Sayfa 131 / 447 İlkİlk ... 3181121129130131132133141181231 ... SonSon
3,901 ile 3,930 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    Fenerbahçe büyüklüğü ne kupa büyüklüğü ...
    Sonra niye konu Uefa kupasına geliyor hayallerin bittiği yerde gerçekler başlıyorda o yüzden.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Night_Mare17 View Post
    Avrupa basını da tüm takımların ceza alma ihtimalini yazıyor tek bizim basınımız değil ki.
    Ya bırakın bu işleri basın yazsa ne olur yazmasa ne olur. Hukuksal olarak dünya'da defalarca kez şike araştırıldı diyorum ben sana tek bir kez bile tüm ülke ceza almış mı? almamış mı? Önemli olan budur. Basın denen şey dünyanın en büyük yalancı ordusudur. Hadi çok geçmişi geçtim geçtiğimiz yaz yunanlar ne ceza aldı ki türkiye toptan ceza alsın.Üstelik ülkemizde şike veya teşvik olduğu ispatlanmadı henüz. Dava sonucu yargılananların bir çoğunun beraat etme ihtimali de kuvvetli.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by nannar View Post
    sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar Siz rüyada göremezsiniz,kupa bizim müzemizde!

iyi geceler arkadaşlar. yeter artık yatın yahu Mesai amma uzun sürdü bu gece.
    Yani lafı atıyorsun sonra iyi geceler beyler diyip iyi adam kabuğuna bürünüyosun sanki biri gelmişte editleyip yazmış o üsttekini tövbe bismillah.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Hemen farkındalık oluşturmak istiyorum.

Dünyanın hiçbir yerinde ülkenin tamamı ceza almadı ama hiçbir ülkede ceza vermemek için bu kadar direnmedi. Bunu gözardı ediyoruz.

Yunanistan'da tüm takımlar ceza almadı. Doğrudur. Orada da bu takımlara ceza verilmeyince Uefa devreye girdi ve geri adım attılar. Atmasalardı iş sadece şikeye karışan takımlarda kalmazdı.

Türkiye yine ilklerin ülkesi olarak şikeye ceza vermemek için direniyor. Ha şike yoksa bu takımları disiplin kuruluna niye veriyorsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Hemen farkındalık oluşturmak istiyorum.

Dünyanın hiçbir yerinde ülkenin tamamı ceza almadı ama hiçbir ülkede ceza vermemek için bu kadar direnmedi. Bunu gözardı ediyoruz.

Yunanistan'da tüm takımlar ceza almadı. Doğrudur. Orada da bu takımlara ceza verilmeyince Uefa devreye girdi ve geri adım attılar. Atmasalardı iş sadece şikeye karışan takımlarda kalmazdı.

Türkiye yine ilklerin ülkesi olarak şikeye ceza vermemek için direniyor. Ha şike yoksa bu takımları disiplin kuruluna niye veriyorsun.
    Evet bu mantık doğru olabilir ama yunanistan'da suç ispatlanmıştı. Burada biz her ihtimale karşı verelim cezayı gitsin diyoruz. Bu mantık insafsızlıktır.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Allah bazısına başarı verir , taşıyabiliyor mu diye , bazısına dert verir , sabredebiliyor mu diye .
    Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by nannar View Post
    sizin hayallerinizin bittiği yerde bizim gerçeklerimiz başlar Siz rüyada göremezsiniz,kupa bizim müzemizde!

iyi geceler arkadaşlar. yeter artık yatın yahu Mesai amma uzun sürdü bu gece.

burda gsli bazı arkadaşların ikiyüzlülüğü var hemen açıklıyım
    uefa kupasını aldığı sene bazı gsli olmayan arkadaşlar avrupada gs tarafını değil de yabancı tarafı tutuyor yada öyle yorum yapıyordu galatasaraylıların da şu savunması vardı
    -ne biçim adamsınız biz burda türkiyeyi tesil ediyoruz
    ben de galatasarayın attığı her golde o sene özellikle finalde en az gsli kadar sevinmiştim bu kupa sizin olduğu kadar türk futbolunun da kupası fenerbahçe alsa buda türk futboluna mal edilebilecek bir şey zaten kupadan sonra gsnin avrupada yavaş yavaş silinmesi de türk futbolunun saçmalığının yada aziz yıldırımın dediği gibi sistemsiz plansız projesiz bir başarının eseri olduğunun göstergesi
    madem kupayı oynarken kendini türkiyeye mal ediyosun kupayı da türk futboluna mal edeceksin tabi o kadar spor ahlakı şimdi pek kimsede yok ama bunu gönülden söyleyebiliyorsa onunla çok güzel spor muhabbeti edilebilir sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı lazım değil mi bize

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post

burda gsli bazı arkadaşların ikiyüzlülüğü var hemen açıklıyım
    uefa kupasını aldığı sene bazı gsli olmayan arkadaşlar avrupada gs tarafını değil de yabancı tarafı tutuyor yada öyle yorum yapıyordu galatasaraylıların da şu savunması vardı
    -ne biçim adamsınız biz burda türkiyeyi tesil ediyoruz
    ben de galatasarayın attığı her golde o sene özellikle finalde en az gsli kadar sevinmiştim bu kupa sizin olduğu kadar türk futbolunun da kupası fenerbahçe alsa buda türk futboluna mal edilebilecek bir şey zaten kupadan sonra gsnin avrupada yavaş yavaş silinmesi de türk futbolunun saçmalığının yada aziz yıldırımın dediği gibi sistemsiz plansız projesiz bir başarının eseri olduğunun göstergesi
    madem kupayı oynarken kendini türkiyeye mal ediyosun kupayı da türk futboluna mal edeceksin tabi o kadar spor ahlakı şimdi pek kimsede yok ama bunu gönülden söyleyebiliyorsa onunla çok güzel spor muhabbeti edilebilir sporcunun zeki çevik ve ahlaklısı lazım değil mi bize
    Anlatamazsın ki. Ben GS'yi avrupada hep destekledim zamanında. Karşılığı ne oldu? Bizim UEFA kupamız var sizin yok. Bu mu yani olay?

Şimdi desteklemiyorum GS'yi. Ama tutup GS'nin rakibini de desteklemiyorum. Ama bazı arkadaşlar ipin ucunu kaçırıyor bu konuda(Chelsea'yi havaalında karşılamalar, stadında yabancı takım lehine tezahürat yapmalar).

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Yahu arkadaş diğer konudan çekiliyoruz diyoruz oraya yazmayalım ortam gerilmesin kimse sinirlenmesin.Burada aramızda konuşuyoruzz adamlar buraya geliyor yine ortalığı karıştırıyor.Derdiniz ne sizin gidin o konuda ne yazıyorsanız yazın!!

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Avrupa'da karşı takım destekliyor diyenler Chelsea takımını havalanında karşılayanlar PAOK lehine pankartlar açanlar tezahuratlar yapanlar.

Ha bu arada böyle yazıyorsunuz sonra UEFA kupasını bizden çok kullanıyorlar oluyor. Tamam sizin UEFA kupanız var 11 yıldır yenilgilere her şeye bahanenizin olduğu bi kupa
    Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by furkan58 View Post
    Avrupa'da karşı takım destekliyor diyenler Chelsea takımını havalanında karşılayanlar PAOK lehine pankartlar açanlar tezahuratlar yapanlar.

Ha bu arada böyle yazıyorsunuz sonra UEFA kupasını bizden çok kullanıyorlar oluyor. Tamam sizin UEFA kupanız var 11 yıldır yenilgilere her şeye bahanenizin olduğu bi kupa
    5 kişi = Galatasaray ise tamam Chelsea'yi destekledik hey Allah'ım ya

Bu arada biz o bahaneyi uydurmuyoruz yendiğiniz takdirde yaptığınız olay şu onların Uefa kupası var e varsa var bundan size ne ki yani...

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

5 kişi = Galatasaray ise tamam Chelsea'yi destekledik hey Allah'ım ya

Bu arada biz o bahaneyi uydurmuyoruz yendiğiniz takdirde yaptığınız olay şu onların Uefa kupası var e varsa var bundan size ne ki yani...
    Gördük biz görüceğimizi sen rahat ol

Yıllardır her şeye bahane olarak kullandığınız her şeyden sonra ama bizim Uefa kupamız var dediğiniz için artık "geyik" olmuş durumda

Ayrıca bu kupadan size ne diyorsun ya. Sonra gelip avrupada galatasarayı desteklemiyorlar diyorsun kendin ile çelişiyorsun. O kupayı kazanan bir Türk takımıysa o kupa beni de ilgilendirir ha seni ne ilgilendirir diyorsan o zaman galatasarayın avrupada maçlarıda beni ilgilendirmez kazanmasını istemem olay budur yani

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

feyenoord 8-0 yenilmişti geçen sene sanırım aja yada psvye merak ediyorum acaba feyenoord taraftarı olsun bizim uefa kupamız var demiş midir sosyal medyada

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Gördük biz görüceğimizi sen rahat ol

Yıllardır her şeye bahane olarak kullandığınız her şeyden sonra ama bizim Uefa kupamız var dediğiniz için artık "geyik" olmuş durumda
    Sen bizim bahanemizi bizim ne yaptığımızı bziden nasıl daha iyi bilebilirsin ki. Kafadan uydurma bazı şeyleri.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Sen bizim bahanemizi bizim ne yaptığımızı bziden nasıl daha iyi bilebilirsin ki. Kafadan uydurma bazı şeyleri.
    Güzel kardeşim mağlum yıllardır internet var sosyal ağlar var gerek Facebook olsun gerek Twitter olsun gerek ise reel yaşantıdan yüz yüze konuştuklarımız olsun. Buralarda böyle şeyler konuşuluyor ki biliyoruz. Sizin bahaneniz diye sadece galatasaraylılar bilir galatasaraylı olmayan bilemez diye bi kural mı var ? Nasıl sizden iyi bilirmişim gördüklerimi söylüyorum ben kafamdan uydurmuyorum yani. Kafamdan uydursam bunu sadece ben söylerdim binlerce onbirlerce kişi söylemezdi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bahanelerinize muhatab biz oluyoruz ordan biliyoruz ganka

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Yahu arkadaş diğer konudan çekiliyoruz diyoruz oraya yazmayalım ortam gerilmesin kimse sinirlenmesin.Burada aramızda konuşuyoruzz adamlar buraya geliyor yine ortalığı karıştırıyor.Derdiniz ne sizin gidin o konuda ne yazıyorsanız yazın!!
    Tabi ki gelip burada alakasız konulara girenleri desteklemiyorum. Biz çok başka bir konu üzerinde fikir paylaşırken gereksiz yere Uefa niye açıldı anlamadım.

Ancak adı Fenerbahçe sohbet alanı diye bu alan Fenerbahçe'lilere ait bir alan değildir. Sadece Fenerbahçe'nin konuşulduğu bir başlıktır. O yüzden isteyen istediği zaman yazabilir.

Ha illa bu başlıkla ilgili hak iddia edilecekse öneri üzerine bu başlığın açılmasını kararlaştıran ve bu konuyu açanın kim olduğuna bakmak lazım.

Buralar benim o zaman bir daha yazmayın.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Acaba PFDK veya Tahkim ne zaman toplanıp şu Emre olayını çözmeyi düşünüyorlar ? Malum 2 gün sonra maç var. Yoksa 2 hafta bekleyip lig bittikten sonra" itiraz sonrası yaptığımız incelemede daha önce verdiğimiz kararda herhangi bir değişiklik olmadı" mı diyecekler ?
    Peki ya Rüştü perşembe günü sahada ki yerini alacak mı ? Keşke rakibimiz gibi bizim de mücadelemiz sadece 90 dakika olsaydı.

İşine gelince apar topar toplananlar bi ses verin da...
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    feyenoord 8-0 yenilmişti geçen sene sanırım aja yada psvye merak ediyorum acaba feyenoord taraftarı olsun bizim uefa kupamız var demiş midir sosyal medyada
    Feyenoord taraftari birsey dememistir bence de.peki ajax taraftari bu galibiyeti hala konusuyor mudur?10sene sonra da konusucak mi?babam boyle pasta yapmayi nereden ogrendi?

Mac 10-0 bu arada.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Güzel kardeşim mağlum yıllardır internet var sosyal ağlar var gerek Facebook olsun gerek Twitter olsun gerek ise reel yaşantıdan yüz yüze konuştuklarımız olsun. Buralarda böyle şeyler konuşuluyor ki biliyoruz. Sizin bahaneniz diye sadece galatasaraylılar bilir galatasaraylı olmayan bilemez diye bi kural mı var ? Nasıl sizden iyi bilirmişim gördüklerimi söylüyorum ben kafamdan uydurmuyorum yani. Kafamdan uydursam bunu sadece ben söylerdim binlerce onbirlerce kişi söylemezdi
    12 Numara , Antu gibi antuk kuntik yerlerden görüp yazdığına eminim.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Tabi ki gelip burada alakasız konulara girenleri desteklemiyorum. Biz çok başka bir konu üzerinde fikir paylaşırken gereksiz yere Uefa niye açıldı anlamadım.

Ancak adı Fenerbahçe sohbet alanı diye bu alan Fenerbahçe'lilere ait bir alan değildir. Sadece Fenerbahçe'nin konuşulduğu bir başlıktır. O yüzden isteyen istediği zaman yazabilir.

Ha illa bu başlıkla ilgili hak iddia edilecekse öneri üzerine bu başlığın açılmasını kararlaştıran ve bu konuyu açanın kim olduğuna bakmak lazım.

siz yokken biz vardık burda hiçbiriniz yoktunuz biz vardık

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadaş çevrem full GS'li. Ne zaman bir şey desem direk UEFA kupamız var diyorlar.

Ama Fenerbahçe Sohbet Alanına bile bu konu taşındığı için teşekkürler. Şike Soruşturması bağlığını trolllediğiniz yetmedi sıra buraya geldi.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

O dediğin yerlerde takılmadığım için yanıldığını rahatlıkla söyleyebilirim ama senin buraya attığın yorumların %90'ı Webaslan gibi sitelerden olabilir çünkü hep körü körüne yazıyorsun.

Ayrıca antik kuntik dediğin şeyler Fenerbahçe'nin en büyük taraftar siteleri kimse gelip burada webaslana vs. öbür sitelere laf etmiyor iken sözlerinize dikkat etmenizi rica ederim.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Biz ordan kaçıyoruz tartışma büyümesin diye , geliyorlar bizi kovalar gibi burada yazmaya devam ediyorlar.Amaç ne anlamış değilim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

O dediğin yerlerde takılmadığım için yanıldığını rahatlıkla söyleyebilirim ama senin buraya attığın yorumların %90'ı Webaslan gibi sitelerden olabilir çünkü hep körü körüne yazıyorsun.

Ayrıca antik kuntik dediğin şeyler Fenerbahçe'nin en büyük taraftar siteleri kimse gelip burada webaslana vs. öbür sitelere laf etmiyor iken sözlerinize dikkat etmenizi rica ederim.
    Webaslan'ın nasıl bir site olduğuna bak lütfen lütfen diyorum yalvarırım bak.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Webaslan'ın nasıl bir site olduğuna bak lütfen lütfen diyorum yalvarırım bak.
    Anasayfası'ndan bir haber

...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Biz ordan kaçıyoruz tartışma büyümesin diye , geliyorlar bizi kovalar gibi burada yazmaya devam ediyorlar.Amaç ne anlamış değilim.
    Amaç bazıları için geçerli bu tartışma çıkarıp bizden birilerinin ceza almasını sağlamak olsa gerek ki uzattıkça uzatılıyor.

En iyisi benim gibi okuyup geç

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Bende anlamış değilim. Aslında suçlu olan benim çünkü Uefa'yı bambaşka bir örnekte kullanmıştım ama konuyu oradan benim var sizin yoka getirdiler.

Artık ağzımızdan bir laf çıkarmaya korkar olduk. Anında konu oradan saptırılıp farklı yerlere çekiliyor. Fenerbahçe'linin hatasını sadece Galatasaray'lısı, Galatasaray'lının hatasını sadece Fenerbahçe'lisi görmediği sürece bunların önüne geçeriz. Yanlışı herkes raporlasın ki prim verilmesin.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ThreepWooD View Post
    Amaç bazıları için geçerli bu tartışma çıkarıp bizden birilerinin ceza almasını sağlamak olsa gerek ki uzattıkça uzatılıyor.

En iyisi benim gibi okuyup geç
    Dün sinirlerime hakim olamadım bu kişiler yüzünden ve uyarı aldım. Amaçlarına ulaştılar yani. Artık oradan cevap vermediğimizi gördüler buradan bir şey arıyorlar. Sonra biz artniyetli yaklaşmıyoruz diyorlar, Fenerbahçe düşmanı değiliz diyorlar. Halbuki hayatları Fenerbahçe olmuş. Forumda başarılar dileyip akabinde Facebook'ta Fenerbahçe'ye söven çok gördüm. Ama işte burası forum. Onlarda iyilik meleği.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

1 mayıs gösterilerinde taraftar show var

Mesaj Yetkileri