Sayfa 135 / 476 İlkİlk ... 3585125133134135136137145185235 ... SonSon
4,021 ile 4,050 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Sekopej View Post
    Hilbert ile sözleşme imzalanmadığı için mi UEFA'ya bildirilmedi? Ya da nasılsa Hilbert bu takımda kalacak, bu 2 maçı, hazırlık maçı gibi düşünüp, diğer yabancıları oynatıp son hallerini görmek adına mı Hilbert listeye alınmadı?

Çünkü istediğin kadar yabancı ile sözleşme imzalayabilirsin ama federasyon 10 tanesine lisans verir, bu 10 tanesi avrupada oynayabilir. Son durumlarını görmek ve 2 maçtan sonra gidecekleri belirlemek için böyle yaptığını düşünüyorum yoksa göndereceği oyuncular belli olsa, Hilbert'i listeye alırlardı en azından.
    Hilbert'in lisansı çıkmadığı için bildirilmemiş denildi.Schuster'in kampta performansından memnun olmadığı,sözleşmesinin feshedilebileceği de söyleniyor.Ne kadar doğru anlarız ileride.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Hilbert'te bir sorun yok gibi şuanda.Sadece lisansı çıkarılamadığı için bildirilmedi.Bu maçlar pek zorlu olmadığı içinde üstüne düşülmedi sanırım.Ama gönderilmesi durumunun söz konusu olduğunu düşünmüyorum...

Ama tabi yine kararı verecek olan Schuster.Ferrari giderse şaşırmayın...

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by anilton View Post

Ama tabi yine kararı verecek olan Schuster.Ferrari giderse şaşırmayın...
    Bundan bir hafta kadar önce böyle bir yorum yapmıştım.Bu bir duyum değildi,Schuster'in planları doğrultusunda kendi çıkarımımdı.

Schuster'in daha önceki maceralarından da bildiğimiz üzere hücumu daha etkili hale getirebilmek için savunmayı önde kuracağını ve bu sistemde Ferrari'yi düşünmeyebileceğini seziyordum.

Dün oynanan oyuna bakarak savunmanın ne kadar önde kurulduğunu rahatlıkla görebiliriz.Toraman ve Sivok gibi Ferrari'ye oranla daha çabuk ve çevik adamlar bile zorlandılar.He Zapo bu sistemde oynayabilecek bir adam mı?Tabi ki hayır.Oda çabuk falan değil,tam "tek hamle" stoperi.Kaldı ki pozisyon bilgisi ve sezileri iyi olan bir adamda değil.Yani Zapo'yu Ferrari'ye tercih etmek pek mantıklı gelmiyor bana.

Ferrari ne olursa olsun bu ligdeki en zeki,en soğukkanlı,pozisyon bilgisi ve sezileri en iyi stoperlerden birisidir.Onu göndermenin helede bedelini bulmadan göndermenin büyük hata olacağını düşünüyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hilbert tam Türkiye Ligi oyuncusu. Hızlı, fiziği de güçlü olduğu için sertliğe dayanabilir. Giderse çok üzülürüm.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ne gitmesi yahu. HiLbert Schuster in isteği doğruLtusunda aLındı. AdamLa anLaştık sırf Schuster karar versin diye adamın imzasını bekLettik. UEFA ya aLınmadı diye yoLcu anLamına geLmez. Zaten her turdan sonra yeni Liste veriLiyor UEFA ya. Hemen gözden çıkarıLacağını sanmam.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Daha maça çıkmadan yollamazlar herhalde.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Demirören ve Adalı İspanya'ya gidiyorlar.Büyük bir aksilik çıkmaz ise Guti ile dönecekler...

Guti iyi transfer olur. Raul alınırsa efsane olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Peki simdi size soruyorum diyelimki Guti'yi alip getirdiler , Yildirim Demiroren'in inanilirligi , guvenilirligi ne olucak ozaman ? bundan 2 hafta once resimlerini gorduk bize yakismaz dedigi oyuncuyu alip getirirse ?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by izmer96 View Post
    Peki simdi size soruyorum diyelimki Guti'yi alip getirdiler , Yildirim Demiroren'in inanilirligi , guvenilirligi ne olucak ozaman ? bundan 2 hafta once resimlerini gorduk bize yakismaz dedigi oyuncuyu alip getirirse ?
    Çarpıtmayın,resimlerini gördük bize yakışmaz demedi.

"Şuanda hocamız bizden bir isim talep edene kadar bir görüşme yok" dedi.Ardından Guti'yi sordular; "Resim her ne kadar doğru olmasada,Guti davayı kazansada Türkiye'de speküle edileceğinden korkutuğumuz için ve buda Beşiktaş'a yakışmayacağı için şuanda Guti düşüncemizde yok" dedi.

Demek ki daha sonra Hoca "alınacak" dedi onlarda alıyorlar.

Yani Guti'nin resimlerini gördük,gaymiş efendim.Bu futbolcu bize yakışmaz diye bir durum söz konusu değil.

Sadece doğru olmadığı halde Türkiye'de speküle edileceğini -ki haklı- söylemiş.Ama Hoca ısrar edince almaktan başka yapacak birşeyleri yok...

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Quote Originally Posted by anilton View Post
    Çarpıtmayın,resimlerini gördük bize yakışmaz demedi.

"Şuanda hocamız bizden bir isim talep edene kadar bir görüşme yok" dedi.Ardından Guti'yi sordular; "Resim her ne kadar doğru olmasada,Guti davayı kazansada Türkiye'de speküle edileceğinden korkutuğumuz için ve buda Beşiktaş'a yakışmayacağı için şuanda Guti düşüncemizde yok" dedi.

Demek ki daha sonra Hoca "alınacak" dedi onlarda alıyorlar.

Yani Guti'nin resimlerini gördük,gaymiş efendim.Bu futbolcu bize yakışmaz diye bir durum söz konusu değil.

Sadece doğru olmadığı halde Türkiye'de speküle edileceğini -ki haklı- söylemiş.Ama Hoca ısrar edince almaktan başka yapacak birşeyleri yok...
    http://www.medyabjk.com/haber/robinh...pildi/2523992/

Bak sen Besiktas'lisin ben daha iyi takip ediyorum herhalde , video yu izle sonuna kadar bak bakalim Demiroren ne diyor , ayrica laf olsun diye yada carpitma adina yorum yapmamaya ozen gosteriyorum ben

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

http://www.medyabjk.com/haber/robinh...pildi/2523992/

Bak sen Besiktas'lisin ben daha iyi takip ediyorum herhalde , video yu izle sonuna kadar bak bakalim Demiroren ne diyor , ayrica laf olsun diye yada carpitma adina yorum yapmamaya ozen gosteriyorum ben
    Bir benim yazdığıma bak,bir senin yazdığına.Sonra videoyu tekrar izle.Hangimizin yazdığını söylemiş Yıldırım Demirören.Gördüğünü,dinlediğini anlayamıyor musun?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Aziz Yıldırım'a, Adnan Polat'a birşey olmadıysa Yıldırım Demirören'e de bir şey olmaz.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Guti gelecekse BJK,Tabata ve Delgado ikilisinden birini yollayacak ve büyük ihtimalle o kişide Tabata olacak..

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Guti iLe beraber RauL da geLirse KaymakLı ekmek kadayıfı oLur.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Guti iLe beraber RauL da geLirse KaymakLı ekmek kadayıfı oLur.
    Robinho? O da gelirse ne olur acaba abi?
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=3885

Çarpıtmayın yahu. Guti gay değil. Kız kardeşiyle öpüşüyomuş orda...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by KaPaLı View Post
    http://forum.turksportal.net/vb/show...postcount=3885

Çarpıtmayın yahu. Guti gay değil. Kız kardeşiyle öpüşüyomuş orda...
    O daha kötü değilmi ?

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    O daha kötü değilmi ?
    O daha berbat bencede.Belkide kötü amaç için değildir .

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

KaymakLı ekmekLi kremkarameL tarzı birşey oLur yanı aşırı derece de tatLı birşey oLur

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Ernst

Hilbert Guti.Haz. R.Quaresma

Bobô Nihat(Sercan)

Çok iyi olur gerçekten.

Bekliyoruz seni Dünyanın en iyi pasörü...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş Guti ile her konuda anlaştı..

LigTv

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Guti Beşiktaşta.....

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

GeLirken Kankanı da getir GUTİ.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Uzun yıllardır Beşiktaş transfer şampiyonu olmuyordu, bu senenin transfer şampiyonu Beşiktaş olacak gibi duruyor.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Umarım R.madrid teki gibi oynar. Buraya gelipte cıvıtmaz.
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Hayırlı olsun, çok iyi transfer yaptı Beşiktaş..Avrupada en çok beğendiğim futbolculardan biridir kendisi Galatasaray'a gelmesini çok isterdim..

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Quote Originally Posted by LeqenDary View Post
    Hayırlı olsun, çok iyi transfer yaptı Beşiktaş..Avrupada en çok beğendiğim futbolculardan biridir kendisi Galatasaray'a gelmesini çok isterdim..
    Takas yapalım mı kalströmle bana uyar Benimde en beğendiğim adma avrupada Kim Kalsström

Nesil
    2008
    Yer
    Türkiye

Quote Originally Posted by Ahmet Göktaş View Post
    Takas yapalım mı kalströmle bana uyar Benimde en beğendiğim adma avrupada Kim Kalsström
    Bir gelse zaten Kallström süper olacak..İnşallah yönetim yine ters köşe yapmaz ..Guti'ye sempatim Real Madrid'den geliyor . Bakalım resmi açıklama ne zaman yapılacak .

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

komşunun tavuğu komşuya kaz görünür
    Football is simple,but Football Manager is not

Mesaj Yetkileri