Sayfa 136 / 148 İlkİlk ... 3686126134135136137138146 ... SonSon
4,051 ile 4,080 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Slimani ve Mitroglou ile anlaşılmış. Galiba ikisiyle de kiralık anlaşılmış. Vahid Hoca ikisinden birini tercih edicekmiş. Mitroglou'nun sakatlığı korkuttuğu için Slimani'yi seçmesi bekleniyor.
    daha doğrusu; kendi oyuncularını istediği için slimani'yi seçer.

batalla konusuna hala katılmıyorum. sistem dediğiniz gibi 4-1-3-2, 3lünün sağı ve solu kanatlara açılacak ise batalla 3lünün ortasında ki oyun kurucu hayli hayli olur.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    daha doğrusu; kendi oyuncularını istediği için slimani'yi seçer.

batalla konusuna hala katılmıyorum. sistem dediğiniz gibi 4-1-3-2, 3lünün sağı ve solu kanatlara açılacak ise batalla 3lünün ortasında ki oyun kurucu hayli hayli olur.
    Ben de Batalla'nın çok katkı vereceğini düşünüyorum. Ama hiç gündemimize geldiğini düşünmüyorum. Zaten Ekim'e kadar sakatmış. Ekim ayına kadar sakat adamı bizimkiler istemez. Anca yerli statüsünde oynarsa isterler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Birazda gondersek artik

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Güzel transfer olur, Sefa.
    Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Birazda gondersek artik
    Aynen, obez gibi şişti kadro.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Trabzonspor ne yapıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Trabzonspor ne yapıyor?
    İyi yapıyor, bir de oyuncuların bir kısmını gönderse daha iyi olacak.

Uyum sorununu erken aşarsak bizi kimse durduramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

anam coştu lan bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Trabzon'da Batalla, Fenerbahçe'deki Diego'dan daha fazla katkıda bulunur bence. Adam uzun yıllar burada şov yaptı. Ligi çok iyi tanıyor. Bence Batalla iyi transfer olur
    Football is simple,but Football Manager is not

https://twitter.com/FutbolGundemi/st...92156142538752

Tolga'yı ucuza verdiğimiz, Olcan transferinde öncelik tanıdığımız Beşiktaş Sefa transferinde araya girmiş. İHO döneminde Yaşar Çebi'den dolayı her türlü kıyağı yaptığımız Bjk bunu yapıyorsa bir yerde sorun var demektir. Gerçekten Sefa transferinde araya girdilerse Bjk'nin almak istediği bütün oyuncularda araya girip fiyat yükseltelim. Hatta yapmak istedikleri 10 numara transferlerinden birini biz yapalım. Nasıl olsa bizde para bol...

https://twitter.com/FutbolGundemi/st...92156142538752

Tolga'yı ucuza verdiğimiz, Olcan transferinde öncelik tanıdığımız Beşiktaş Sefa transferinde araya girmiş. İHO döneminde Yaşar Çebi'den dolayı her türlü kıyağı yaptığımız Bjk bunu yapıyorsa bir yerde sorun var demektir. Gerçekten Sefa transferinde araya girdilerse Bjk'nin almak istediği bütün oyuncularda araya girip fiyat yükseltelim. Hatta yapmak istedikleri 10 numara transferlerinden birini biz yapalım. Nasıl olsa bizde para bol...
    küçümsemek falan değilde Beşiktaş'ın almak istediği hiçbir oyuncuyu alamazsınız zaten. sefa'yı almak isteseydik çok alırdık.

Quote Originally Posted by Matteo Ferrari View Post
    küçümsemek falan değilde Beşiktaş'ın almak istediği hiçbir oyuncuyu alamazsınız zaten. sefa'yı almak isteseydik çok alırdık.
    Beşiktaş'ın bu dönemde transfer konusunda Trabzonspor'a göre tek avantajı İstanbul kulübü olmasıdır. An itibariyle kadromuz sizden daha iyi, transfer bütçesi olarak sizden daha iyi bütçemiz var...

Beşiktaş'ın bu dönemde transfer konusunda Trabzonspor'a göre tek avantajı İstanbul kulübü olmasıdır. An itibariyle kadromuz sizden daha iyi, transfer bütçesi olarak sizden daha iyi bütçemiz var...
    bizden üstün bir tarafınızı göremiyorum(onur daha iyidir belki tolga'dan.). istersen karşılaştır futbolcuları tek tek hangisi iyiymiş ben de göreyim.

aldıklarınızın hepsi(cardozo hariç) aynı kalitede adamlar aralarında fark yaratacak birisi yok. sefa, serdar, turgut doğan, fatih atik bana göre aynı seviyedeler.

bizden üstün bir tarafınızı göremiyorum(onur daha iyidir belki tolga'dan.). istersen karşılaştır futbolcuları tek tek hangisi iyiymiş ben de göreyim.
    kalınlaştırdığım yazıdan sonra karşılaştırma gereği duymuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bu tür tartışmalar farazidir. Boşuna germeyin birbirinizi. Kıskanacak, utanılacak bir durum yok. Maalesef böyle bu işler. Zamanında Mehmet Topuz ve Tümer Metin konusunda ben de böyle düşünüyordum; fakat bugün bu işlerin ne kadar karışık ve ne kadar gayr-i ahlâki olduğunu biliyorum. Sefa inşallah Trabzonspor'a gider.

edit: hiç gerek yok.
    Ne yazdığını göremedim inş. kötü bir şey değildir. Konuşma ağzıyla yazı yazdığım için yazdıklarım sert ve ters yazılar gibi gelebilir. Bir kırgınlık oluştuysa özür dilerim.

Ne yazdığını göremedim inş. kötü bir şey değildir. Konuşma ağzıyla yazı yazdığım için yazdıklarım sert ve ters yazılar gibi gelebilir. Bir kırgınlık oluştuysa özür dilerim.
    kötü bir şey yok kardeşim(yaşını bilmediğim için bu şekilde hitap ediyorum.). gereksiz yere tartışmaya gerek yok. transferleriniz sizin açınızdan hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Hükümet çevreleri çalışıyorlar. Bu ırkçılık kokan yayınlar bitmeyecek, bu ülkede! Resmen linç ettirecekler adamı!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Natcho transferinin olmama sebebide siyasi sebeplerden dolayi. Kendisi Turkiyede cok baski altinda olacagini soylemis.

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Natcho transferinin olmama sebebide siyasi sebeplerden dolayi. Kendisi Turkiyede cok baski altinda olacagini soylemis.
    Çok güzel bir ortasahayı boş bir nedenden kaybettik. Hem de bonservissizdi.

Nesil
    2013
    Yer
    Konya

Trabzon'un kadrosumu Beşiktaştan iyi yapmayın yahu

Quote Originally Posted by CocukMenajer View Post
    Trabzon'un kadrosumu Beşiktaştan iyi yapmayın yahu
    Herkesin düşüncesi farklıdır. Ben öyle düşünüyorum.

Bu arada temizlik başladı.
    http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=375229

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Gökhan Dinç ‏@gkndinc 17s

Belki de sezonun en önemli duyurusu geliyor. Tarihe tanıklık etmek için bekleyin. @Trabzonspor

Gaza gelelimmi ?

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bence Slimani geliyor

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=375241

Adam beklentiyi yükseltiyor sonra anlaşma bildirimini koyuyor.

Mesaj Yetkileri