Emre reddedicektir yine.
Emre reddedicektir yine.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Hadi bakalım Emre kabul etmedi böyle bir şey dediğiniDün sayfalarca konuşanlar ne diyecek merak ediyorum.
Bu olay konuşuluyor, çünkü gereksiz bir savunma ortamı yaratıyorsunuz; olay dünyanın her yerinde suç kabul edilmiş bir olay, tartışılacak pek bir tarafı yok. Pankart olayı konuşulmadı, çünkü gündeme bile gelmedi, siz de getirmediniz; gündeme gelseydi ve bu kadar savunulsaydı, eminim aynı nispette konuşulurdu.
Ömer abinin dediği gibi bir absürdlük var; bir tarafta ne yapsa gündeme gelmeyen bir taraftar topluluğu, öbür tarafta agresifliğiyle, sevimsizliğiyle nam salmış, kendi taraftarının bile öyle çok sevmediği bir futbolcu. Fırsat bu fırsat yükleniyor herkes.
Mümkünse geri dönülüp pankart için de ceza verilmeli; her yaptırımın emsal teşkil edecek ilk versiyonu da Fenerbahçe'ye denk gelmesin artık.
"Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"
"Fucking Nigga değil İngilterede öğrendiğim Fucking Prick dedim"
@barahir
Açık açık yazmasaydın be![]()
Emre Belozoglu'nun "nigger demedim baska soz söyledim" dedigi kelime İngilizce'de " pis herif" anlamına gelen "prick"..
emreyi ilk kez bu kadar üzgün ve durgun gördüm
Yobo ile çıkması güzel oldu. Sanırım herkesin kafasındaki soru işaretleri kalkmıştır.
Emre'yle uğraşmayı bırakın artık.
dingil gibi bişey![]()
![]()
![]()
![]()
Emre: Önce şike olayları çıkmadan şike yaptığım iddaa edildi(Selam ben Emre abin mevzusu), sonra Aykut Hoca ile problemlerim olduğu söylendi ve şimdide bu süreç.
Emre güzel giydirdi basına![]()
rıdvana o lafı söylememesi lazımdı
Tebrikler Fenerbahçe, güzel oynadı Fenerbahçe.
Yanlız Emre'yle kim uğraşıyor ki bende onu anlamıyorum.
Adamın yaptığı hareketler ortada. Yaptıklarıyla Beşiktaş'lısından Galatasaray'lısına hatta tanıdığım fanatik Fenerbahçe'li arkadaşlarımın gözünde bile antipati topluyor.
Dün yaptığı harekette çok gereksizdi. İngiltere örneği var, aynı muamele neredeyse. Orada verilen cezalar ortada yaptırımlar ortada. Burdada görücez bakalım neler olucak.
açık açık yazabilelim bence sonuçta her yerde bu konuşuluyor "fucking nigga".Bu söz "pis zenci" demeye benzemez çünkü bizim toplumumuz kızınca pis der unutur gider, misal cristiano ronaldo'ya kızarsın "pis apaçi" dersin ama ırkçılık olsun diye değil,ırkçılık kanımızda yok bizim. Yani varda ülkedeki azınlıklarla alakalı o siyasi bir mevzu,burada konuşulmaz.
Sözün özü eğer "fucking nigga" demişse bu ırkçı bir ithamdır,tartışılmaz bile ve disiplin talimatına göre 4-8 maç arası ceza alır.Sonrasında da ülkede barındırmaz hiç bir takım emre'yi diye düşünüyorum ama "fucking prick" demişse karşılıklı küfürleşmişler denir ceza verilmez. Linç politikasını bırakıp kuralların ne dediğiyle ilgilenelim bana kalırsa.
Her yerde Emre'nin alacağı ceza konuşuluyor,yavaş gelin beyler bir incelensin görüntüler,sonra maç oynanırken bu gösterilmiş mi ona bakılsın sonrasında cezayı tartışırsınız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf
Prick dediyse ağzından neden "Pr" gibi bir vurgu çıkmıyor ? Ben ikna olmadım.
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Emre eğer gerçekten ırkçı bir kelime söylemediyse -ki söylemedim diyor- ben burada bütün yazdıklarımı geri alıyorum.Küfürleşmeler olmasınıda normal karşılayamayız ama ırkçı bir hakaret yoksa cezayada gerek yok.Bakalım Zokora efendi ne diyecek şimdi
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
O zaman Yobo'nun açıklamaları ikna etmeli seni. Yobo Emre'nin ırkçılık yaptığını düşünse neden çıksın basın toplantısına? Neden Emre öyle bir şey yapmaz desin?
Zokora ile görüştük böyle bir şey olsa bana söylerdi dedi. Olayı çok abarttılar dedi.
Hatta Newcastle zamanı olan olayları da anlattı. Aklandığını söyledi. Emre ile sorunum devam etse Fenerbahçe'ye gelmezdim dedi.
Emre ağzını kapatmadan "P" diyebiliyormuş. Basın toplantısından çıkan tek sonuç budur. Haydi geçmiş ola.
http://video.fanatik.com.tr/Emre-hak...968.htm?auto=1
buyrun konuşma burada sıkıntınız neyse dinleyin Rıdvan Dilmen ile iligi.![]()
...
http://www.youtube.com/watch?v=e2oBs2Tm86k
Zokora baya konuştu tvde yabancı oyuncuların konuşmalarını kesip de veriyorlar buyur burda videosu var