Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
37. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 45.95%
  • Berabere biter

12 32.43%
  • Trabzonspor kazanır

8 21.62%
Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
391 ile 420 arası toplam 506 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor [SF Şampiyonluk 1. Hafta]

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Emre reddedicektir yine.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hadi bakalım Emre kabul etmedi böyle bir şey dediğini Dün sayfalarca konuşanlar ne diyecek merak ediyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Bu olay konuşuluyor, çünkü gereksiz bir savunma ortamı yaratıyorsunuz; olay dünyanın her yerinde suç kabul edilmiş bir olay, tartışılacak pek bir tarafı yok. Pankart olayı konuşulmadı, çünkü gündeme bile gelmedi, siz de getirmediniz; gündeme gelseydi ve bu kadar savunulsaydı, eminim aynı nispette konuşulurdu.

Ömer abinin dediği gibi bir absürdlük var; bir tarafta ne yapsa gündeme gelmeyen bir taraftar topluluğu, öbür tarafta agresifliğiyle, sevimsizliğiyle nam salmış, kendi taraftarının bile öyle çok sevmediği bir futbolcu. Fırsat bu fırsat yükleniyor herkes.

Mümkünse geri dönülüp pankart için de ceza verilmeli; her yaptırımın emsal teşkil edecek ilk versiyonu da Fenerbahçe'ye denk gelmesin artık.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

"Fucking Nigga değil İngilterede öğrendiğim Fucking Prick dedim"

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

@barahir
    Açık açık yazmasaydın be

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Emre Belozoglu'nun "nigger demedim baska soz söyledim" dedigi kelime İngilizce'de " pis herif" anlamına gelen "prick"..

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

emreyi ilk kez bu kadar üzgün ve durgun gördüm

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Yobo ile çıkması güzel oldu. Sanırım herkesin kafasındaki soru işaretleri kalkmıştır.

Emre'yle uğraşmayı bırakın artık.

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

dingil gibi bişey

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    dingil gibi bişey
    Başka anlamlarıda var ama en uysalı bu

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre: Önce şike olayları çıkmadan şike yaptığım iddaa edildi(Selam ben Emre abin mevzusu), sonra Aykut Hoca ile problemlerim olduğu söylendi ve şimdide bu süreç.

Emre güzel giydirdi basına

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

rıdvana o lafı söylememesi lazımdı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Tebrikler Fenerbahçe, güzel oynadı Fenerbahçe.

Yanlız Emre'yle kim uğraşıyor ki bende onu anlamıyorum.

Adamın yaptığı hareketler ortada. Yaptıklarıyla Beşiktaş'lısından Galatasaray'lısına hatta tanıdığım fanatik Fenerbahçe'li arkadaşlarımın gözünde bile antipati topluyor.

Dün yaptığı harekette çok gereksizdi. İngiltere örneği var, aynı muamele neredeyse. Orada verilen cezalar ortada yaptırımlar ortada. Burdada görücez bakalım neler olucak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SaLviO View Post
    rıdvana o lafı söylememesi lazımdı
    Haketti bence. İyi dedi.

Rıdvan Dilmen Semih'e de sarmıştı bir ara. Zarar veriyor artık gitmeli falan diyordu.

Rıdvan efsanedir bu kulüpte. Fakat efsane olması Fenerbahçe futbolcusuna bu lafları etmesini gerektirmez.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

açık açık yazabilelim bence sonuçta her yerde bu konuşuluyor "fucking nigga".Bu söz "pis zenci" demeye benzemez çünkü bizim toplumumuz kızınca pis der unutur gider, misal cristiano ronaldo'ya kızarsın "pis apaçi" dersin ama ırkçılık olsun diye değil,ırkçılık kanımızda yok bizim. Yani varda ülkedeki azınlıklarla alakalı o siyasi bir mevzu,burada konuşulmaz.

Sözün özü eğer "fucking nigga" demişse bu ırkçı bir ithamdır,tartışılmaz bile ve disiplin talimatına göre 4-8 maç arası ceza alır.Sonrasında da ülkede barındırmaz hiç bir takım emre'yi diye düşünüyorum ama "fucking prick" demişse karşılıklı küfürleşmişler denir ceza verilmez. Linç politikasını bırakıp kuralların ne dediğiyle ilgilenelim bana kalırsa.

Her yerde Emre'nin alacağı ceza konuşuluyor,yavaş gelin beyler bir incelensin görüntüler,sonra maç oynanırken bu gösterilmiş mi ona bakılsın sonrasında cezayı tartışırsınız.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

http://s7.directupload.net/images/120415/l54ei839.swf

Prick dediyse ağzından neden "Pr" gibi bir vurgu çıkmıyor ? Ben ikna olmadım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Emre eğer gerçekten ırkçı bir kelime söylemediyse -ki söylemedim diyor- ben burada bütün yazdıklarımı geri alıyorum.Küfürleşmeler olmasınıda normal karşılayamayız ama ırkçı bir hakaret yoksa cezayada gerek yok.Bakalım Zokora efendi ne diyecek şimdi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Bekq View Post
    Haketti bence. İyi dedi.

Rıdvan Dilmen Semih'e de sarmıştı bir ara. Zarar veriyor artık gitmeli falan diyordu.

Rıdvan efsanedir bu kulüpte. Fakat efsane olması Fenerbahçe futbolcusuna bu lafları etmesini gerektirmez.
    Rıdvan Dilmen'in dün ki sözleriyle gayet düzgün konuştu. "Yaptı mı bilmiyorum yapmışsa futbolu yarın bıraksın" tarzı şeyler söyledi Dilmen. gayet de haklıydı,zaten direk emre yapmıştır demedi "yapmışsa" diye kaç kez vurguladı adam.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

O zaman Yobo'nun açıklamaları ikna etmeli seni. Yobo Emre'nin ırkçılık yaptığını düşünse neden çıksın basın toplantısına? Neden Emre öyle bir şey yapmaz desin?

Zokora ile görüştük böyle bir şey olsa bana söylerdi dedi. Olayı çok abarttılar dedi.

Hatta Newcastle zamanı olan olayları da anlattı. Aklandığını söyledi. Emre ile sorunum devam etse Fenerbahçe'ye gelmezdim dedi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by ommix View Post
    Emre eğer gerçekten ırkçı bir kelime söylemediyse -ki söylemedim diyor- ben burada bütün yazdıklarımı geri alıyorum.Küfürleşmeler olmasınıda normal karşılayamayız ama ırkçı bir hakaret yoksa cezayada gerek yok.Bakalım Zokora efendi ne diyecek şimdi
    ya zaten benim anladığım dün Zokora "emre bana ırkçı bir söz söylemiş olabilir,tam duyamadım" dedi. Kısacık konuştu adam,tercüman hiç susmadan 3-5 dakika çeviri yaptı Tercümanı da dinlemek isterim aslında ben.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Rıdvan Dilmen'in dün ki sözleriyle gayet düzgün konuştu. "Yaptı mı bilmiyorum yapmışsa futbolu yarın bıraksın" tarzı şeyler söyledi Dilmen. gayet de haklıydı,zaten direk emre yapmıştır demedi "yapmışsa" diye kaç kez vurguladı adam.
    Açıklamasını dinlemedim. Rıdvan'ı çok severim, saygı duyarım. Ama bazen ipin ucunu kaçırıyor. Dünkü açıklamasına bakarak demiyorum bunu. Genel olarak diyorum.

Ayrıca ben dün "Valizini toplasın gitsin" dedi diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre ağzını kapatmadan "P" diyebiliyormuş. Basın toplantısından çıkan tek sonuç budur. Haydi geçmiş ola.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Açıklamasını dinlemedim. Rıdvan'ı çok severim, saygı duyarım. Ama bazen ipin ucunu kaçırıyor. Dünkü açıklamasına bakarak demiyorum bunu. Genel olarak diyorum.

evet valizini toplasın gitsin de dedi ama dediğim gibi cümlenin tamamı şuydu. "emre ırkçı bir söz söyledi ise valizini toplasın gitsin."

Nesil
    2011
    Yer
    Kocaeli

emre o lafı demişse valizini toplasın gitsin dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Emre ağzını kapatmadan "P" diyebiliyormuş. Basın toplantısından çıkan tek sonuç budur. Haydi geçmiş ola.
    Emre'nin bu görüntü için o lafı dediğini nereden biliyorsun? Belki başka bir pozisyonda olan bir konuşma için dedi?

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

http://video.fanatik.com.tr/Emre-hak...968.htm?auto=1

buyrun konuşma burada sıkıntınız neyse dinleyin Rıdvan Dilmen ile iligi.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post

Biz zaten Galatasaray'lıların ikna olmasına ihtimal vermiyoruz Cihan Emre o basın toplantısını bizler için yaptı, çünkü içerideki rahatsızlık dışarıdakinden çok daha güçlüdür.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Emre'nin bu görüntü için o lafı dediğini nereden biliyorsun? Belki başka bir pozisyonda olan bir konuşma için dedi?
    O da bir ihtimal tabi. Zokora'nın Saint-Etienne'de forma giydiği bir maçta da demiş olabilir.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ya zaten benim anladığım dün Zokora "emre bana ırkçı bir söz söylemiş olabilir,tam duyamadım" dedi. Kısacık konuştu adam,tercüman hiç susmadan 3-5 dakika çeviri yaptı Tercümanı da dinlemek isterim aslında ben.
    http://www.youtube.com/watch?v=e2oBs2Tm86k
    Zokora baya konuştu tvde yabancı oyuncuların konuşmalarını kesip de veriyorlar buyur burda videosu var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    O da bir ihtimal tabi. Zokora'nın Saint-Etienne'de forma giydiği bir maçta da demiş olabilir.
    Maçı 90 dakika izledin mi?

Dün sen özet görüntülerine bakıp şu saniyede ittikten sonra izlemeyi bıraktım diyen kişi değil misin? 90 dakika izlemediğin bir maçta nasıl özet görüntülerine bakıp karar verebiliyorsun?

Sayfa 14 / 17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon

Mesaj Yetkileri