Hilbert'te bir sorun yok gibi şuanda.Sadece lisansı çıkarılamadığı için bildirilmedi.Bu maçlar pek zorlu olmadığı içinde üstüne düşülmedi sanırım.Ama gönderilmesi durumunun söz konusu olduğunu düşünmüyorum...
Ama tabi yine kararı verecek olan Schuster.Ferrari giderse şaşırmayın...
Bundan bir hafta kadar önce böyle bir yorum yapmıştım.Bu bir duyum değildi,Schuster'in planları doğrultusunda kendi çıkarımımdı.
Schuster'in daha önceki maceralarından da bildiğimiz üzere hücumu daha etkili hale getirebilmek için savunmayı önde kuracağını ve bu sistemde Ferrari'yi düşünmeyebileceğini seziyordum.
Dün oynanan oyuna bakarak savunmanın ne kadar önde kurulduğunu rahatlıkla görebiliriz.Toraman ve Sivok gibi Ferrari'ye oranla daha çabuk ve çevik adamlar bile zorlandılar.He Zapo bu sistemde oynayabilecek bir adam mı?Tabi ki hayır.Oda çabuk falan değil,tam "tek hamle" stoperi.Kaldı ki pozisyon bilgisi ve sezileri iyi olan bir adamda değil.Yani Zapo'yu Ferrari'ye tercih etmek pek mantıklı gelmiyor bana.
Ferrari ne olursa olsun bu ligdeki en zeki,en soğukkanlı,pozisyon bilgisi ve sezileri en iyi stoperlerden birisidir.Onu göndermenin helede bedelini bulmadan göndermenin büyük hata olacağını düşünüyorum.
Hilbert tam Türkiye Ligi oyuncusu. Hızlı, fiziği de güçlü olduğu için sertliğe dayanabilir. Giderse çok üzülürüm.
Ne gitmesi yahu. HiLbert Schuster in isteği doğruLtusunda aLındı. AdamLa anLaştık sırf Schuster karar versin diye adamın imzasını bekLettik. UEFA ya aLınmadı diye yoLcu anLamına geLmez. Zaten her turdan sonra yeni Liste veriLiyor UEFA ya. Hemen gözden çıkarıLacağını sanmam.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Daha maça çıkmadan yollamazlar herhalde.
Demirören ve Adalı İspanya'ya gidiyorlar.Büyük bir aksilik çıkmaz ise Guti ile dönecekler...
Guti iyi transfer olur. Raul alınırsa efsane olur.
Peki simdi size soruyorum diyelimki Guti'yi alip getirdiler , Yildirim Demiroren'in inanilirligi , guvenilirligi ne olucak ozaman ? bundan 2 hafta once resimlerini gorduk bize yakismaz dedigi oyuncuyu alip getirirse ?
Çarpıtmayın,resimlerini gördük bize yakışmaz demedi.
"Şuanda hocamız bizden bir isim talep edene kadar bir görüşme yok" dedi.Ardından Guti'yi sordular; "Resim her ne kadar doğru olmasada,Guti davayı kazansada Türkiye'de speküle edileceğinden korkutuğumuz için ve buda Beşiktaş'a yakışmayacağı için şuanda Guti düşüncemizde yok" dedi.
Demek ki daha sonra Hoca "alınacak" dedi onlarda alıyorlar.
Yani Guti'nin resimlerini gördük,gaymiş efendim.Bu futbolcu bize yakışmaz diye bir durum söz konusu değil.
Sadece doğru olmadığı halde Türkiye'de speküle edileceğini -ki haklı- söylemiş.Ama Hoca ısrar edince almaktan başka yapacak birşeyleri yok...
http://www.medyabjk.com/haber/robinh...pildi/2523992/
Bak sen Besiktas'lisin ben daha iyi takip ediyorum herhalde , video yu izle sonuna kadar bak bakalim Demiroren ne diyor , ayrica laf olsun diye yada carpitma adina yorum yapmamaya ozen gosteriyorum ben
Guti gelecekse BJK,Tabata ve Delgado ikilisinden birini yollayacak ve büyük ihtimalle o kişide Tabata olacak..
Guti iLe beraber RauL da geLirse KaymakLı ekmek kadayıfı oLur.
http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=3885
Çarpıtmayın yahu. Guti gay değil. Kız kardeşiyle öpüşüyomuş orda...
KaymakLı ekmekLi kremkarameL tarzı birşey oLur yanı aşırı derece de tatLı birşey oLur![]()
Ernst
Hilbert Guti.Haz. R.Quaresma
Bobô Nihat(Sercan)
Çok iyi olur gerçekten.
Bekliyoruz seni Dünyanın en iyi pasörü...
Beşiktaş Guti ile her konuda anlaştı..
LigTv
Guti Beşiktaşta.....
GeLirken Kankanı da getir GUTİ.
Uzun yıllardır Beşiktaş transfer şampiyonu olmuyordu, bu senenin transfer şampiyonu Beşiktaş olacak gibi duruyor.
"YÜCE ATATÜRK"
Umarım R.madrid teki gibi oynar. Buraya gelipte cıvıtmaz.
Football is simple,but Football Manager is not
Hayırlı olsun, çok iyi transfer yaptı Beşiktaş..Avrupada en çok beğendiğim futbolculardan biridir kendisi Galatasaray'a gelmesini çok isterdim..
komşunun tavuğu komşuya kaz görünür![]()
![]()
Football is simple,but Football Manager is not