Ben Constant'ın öncelikle orta saha mevkisi için alındığını düşünüyorum.Ayrıca Medjani'nin de ön libero pozisyonunun aksine Belkalem ile birlikte stoper ikilisinde oynayacağı kanaatindeyim.
Bu arada Borceanu'nun akıbeti ile iligli bir bilgi var mı ?
Ben Constant'ın öncelikle orta saha mevkisi için alındığını düşünüyorum.Ayrıca Medjani'nin de ön libero pozisyonunun aksine Belkalem ile birlikte stoper ikilisinde oynayacağı kanaatindeyim.
Bu arada Borceanu'nun akıbeti ile iligli bir bilgi var mı ?
Last edited by erdemzorer10 : 05.Ağustos.2014 at 19:13
Bir kaç gün içinde yerli piyasasından 1-2 transfer gelecekmiş.
Muhtemel isimler: Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Emrah Başsan, Sefa Yılmaz, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Adem Büyük
Kanat almazlar daha. Sanmiyorum.
Gelecek olan isim yerli merkez orta saha olur.
Onur
Bosi - Medjani - Musti - Ishak
??? - Constant
Ozer - - - - - - - - Yusuf
Mitro/Slimani - Cardozo
Evet risk alıyor Trabzonspor ama Halilhodzic'in dediği gibi Trabzonspor böyle bir değişime gitmeliydi zirve yarışı için.Geç kalındı ama.Bu sezon belki uyum sebebiyle yalan olabilir.Trabzonspor camiasının hemen ilk sezondan asıp kesmemesi lazım yönetimi,teknik heyeti ve kadroyu.
So what?
Saike
Emrah aslında forvet arkasıdır. Pendik'ten takım arkadaşıyla konuşmuştum bunu. Bu arada İshak rotasyon olarak durur, Constant sol beke geçer. Özer'i kanatta yormaz bence. Bourceanu ve Colman giderse Medjani ile ortada iş yaparlar. Kenarda mis gibi Serdar Gürler var. Halilhodzic, 4-2-3-1 oynatıyor genelde. Stoperde Mustafa ile Aykut, değişmeli olarak Belkalem'le beraber oynarlar. Cardozo ve Deniz Yılmaz (Halilhodzic, haber kanallarına göre kampta kendisini beğenmemiş.) veya gelecek uzun boylu bir forvetle yedeklenecek ki, bence Deniz Yılmaz ve Emre Güral gayet iyiler. Sağ bek bence Bosingwa değil Salih Dursun olabilir. Bosingwa'nın da gidecekler arasında olduğunu sanıyorum. Gelen yabancılarla ve yerlilerle az çok gidecekler belli kanımca... (Colman, Bosingwa, Malouda, Bamba, Celutska artı [gerek görülürse] Bourceanu)
Vahid Halilhodzic'in taktik geçmişi:
http://www.football-lineups.com/coach/892/
Avrupa da böyle oynarız, ligde performanslarına göre biri kulübeye geçer.
Vahid Hoca'nın 4-1-3-2 oynatacağından eminim. Duruma göre bazı maçlarda 4-1-4-1 oynatacaktır.
Bosingwa'nın gitme durumu kesinlikle söz konusu bile değil. Geçen sezon devre arası 3,5 milyon euro teklifde bulundu, satılmadı. Bu sezon başı da İngiltere'den teklifler olmuş ama satılmamış.
Bourceanu'nun gitme durumu var. Bu sezon başı 3,5 milyon euro teklif gelmiş Katar Liginden ama bizim kulüp kadro planlamasında Bourceanu'ya yer verdiği için satmamış. Şimdi ise sakatlığı olduğu için gitme durumu konuşuluyor. Ama ben kimsenin sakat adama talip olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimal o da kalıcaktır.
Yabancılarından Colman, Malouda, Bamba ve Celustka'nın gitmesi planlanıyor. Kalma ihtimali en yüksek olan oyuncu Malouda ama ben kalacağını düşünmüyorum.
Yerlilerden de çok gidenler olucak. 1461'den gelenlerden Yusuf hariç hepsinin gitmesi konuşuluyor. Belki Yusuf'a ek olarak Hasan Batuhan kalabilir. Bu sezon başı alınan Turgut Doğan Şahin ve Anıl Taşdemir'in kesin gideceği söyleniyor. Ayrıca hoca Emre Güral'ı hiç beğenmemiş. Emre'nin gitme olasılığı oldukça yüksek. Hoca Salih Dursun'u da hiç beğenmemiş. Kiralık sözleşmenin iptal edilebileceği söyleniyor.
Trabzon şov yapmış resmen. Bir gün içinde 5 oyuncuyu birden bildirmişler KAP'a. Bence, şimdiden sonra yapması gereken kadrodaki fazla yabancıları elden çıkarmak ve 1 yabancı orta saha transferi için yer açmak. O isimler de Colman, Bamba ve Celutska olmalı. Malouda, Bourceanu ve yeni transferlerden biri +3 için değerlendirilmeli.
Ülke Ajans'ın haberine göre Trabzonspor, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ve Beijing Guoan'dan Pablo Batalla'yı renklerine bağladı.
http://tr.eurosport.com/futbol/super...83/story.shtml
Yönetimin vizyonunu sorgulamak lâzım. Batalla nedir ya?![]()
ne vizyonu yahu?
batalla bu ligin hala altını üstüne getirir. eğer haber gerçekse, yok artık lebronluk durum.
Bi Cardozo forması almak lazım. Hazır çubuklu formada yapılmış.
Batalla bilinen adam; ama Bursa'da geçtiğimiz sezonda kötüydü. Üstelik 30 yaşında. Bu saatten sonra Tabata etkisi olur. Daha genç bir oyuncuyla ilgilenseler keşke. Üstelik Soner Aydoğdu var. Ne diye 10 numara arıyorlar ki? Özer ve Soner şimdilik o mevkii kotarırlar.
Battala iyi futbolcu ama su durumda gereksiz olur.
Eldekileri cikarirsak genc ve iyi paraya satabilecegimiz adamlar almaliyiz.
Celutksa
Bamba
Colman
Malouda
Bunlar gidecektir.
Bir ihtimalde Borceanu ismi geciyor ki buna anlam veremiyorum.
Slimani ve Mitroglou ile anlaşılmış. Galiba ikisiyle de kiralık anlaşılmış. Vahid Hoca ikisinden birini tercih edicekmiş. Mitroglou'nun sakatlığı korkuttuğu için Slimani'yi seçmesi bekleniyor.
Birazda gondersek artik![]()
Trabzonspor ne yapıyor?
Uyum sorununu erken aşarsak bizi kimse durduramaz.
anam coştu lan bunlar.