Sayfa 13 / 22 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
361 ile 390 arası toplam 746 sonuç

Konu: Adım Adım Zirveye / İskenderun DÇ / 6. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by nannar View Post
    finans kontrolün çok kötüymüş ytahu parayı çarçur mu ettin ? ligde gidişatın güzel... başarılar...
    finansı hiç sorma yaw bu maaş bütçesinden hep, yoksa balans iyi 3 milyon civarı bütçe var.

ligde gidişat iyi derdikte senin kariyere bakınca tadımız kaçıyor, kardeşim hemen daha ilk sezonda dur. ne diye başarı çıtasını yükseltiyosun. bizde fena gitmiyoz diye sevinirken moralimiz bozuluyor
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    Hocam güzel gidiyoruz az daha kendimizi sıkarsak avrupa kupalarına katılacaz
    valla bundan dahada fazla sıkarsak suyumuz çıkacak
    eskiden burun kıvırdığım rakip oyuncular şimdi bana Pele gibi geliyor. GS de Özgürcan'ı antrenmana bile almazdım şimdi her maç nasıl durduracam diye göbeğim çatlıyor

neyse takım umut veriyor bu sene olmasada seneye bir patlama bekliyorum bende.
    Last edited by Walter Sakana : 18.Temmuz.2009 at 13:29 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

Hocam güzel gidiyoruz az daha kendimizi sıkarsak avrupa kupalarına katılacaz
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

olur hocaM er yada geç o patlamayı yapacaz
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by Prince2005 View Post
    olur hocaM er yada geç o patlamayı yapacaz
    İnşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Devre arası iyi transferler yapmışsın, ilk yarıdan daha çok puan toplayacağına eminim. Özbeklerden de amma yıldızlar çıkıyor ha.
    Evet bu sefer nokta atışı yaptık gibi. Bide kaleci buldummu bu iş tamamdır. Avustralyalı kalecim zırt pırt milli maçlara gidiyor, ötekide tecrübesiz çok komik goller yiyor.

Valla ben ilk kez bi Özbek aldım, yerli statüsünde oynadıklarını bilmiyodum iyi oldu potansiyeli sağlam gibi, asistan iyi yıldız veriyor
    Last edited by Walter Sakana : 18.Temmuz.2009 at 22:39 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Hocam Transferler Bomba Gibi Müthiş bir anlatımın var okudukça okuyası geliyor insanın
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Devre arası iyi transferler yapmışsın, ilk yarıdan daha çok puan toplayacağına eminim. Özbeklerden de amma yıldızlar çıkıyor ha.
    "YÜCE ATATÜRK"

Abi Naptın Ya Bu Ne Hız Bu Ne Şidde Son Maçlar Kontrolü Elimize Almışız Galatasaray Maçıda Üzerine Krema Gibi Olmuş Son Maçların Üstüne İlk Yarı Güzel Toparlamışız Hocam Transferde Bombayı Patlatmışın Artık Gelmiyor Dediklerin Adamların Alası Geliyor Çok İyi Bu
    Yalnız Hocam Ya Beni Bekle Son Sürat Gazlamışsın Kardeşini Yarı Yolda Bırakma Hocam

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Quote Originally Posted by mehmetocal View Post
    Abi Naptın Ya Bu Ne Hız Bu Ne Şidde Son Maçlar Kontrolü Elimize Almışız Galatasaray Maçıda Üzerine Krema Gibi Olmuş Son Maçların Üstüne İlk Yarı Güzel Toparlamışız Hocam Transferde Bombayı Patlatmışın Artık Gelmiyor Dediklerin Adamların Alası Geliyor Çok İyi Bu
    Yalnız Hocam Ya Beni Bekle Son Sürat Gazlamışsın Kardeşini Yarı Yolda Bırakma Hocam
    Valla bende anlamadım ne çabuk bitti ilk yarı. Kendime senin takımı kriter alıyorum, geçen sezon 5.bitirdin ya toplam 7 mağlubiyetin vardı. Demek ki bende avrupa kupaları için en fazla 7-8 mağlubiyeti aşmamalıyım yani bu bağlamda ilk yarıdaki 5 mağlubiyet pek iyi olmadı.
    Ama geçen sezona nazaran sevindirici bir gelişme olarak artık deplasmanda da kazanabiliyoruz.

transferde sezon başındaki hataya düşmek istemiyorum, az ve öz oyuncu almaya çalışıyorum eksik bölgelere. seneye kadro çok daha iyi olmalı.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by YozGatGFB66 View Post
    Hocam cok guzel gidiyorsun. Basarilarinin devamini diliyorum. Regenlerin Cok guzel. Gökdeniz Transferi CUK oturmus.
    teşekkür ederim, inşallah daha iyiye doğru gideriz. regenler konusunda şanslıyım hem çok iyi hemde bir sürü regenler çıkıyor benim oyunda. Gökdeniz ve Obua inşallah beklediğimiz katkıyı yaparsa sezonu iyi bitirebiliriz.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Professional18 View Post
    Hocam Transferler Bomba Gibi Müthiş bir anlatımın var okudukça okuyası geliyor insanın
    Eyvallah sağolasın böyle yorumlar geldikçe daha iyisini nasıl yaparım diye düşünmeye başlıyor insan
    Last edited by Walter Sakana : 18.Temmuz.2009 at 22:48 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Hocam cok guzel gidiyorsun. Basarilarinin devamini diliyorum. Regenlerin Cok guzel. Gökdeniz Transferi CUK oturmus.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Daha İyisine ne gerek anlatımını kastediosan en üst seviyede bayıldım vallahi
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Transferler çok iyi .Ligin 2.yarısı zirveye oynarsın inşl.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

TRANSFER GÜNDEMİ

İDÇ'den 3 İmza daha

Kadroya yerli oyuncu takviyeleri.

1- Onur Kıvrak

Trabzonspor'da forma şansı bulamayan Onur Kıvrak 14.000 euro karşılığında kaleci sıkıntısı çeken İskenderun Demirçelikspor'a transfer oldu.
    Bu sezona 2 genç kaleciyle başlayan İDÇ, ligin ilk yarısında geleceği parlak ama henüz tecrübesiz olan genç kalecilerinin hatalarından puanlar kaybetti. Yabancı hakkının birini kaleciden yana kullanmak durumunda kalan İDÇ teknik direktörü bu transfer sonrası bu hakkı yeni transfer Obua'dan yana kullanacak.

24 yaşındaki file bekçisi İskenderun DÇ'ye 3 yıllık imza attı.

2- Erdi Bakırcı

Fenerbahçe altyapısından yetişen Erdi klübü tarafından serbest bırakılmıştı. İDÇ teknik direktörü Gabi Huri, asistanı Massimo Neri'nin tavsiyesi doğrultusunda genç savunma oyuncusunun transferine onay verdi. Erdi ile de 3 yıllık anlaşma imzalandı.

3- Ibrahim Al-Dossary

Geleceğe yönelik transferleriyle dikkat çeken İDÇ'nin kadrosuna kattığı son yetenek Suudi Arabistan'lı genç file bekçisi Ibrahim Al-Dossary oldu.
    18 yaşındaki kaleci eğer milli takımlarda forma giymezse 3 sene içinde Türk vatandaşlığı alacak ve yerli statüsünde oynayacak. Al-Dossary'nin önümüzdeki 2 sezon boyunca diğer klüplere kiralık olarak gönderilmesi bekleniyor.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İSKENDERUN DÇ'de diğer gelişmeler:

İskenderun DÇ ile 4.sezonum ve bu dönem boyunca altyapıdan ilk kez işe yarar bir oyuncu çıktı. Sağ bek için alternatif eksiğimiz vardı. Koray artık A takımda forma giyecek.

Bildiğiniz gibi antrenmanlarda çok önemli. Doğru antrenman programı verilen, doğru mevkide oynatılan ve sürekli forma şansı bulan genç oyuncular, potansiyelleride iyiyse kendilerini sürekli geliştiriyorlar.

İşte sizlere birkaç örnek. Asistanımın 7 yıldız verdiği Vill Terho'nun gelişimi müthiş !

İşte bu 3 genç yıldız iyi çalışmalarının karşılığını maçlarda yüksek performans göstererek alıyorlar. Takımın son dönemdeki en istikrarlı oyuncuları bunlar.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2008
    Yer
    Kayseri

Görsel anlatımınla kariyerin daha hoş bir hale gelmiş.
    Tebrikler ve başarılar.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

OYUNCU TAVLAMA SANATLARI

Uzun süreden beri kadroma katmak istediğim defans oyuncusu Deniz'i transfer edebilmem için para olmasa da ilk fırsatta alabilmek için zemin hazırlama çalışmalarım başladı.

Öncelikle oyuncunun yüksek olduğunu düşündüğüm potansiyelini överek tepkisini bekledim.

Ardından olumlu tepki alınca da kendisini mutlaka kadromda görmek istediğimi açıkladım.

Bir anda oyuncunun favori kişisi olduk bile

Kendisini kadromda görmek istediğime dair açıklamamdan sonra da iyice gaza geldi, beni etkilemek istiyormuş

Peki bu kadar almak istediğim bu oyuncu kim? İşte profili:

Tabi birde ava giderken avlanmak var

Allahtan oyuncum fazla etkilenmedi, teklif gelirse düşünürüm deyip geçiştirdi. Ama teklif gelirde geri çevirirsem o zaman mutsuz olma ihtimali var ki bu oyuncunun potansiyeli tahminimce en az 170-190 arasıdır. Yani hiç bırakmak istemediğim bir oyuncum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by BolivyaliSero View Post
    Görsel anlatımınla kariyerin daha hoş bir hale gelmiş.
    Tebrikler ve başarılar.
    Teşekkürler
    Last edited by Walter Sakana : 19.Temmuz.2009 at 10:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

SAĞ BEKLERKEN SOL YEDİK

BU OYUNCU SATILIRMI YAW

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

YENİLMEDEN ELENME SANATLARI !

Oyuncu tavlama sanatının ardından, kupada yenilgi almadan nasıl elenilir onu göstereyim

Fortis Türkiye kupası B grubunda daha önceki iki maçımızda hatırlarsanız - Galatasaray ile 1-1, Bursaspor ile ise 4-4 berabere kalmıştık.

Devre arası olduğundan 8 yabancı hakkımı ligin ilk yarısında oynamayan oyunculara verdim, böylelikle pek önem vermediğim kupa maçlarında onları oynatıp durumlarını görme şansım oldu. Antalya maçına tamamen yedek kadroyla çıktık.

Etimesgut Şekerspor maçına da aynı şekilde çıktık. Zaten Antalya beraberliği sonrası Galatasaray ve Bursaspor gruptan çıkmayı garantilemişti.

Fortis Türkiye Kupası - B Grubu Puan Durumu:

Kupa maçlarımızın toplu sonuçları:

Evet, böylelikle ikinci dersimizi de noktaladık
    Artık sizde yenilmeden nasıl elenilir biliyorsunuz

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

sakary Ali Misafir

Aslında FTK'ya önem verseydin abi UEFA Kupasına katılbilme şansın vardı ama ligtende inşallah katılırsın

Nesil
    2008
    Yer
    Denizli - İzmir

Sağol hocam yenilmeden nasıl elenirim onu düşünüp duruyordum .Çok iyi gidiyoruz .
    Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

ARA TRANSFER DÖNEMİ RAPORU

Kalabalık ama çoğu yabancılardan oluşan bir kadroyla sezona başlamıştık. 8 yabancı hakkından dolayı zaman zaman bazı maçlarda eksik olan oyuncuların yerlerini doldurmakta zorlandık. Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte sıkıntı çektiğimiz bölgelere özellikle yerli oyuncu arayışına girdik. Bunun yanı sıra geleceğe yönelik olarak aldığımız yabancı oyuncular da oldu.

Ligin ilk yarısında en büyük sıkıntıyı kalede yaşamıştık. Bir çok yerli yabancı kaleciyle görüştük ve sonunda Trabzonspor'un yedek kalecilerinden Onur ile anlaştık. Refleksleri kuvvetli, diğer özellikleri ise vasat olan Onur en azından diğer iki genç kalecimizden daha tecrübeli.

Savunmanın sağında da alternatif sıkıntımız vardı. O bölgedeki tek oyuncumuz Fransız yıldızımız Castets idi. Castets'in yükünü hafifletmek ve olası sakatlık sıkıntılarında yerine oynatabileceğimiz oyuncular olması açısından o bölgeye de iki genç oyuncu transfer ettik.

Savunmanın göbeği içinde Erdi ve Serdar ile yerli oyuncu takviyesi yaptık.

Orta alana ise Özbek yıldız Gofurov'u aldık, bu oyuncunun yerli statüsünde oynayacak olması forma giyme şansını arttıran bir etken.

Gökdeniz ve Obua ile ofansif gücümüzü arttırdık ve kanatlarımızı da bir hayli güçlendirmiş olduk. Özellikle sağ kanatta 2 sezondur tüm yük Fatih'in omuzlarındaydı. Gökdeniz'in gelmesiyle o bölgedeki sıkıntımızı da aşmış olduk.

Forvette ise pek bir sıkıntımız olmamasına karşın olası sakatlık durumlarını düşünerek Galatasaray altyapısından yetişen Serdar'ı kadromuza kattık. Bu oyuncu pivot santrfor tarzında oynayan, hava toplarında etkili ve fizik gücü yüksek bir forvet. Kadro derinliği açısından faydası olacaktır düşüncesindeyiz.

Ara Transfer Döneminde Gelenler / Gidenler

Yabancı statüsünde olan ve ligde oynatmayı düşünmediğimiz bazı oyuncuları çeşitli takımlara kiralayarak hem kadro kalabalığını hemde maaş yükümüzü azalttık.
    Bu oyunculardan Sandor ve Atienza dışındakiler satış opsiyonlu olarak kiraya verildi.
    Brezilya'lı genç sol bek Moacir ise düşük bir bonservis bedeli karşılığında Sakaryaspor'a satıldı.

Takımımızdaki bir diğer gelişmede 8 yabancı hakkımızda yapılan iki değişiklik oldu.
    Ligin ilk yarısında bu hakkımızı;
    Catanzaro, Lequi, Tutoric, Castets, Kokoev, Padoin, Sylla ve Terho'dan yana kullanmıştık.

Yeni transferler ve ilk yarı performans değerlendirmelerinden sonra 2 yabancı hakkımızı kaleci Catanzaro ve stoper Lequi'den alarak orta sahada Theo Weeks ve yeni transfer David Obua'dan yana kullandık.

Buna göre ligin ikinci yarısında forma giyecek 8 yabancımız;
    Tutoric, Castets, Weeks, Kokoev, Obua, Padoin, Sylla ve Terho

Tüm bu gelişmelerden sonra ara transfer dönemini kapattık, kadro seçimini yaptık ve artık ligin ikinci yarısına konsantre olduk.

Kadromuzdaki bazı yabancı oyuncularımız şu ana kadar ülkelerinin herhangi bir milli takımında forma giymediler. Türkiye'deki kurallara göre milli takımlarda oynamayan oyuncular 3 sene içerisinde Türk vatandaşlığı alabiliyorlar. Brezilya'lı ortsa saha oyuncumuz Andre Moritz şu anda bu haktan faydalanan tek isim.

Milli takımlarda oynamazlarsa bu hakkı alabilecek diğer oyuncularımız şunlar:

İsim_________________Yaş___________Kalan Gün
    Ibrahim Al-Dossary_ _____18_____________1067
    Matias Lequi___________30______________878
    Benjamin Castets_______19______________878
    Sandro Moretti _________18______________878
    Sandor Jurca___________18_____________1062

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Kardomuz ve Muhtemel Potansiyeller

İkinci yarı öncesi son olarak ligin ilk yarısının kısa bir değerlendirmesi.

Oyuncu istatistikleri:

- İlk yarının gol kralı Filip Holosko (Beşiktaş) - 17 maç / 11 gol
    - İDÇ'de 17 maçta da forma giyen tek isim - Fatih Atik
    - Penaltıdan en çok gol atan oyuncu - Alex (Fenerbahçe) - 4 / 4
    - En çok asist yapan oyuncu - Alex (Fenerbahçe) - 16 maç / 8 asist
    - En çok sarı kart gören oyuncular - Gökhan Caba (Hacettepe), Ali Yılmaz (Büyükşehir Bld.) - 10'ar sarı kart
    - En çok kırmızı kart gören oyuncular - Toplam 8 oyuncu - 2'şer kırmızı kart
    - En çok maçın yıldızı seçilen oyuncular - Hakan Balta (G.Saray), Mehmet Çakır (Ankaraspor) - 5'er kez
    - Pas yüzdesi en yüksek oyuncular - Joao Luiz / Güven Varol (Manisa), Murat Ceylan (Ankaraspor), Adnan Güngör (Trabzonspor) - %84
    - Maç başına en çok top kapan oyuncu - Silvano Raggio Garibaldi (Bursaspor) - 6.34 (11 maç)
    - Maç başına en çok adam geçen oyuncu - Sabri Sarıoğlu (G.Saray) - 3.45 (12 maç)
    - Kaleyi bulan şut yüzdesi en yüksek oyuncular - Dorin Goga (G.Birliği) (10 maç), Michel Sylla (İskenderun DÇ) (13 maç)- %61
    - En çok toplam mesafe kateden (koşan) oyuncu - Murat Kalkan (G.Birliği) - 169.7km (17 maç)
    - Maç başına en çok mesafe kateden (koşan) oyuncu - Volkan Şen (Bursaspor) - 10.4km (15 maç)
    - En yüksek puan ortalasıyla oynayan oyuncu - Sezer Öztürk (Manisaspor) - 7.35 (11 maç)

Dikkat çekici skorlar ve derbiler:

Fenerbahçe 2 - Trabzonspor 1
    Denizlispor 0 - Beşiktaş 5
    İskenderun DÇ 2 - Trabzonspor 1
    Trabzonspor 1 - Karabükspor 2
    Galatasaray 6 - Büyükşehir Bld. 0
    Fenerbahçe 6 - Karabükspor 0
    Beşiktaş 1 - Gençlerbirliği 1
    Trabzonspor 1 - Gençlerbirliği 2
    Galatasaray 2 - Fenerbahçe 0
    Beşiktaş 0 - Galatasaray 0
    Konyaspor 2 - Trabzonspor 1
    Beşiktaş 1 - Fenerbahçe 2
    Trabzonspor 0 - Galatasaray 0
    Galatasaray 0 - İskenderun DÇ 1
    Beşiktaş 2 - Trabzonspor 2
    Bursaspor 5 - Hacettepe 0
    Gençlerbirliği 2 - Galatasaray 1
    Manisaspor 1 - Galatasaray 0

Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by nannar View Post
    oynar onlar milli takımda yakın bir zamanda... 30 luk oynamaz belki bu saatten sonra ama onun da süresi dolana kadar adam futbolu bırakmaya karar verir Elinde sağlam regenler varmış satmak zorunda kalmazsın inşallah... Başarılar dilerim... iyi geceler...
    Oynarlarsada işime gelir oynamazlarsada. Oynarlarsa biraz değerleri artar bende kadroma giremeyecek olanları satarım. Oynamazlarsa yerli statüsünde kadroda şans bulabilirler. Bakalım zaman gösterecek

Benim versiyondan herhalde yüzlerce sağlam regen var seçmekte zorlanıyorum sizin 9.0.3'te pek bu kadar çıkmıyor sanırım, çıkanlarda çok iyi olmuyor genelde anladığım kadarıyla.

Teşekkürler, sanada başarılar (ama benden önce şampiyon falan olma lütfen )
    Last edited by Walter Sakana : 21.Temmuz.2009 at 06:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

İKİNCİ YARI

18.HAFTA

Beşiktaş'tan geçen seneki tarife !

Beşiktaş'la bugüne kadarki maçlarımız:

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

oynar onlar milli takımda yakın bir zamanda... 30 luk oynamaz belki bu saatten sonra ama onun da süresi dolana kadar adam futbolu bırakmaya karar verir Elinde sağlam regenler varmış satmak zorunda kalmazsın inşallah... Başarılar dilerim... iyi geceler...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Kariyerinde başarılar...Bu arada skininin adını öğrenebilir miyim ?

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Teşekkürler....Tumma Skin
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

19.HAFTA

İskenderun DÇ - Ankaragücü

İki takım arasındaki maçlar

İDÇ Rövanşı aldı !

Ligin ilk yarısında yenildiği rakibi karşısında Finli yıldızı Terho'nun coştuğu maçta farklı bir galibiyete imza atan İskenderun DÇ, Beşiktaş maçının moral bozukluğunu da üzerinden atmış oldu.
    Maçta 37. dakikada sakatlanan Sylla'nın yerine oyuna dahil olan Ali Küçik'in, oyuna girdikten 4 dakika sonra sakatlanıp sahayı terketmesi ise İDÇ ve Ali adına şansızlıktı.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

VILLE TERHO ÖVGÜLERİN ODAĞI !

Ankaragücü maçında hattrick yaparak maçın yıldızı olan 19 yaşındaki Finli golcü Ville Terho maçın ardından ilgilerin odağı oldu. Sadece son maçta değil sezonun genelinde çok başarılı bir performans ortaya koyan Terho, Avrupa'dan bir çok klübün yakın takibinde.

İlk olarak İspanya liginin köklü klüplerinden Espanyol'un teknik direktörü Bartolome Marquez genç yıldızın çok büyük bir potansiyele sahip olduğunu ve geleceğin yıldızlarından biri olacağını belirten açıklamar yaptı.

Ardından medyada bazı futbol yorumcuları Terho'yu manşetlerine taşıyarak yere göğe sığdıramadılar. Terho'nın bu genç yaşında büyük bir olgunlukla oynadığına dikka çeken yorumcular ayrıca çok yüksek bir potansiyele sahip olduğunun da altını çizdiler.

İskenderun DÇ teknik direktörü Gabi Huri, toplam 16 maçta 10 kez rakip fileleri havalandıran Terho'yu elinde tutmakta zorlanacağa benziyor.

NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Arkadaşlar büyük ihtimalle biliyorsunuzdur ama genede hatırlatayım (ukalalık kabul etmeyin yani ), o gördüğünüz yıldızlar İskenderun DÇ'nin ligde öngörülen konumu doğrultusunda verilen yıldızlardır. Şampiyonluk adaylarından biri olsak muhtemelen en az ikişer yıldız azalır her birinden Özellikle 4 yıldız (quallity) verilen oyuncular "decent" yada en fazla "good" olurlar ki PA'larıda 130-150 arası değişir. Bir kaç oyuncumunsa (regenler) en az 170-180'lik PA'ya sahip olduğunu düşünüyorum ama hedefler büyüdükçe daha iyi anlayacağız bakalım.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Hocam o kadro ne öyle. Cok heybetli duruyor yaw
    TariboWest

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20