Sayfa 136 / 149 İlkİlk ... 3686126134135136137138146 ... SonSon
4,051 ile 4,080 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Ben Constant'ın öncelikle orta saha mevkisi için alındığını düşünüyorum.Ayrıca Medjani'nin de ön libero pozisyonunun aksine Belkalem ile birlikte stoper ikilisinde oynayacağı kanaatindeyim.
    Bu arada Borceanu'nun akıbeti ile iligli bir bilgi var mı ?
    Last edited by erdemzorer10 : 05.Ağustos.2014 at 19:13

Bir kaç gün içinde yerli piyasasından 1-2 transfer gelecekmiş.

Muhtemel isimler: Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Emrah Başsan, Sefa Yılmaz, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Adem Büyük

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Onur
    Bosingwa - Mustafa - Medjani - İshak
    Bourceanu
    Özer - Constant - Yusuf
    X - Cardozo

Kanatsız 4-1-3-2. Bakalım 2. forvetimiz kim olucak. Slimani mi Mitroglou mu?
    2.forvet yabancı olunca yabancı sınırına takılıyor bu 11

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bir kaç gün içinde yerli piyasasından 1-2 transfer gelecekmiş.

Muhtemel isimler: Erkan Zengin, Tarık Çamdal, Emrah Başsan, Sefa Yılmaz, Ömer Bayram, Jimmy Durmaz, Adem Büyük
    Emrah Başsan ve Adem Büyük gelecek, sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Kanat almazlar daha. Sanmiyorum.

Gelecek olan isim yerli merkez orta saha olur.

Onur
    Bosi - Medjani - Musti - Ishak
    ??? - Constant
    Ozer - - - - - - - - Yusuf
    Mitro/Slimani - Cardozo

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Bordo61Mavi View Post
    Bu Constanti , Atiba'ya benzetiyorlar. Cok yonlu oyuncuymus.
    şöyle söylim milana ortasaha oyuncusu olarak geldi ama sol bek olarak oynatılıp fena sayılmıcak bi verim alındı teknikten ziyade çalışkanlık fizik gibi özellikleri ön planda tr e uyum sağlayabilcek bi oyuncu çok iyi transfer trabzon adına bence

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Evet risk alıyor Trabzonspor ama Halilhodzic'in dediği gibi Trabzonspor böyle bir değişime gitmeliydi zirve yarışı için.Geç kalındı ama.Bu sezon belki uyum sebebiyle yalan olabilir.Trabzonspor camiasının hemen ilk sezondan asıp kesmemesi lazım yönetimi,teknik heyeti ve kadroyu.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Kanat almazlar daha. Sanmiyorum.

Gelecek olan isim yerli merkez orta saha olur.

Onur
    Bosi - Medjani - Musti - Ishak
    ??? - Constant
    Ozer - - - - - - - - Yusuf
    Mitro/Slimani - Cardozo
    Emrah aslında forvet arkasıdır. Pendik'ten takım arkadaşıyla konuşmuştum bunu. Bu arada İshak rotasyon olarak durur, Constant sol beke geçer. Özer'i kanatta yormaz bence. Bourceanu ve Colman giderse Medjani ile ortada iş yaparlar. Kenarda mis gibi Serdar Gürler var. Halilhodzic, 4-2-3-1 oynatıyor genelde. Stoperde Mustafa ile Aykut, değişmeli olarak Belkalem'le beraber oynarlar. Cardozo ve Deniz Yılmaz (Halilhodzic, haber kanallarına göre kampta kendisini beğenmemiş.) veya gelecek uzun boylu bir forvetle yedeklenecek ki, bence Deniz Yılmaz ve Emre Güral gayet iyiler. Sağ bek bence Bosingwa değil Salih Dursun olabilir. Bosingwa'nın da gidecekler arasında olduğunu sanıyorum. Gelen yabancılarla ve yerlilerle az çok gidecekler belli kanımca... (Colman, Bosingwa, Malouda, Bamba, Celutska artı [gerek görülürse] Bourceanu)

Vahid Halilhodzic'in taktik geçmişi:
    http://www.football-lineups.com/coach/892/

Quote Originally Posted by eng1n View Post
    2.forvet yabancı olunca yabancı sınırına takılıyor bu 11
    Avrupa da böyle oynarız, ligde performanslarına göre biri kulübeye geçer.

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Emrah aslında forvet arkasıdır. Pendik'ten takım arkadaşıyla konuşmuştum bunu. Bu arada İshak rotasyon olarak durur, Constant sol beke geçer. Özer'i kanatta yormaz bence. Bourceanu ve Colman giderse Medjani ile ortada iş yaparlar. Kenarda mis gibi Serdar Gürler var. Halilhodzic, 4-2-3-1 oynatıyor genelde. Stoperde Mustafa ile Aykut, değişmeli olarak Belkalem'le beraber oynarlar. Cardozo ve Deniz Yılmaz (Halilhodzic, haber kanallarına göre kampta kendisini beğenmemiş.) veya gelecek uzun boylu bir forvetle yedeklenecek ki, bence Deniz Yılmaz ve Emre Güral gayet iyiler. Sağ bek bence Bosingwa değil Salih Dursun olabilir. Bosingwa'nın da gidecekler arasında olduğunu sanıyorum. Gelen yabancılarla ve yerlilerle az çok gidecekler belli kanımca... (Colman, Bosingwa, Malouda, Bamba, Celutska artı [gerek görülürse] Bourceanu)

Vahid Halilhodzic'in taktik geçmişi:
    http://www.football-lineups.com/coach/892/
    Vahid Hoca'nın 4-1-3-2 oynatacağından eminim. Duruma göre bazı maçlarda 4-1-4-1 oynatacaktır.

Bosingwa'nın gitme durumu kesinlikle söz konusu bile değil. Geçen sezon devre arası 3,5 milyon euro teklifde bulundu, satılmadı. Bu sezon başı da İngiltere'den teklifler olmuş ama satılmamış.

Bourceanu'nun gitme durumu var. Bu sezon başı 3,5 milyon euro teklif gelmiş Katar Liginden ama bizim kulüp kadro planlamasında Bourceanu'ya yer verdiği için satmamış. Şimdi ise sakatlığı olduğu için gitme durumu konuşuluyor. Ama ben kimsenin sakat adama talip olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimal o da kalıcaktır.

Yabancılarından Colman, Malouda, Bamba ve Celustka'nın gitmesi planlanıyor. Kalma ihtimali en yüksek olan oyuncu Malouda ama ben kalacağını düşünmüyorum.

Yerlilerden de çok gidenler olucak. 1461'den gelenlerden Yusuf hariç hepsinin gitmesi konuşuluyor. Belki Yusuf'a ek olarak Hasan Batuhan kalabilir. Bu sezon başı alınan Turgut Doğan Şahin ve Anıl Taşdemir'in kesin gideceği söyleniyor. Ayrıca hoca Emre Güral'ı hiç beğenmemiş. Emre'nin gitme olasılığı oldukça yüksek. Hoca Salih Dursun'u da hiç beğenmemiş. Kiralık sözleşmenin iptal edilebileceği söyleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Avrupa da böyle oynarız, ligde performanslarına göre biri kulübeye geçer.

Vahid Hoca'nın 4-1-3-2 oynatacağından eminim. Duruma göre bazı maçlarda 4-1-4-1 oynatacaktır.

Bosingwa'nın gitme durumu kesinlikle söz konusu bile değil. Geçen sezon devre arası 3,5 milyon euro teklifde bulundu, satılmadı. Bu sezon başı da İngiltere'den teklifler olmuş ama satılmamış.

Bourceanu'nun gitme durumu var. Bu sezon başı 3,5 milyon euro teklif gelmiş Katar Liginden ama bizim kulüp kadro planlamasında Bourceanu'ya yer verdiği için satmamış. Şimdi ise sakatlığı olduğu için gitme durumu konuşuluyor. Ama ben kimsenin sakat adama talip olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimal o da kalıcaktır.

Yabancılarından Colman, Malouda, Bamba ve Celustka'nın gitmesi planlanıyor. Kalma ihtimali en yüksek olan oyuncu Malouda ama ben kalacağını düşünmüyorum.

Yerlilerden de çok gidenler olucak. 1461'den gelenlerden Yusuf hariç hepsinin gitmesi konuşuluyor. Belki Yusuf'a ek olarak Hasan Batuhan kalabilir. Bu sezon başı alınan Turgut Doğan Şahin ve Anıl Taşdemir'in kesin gideceği söyleniyor. Ayrıca hoca Emre Güral'ı hiç beğenmemiş. Emre'nin gitme olasılığı oldukça yüksek. Hoca Salih Dursun'u da hiç beğenmemiş. Kiralık sözleşmenin iptal edilebileceği söyleniyor.
    O halde epey bi yerli transferi olacak.

O halde epey bi yerli transferi olacak.
    Hoca en son 5 yerli 5 yabancı istedi. Cardozo, Constant, Medjani, İshak, Fatih Atik ve Musa geldi. Geriye 2 yerli 2 yabancı kaldı. Yerliler 3-4 olabilir, yabancı 1'e düşebilir.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Trabzon şov yapmış resmen. Bir gün içinde 5 oyuncuyu birden bildirmişler KAP'a. Bence, şimdiden sonra yapması gereken kadrodaki fazla yabancıları elden çıkarmak ve 1 yabancı orta saha transferi için yer açmak. O isimler de Colman, Bamba ve Celutska olmalı. Malouda, Bourceanu ve yeni transferlerden biri +3 için değerlendirilmeli.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ülke Ajans'ın haberine göre Trabzonspor, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ve Beijing Guoan'dan Pablo Batalla'yı renklerine bağladı.
    http://tr.eurosport.com/futbol/super...83/story.shtml

Yönetimin vizyonunu sorgulamak lâzım. Batalla nedir ya?

Ülke Ajans'ın haberine göre Trabzonspor, Eskişehirspor'dan Erkan Zengin ve Beijing Guoan'dan Pablo Batalla'yı renklerine bağladı.
    http://tr.eurosport.com/futbol/super...83/story.shtml

Yönetimin vizyonunu sorgulamak lâzım. Batalla nedir ya?
    Ülke Ajans'ın adını duyurmak için yaptığı bir habere benziyor. Hiç inandırıcı değil.

Ayrıca Batalla'yı almak vizyonsuzluk değildir. Batalla bu ligin altını üstüne getirmiş bir futbolcudur. Herkesin imrenerek izlediği bir futbolcudur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ne vizyonu yahu?

batalla bu ligin hala altını üstüne getirir. eğer haber gerçekse, yok artık lebronluk durum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Bi Cardozo forması almak lazım. Hazır çubuklu formada yapılmış.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ülke Ajans'ın adını duyurmak için yaptığı bir habere benziyor. Hiç inandırıcı değil.

Ayrıca Batalla'yı almak vizyonsuzluk değildir. Batalla bu ligin altını üstüne getirmiş bir futbolcudur. Herkesin imrenerek izlediği bir futbolcudur.
    Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    ne vizyonu yahu?

batalla bu ligin hala altını üstüne getirir. eğer haber gerçekse, yok artık lebronluk durum.
    Batalla bilinen adam; ama Bursa'da geçtiğimiz sezonda kötüydü. Üstelik 30 yaşında. Bu saatten sonra Tabata etkisi olur. Daha genç bir oyuncuyla ilgilenseler keşke. Üstelik Soner Aydoğdu var. Ne diye 10 numara arıyorlar ki? Özer ve Soner şimdilik o mevkii kotarırlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Battala iyi futbolcu ama su durumda gereksiz olur.

Eldekileri cikarirsak genc ve iyi paraya satabilecegimiz adamlar almaliyiz.

Celutksa
    Bamba
    Colman
    Malouda

Bunlar gidecektir.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bir ihtimalde Borceanu ismi geciyor ki buna anlam veremiyorum.

Slimani ve Mitroglou ile anlaşılmış. Galiba ikisiyle de kiralık anlaşılmış. Vahid Hoca ikisinden birini tercih edicekmiş. Mitroglou'nun sakatlığı korkuttuğu için Slimani'yi seçmesi bekleniyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Slimani ve Mitroglou ile anlaşılmış. Galiba ikisiyle de kiralık anlaşılmış. Vahid Hoca ikisinden birini tercih edicekmiş. Mitroglou'nun sakatlığı korkuttuğu için Slimani'yi seçmesi bekleniyor.
    daha doğrusu; kendi oyuncularını istediği için slimani'yi seçer.

batalla konusuna hala katılmıyorum. sistem dediğiniz gibi 4-1-3-2, 3lünün sağı ve solu kanatlara açılacak ise batalla 3lünün ortasında ki oyun kurucu hayli hayli olur.

Quote Originally Posted by nerazzuri View Post
    daha doğrusu; kendi oyuncularını istediği için slimani'yi seçer.

batalla konusuna hala katılmıyorum. sistem dediğiniz gibi 4-1-3-2, 3lünün sağı ve solu kanatlara açılacak ise batalla 3lünün ortasında ki oyun kurucu hayli hayli olur.
    Ben de Batalla'nın çok katkı vereceğini düşünüyorum. Ama hiç gündemimize geldiğini düşünmüyorum. Zaten Ekim'e kadar sakatmış. Ekim ayına kadar sakat adamı bizimkiler istemez. Anca yerli statüsünde oynarsa isterler.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Birazda gondersek artik

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Güzel transfer olur, Sefa.
    Birazda gondersek artik
    Aynen, obez gibi şişti kadro.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Trabzonspor ne yapıyor?

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Trabzonspor ne yapıyor?
    İyi yapıyor, bir de oyuncuların bir kısmını gönderse daha iyi olacak.

Uyum sorununu erken aşarsak bizi kimse durduramaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

anam coştu lan bunlar.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Mesaj Yetkileri