euro

Oyuncu satışlarından elde edilen toplam gelir: ….......3.700.000 Euro

Transfer listesindeki oyuncularımız:
    - Taylan Işıldar
    - Moacir
    - Andrea Poli
    - Uğur Yıldırım
    - Neca
    - Manuel Mares
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

muthis transferler yapmıssın bu sene cok sey bekler taraftar senden

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Hocam yeni sezon icin hersey hazir gibi. Artik firtina baslasin, soyle Akdeniz tarafindan.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Hocam yeni sezon icin hersey hazir gibi. Artik firtina baslasin, soyle Akdeniz tarafindan.
    İnşallah Mali kardeşim, eğer işler umduğumuz gibi giderse çok iyi işler yapabiliriz.

Ama biraz "görmemişler" gibi transfer yapmışım, tüm yeniler gelince anladım
    Takımda 24 tane falan yabancı var bu sezon oynatmayı düşündüğüm yabancıları ayıklayınca bile 12 tane çıkıyor

8 yabancıyı çok iyi seçmeliyim, bakalım hayırlısı.

Maaş bütçemide 2 katı aşmışım, bu sene kadro iyi ama diğer sorunlar baya zorlayacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Evet Beklenenin Biraz Altında Bir Bütçe Maaş Bütçeside İdare Eder Ucuza Kapatabileceğin Kaliteli Oyuncular ve Kontratı Sona Eren Önemli İsimlerle Güzel Bir Kadro Oluşur
    Hazırlık Kampı 2 Etap Halinde Olması Bence Çok İyi En Azından Yeni Oyuncuların Takıma Kaynaşması Daha İyi Olur
    Ben Hazırlık Maçını Yapamadım Hocam Özel Turnuva ve 2 Hazırlık Maçıyla Geçiştirebildim Sezonu Erken Açtığımız İçin
    Artık transfer düşünmediğim için kalan transfer bütçemi kullanarak maaş bütçemi arttırmayı düşünüyorum. çünkü 2 katı aşmış durumdayım maaş bütçesini. Demin baktım 350bin civarına çıkıyor bütçe ayarlaması yaptığımda, mevcut maaşlar ise 500bin küsür. Listedeki oyuncuları satıp birkaç oyuncuyuda maaşı karşı tarafın ödeyeceği şekilde kiralık gönderdikmi durumu düzeltebiliriz gibime geliyor.

Transferler için yorumları bekliyorum, sende bir Rus oyuncunun peşindeydin ben Ukraynalı bir canavar buldum nasıl ama Kokoev?
    Last edited by Walter Sakana : 12.Temmuz.2009 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çok iyi adam transferlerde iyi bu sene artık2-3 kupa bekliyoruz:

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Transferde Son Gelişmeler

Alınan Oyuncu:
    Tayfun Karadağ (Sarıyer): Geçen sezon kiralık olarak takımımızda forma giyen Tayfun'u klübüyle olan sözleşmesi sona erdiği için bedelsiz olarak kadromuza kattık. 22 yaşındaki genç sol bekin takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz.

Satılan Oyuncular:
    Taylan Işıldar (Orduspor): ..............275.000 Euro
    Manuel Mares (Kasımpaşa): ...........60.000 Euro
    Tanju Çon (Tepecik Bld.): ................18.000 Euro
    Mahmut Kamalı (Tepecik Bld.): ........2.000 Euro
    Şenol Denizci (Alibeyköy): ................8.000 Euro
    Volkan Babacan (G.Antep): ...........55.000 Euro

Toplam transfer geliri: ..................418.000 Euro

Kiraya Gönderilen Oyuncular:
    Andrea Poli (Sparta Prag)
    Sandro Moretti (G.Antep)
    Emanuele Coppo (G.Antep)

Transfer çalışmalarımız devam etmektedir...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Çok iyi transferler yapmışsın .Yeni sezonda daha iyi yerlerde olur bu takım

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İskenderun Demirçelikspor'un Pilot Takım Arayışları

Teknik direktör Gabi Huri'nin görüşleri doğrultusunda pilot takım arayışlarına giren İDÇ yönetimi 5 uygun takım buldu. Bunlar;

Antakyaspor (Amatör)
    Marmaris Bld.Gençlikspor (Bank Asya 2.Lig)
    Elazığspor (Bank Asya 2.Lig)
    Batman Belediyespor (3.Lig)
    Nişantaşıspor (Amatör)

Yönetimle Gabi Huri arasındaki toplantı sonucunda en uygun takımın Elazığspor olduğuna karar verildi. Bank Asya 2.Ligi D grubunun favorisi olarak gösterilen Elazığspor, kiraya gönderilecek oyuncuların maç tecrübesi kazanması açısından en ideal seçim olarak düşünüldü.

Bu karar sonrası İskenderun Demirçelikspor başkanı Ali Cengiz Gül hemen Elazığ'a giderek Elazığspor başkanı Bahri Turhan ile görüştü. Bu görüşme sonrası iki başkan anlaşmaya vardılar, buna göre;

- İskenderun DÇ istediği oyuncuları Elazığspor'a kiraya gönderebilecek. Kiraya gönderilen oyuncuların maaşları İDÇ tarafından ödenmeye devam edilecek. Elazığspor bu oyuncuları oynatmak zorunda olmayacak ve İskenderun DÇ istediği zaman oyuncularını geri çağırabilecek.

- Her sezon başı iki takım arasında Elazığ'da bir hazırlık maçı oynanacak ve maçın gelirleri Elazığspor'da kalacak. İDÇ bu maça ideal kadrosuyla çıkmak zorunda olmayacak.

Anlaşmaya göre İskenderun Demirçelikspor, Elazığspor'a yıllık 26.180 Euro ödeyecek.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Ama biraz "görmemişler" gibi transfer yapmışım, tüm yeniler gelince anladım
    Takımda 24 tane falan yabancı var bu sezon oynatmayı düşündüğüm yabancıları ayıklayınca bile 12 tane çıkıyor

8 yabancıyı çok iyi seçmeliyim, bakalım hayırlısı.

Maaş bütçemide 2 katı aşmışım, bu sene kadro iyi ama diğer sorunlar baya zorlayacak.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:

Artık transfer düşünmediğim için kalan transfer bütçemi kullanarak maaş bütçemi arttırmayı düşünüyorum. çünkü 2 katı aşmış durumdayım maaş bütçesini. Demin baktım 350bin civarına çıkıyor bütçe ayarlaması yaptığımda, mevcut maaşlar ise 500bin küsür. Listedeki oyuncuları satıp birkaç oyuncuyuda maaşı karşı tarafın ödeyeceği şekilde kiralık gönderdikmi durumu düzeltebiliriz gibime geliyor.

Transferler için yorumları bekliyorum, sende bir Rus oyuncunun peşindeydin ben Ukraynalı bir canavar buldum nasıl ama Kokoev?
    Bakarken Yoruldum Transferlere Hocam Sen Nasıl Dayandın Kadro Sıfırdan Kurulmuş Bayağı Bir Sıkıntı Olur İlk Zamanlarda Hocam Hayırlısı En Az Kayıpla Atlatman Lazım
    Senin Regenler Çok Süper Çıkıyor Hocam Ya Bende Bu Kadar Çıkmıyor Regenlerin Özellikleri Hele O Kokoev Tam Bir Dünya Yıldızı Gibi Bişey En Fazla 1 Sene Bile Kalmaz Büyük Takımlar Düşer Peşine
    Oyunda Kalması Gereken Yabancılar Bence Şunlar Olmalı; Kokoev,Roland, Pablo, padoin ve manon bence yeni transferlerinin arasında mutlaka bu sezon oynat hocam bunları
    Bu arada syyla'nın durumu noldu hala gitmek istiyormu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    5 Yabancıya ilaveten syyla katanzaro ve munakata ile 8 doldur hocam
    Last edited by BaGa TaRKaN : 13.Temmuz.2009 at 03:18 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Abi bende sürekli transfer yapmayı çok severim ama sen gerçekten 0dan 3 takım kurmuşsun..

Hocam msnyi açabilirmisin??

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Bakarken Yoruldum Transferlere Hocam Sen Nasıl Dayandın Kadro Sıfırdan Kurulmuş Bayağı Bir Sıkıntı Olur İlk Zamanlarda Hocam Hayırlısı En Az Kayıpla Atlatman Lazım
    Senin Regenler Çok Süper Çıkıyor Hocam Ya Bende Bu Kadar Çıkmıyor Regenlerin Özellikleri Hele O Kokoev Tam Bir Dünya Yıldızı Gibi Bişey En Fazla 1 Sene Bile Kalmaz Büyük Takımlar Düşer Peşine
    Oyunda Kalması Gereken Yabancılar Bence Şunlar Olmalı; Kokoev,Roland, Pablo, padoin ve manon bence yeni transferlerinin arasında mutlaka bu sezon oynat hocam bunları
    Bu arada syyla'nın durumu noldu hala gitmek istiyormu
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    5 Yabancıya ilaveten syyla katanzaro ve munakata ile 8 doldur hocam
    Munakata gittiki Başkan benden habersiz satmıştı ya geçen sezon

Genelde saydığın isimleri düşünüyorum ama savunmada Lequi ile Tutoric'i mutlaka oynatmak istiyorum. Önce savunmayı sağlama almak iyi olur gibime geliyor. Belki Catanzaro'dan fedakarlık yapabilirim kalede, gerçi Volkan'da gitti yerli bir kaleci almaya uğraşıyorum.

Seçim zor olacak, gençler bir sezon bekleyebilir daha tecrübeli olanları bu sezon oynatayım diyorum. Fırsat bulursam profil resimlerini koyarım yabancıların.

Sylla hala izleyen takımları etkilemek istiyor, yeni sözleşme imzalamayada yanaşmıyor. 2013'te bitecek sözleşmesi.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Oghuse View Post
    Abi bende sürekli transfer yapmayı çok severim ama sen gerçekten 0dan 3 takım kurmuşsun..
    yaw ne bileyim, ilk başta kimse gelmiyodu. bazı oyuncularla anlaştım, sonra sezon sonuna doğru daha önceden gelmeyenler bu sefer gelmeyi kabul edince onlarlada anlaştım. ortalık karıştı iyice
    Last edited by Walter Sakana : 13.Temmuz.2009 at 03:28 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TURKCELL SÜPERLİG 2011 / 12 SEZONU ÖNBAKIŞ

Süperligde 2011/12 sezonu başlarken ligdeki takımlar 31 Ağustosta sona eren transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek için adeta birbirleriyle yarıştılar.

Lig başlarken gerek kadro yapıları gerek yeni transferleriyle lige iddialı giren takımlar şunlar:

Geçen sezonun şampiyonu Fenerbahçe sezona transfer yapmadan başlıyor. Kadrosunu koruyan ve geçtiğimiz sezon forma şansı bulamayan birçok oyuncusuyla yollarını ayıran sarı lacivertliler gene ligin en büyük şampiyonluk adaylarından birisi olarak sezona başlıyor. Orta alanda Aldo Duscher, Javi Garcia ve Efe İnanç üçlüsüyle çok sağlam bir blok oluşturan Thomas Schaaf, hücum hattında ise Alexin önderliğinde Guiza, Semih, Umut Bulut ve Sercan Yıldırım gibi silahlara sahip.

Geçtiğimiz sezonu Fenerbahçe’nin ardından ikinci sırada tamamlayan siyah beyazlıların tek transferi Emre Belözoğlu oldu. Kadrosunu olduğu gibi koruyan Beşiktaş, kurt hocası Mustafa Denizli ile bu sezonda zirve mücadelesi verecek.

Geçen sezon sansasyonel transferlerle kadrosunu güçlendiren ve ligi üçüncü sırada tamamlayan Trabzonspor, bu sezon başında transferde sessiz kaldı. Bordo mavililerin tek transferi Konyaspor’dan kaleci Oğuzhan oldu. Geçen sezonki kadrosunu koruyarak sezona başlayan Ersun Yanal’ın takımı bu sezona da iddialı giriyor.

Son üç sezonda transferde sessiz kalan sarı kırmızılılar Konyaspor’dan Milos Mihajlov, Hacettepe’den Cemil Çalışkan ve Gençlerbirliği’nden Hakan Aslantaş ile savunmasını güçlendirdi. Ayhan Akman ve Harry Kewell ile yollarını ayıran sarı kırmızılılar Bülent Korkmaz yönetiminde sezona başlıyor. Geçen sezonu liderin 22 puan gerisinde dördüncü sırada tamamlayan Galatasaray taraftarlarıyla barışmak istiyor.

Transfere en çok para harcayan klüp olarak sezona başlayan Bursaspor, Partizan’dan Petar Skuletic, Litex’ten Silvano Raggio Garibaldi, Lyn’den Nenad Marinkovic, Çaykur Rizespor’dan Vitaly Denisov ve Uğur Kavuk ile İstanbulspor’dan Engin Türkoğlu’nu transfer etti. Bu transferlere toplam 13.5 milyon euro harcayan yeşil beyazlılar, Petar Skuletic için 4.5 milyon euro ödeyerek bu sezonun şu ana kadarki en pahalı transferini gerçekleştirdiler.

Son yıllarda isabetli transferleriyle çok güçlü bir kadro kuran Kayserispor kadrosunu 3 yeni oyuncuyla güçlendirdi. Kadrosunda birçok takımı peşinden koşturan Sergey Politevich, her geçen gün yıldızı parlayan Ali Helvacı, geçen sezon çok önemli işlere imza atan Anas Sharbini - Daniel Ünal ikilisi ve kaptan Mehmet Topuz gibi çok önemli isimler bulunan sarı kırmızılılar bu sezonda son derece iddialılar.Savunmayı Kızılyıldız’dan Predrag Kascelan, Orta sahayı Salzburg’dan Somen Tchoyi ve forveti de Bursaspor’dan Gökhan Güleç ile güçlendiren Kayserispor bu transferlere toplam 2.3 milyon euro harcadı. Geçen sezonun gol kralı Sebastian Fernandez ise 2.8 milyon euro karşılığında Valladolid’e satıldı.

Transfere toplam 3 milyon euro harcayarak 7 yeni oyuncuyu kadrosuna katan başkent ekibinin en önemli transferi G.Antep’ten Bekir İrtegün oldu. Ligin güçlü takımlarından birisi olan ve geçen sezonu beşinci sırada tamamlayan kırmızı siyahlılar, geçen sezon yılın yabancı oyuncusu seçilen Guerreiro önderliğinde bu sezonda zirveyi zorlayabilecek bir kadroya sahip.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İskenderun DÇ Hazırlık Dönemi Raporu

İki etaplı hazırlık dönemi ile sezona hazırlanan İskenderun Demirçelikspor ilk olarak Antalya’da sezonu açtı. Burada 6 hazırlık karşılaşması oynayan İDÇ ardından Almanya’ya geçerek çalışmalarına devam etti. Almanya kampında da 4 hazırlık karşılaşması oynayan İDÇ Spor iki etaplı hazırlık dönemini tamamlayarak İskenderun’a döndü. İskenderun’da hem taraftarların yeni transferlerle tanışması, hem de takımın son durumunun güçlü bir rakip karşısında görülmesi amacıyla Gençlerbirliği ile bir hazırlık karşılaşması oynandı.

Hazırlık Maçları Skorları

Toplam 11 hazırlık maçı yapan İskenderun Demirçelikspor’da sakat oyuncular ve milli takımlarda olan oyuncular dışında tüm isimler bu maçlarda şans buldu. İşte hazırlık dönemi raporu:

Yıldızı Parlayanlar:

- Caner Şen : Hazırlık maçlarında en çok dikkat çeken isimlerdendi, son derece hazır, diri ve istekli göründü. Ayrıca antrenmanlarda müthiş çalışarak kendini bir hayli geliştirdi, 2 sezondur her geçen gün kendini geliştirmeye devam ediyor. Transfer döneminin son gününe kadar eski takımı Bursaspor, Kayserispor ve Kocaelispor sürekli teklif arttırarak bu oyuncuyu kadrolarına katmak istediler. Değeri 110.000 Euro olan genç savunmacı için en son 2.000.000 Euro’luk teklifi de reddeden İDÇ yönetimi ve teknik direktörü cazip tekliflere karşın genç yıldızı bırakmak istemiyor. Tüm bu gelişmeler sonrası Caner’in morali bozulsa da, genç yıldız bu moral bozukluğunu maçlara yansıtmadı ve her maçta yüksek konsantrasyonla oynadı. 11 hazırlık maçının 9’unda forma giydi.

- Benjamin Castets : Savunmanın sağ kanadında görev yapan Fransız oyuncu yeni takımına çok kısa sürede alışmış göründü. Çok yüksek bir performansla hazırlık dönemini tamamlayan Castets 8 yabancı hakkından birini kaptı. 11 hazırlık maçının 10’unda forma giydi.

- Matias Lequi : Forma giydiği maçlarda özellikle hava toplarındaki üstünlüğüyle dikkat çeken tecrübeli savunma oyuncusu lige hazır bir görüntü çizdi. Yeni takımına kısa sürede uyum sağlayan Arjantin’li bu sezon Tutoric ile birlikte savunmanın temelini oluşturacak. 11 maçın 6’sında forma giydi.

- Djordje Tutoric : Hazırlık maçlarının en istikrarlı ismiydi. Savunmada son derece sağlam bir görüntü çizdi ve ilk 11 için adı yazılacak ilk oyuncu oldu. Tüm hazırlık maçlarında oynayan Sırp yıldız gerek havadan gerek yerden çok başarılıydı.

- Simone Padoin : 27 yaşındaki İtalyan oyuncu hazırlık maçlarında son derece istekli ve diri bir görüntü çizdi. 8 yabancı hakkı için şansı en yüksek oyunculardan birisi oldu. 11 maçın 10’unda forma giydi.

- Theo Weeks : Mevkisinde Pablo Garcia, Javier Restrepo, Ronald Garcia, Ayhan Akman ve Kerem Şeras gibi tecrübeli isimler ile Necip ve Abdülkadir gibi genç yeteneklere karşı forma kapma savaşı verecek olan Weeks için hazırlık döneminde sergileyeceği performans çok önemliydi. 11 maçın 6’sında forma şansı bulan Liberya’lı bu şansını iyi değerlendiren isimlerden oldu. Mücadeleci görüntüsünün yanı sıra etkili ve düzgün paslarıyla kadroyu bir hayli zorlayacak bir izlenim bıraktı.

- Ville Terho : Yurtiçi kampında müthiş bir grafik sergileyen Finli golcü, Almanya kampında ise biraz durgunlaştı. Buna karşın genel performansı ve potansiyeli ile forma şansı yüksek isimlerden birisi.

Hazır Görünenler:

- Taijo Teniste : Yabancı sınırlaması ve kadrodaki diğer yabancı oyuncuların kalitesi nedeniyle forma şansı düşük görünen Estonya’lı sol bek buna karşın tam bir görev adamı olduğunu gösteren bir performans sergiledi. 11 maçın 9’unda görev alan Teniste ne çok göze battı, ne de sırıttı. Sol bekte rahatlıkla forma verilebilecek bir oyuncu olduğunu gösterdi.

- Tayfun Karadağ : Teniste gibi görev adamı görüntüsü çizen bir başka isim de Tayfun oldu. Teniste’ye karşı forma savaşında en önemli avantajı yerli oyuncu olması olan 22 yaşındaki sol bek forma şansı yüksek isimlerden birisi. 11 maçın 8’inde forma giydi.

- Michel Sylla : Geride bıraktığımız sezonun ikinci yarısında ağır bir sakatlık geçiren ve sezonu erken kapatan Sylla buna karşın gol krallığında 3. olmuş ve İDÇ taraftarlarınca takımda yılın oyuncusu seçilmişti. Transfer söylentileri ve teklifleri karşısında motivasyonu olumsuz etkilenen genç yıldızın hazırlık döneminde sergileyeceği performans ve isteklilik görüntüsü çok önemliydi. 19 yaşındaki Fildişi Sahilli golcü oyuncu hazırlık maçlarında sergilediği performans ve istekli görüntüsüyle gönüllere su serpti. Forma giydiği 9 karşılaşmada 3 gol ve 5 asistlik bir performans sergileyen Sylla’nın bu sezonda takımın en önemli kozlarından birisi olması bekleniyor.

- Hakan Polat : Takımın en genç oyuncusu olan kaleci Hakan, kumaşının kaliteli olduğunu gösterdi. Henüz tecrübe eksikliği bulunan genç file bekçisinin forma şansı düşük gözükse de, takımın birinci kalecisi Catanzaro’yu zorlayacağı kesin gibi.

- Kerem Şeras : Takımın istikrar abidesi ve kaptanı Kerem her zamanki profesyonelliği ile hem iyi çalıştı hem de forma giydiği maçlarda görevini başarılı bir şekilde yerine getirdi. Genç oyuncular ve yenilerle yakından ilgilenerek örnek bir kaptan görüntüsü çizdi. Kadrodaki yeri büyük ölçüde garanti isimlerden olan Kerem 11 maçın 4’ünde forma giydi.

Hayal Kırıklığı Yaratanlar:

- Pablo Garcia : Tecrübesiyle takıma çok şeyler katması beklenen isimlerden biriydi ancak hazırlık maçlarında son derece kötü bir performans sergileyerek gözden düştü. Çok isteksiz ve yetersiz bir görüntü çizdi. Buna karşın antrenmanlarda çok istekliydi ve iyi çalıştı, ilerleyen yaşına rağmen kendini geliştirdi. Ama gene de hazırlık kamplarını 8 yabancı hakkı için şansı en düşük isim olarak tamamladı. 11 maçın 8’inde görev aldı.

- Ayhan Akman : Pablo Garcia gibi tecrübesinden dolayı çok şeyler beklenen bir başka oyuncu da Ayhan idi. Fiziksel olarak çok yetersiz bir görüntü çizen Ayhan, 2 maç dışında çok kötüydü. Buna karşın yerli oyuncu olduğu için bu sezon forma şansı yüksek isimlerden birisi. 11 maçın 8’inde forma giydi.

- Emre Çolak : Geleceği parlak gençlerden olduğu düşünülen Emre, hazırlık döneminde istekli ve hırslı olması beklenen bir isimdi. Ancak genç yıldız bunun tam tersi bir görüntü çizdi ve hayal kırıklığı yarattı. 11 maçın 9’unda forma şansı buldu.

- Semih Kaya : Semih’te Galatasaray’dan transfer edilen diğer 2 takım arkadaşı ile birlikte hazırlık döneminde hayal kırıklığı yarattı. 11 maçın 5’inde görev yapan genç savunma oyuncusu forma şansını arttıracak bir görüntü çizemedi.

- Fatih Atik : Sezon başında daha büyük bir klübe gitmek isteyen, daha sonra teknik direktörüyle yaptığı görüşme sonrası bu isteğinden vazgeçen son 2 sezonun yıldızı çok isteksizdi. Hazırlık kampı sırasında yeniden gitmek istediğini açıklayan Fatih’e Gabi Huri’nin bu seferki tepkisi de farklı oldu. Teklif gelmesi durumunda gitmesine izin vereceğini açıklayan Gabi Huri’de yıldız oyuncudan umudunu kesmiş göründü. Ancak transfer döneminde beklenen teklif gelmeyince takımda kalan Fatih’in durumu netlik kazanmış değil. 11 maçın 6’sında görev aldı.

- Gökhan Töre : Yeni transferler arasında takıma en az uyum sağlayanı Gökhan oldu. Takıma bir türlü alışamayan ve istekli görüntüsüne karşın verimli olamayan genç yıldız, uyum dönemini atlattıktan sonra daha faydalı olabilir. 11 maçın 8’inde forma şansı buldu.

Diğerleri:

- Aleksandar Ignjovski : Forma giydiği maçlarda genel olarak iyiydi ancak 8 yabancı hakkından birini alması çok zor. Kiraya gönderilmek istendi ama teklif gelmeyince takımda kaldı. Kumaşı kaliteli, ilerleyen yıllarda beklenen gelişimi gösterirse yeni bir Fatih Atik olabilir.

- John Catanzaro : Ne iyi ne kötüydü. Milli takımda olduğu için kampa geç katıldı, yorgunluğu göze çarptı. Volkan Babacan’ın satılmasıyla kaledeki yeri garanti.

- Victor Manon : Çok kaliteli ve potansiyeli yüksek bir yıldız adayı olduğu belli. Ancak henüz yeterli düzeyde olmadığı da kesin. O da milli takımda olduğu için kampa geç katıldı. İlerleyen yıllarda takımın yıldızı olabilir.

- Andre Moritz : Fazla istekli değildi ancak takımın önemli oyuncularından birisi. Yerli statüsünde oynaması en büyük avantajı.

- Necip Uysal : Beşiktaş’tan transfer edilen Necip aradığı forma şansını burada bulacak gibi. Çok dikkat çekmese de bu sezon sık sık forma şansı bulabilecek isimlerden birisi olacağını gösterdi.

- John Javier Restrepo : Takımdaki 30 yaş üstü oyunculardan tecrübesini sahaya yansıtan tek isimdi. Ancak 8 yabancı hakkında şansı düşük görünüyor.

- Pichu Atienza : İspanya genç milli takımından geldiği için kampa geç katılan isimlerden biriydi. Son 3 maçta forma giydi ancak aldığı süre toplam 36 dakika. Pek sağlıklı bir fikir vermedi. Yabancı hakkı için şansı düşük ama ilerleyen dönemlerde takımın önemli isimlerinden birisi olması bekleniyor.

- Moacir : Satış listesindeki genç sol bek beklenen teklifler gelmeyince takımda kaldı. Antrenmanlarda iyi çalışsa da forma şansı yok. Sadece 1 dakika forma şansı buldu.

- Ronald Garcia : Önce Bolivya milli takımında olduğu için takımla çalışamadı, ardından milli takımdan sakat döndüğü için de kampa katılamadı. Hiçbir maçta oynayamadı ve takımla çalışamadı. Çok önemli bir oyuncu ancak kadrodaki yeri belirsiz gibi.

- Vladimir Kokoev : Sezonun ilk antrenmanında sakatlandı ve takımdan 2 ay uzak kaldı. Takımla çalışmalara katılamasa da çok büyük bir yetenek, kalitesi tartışılmaz. Kadrodaki yeri garanti isimlerden birisi.

- Daniel Donkor : Yabancı sınırlaması dolayısıyla kiralık listesine konulan Donkor için beklenen teklifler gelmeyince o da takımda kaldı. Sakatlığı sebebiyle yurtiçi kampına katılamayan ve Almanya kampındaki maçlarda çok az süre alan genç yıldız takımın geleceğe yönelik kurduğu kadronun en önemli parçalarından birisi. Ancak bu sezon forma giyme şansı düşük görünüyor.

- Ali Küçik : Çok istekli ve çalışkan bir görüntü çizen genç forvet maçlarda yüksek bir performans sergileyemese de kadroda yeri sağlam isimlerden birisi. Takım arkadaşları tarafından çok sevilen ve geçen sezondan bu yana kendini sürekli geliştiren Ali’den teknik direktörü de bu sezon çok şeyler bekliyor.

İki etaplı hazırlık dönemi sonunda;

8 Yabancı hakkı için şansı en yüksek isimler:
    Catanzaro, Castets, Lequi, Tutoric, Padoin, Kokoev, Sylla, Terho

8 yabancı hakkını zorlayacak isimler:
    Weeks, Restrepo ve Ronald Garcia

İlk 11 için şansı en yüksek yerli oyuncular:
    Caner, Kerem, Tayfun, Ayhan, Fatih, Ali

İlk 11’i zorlaması beklenen yerli oyuncular:
    Necip, Moritz
    Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 02:29 Reason: yazılar çok büyüktü
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

GABİ HURİ'NİN YENİ YARDIMCISI MASSIMO NERI OLDU !

İskenderun Demirçelikspor'da sezon öncesi bir başka gelişme de teknik kadroda yaşandı. İki sezondur Gabi Huri'nin yardımcılığını yapan Hakan Güçlü'nün görevine son verilirken, İngiltere milli takımında Fabio Capello'nun ekibinden İtalyan çalıştırıcı Massimo Neri asistan olarak göreve getirildi. 53 yaşındaki tecrübeli isim ile aylık 1.400 Euro karşılığında 3 senelik sözleşme imzalandı.

Oyuncularla diyaloğu çok iyi olan Neri, disiplini, oyuncuların yetenek ve potansiyellerini analizi, taktiksel bilgisi ve motive etme özellikleriyle ideal bir asistan olarak gösteriliyor. Ayrıca gittiği ülkelere çabuk adapte olabilme özelliğine de sahip olan İtalyan çalıştırıcı özellikle genç oyuncular için büyük bir şans olacak.

2014'e kadar Gabi Huri'nin yardımcılığını yapacak olan Massimo Neri bu dönemde İngiltere milli takımındaki antrenörlük görevine de devam edecek.

Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:37
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TÜRKCELL SÜPERLİG 1.HAFTA KARŞILAŞMASI

İSKENDERUN DEMİRÇELİKSPOR - BEŞİKTAŞ
    (5 Temmuz Stadyumu, Hatay)

Sezona yepyeni bir kadroyla giren İskenderun DÇ, sezonun ilk maçında şampiyonluğun güçlü adaylarından Beşiktaş'ı konuk ediyor.

Maç öncesi her iki takımın teknik direktörleri basın toplantısına katıldılar.
    Toplam 15'er soru sorulan iki teknik adamın bu sorulardan bazılarına verdikleri cevaplar;

Gabi Huri (İskenderun DÇ):

- Herkesin heyecanla beklediği gün geldi çattı. Heyecanlı mısınız?
    - Kesinlikle, çok heyecanlıyım.

- Sezona galibiyetle başlamak herzaman güzeldir. Bugün iyi bir başlangıç yapabilecek misiniz?
    - Açılış maçlarında ne olacağı belli olmaz genelde, öncelikle iyi bir performans bekliyorum.

- Birçok otorite İskenderun DÇ eğer bu sezon başarılı olursa bunda en büyük pay Simone Padoin'in olur diyor. Buna katılıyor musunuz?
    - Simone çok önemli bir oyuncu, olabilir.

- Uzun bir hazırlık dönemini geride bıraktınız. Sezon başlarken, takımınıza güveniyor musunuz?
    - Bundan daha çok güvenemezdim.

- Sizce bu sezon kim şampiyon olur?
    - Yorum yok.

- Çok güçlü bir rakibe karşı oynuyorsunuz. Farklı bir mağlubiyet gelebilir mi?
    - Çok açık ve net bir şekilde bunun olmayacağını söyleyebilirim.

- Bugün sizden taktiksel açıdan bazı sürprizler bekleyebilir miyiz?
    - Öyle olsa bile bunu basın toplantısında açıklamazdım.

- Rakibin en tehlikeli ismi olarak Matias Delgado gösteriliyor. Bu düşünceye katılıyor musunuz?
    - Rakip oyuncuları tek tek ayırmıyorum, takım olarak önlem alacağız.

Mustafa Denizli (BJK):

- Herkesin heyecanla beklediği gün geldi çattı. Heyecanlı mısınız?
    - Üstesinden gelmeye çalışıyorum

- Birçok otorite eğer Beşiktaş bu sezon şampiyon olursa bunda en büyük pay Matias Delgado'nun olur diye düşünüyor. Buna katılıyor musunuz?
    - Pek katıldığımı söyleyemem.

- Bu sene kim şampiyon olur sizce?
    - Elbette ki Beşiktaş

- Rakibin et tehlikeli silahı olarak Michel Sylla gösteriliyor. Siz ne düşünüyorsunuz?
    - Buna yorum yapmayacağım.

Basın toplantısı sonunda Beşiktaş teknik direktörü Mustafa Denizli ayrıca İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri'yi överek "çok yetenekli ve genç bir çalıştırıcı, bu sezon takımını rahatlıkla kümede tutacağını düşünüyorum" dedi.

Mustafa Denizli'nin bu sözlerine İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri'de "Sayın Denizli'ye derin bir saygım var, Türk futbolunun efsane isimlerinden birisi ve kendisiyle burada tanışmak benim için büyük bir onur" şeklinde karşılık verdi.

Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:37
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

BEŞİKTAŞ'I BOBO UÇURDU !

İskenderun Demirçelikspor sezonun ilk maçında şampiyonluğun güçlü adayı Beşiktaş'ı konuk etti.

26.dakikada Ayhan'ın kullandığı köşe vuruşuna iyi yükselen Ali Küçik'in golüyle 1-0 öne geçen ev sahibi ilk yarının uzatma dakikalarında Tutoric'in Bobo'yu 18 çizgisi üzerinde düşürdüğü pozisyonda Halis Özkahyanın penaltı kararına uzun süre itiraz etsede karar değişmedi ve penaltı atışını gole çeviren Bobo skora denge getirdi.

İlk yarısı 1-1 tamamlanan mücadelenin ikinci yarısında oyunda üstünlüğü kuran Beşiktaş net gol pozisyonları bulmakta zorlansa da 83.dakikada İbrahim Torama'nın kendi yarı alanından kullandığı serbest vuruşta topla buluşan Bobo'nun ceza alanı dışından bekletmeden sert şutuyla bulduğu golle maçtan 3 puanla ayrılmayı bildi. Bu gole İskenderun DÇ oyuncuları uzun süre ofsayt itirazında bulundular.

Ev sahibi ekipte dikkat çeken isimler Caner, Ali Küçik ile 12 top çalma ve 1 asistle maçı tamamlayan Ayhan oldu. Konuk Beşiktaş'ta ise 2 gol atan Bobo maçın yıldızı olurken Tomas Zapotocny ile Giray Kaçar'da savunmaki performanslarıyla dikkat çekti.

Kadrosu baştan aşağı yenilenen İskenderun Demirçelikspor oyuncularının henüz birbirlerine uyum sağlayamadıkları ve takım olarak oynayamadıkları gözlendi.

Maçın Kalite Notu : 4 (10 üzerinden)

Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:38
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

ANKARAGÜCÜ UZATMALARDAKİ PENALTIYLA GÜLDÜ !

Ankara 19 Mayıs stadyumunda sağanak yağmur altında oynanan karşılaşmayı 9902 biletli seyirci takip etti. Çağatay Şahan'ın yönettiği mücadelenin ilk yarısında üstün olan konuk ekip İskenderun DÇ, 31. dakikada Terho'nun orta alanda kafayla aşırdığı topu iyi takip eden Simone Padoin'in ceza alanına girerken yerden düzgün şutunda bulduğu golle soyunma odasına 1-0 önde gitti. Golden önce kendi kalesindeki tehlikeyi ceza alanından uzaklaştıran italyan oyuncunun ardından yaklaşık 90 metrelik bir koşuyla bu golü atması alkışı haketti.

İkinci yarıda orta alan mücadelesi şeklinde geçen maçın 83.dakikasında İskenderun DÇ'nin genç kalecisi Hakan'ın inanılmaz hatasında topu boş kaleye gönderen Jaba skora denge getirdi. Bu dakikada Chaabani'nin kendi yarı alanından kullandığı serbest vuruşta rakip ceza sahasına gönderdiği topu elinden kaçıran genç file bekçisinin bu inanılmaz hatasını affetmeyen fırsatçı Jaba savunma oyuncularının şaşkın bakışları arasında topu ağlara gönderdi.

Ardından 90+2'de kaptan Kerem'in rakibini ceza alanına girerken düşürmesi sonucu penaltı atışı kazanan ev sahibi ekip, Moin Chaabani'nin penaltıyı gole çevirmesiyle maçtan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Penaltı pozisyonuna itiraz eden Ayhan Akman ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı.

İskenderun Demirçelikspor'lular büyük bölümünde üstün oynadıkları ve rakiplerine net pozisyon vermedikleri karşılaşmadan son dakikalarda gelen 2 şanssız golle yenik ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken, ev sahibi Ankaragücü'nün oyuncuları son dakikada gelen zaferi taraftarlarıyla doyasıya kutladılar.

İskenderun Demirçelikspor bu maçta gerçekten iyi bir mücadele ortaya koydu ve mağlubiyeti haketmedi. Genç kaleci Hakan'ın tecrübesizliği ve heyecanı 3 puana maloldu.

Maçın Kalite Notu : 6

Last edited by Walter Sakana : 17.Temmuz.2009 at 06:40
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

sakary Ali Misafir

Bobo kurtarmış Kartalı olsun ama daha lig uzun

Sayfa 13 / 25 İlkİlk ... 3111213141523 ... SonSon

Mesaj Yetkileri